Грчка храна Скопје

Online ordering option coming soon!

Грчка храна достава Скопје

Ресторани Грчка храна Скопје

 •   

  Гиро Беко Центар

  Даме Груев 7
  No online ordering
  Минимум: 70.00 MKD
  023111776

  Посна и вегетаријанска, Грчка храна, Брза храна
  Гиро Беко е првото гиро во градот, отворено во 1978 година. Сеуште постои со истиот врвен квалитет и брза услуга.

  Што им се допаднало неодамна на други купувачи?

  Промотивна понуда на пет гира
  Свинско или пилешко месо, домати, кромид, кечап, сенф, помфрит, лепче

  Свинско или пилешко месо, домати, кромид, кечап, сенф, домашно лепче

  Гиро Беко е првото гиро во градот, отворено во 1978 година. Сеуште постои со истиот врвен квалитет и брза услуга.

  Гиро Беко е првото гиро во градот, отворено во 1978 година. Сеуште постои со истиот врвен квалитет и брза услуга.

  Гиро Беко е првото гиро во градот, отворено во 1978 година. Сеуште постои со истиот врвен квалитет и брза услуга.

  Препораки: Грчка храна Скопје

  AlexArcanum
  Кордон Блу - мора да се проба (Гиро Беко Центар)
  06.06.2011.

  5
  Квалитет на храната
  5
  Избор на храна
  5
  Цени
  3
  Услуга

  Кордон Блу е сендвичот кој го препорачувам на сите да го пробаат. За ефтина цена добивате одлично јадење.

  Една заблешка до услугата/испораката на Гиро Беко. Кога и да порачаш нешто, доставата доцни најмалку 20 мин од предвидено време.