Online ordering option coming soon!

Свинска коленица во крем сос - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Свинска коленица во крем сос.....300.00 MKD

1 парче свинска коленица, крем сос од шампињони

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!