Online ordering option coming soon!

Пилешко рижото - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Пилешко рижото.....200.00 MKD

300 гр. ориз и пилешко месо

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!