Online ordering option coming soon!

Пилешка салата со зеленчук и шампињони - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Пилешка салата со зеленчук и шампињони.....230.00 MKD

Рукола, домат, морков, шампињони, пилешко месо, црвен сос, зачини

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!