Online ordering option coming soon!

Чадена свинска коленица - Браво'с Достава

Online ordering option coming soon!

Чадена свинска коленица.....300.00 MKD

1 парче димена свинска коленица, сос од печурки

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Грешка


Моментално системот е затворен. Ве молиме обидете се подоцна. Благодариме!