Пасте Приједор

Добро дошли у јединствени Интернет сервис за лако и брзо наручивање хране из најбољих локалних ресторана. Заборавите на чекање на телефонској вези, застарјеле флајере и погрешне наруџбине! Уживајте у укусу најбоље хране...

Пасте достава Приједор

Ресторани Пасте Приједор

 •   
  Достава почиње у 10:00
  Минимум: 8.00 KM
  Бесплатна достава
  Пица, Палачинке, Пасте, Италијанска кухиња, Медитеранска кухиња, Доручак, Бургери
  Пице, бургери, пасте, кобaсице... Одлична понуда за сва чула.

  Шта се недавно допало другим купцима?

  Ресторан бар Улица

  прије 5 дана 21 сати

  Пице, бургери, пасте, кобaсице... Одлична понуда за сва чула.

  Препоруке: Пасте Приједор

  MiroslavN
  прије 5 дана 21 сати

  5
  Квалитет хране
  4
  Избор хране
  4
  Цијене
  5
  Услуга

  Veoma zadovoljan i uslugom i kvalitetom

  Паста је популарно италијанско јело које се временом проширило по цијелом свијету. Мало људи зна да, уствари, паста није оригинално италијанско јело, већ да вуче коријене из древне Кине. Марко Поло је открио пасте у Кини и донио их на европско тло, покупивши успут и бројне арапске утицаје припремања и сушења тијеста.

  Данас су пасте једно од омиљених јела у читавом свијету. У свијету постоји више од 300 различитих облика пасти, уз преко 1300 другачијих назива, јер скоро свака регија у Италији има своје име за конкретан облик пасте. Постоји велики број варијација и начина припреме пасти и прилично је незахвално набројати све.

  Кинези и дан данас припремају пасте и комбинују их са разним зачинима и месом, најчешће са свињетином и морским плодовима. Познате су кинеске нудле, које су популарне и код нас и за које можемо рећи да представљају једну од врста пасти, односно тјестенине. Достава нудли је прилично популарна и корисници Donesi.com их нарочито воле.

  Код Италијана, пасте представљају прво јело у оброку (primo piatto), а углавном се једу фузили, шпагети, кенелони или равиоли. Све ове пасте се такође праве и од интегралног брашна.

  Пасте могу да се припремају на различите начине и са великим бројем сосова, али су дефинитивно најпознатије болоњезе, песто ђеновезе, паста agli oglio или миланезе. Ове пасте су се прошириле по цијелом свијету и прилично су популарне гдје год да се нађете. Већина ресторана италијанске кухиње који врше доставу хране на свом менију имају скоро сваку од ових пасти.

  Пасте се једу широм свијета и могу да се сервирају као предјело, главно јело или чак као салата. Могу да се послуже топле, хладне или запечене. Запечене пасте представљају врхунски гастрономски ужитак.

  Пасте су веома популарна храна за кућну доставу и наши корисници их радо наручују. Достава пасти на кућну адресу је изузетно популарна међу младим и запосленим људима, који желе да у сваком тренутку поједу топао и квалитетан оброк.

  Приједор може да се похвали великим избором ресторана који имају пасте на свом јеловнику. Наши задовољни корисници посебно препоручују ресторане као што су Ресторан бар Улица. Сви они ће вам припремити одличну пасту и донијети је на вашу адресу, било да сте кући или на послу. Одаберите вашу омиљену пасту, наручите у пар кликова на Donesi.com и уживајте у топлом и укусном оброку. И потрудите се да увијек оброк једете у друштву, као што налаже стари италијански обичај. Одлично ће вам пријати и чаша доброг вина уз јело. Пријатно.