Palačinke Zenica

Dobro došli u jedinstveni Internet servis za lako i brzo naručivanje hrane iz najboljih lokalnih restorana. Zaboravite na čekanje na telefonskoj vezi, zastarjele flajere i pogrešne narudžbine! Uživajte u ukusu najbolje hrane...

Palačinke dostava Zenica

Restorani Palačinke Zenica

 •   

  Fast food Taksim

  Fra Grge Martića 14
  Dostava počinje u 09:00
  Minimum: 5.00 KM
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Roštilj, Palačinke, Piletina, Domaća hrana
  Probajte ukusne specijalitete fast fooda Taksim jer domaće je najbolje!

  Šta se nedavno dopalo drugim kupcima?

  Fast food Taksim

  25.03.2019.

  Probajte ukusne specijalitete fast fooda Taksim jer domaće je najbolje!

  Fast food Taksim

  01.02.2019.

  Probajte ukusne specijalitete fast fooda Taksim jer domaće je najbolje!

  Pomfrit, salata, sos, hljeb

  Preporuke: Palačinke Zenica

  NedzadK7
  25.03.2019.

  5
  Kvalitet hrane
  5
  Izbor hrane
  5
  Cijene
  5
  Usluga

  toppp

  SemirD2
  01.02.2019.

  4
  Kvalitet hrane
  4
  Izbor hrane
  4
  Cijene
  4
  Usluga


  samo malo manje da se zacini

  Palačinke predstavljaju jedno od omiljenih jela na Donesi.com, kako slanih, tako i slatkih. Zenica može da se pohvali odličnim izborom palačinkarnica koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a naši korisnici posebno izdvajaju Fast food Taksim.

  Ovo popularno jelo se pravi od brašna, mlijeka i jaja, u obliku okruglog i tankog tijesta i peku se u tavi ili na vrućoj ploči. Poslužuju se obično sa nekim nadjevom koji može biti slan ili sladak. Palačinke sigurno predstavljaju jedan od najstarijih oblika hljeba. Popularne su i poznate u cijelom svijetu i pripremaju se na razne načine.

  Po legendi, palačinke kakve danas poznajemo je smislio kuvar pape Gelazija prvog, kada je 2. januara 942. godine u Vatikan došlo toliko hodočasnika, da je nestalo hrane, a imali su uglavnom samo jaja, mlijeka i brašna. Palačinke su ubrzo potom osvojile čitav svijet.

  Dostava palačinki je veoma popularna u svakom gradu, jer postoji veliki broj različitih kombinacija tako da svako može pronaći svoju omiljenu. Ne postoje oni koji ne vole palačinke, bilo da pojedu slanu palačinku ili da se zaslade slatkom, nakon odličnog obroka.

  Slane palačinke sigurno će da budu odličan obrok koji možete da naručite u svakoj prilici - kao dobar i ukusan doručak ili užinu, na vašem radnom mjestu, za ručak, kada se vratite kući sa posla ili za večeru, u povratku iz šetnje, grada ili noćnog provoda.

  Postoji veliki broj različitih kombinacija palačinki da svako može odabrati svoju omiljenu i uživati u ovom ukusnom jelu. Najpoznatije kombinacije su šunka, kačkavalj i pečurke u vrhnju; pršuta, kačkavalj i ruska salata ili kulen, kačkavalj i pileća salata. Imate izbor između toliko različitih dodataka a većina restorana i palačinkarnica koji vrše dostavu palačinki korisnicima pružaju mogućnost da sami naprave svoju omiljenu kombinaciju. Slane palačinke mogu da budu pohovane ili zapečene - za prave gurmane.

  Što se tiče slatkih palačinki, takođe postoji fantastičan izbor. Bilo da volite klasike, kao što su palačinka sa džemom, orasima i suvim grožđem ili eurokrem, plazma i višnje. Imate fantastičan izbor dodataka, kao što su lješnik, kikiriki, plazma keks, banane, narandže, puding od vanile, kinder čokolada ili preliv od karamele.

  Odaberite vašu omiljenu kombinaciju, naručite u par klikova preko Interneta i uživajte u najboljim palačinkama. Svi najbolji restorani u gradu koji vrše dostavu slanih i slatkih palačinki su na jednom mjestu. Naručite odlične palačinke i besplatna dostava stiže na vašu adresu. Prijatno!