Поставите свој ресторан на Donesi.com!


Donesi.com је јединствени, иновативни и вишеструко награђивани онлајн сервис за наручивање хране у ресторанима који нуде кућну доставу. Радимо само две ствари, али јако добро :)
  1. Корисницима дајемо јединствено окружење за наручивање и учешће у заједници која међусобно дели искуства,
  2. Ресторанима дајемо потпуно нови канал продаје, без утицаја на постојећи начин рада ресторана. Повећајте продају одмах!

  • Менаџери и власници ресторана!
  • Прикључите се првом српском систему за интернет наручивање хране за кућну доставу хране!
  • Више од 750 задовољних ресторана.
  • Више од 200.000 задовољних купаца.
  • У Београду, Новом Саду, Нишу, Сарајеву, Бања Луци, Подгорици...

Нови канал продаје

Donesi.com није класичан веб сајт, већ Web 2.0 интернет сервис са великом дневном посетом и великом базом редовних корисника.

Укључењем у наш систем отварате нови канал продаје и постајете доступни хиљадама људи који га већ користе и редовно наручују храну.

Тржни центар

Правећи аналогију са традиционалном трговином, Donesi.com је највећи градски тржни центар. Дајемо Вам простор у том тржном центру пуном гладних купаца.

И ако имате свој веб сајт, то је добро, јер ми вам не нудимо само онлајн присуство већ пре свега нове сталне купце и нове наруџбине.

Интерактивним представљањем менија ресторана, постигли смо да интернет наруџбине у просеку буду веће и вредније од класичних, смањили смо могућност грешке при наручивању и омогућили лако прихватање чак и наруџбина на енглеском језику које аутоматски преводимо на српски језик.

Ефикасно

Ми смо сигурни у квалитет и ефикасност нашег сервиса. Због тога партнерским ресторанима наплаћујемо само фиксну провизију на наруџбине које ми обезбедимо ресторану. Само уколико ресторан зарађује помоћу нас, зарађујемо и ми. Уколико нема наруџбина, ми не зарађујемо, а ресторан и даље има рекламу како на интернету тако и у медијима у којима се Donesi.com рекламира.

Сигурно

Сваки корисник Donesi.com система се аутоматски проверава путем SMS потврдне поруке за активацију.

Уз сваку наруџбину ресторан ће добити и информацију да ли је тај корисник већ куповао у неком од ресторана наше мреже, као и да ли је куповао у Вашем ресторану.

Број наших корисника је у сталном расту, а поготово онај део који чине нови купци који никада раније нису наручивали из ресторана кућне доставе. Општи утисак ресторана који раде у Donesi.com систему је да им преко интернета стижу потпуно нови купци.

Корисници интернета у Србији чине преко 30% урбаног становништва и имају натпросечна примања. Наши стални корисници су и банке, амбасаде, страна представништва, дневни листови и магазини, државне организације и установе, од великих јавних компанија, до малих и средњих предузећа и појединаца.

Подршка

Наш тим за подршку ресторанима прати све наруџбине и тренутно решава све недоумице и евентуалне проблеме, било са стране ресторана или на страни купца који наручује храну. У било ком тренутку нас можете позвати или послати е-пошту и захтевати измене јеловника, области доставе, помоћ или савет.

Скупљајући искуства и запажања из ресторана наше мреже, процедуру пријема наруџбина смо максимално поједноставили и направили је веома ефикасном у свакодневном раду. Обука траје свега 15 минута и сам процес је веома једноставан.

Прилагодљиво

Donesi.com поседује више сопствених проверених и поузданих решења за пријем интернет наруџбина која се бесплатно уступају ресторанима.

Интернет прикључак у ресторанима није неопходан. Избор решења зависи од броја наруџбина које се дневно обрађују у ресторану.

Имамо готово решење за сваки ресторан и сваки број дневних наруџбина. Спремни смо да пратимо Ваш раст!

Donesi.com купци чине активну заједницу људи заинтересованих за кућну доставу, који наручују храну, препоручују ресторане својим пријатељима и пишу утиске о храни и ресторанима из којих наручују. Утисци су прави начин да из прве руке сазнате шта се купцима допада, а шта не - од хране па до услуге Ваших запослених.


Почели смо са радом крајем 2006. године у Београду, са осам ресторана у мрежи. Од тада бележимо стални раст, из месеца у месец. Данас достављамо наруџбине у преко 500 ресторана у 22 града и 3 земље, а у припреми је наш сервис и у више других земаља.
 

Јавите нам се! 

Биће нам задовољство да постанемо партнери. У најкраћем могућем року ћемо вас укључити у систем. Починете да примате наруџбине и придружите се успешнима!

Контакт:
Е-пошта: info@donesi.com
 
ПЛОТУН д.о.о.
Обилићева 33, 37000 Крушевац
Телефон: 064 867 00 01
ПИБ: 105569457
МБ: 20410124
 
Напомена о приватности: Све податке о пословању ресторана путем Donesi.com система сматрамо пословном тајном и не објављујемо их нити делимо. Наши партнери уживају највећи степен приватности.
 

Други о нама


Иза самог сајта који је урађен у стилу најмодернијих апликација, стоји комуникациони систем који омогућава двосмeрну комуникацију са ресторанима, чак и тамо где не постоје техничке претпоставке за класичну интернет везу. Све се дешава у реалном времену и веома брзо.
Б92 / Технополис

Овај напредни интернет сервис упошљава најновије веб технологије да би својим корисницима олакшао наручивање и навигацију. Са друге стране ту су и напредна решења из области мобилних комуникација, која употпуњују брзину наручивања и примања одговора корисника.
Е-Магазин, најтиражнији бизнис магазин у Србији

Остварен је сан оних који прижељкују ефикасан сервис за наручивање хране преко интернета. Наша редакција га је већ испробала.
Часопис PC Press

Награду за најбољи комерцијални пројекат додељујемо најукуснијем домаћем интернет пројекту – Donesi.com
Б-линк Фестивал модерних комуникација

Donesi.com је међу осам величанствених који ће нас представљати пред Уједињеним нацијама и жиријем светских стручњака.
Свет компјутера о избору представника Србије за World Summit Award 2007.Полазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +381 64 867 00 01ПЛОТУН д.о.о., Обилићева 33, 37000 Крушевац, Србија.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.