Online ordering option coming soon!

Тава Bravo’s - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Тава Bravo’s.....400.00 MKD

300 гр. сецкани парчиња свинско и пилешко месо, сос од шампињони, рендан кашкавал

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!