Online ordering option coming soon!

Луто телешко - Fast Food Ѕвезден Океан Достава

Online ordering option coming soon!

Луто телешко.....230.00 MKD

Телешко во лут сос пропржено со зелка, морков, пипер и тиквички во летниот период.

Големини

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!