Online ordering option coming soon!

Нудлси со зеленчук - Fast Food Ѕвезден Океан Достава

Online ordering option coming soon!

Нудлси со зеленчук.....220.00 MKD

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!