Fit hrana Sarajevo

Dobrodošli u jedinstveni Internet servis za lako i brzo naručivanje hrane iz najboljih lokalnih restorana. Zaboravite na čekanje na telefonskoj vezi, zastarjele flajere i pogrešne narudžbine! Uživajte u ukusu najbolje hrane...

Fit hrana dostava Sarajevo

Restorani Fit hrana Sarajevo

 •   
  Novo

  Juicy Corner

  Harisa Merzića 2
  Dostava počinje u 09:00
  Minimum: 10.00 KM
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Napici, Fit hrana
  Bogata ponuda sveže spremljenih napitaka. Pronađite Vašu omiljenu čašu zdravlja i naručite onlajn!

  Kaže se da zdravlje na usta ulazi i veoma često čujemo na svakom koraku da treba voditi zdrav život i da se zdravo hranimo. Nakon što se odlučite za zdravu ishranu, veoma brzo ćete primijetiti promjene u vašoj svakodnevnici. Prije svega, vidjećete da imate više energije, da je vaš imuniloški sistem dosta jači. To sve dovodi do toga da ste manje umorni i iscrpljeni, kao i da preventivno i blagotvorno djelujete na vaše zdravlje.

  Najbolja hrana, pomoću koje ćete da unesete većinu neophodnih vitamina jeste voće i povrće različitih boja i ukusa, te ne oklijevajte da svakodnevno pojedete bar dva obroka koja sadrže voće ili povrće. Pored voća i povrća, tu su integralni hljeb i peciva, koji se prave od cijelih zrna žitarica i koji su daleko zdraviji za jelo od namirnica koje se prave od bijelog brašna. Ne zaboravite ni žitarice kao što su raž, ječam, ovas ili razne varijante muslija, koji će uz nemasni jogurt ili mlijeko postati vaši omiljeni obroci u toku dana, naročito za doručak.

  Naravno, meso je veoma bitno za pravilnu i zdravu ishranu, i sadrži mnogo proteina, te ga nemojte izbjegavati. Veoma je važan i izbor mesa koje jedete. U redu je da ponekad pojedete pljeskavicu ili ćevape, ali nastojte da ih izbjegavate i da umjesto njih jedete piletinu, ćuretinu, nemasnu teletinu ili ribu. Riba, naročito morska, kao što su brancin, skuša, losos ili orada, su veoma bogate omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, koje su veoma bitne za naše zdravlje.

  Osim ovoga, potrudite se da u vašu dnevnu naviku ubacite i zdrave i ukusne obrok salate. tuna salata, losos salata, cezar salata i ostale, sigurno će biti odličan i zdrav obrok i obezbijediće vam neophodnu energiju za cijeli dan. Poželjno je da salatu jedete sa maslinovim uljem, uz komadiće feta sira ili mladog nemasnog sira, dobićete ukusan i zdrav obrok koji sadrži sve potrebne minerale i vitamine i koji će vas zasititi i blagotvorno uticati na vaše zdravlje. Na Donesi.com imate i veliki izbor supa, čorbi ili potaža - sigurno će vam prijati i uz neko integralno pecivo i dobru salatu, predstavljaće zdrav i ukusan obrok, koji možete pojesti na vašem poslu ili kući.

  Pored ribe i salata, miks orašastog voća, kao što su pistaći, lješnici i naravno orasi, koji su veoma bogati omega 3 masnim kiselinama i trebaju da se nađu na vašem jelovniku zdrave ishrane. Oni predstavljaju odličnu užinu između dva obroka, i uz neki sok od svježe cijeđenog voća, voćnu salatu ili frape, efikasno će da vas zasite i da vas obezbijede neophodnom energijom.

  Sarajevo ima zaista odličan izbor restorana koji vam nude zdrave i lagane obroke, mnoštvo proteinskih šejkova i frapea, kao i sjajne specijalitete od piletine i morskih plodova, koji će vam pružiti neophodnu energiju za dan koji je pred vama. Neki od najboljih restorana, koje naši korisnici preporučuju su Juicy Corner, a nakon par klikova, na vašu adresu stižu ukusni i zdravi obroci uz brzu i besplatnu dostavu iz samih restorana. Prijatno!