Internacionalna kuhinja Zenica

Dobro došli u jedinstveni Internet servis za lako i brzo naručivanje hrane iz najboljih lokalnih restorana. Zaboravite na čekanje na telefonskoj vezi, zastarjele flajere i pogrešne narudžbine! Uživajte u ukusu najbolje hrane...

Internacionalna kuhinja dostava Zenica

Restorani Internacionalna kuhinja Zenica

 •   

  Fast Food Baltazar

  Adolfa Goldberga 13
  30 minuta. Dostava do 16:00
  Minimum: 5.00 KM
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Sendviči, Domaća kuhinja, Internacionalna kuhinja, Doručak, Pite, Burgeri
  Domaće pite, burgeri, sendviči, za svakog ko voli jesti dobro i kvalitetno!

  Šta se nedavno dopalo drugim kupcima?

  Domaće pite, burgeri, sendviči, za svakog ko voli jesti dobro i kvalitetno!

  Domaće pite, burgeri, sendviči, za svakog ko voli jesti dobro i kvalitetno!

  Preporuke: Internacionalna kuhinja Zenica

  SamirA6
  nije ono sto je naruceno (Fast Food Baltazar)
  20.01.2019.

  3
  Kvalitet hrane
  5
  Izbor hrane
  4
  Cijene
  4
  Usluga

  chiken je file u lepini a ne pljeskavica pileca....
  pomfrit veliki 5 krompirica...
  pite su ekstra, ali ostala hrana ne

  Internacionalnom kuhinjom bismo mogli nazvati više različitih specijaliteta iz raznih kuhinja širom svijeta, koji se priprema u skoro svakoj državi na svijetu. Mnogo različitih svjetskih kuhinja je uticalo na internacionalnu kuhinju i danas se specijaliteti koja su nekada bila karakteristična za samo jednu kuhinju, pripremaju u restoranima širom svijeta.

  Sve ovo, naravno, zavisi od restorana do restorana, ali slobodno se može reći da danas postoje jela koja se mogu naći u skoro svakom kutku svijeta. Za njih se može reći da pripadaju internacionalnoj kuhinji.

  Na Donesi.com ćete pronaći veliki broj restorana na čijim menijima se nalaze najpoznatiji specijaliteti internacionalne kuhinje. Zenica ima mnogo sjajnih restorana koji nude dostavu internacionalnih specijaliteta, a naši korisnici naročito preporučuju restorane kao što su Fast Food Baltazar.

  Jela za koja bismo mogli reći da su klasični primjeri internacionalne kuhinje, sigurno su bifteci. Bifteci se pripremaju na razne načine u cijelom svijetu. Dobar biftek ćete pojesti u svim boljim restoranima širom svijeta.

  Na Donesi.com ćete pronaći odličan izbor restorana koji vrše dostavu bifteka na kućnu adresu. Bilo da vam se jede biftek na žaru, biftek u sosu od gorgonzole ili pasta sa biftekom, na Donesi.com ćete sigurno pronaći savršen obrok za vas.

  Drugo najpoznatije jelo internacionalne kuhinje, pored bifteka, definitivno je Cezar salata. Ona je najpopularniji predstavnik obrok salata i može da se naruči u svim krajevima svijeta. Iako mogu da se jave varijacije u pripremanju, najčešći sastojci su grilovana piletina, pančeta, miks zelenih salata, krutoni, čeri paradajz i parmezan. Preko svega se prelije ukusan dresing i lagan i zdrav obrok je spreman.

  Na Donesi.com postoji odličan izbor restorana koji na svom meniju imaju Cezar salatu, ali i ostale obrok salate, kao što su tuna kus kus salata, salata sa lignjama, salata sa grilovanom ćuretinom ili feta spanać salata. Pojedite lagan i zdrav obrok i obezbijedite sebi neophodnu energiju za nastavak dana - odaberite neku ukusnu obrok salatu. Naručite je na Donesi.com u par klikova i dostava stiže na vašu adresu - brzo i besplatno!

  U internacionalnu kuhinju spadaju sva jela koja se pripremaju u restoranima u cijelom svijetu. Tu se sigurno ubrajajaju bečka šnicla, pariska šnicla, pileći medaljoni u sosu od pečuraka, ćuretina sa mlincima, cordon bleu, fileti lososa ili tune, svinjske šnicle i veliki broj jela koja se jedu širom svijeta.

  Jela internacionalne kuhinje su postala veoma popularna u cijelom svijetu. Veliki broj restorana na Donesi.com koji vrše dostavu jela internacionalne kuhinje to potvrđuju. Pronađite nešto po vašem ukusu, naručite u par klikova na Donesi.com i uživajte u ukusnom obroku. Prijatno.