Online ordering option coming soon!

Тортелини фунги - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Тортелини фунги.....250.00 MKD

Тортелини, шампињони, павлака, зачини

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!