Online ordering option coming soon!

Вегетаријанско рижото - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Вегетаријанско рижото.....180.00 MKD

300 гр. ориз, зеленчук, печурки, тиквици, модар патлиџан

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!