Online ordering option coming soon!

Голема порција - Fast Food Ѕвезден Океан Достава

Online ordering option coming soon!

Голема порција.....200.00 MKD

Пола ориз и пола е комбинација од 2 избрани јадења (оризот се сервира посебно)

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!