Naručite dostavu onlajn
u 3 jednostavna koraka

How it works first step

Unesite vašu adresu

Možete sačuvati koliko god adresa želite.

How it works second step

Izaberite objekat

Odaberi jedan od 2.850 objekata na Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora.

How it works third step

Napravite vašu narudžbinu

Lako i brzo, bez dodatnih troškova.

Uslovi korišćenja


Select country:

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između kompanije Plotun d.o.o. i svake osobe koja posećuje donesi mobilne i veb usluge. Svako korišćenje našeg servisa (uključujući navigaciju preko vebsajta) označava prihvatanje ovih Uslova od strane korisnika servisa.

Plotun d.o.o. (u daljem tekstu „naša“, „kompanija“, „servis donesi“, „posrednik“) osnivač je i vlasnik veb i mobilne aplikacije „Donesi“ zajedno sa svim informacijama i podacima (dokumenti, programske šifre, logotipi, datoteke, tekstovi, grafike itd.) sadržani u servisu. Kopiranje, preprodaja, objavljivanje i / ili modifikacija bilo kog dela veb i mobilne usluge bez prethodne pisane saglasnosti kompanije Plotun d.o.o. strogo je zabranjeno.

Usluge koje nudi Kompanija, kao i sav sadržaj na veb lokaciji donesi, podložni su ovim Uslovima korišćenja.

Usluga donesi može da koristi osnovne korisničke informacije za slanje obaveštenja putem SMS-a ili imejla.

donesi, prema svim važećim zakonima i propisima, nudi pravo na pristup, upotrebu i prikazivanje svog sadržaja koji se nalazi na veb stranici. Međutim, ova prava ne uključuju prenos vlasništva nad uslugom ili sadržaja prikazanog na njoj. Iz tog razloga, kao korisnik servisa donesi:

  1. morate poštovati sva autorska i druga vlasnička prava koja se odnose na kopiranje sadržaja i materijala na vebsajtu
  2. ne smete ni na koji način da menjate Veb lokaciju i njen sadržaj, niti da je reprodukujete ili javno koristite.

Vebsajt i mobilna aplikacija donesi uključuju automatski prevod Uslova korišćenja na engleski putem aplikacije Google Translate, ali srpska verzija Uslova korišćenja je originalna i validna verzija zasnovana na odnosu između korisnika servisa i samog servisa donesi. Ako postoji bilo kakva suprotnost između Uslova korišćenja na srpskom i Uslova korišćenja prevedenih na engleski jezik, prevladava srpska verzija.

Servis donesi sarađuje sa UniCredit bankom u oblasti bankarskih i finansijskih usluga.

Korisnički nalog

Kao registrovani korisnik veb usluge donesi i mobilne aplikacije donesi odgovorni ste za ažuriranje i održavanje podataka u vezi sa vašim nalogom, lozinkom, osiguravate ograničeni pristup vašem računaru i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se obavljaju preko vašeg naloga.

Korisnički nalog može biti blokiran u slučaju bilo kakve zloupotrebe veb i mobilnih usluga donesi od strane korisnika..

Lični podaci

Lični podaci prikupljeni našim servisom koristiće se isključivo u skladu s našim Pravilima o privatnosti.

Da biste koristili uslugu donesi, vaši lični podaci trebaju biti tačni.

Na osnovu našeg legitimnog interesovanja, možemo vam poslati biltene nakon što izvršite prvu narudžbu na veb lokaciji donesi. Bilten može sadržavati ponude sa promo kodovima, popustima, promocijama i drugim marketinškim aktivnostima ili vestima o donesi.

Ako ne želite da primate obaveštenja putem imejla od nas, uvek se možete odjaviti klikom na vezu Otkaži pretplatu koja se nalazi u svakom od naših biltena, ili nam možete poslati imejl na [email protected] sa zahtevom da se odjavite.

Molimo pogledajte našu Politiku privatnosti za više detalja.

Cene za naručivanje hrane putem interneta

Veb servis i aplikacija donesi pružaju online uslugu naručivanja hrane bez ikakvih dodatnih troškova. Kao korisnik plaćate cenu naručenih proizvoda kako je navedeno u meniju prilikom naručivanja. Neki partnerski objekti mogu naplatiti dostavu po ceni koja je jasno navedena u postupku naručivanja.

Cene i proizvodi koje nude objekti

Informacije o vebsajtu donesi i mobilnoj aplikaciji koje se odnose na cene, specifikacije i dostupnost proizvoda (jela, pića) dobijaju se iz partnerskih objekata. Postoji mogućnost da se informacije na donesi mogu razlikovati od informacija u meniju objekta. U slučaju da ste primetili da je cena usluge donesi nešto viša od cene u objektu, javite nam se, jer se radi o kršenju partnerskog ugovora, što nije korektno za naše korisnike.

