Online ordering option coming soon!

Њоки Quattro formaggio - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Њоки Quattro formaggio.....250.00 MKD

Њоки, павлака, рокфорд, ајдамер, пармезан, моцарела

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!