Online ordering option coming soon!

Пилешки стек - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Пилешки стек.....160.00 MKD

180 гр. пилешко месо

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!