Online ordering option coming soon!

Лазањи Quattro formaggio - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Лазањи Quattro formaggio.....250.00 MKD

Рокфорд, пармезан, моцарела, ајдамер, бешамел сос

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!