Изјава о приватности

18.08.2014.

Прикупљање информација
Информације о корисницима се прикупљају само у мери у којој је нужно да би се наруџбина путем система Donesi.com успешно обавила. Прикупљају се само информације које сами корисници оставе, као и Ваш IP. Корисник може, у било ком тренутку, тражити деактивацију налога и престанак обраде његових података.

"Колачићи"
Приликом Ваше прве посете, као и током сваке следеће, Donesi.com на ваш рачунар шаље тзв. колачиће (енг. cookies). То су мали текстуални фајлови смештени у вашем интернет читачу (нпр. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox и слично). Они садрже само податке којима се идентификујете као јединствени корисник сесије, и користе се искључиво за унапређење рада система Donesi.com. Уколико ваш читач није подешен за прихватање "колачића", можете га подесити да их прихвата одбија или обавештава о слању сваког "колачића".

Дељење информација
Лични подаци се никако и ни под којим условима не уступају трећим лицима у било које сврхе, осим што се подаци нужни за испоруку (име, адреса, број телефона, списак наручене хране) прослеђују ресторанима од којих је наручено, у тренутку прихватања испоруке. Ресторани су у обавези да добијене податке чувају и не уступају ни под којим условима трећим лицима.

Праћење реклама и приватност
Овај сајт може користити Display Advereting и Remarketing са сервисом Google Analytics за онлајн рекламирање, тако да треће партнерске стране, укључујући Google, приказују циљане рекламе овога сајта на разним другим сајтовима. Ми, партнери треће стране и Google, користимо колачиће (first-party and third-party cookies) заједно да информишемо, оптимизујемо и сервирамо рекламе на основу нечијих ранијих посета овоме сајту. Посетиоци овога сајта могу се искључити из Google Analytics for Display Advertising и самостално подесити Google Display Network рекламе користећи Ads Preferences Manager

Комуникација са корисницима
Ваш број телефона или имејл може бити употребљен ради обавештавања о статусу ваше наруџбине или изненадном отказивању уколико то буде потребно. Плотун д.о.о. Крушевац, власник пословног система Donesi.com, задржава право да кориснике система Donesi.com повремено имејлом обавештава о новим услугама или производима.

Сигурност плаћања платним картицама
Уколко плаћате платним картицама, приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије технологије. Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банка Интеза ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Промене става о приватности
Уколико дође до промене нашег става о приватности, промене ће бити објављене у овом одељку на сајту Donesi.com. Све промене ступају на снагу одмах по објављивању на сајту. Уколико су вам овакве информације битне, редовно проверавајте овај одељак нашег сајта. Коришћењем система Donesi.com по објављивању промена у Ставу о приватности, ви се слажете са свим променама и прихватате их у целости.

Прихватање Става о приватности
Коришћењем система Donesi.com или било ког његовог сервиса ви изражавате своју сагласност са ставовима о приватности израженим и објављеним на сајту Donesi.com у одељцима Став о приватности и Услови коришћења.

За додатна питања у вези Става о приватности обратите нам се електронском поштом, на адресу info@donesi.com.Полазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +381 64 867 00 01ПЛОТУН д.о.о., Обилићева 33, 37000 Крушевац, Србија.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.