Тајландска храна Скопје

Online ordering option coming soon!

Тајландска храна достава Скопје

Ресторани Тајландска храна Скопје

 •   

  Bocado - urban.fresh.food

  ТЦ Рамстор катче за храна
  No online ordering
  Минимум: 200.00 MKD
  315 15 01

  Италијанска храна, Брза храна
  BOCADO urban.fresh.food нуди голем избор на свежа, вкусна и здрава храна, според највисоките стандарди. Специјално одбраните производи, состојки и зачини, подготвени според традиционални рецепти, ќе ве натераат да уживате во класичните азиски јадења, вок, суши и останати специјалитети, задоволувајќи ги сите ваши вкусови.

  Што им се допаднало неодамна на други купувачи?

  BOCADO urban.fresh.food нуди голем избор на свежа, вкусна и здрава храна, според највисоките стандарди. Специјално одбраните производи, состојки и зачини, подготвени според традиционални рецепти, ќе ве натераат да уживате во класичните азиски јадења, вок, суши и останати специјалитети, задоволувајќи ги сите ваши вкусови.

  Препораки: Тајландска храна Скопје

  Red
  09.07.2012.

  4
  Квалитет на храната
  3
  Избор на храна
  4
  Цени
  5
  Услуга

  order arrived in 15 min.