Veganska hrana Podgorica

Dobrodošli u jedinstveni Internet servis za lako i brzo naručivanje hrane iz najboljih lokalnih restorana. Zaboravite na čekanje na telefonskoj vezi, zastarjele flajere i pogrešne narudžbine! Uživajte u ukusu najbolje hrane...

Veganska hrana dostava Podgorica

Restorani Veganska hrana Podgorica

 •   
  Novo

  City Wok

  Vojvode Maša Đurovića 10
  Dostava počinje u 10:00
  Minimum: 8.00 EUR
  Doplata spoljne dostave
  Promo kodovi
  Piletina, Ribe i plodovi mora, Azijska hrana, Kineska hrana, Veganska hrana
  Kombinacija ukusa ribe i morskih plodova, piletine, svinjetine, junetine, povrća sa azijskim tjesteninama.

  Veganska hrana podrazumijeva žitarice, mahunarke, voće i povrće. Vegani uopšte ne jedu namirnice životinjskog porijekla, kao što su meso, riba, jaja, mlijeko, morski plodovi, mliječni proizvodi i med. To je i glavna razlika koja diferencira vegane od vegetarijanaca.

  Veganska hrana je sve više zastupljena na meniju restorana na Donesi.com i naši korisnici često naručuju vegansku hranu. Na Donesi.com možete pronaći restorane koji na jelovniku imaju isključivo vegansku hranu, kao i one koji su na svoj meni uveli veganska jela. Podgorica ima dobar izbor restorana koji vrše dostavu veganske hrane na adresu, a na osnovu utisaka i komentara korisnika Donesi.com, preporučujemo vam da naručite hranu iz sljedećih restorana: City Wok.

  Mnogi nutricionisti kažu da ljudi koji praktikuju vegansku ishranu, sve neophodne vitamine i minerale mogu da unesu čak i ako se njihova ishrana zasniva samo na namirnicama biljnog porijekla. Naravno, ishrana mora da bude raznovrsna, što se svakako savjetuje i onima koji nisu vegani. Svakodnevno bismo trebali unositi raznovrsne namirnice, kao što su voće, povrće, dosta zeleniša, proizvode od cijelog zrna, koštunjavo voće, sjemenke, mahunarke itd. Naš organizam će na ovaj način dobiti sve potrebne vitamine i minerale.

  Restorani na Donesi.com imaju lijep izbor veganske hrane koju možete naručiti u par klikova. Izdvojićemo samo par veganskih jela koji su popularni na Donesi.com: svježe cijeđeni sokovi, veganski rižoto sa povrćem, začinskim biljem i biljnim sirom, veganske salate, libanski sendviči u pita hljebu sa humusom i tahini salatom, čorbe od povrća sa tofu sirom itd.

  Mnogi restorani indijske i kineske kuhinje na svom meniju imaju veliki izbor veganskih jela a naši korisnici posebno izdvajaju sljedeće: egzotični krompir sa indijskim začinima, miks povrće u indijskom kari sosu, kineske proljećne rolnice sa povrćem ili kineski bambus sa šampinjonima u povrću.

  Izbor restorana sa veganskom hranom na Donesi.com se skoro svakodnevno se povećava. Restorani koji vrše dostavu hrane sve više uključuju i veganski meni i dostavljaju vegansku hranu na kućnu adresu. Odaberite neki ukusni veganski specijalitet, naručite na Donesi.com u par klikova i dostava će stići na vašu adresu u rekordnom roku, gdje god da se nalazite. Prijatno.