Online ordering option coming soon!

Телешки мускул во крем сос - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Телешки мускул во крем сос.....500.00 MKD

250 гр. телешки мускул во крем сос од шампињони

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!