O servisu donesi

Ne budite u kuhinji!

O servisu donesi

Ne budite u kuhinji!


donesi je upravo ono što onlajn naručivanje hrane čini brzim i jednostavnim!

Što je novo

Novi Donesi je stigao! Ritam grada, dinamičnost ulica, bogata ponuda i najukusnija hrana sada su oličeni u novom Donesi vizuelnom identitetu. Tvoja omiljena aplikacija za naručivanje sada je još lepša i spremna je da te vodi u nezaboravne avanture.

Takođe, nakon ovog ažuriranja moći ćeš da pratiš narudžbinu koju dostavlja Donesi dostava! Izvršili smo i tehnička unapređenja, kako bi naručivanje najukusnije hrane i mnogih drugih proizvoda bilo lakše nego ikad!

O nama

Znaš onaj osećaj kada zbog obaveza nemaš vremena za spremanje hrane? Ili samo želiš da se odmaraš i posvetiš sebi... Donesi je tu da pomogne i dostavi najukusija jela na tvoju adresu - brzo, lako i uz svega nekoliko klikova! Kao vodeća platforma za online naručivanje na Balkanu, više od deceniju ulepšavamo svakodnevicu naših korisnika.

Sada smo na početku nove etape u razvoju našeg servisa. Želimo da se približimo korisnicima još više i ponudimo nove usluge. S obzirom na to koliko je praktično online naručivanje, zašto ne bismo otišli korak dalje od naručivanja hrane? Zašto ne bismo naručili namirnice iz supermarketa? Ili proizvode iz apoteke... Zašto ne bismo kupovinu obavili na Donesi, bez planiranja i čekanja u redu na kasi... Uz nekoliko klikova, sve što ti je potrebno može da stigne pravo do tvojih vrata.

Donesi je uvek tu za tebe.

Gde se nalazimo?

PLOTUN DOO
Obilićeva 33, 37000 Kruševac, Srbija
Broj telefona: +381648670001
PIB: 105569457
MB: 20410124

Kontakt imejl: [email protected]

Možete nas pronaći i na našem Blogu i Facebooku.