Online ordering option coming soon!

Лазањи al forno - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Лазањи al forno.....200.00 MKD

Болоњезе сос, бешамел сос, кашкавал

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!