Online ordering option coming soon!

Кордон Блу - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Кордон Блу.....250.00 MKD

250 гр. поховано пилешко месо, полнето со шунка и кашкавал

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!