Online ordering option coming soon!

Луто свинско во слатко – кисел сос - Fast Food Ѕвезден Океан Достава

Online ordering option coming soon!

Луто свинско во слатко – кисел сос.....230.00 MKD

Свинско месо, пропржено три до четири секунди со зелка, морков, пипер и црни кинески печурки, во луто слатко - кисел сос.

Големини

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!