Online ordering option coming soon!

Соте Строганоф - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Соте Строганоф.....700.00 MKD

250 гр. ситни парчиња телешки бифтек, прелив од кисели краставички и кромид

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!