Izjava o privatnosti

18.08.2014.

Prikupljanje informacija
Informacije o korisnicima se prikupljaju samo u meri u kojoj je nužno da bi se narudžbina putem sistema Donesi.com uspešno obavila. Prikupljaju se samo informacije koje sami korisnici ostave, kao i Vaš IP. Korisnik može, u bilo kom trenutku, tražiti deaktivaciju naloga i prestanak obrade njegovih podataka.

"Kolačići"
Prilikom Vaše prve posete, kao i tokom svake sledeće, Donesi.com na vaš računar šalje tzv. kolačiće (eng. cookies). To su mali tekstualni fajlovi smešteni u vašem internet čitaču (npr. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox i slično). Oni sadrže samo podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik sesije, i koriste se isključivo za unapređenje rada sistema Donesi.com. Ukoliko vaš čitač nije podešen za prihvatanje "kolačića", možete ga podesiti da ih prihvata odbija ili obaveštava o slanju svakog "kolačića".

Deljenje informacija
Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe, osim što se podaci nužni za isporuku (ime, adresa, broj telefona, spisak naručene hrane) prosleđuju restoranima od kojih je naručeno, u trenutku prihvatanja isporuke. Restorani su u obavezi da dobijene podatke čuvaju i ne ustupaju ni pod kojim uslovima trećim licima.

Praćenje reklama i privatnost
Ovaj sajt može koristiti Display Advereting i Remarketing sa servisom Google Analytics za onlajn reklamiranje, tako da treće partnerske strane, uključujući Google, prikazuju ciljane reklame ovoga sajta na raznim drugim sajtovima. Mi, partneri treće strane i Google, koristimo kolačiće (first-party and third-party cookies) zajedno da informišemo, optimizujemo i serviramo reklame na osnovu nečijih ranijih poseta ovome sajtu. Posetioci ovoga sajta mogu se isključiti iz Google Analytics for Display Advertising i samostalno podesiti Google Display Network reklame koristeći Ads Preferences Manager

Komunikacija sa korisnicima
Vaš broj telefona ili imejl može biti upotrebljen radi obaveštavanja o statusu vaše narudžbine ili iznenadnom otkazivanju ukoliko to bude potrebno. Plotun d.o.o. Kruševac, vlasnik poslovnog sistema Donesi.com, zadržava pravo da korisnike sistema Donesi.com povremeno imejlom obaveštava o novim uslugama ili proizvodima.

Sigurnost plaćanja platnim karticama
Ukolko plaćate platnim karticama, prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banka Inteza ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Promene stava o privatnosti
Ukoliko dođe do promene našeg stava o privatnosti, promene će biti objavljene u ovom odeljku na sajtu Donesi.com. Sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno proveravajte ovaj odeljak našeg sajta. Korišćenjem sistema Donesi.com po objavljivanju promena u Stavu o privatnosti, vi se slažete sa svim promenama i prihvatate ih u celosti.

Prihvatanje Stava o privatnosti
Korišćenjem sistema Donesi.com ili bilo kog njegovog servisa vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na sajtu Donesi.com u odeljcima Stav o privatnosti i Uslovi korišćenja.

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu info@donesi.com.Polazna  |  Mobilna verzija  |  Privatnost  |  Uslovi korišćenja  |  Kontakt

Telefonska podrška: +381 64 867 00 01PLOTUN d.o.o., Obilićeva 33, 37000 Kruševac, Srbija.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.