Online ordering option coming soon!

Велешко грне - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Велешко грне.....350.00 MKD

300 гр. сецкани парчиња свинско, телешко и пилешко месо, пржени домати и пиперки, сос од шампињони

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!