Online ordering option coming soon!

Микс суши 9 ком. - Bocado - urban.fresh.food Достава

Online ordering option coming soon!

Микс суши 9 ком......200.00 MKD

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!