Veb i mobilna usluga donesi nisu odgovorni ni za cene, a ni za kvalitet naručenih proizvoda.

Dostava

Dostavu naručene hrane i pića obavljaju partnerski objekti i njihove usluge dostave. Objekat može naplaćivati isporuku kao deo usluge. U tom slučaju, prilikom naručivanja hrane, korisnik će biti jasno obavešten o naknadi za dostavu na stranici objekta i na veb lokaciji donesi i na stranici korpe.

Provera statusa vaše narudžbine

Kada poručite putem vebsajta i mobilne aplikacije, objekat iz kog ste naručili ili predstavnik službe za podršku servisa donesi mogu zatražiti proveru nekih dodatnih informacija pre prihvatanja narudžbine. Objekat je ovlašćen da Vas kontaktira radi verifikacije i zadržava pravo da odbije narudžbinu.

Korišćenje vebsajta od strane maloletnika

Nakon prihvatanja ovih Uslova korišćenja, korisnik potvrđuje da ima više od 18 godina, ili da je, ako je mlađi od 18 godina, dobio potrebnu saglasnost svog nosioca roditeljske odgovornosti i daće svoje podatke, ako je to zatraženo. U slučaju narudžbine koja sadrži alkoholna pića i / ili pivske proizvode, pretpostavlja se da je korisnik stariji od 18 godina ili ako je mlađi od 18 godina, da je dobrio potrebnu saglasnost od njegovog / njenog nosioca roditeljske odgovornosti i u slučaju potrebnog zahteva obezbediće svoje podatke. Nosioci roditeljske odgovornosti maloletnika moraju ih zaštititi od pristupa alkoholnim pićima i / ili pivskim proizvodima i snositi svu dalju odgovornost.

Izmene

Plotun d.o.o. zadržava pravo da promeni ili izmeni važeće Uslove korišćenja usluge donesi u bilo koje vreme. Izmena, dopuna ili brisanje Uslova primeniće se na vebsajt posle obaveštenja o takvoj promeni. Obaveštenje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na objavljivanje novih Uslova korišćenja na vebsajtu donesi i mobilnoj aplikaciji. Svako korišćenje usluge nakon takve izmene podrazumevaće prihvatanje tih izmena, dodavanja ili brisanja Uslova korišćenja od strane korisnika. Plotun d.o.o. može u bilo kojem trenutku prekinuti, promeniti ili ukinuti bilo koje karakteristike donesi, uključujući dostupnost fotografija ili opisa bilo kog proizvoda ili usluge.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Plotun d.o.o., njegovi zaposleni ili drugi zastupnici ni u kom slučaju ne podležu bilo kakvim posledicama usled slučajne, indirektne ili posebne štete, troškova ili kazne, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak zarade, prekid poslovanja, gubitak informacija, gubitak kupaca, gubitak imovine, štete na imovini ili potraživanja trećih lica koja nastaju ili su u vezi sa korišćenjem, kopijom ili prezentacijom donesi i njegovog sadržaja.

Upotreba usluge donesi podleže Uslovima korišćenja koji su bili na snazi u vreme korišćenja Veb i mobilnih usluga. Korisnici bi trebalo da povremeno provere Uslove korišćenja, gde će biti obavešteni o svim promenama Uslova.

Ispravljanje, modifikacija ili brisanje podataka

Plotun d.o.o. omogućava korisnicima da isprave, menjaju, dodaju ili brišu svoje lične podatke i podatke prikazane na donesi. Ako odlučite da izbrišete svoje lične podatke, donesi će direktno ukloniti te podatke. Zbog zaštite i sigurnosti korisnika, Plotun d.o.o. će morati da se uveri da li je osoba čiji se podaci menjaju ista osoba koja je podnela zahtev za promenu podataka. Ako želite da pristupite, izmenite ili obrišete svoje lične podatke, pošaljite imejl na [email protected] Imajte u vidu da ćemo učiniti sve što je moguće da zaštitimo vaše lične podatke. Takođe imajte na umu da samo vi možete zaštititi svoju lozinku tako da je nemojte deliti sa drugim ljudima.

Periodične promene

Kompanija je konstantno u procesu proširivanja, ažuriranja i unapređenja svoje veb stranice kao i svih sa njom povezanih proizvoda i usluga, a samim tim i ažuriranja ove politike poslovanja. Preporučujemo vam da redovno čitate ove Uslove korišćenja kako biste bili stalno upućeni u izmene sadržaja. Ovi uslovi korišćenja biće povremeno menjani bez obaveštenja korisnika.

Administrativno pravo i nadležnost

Uslove korišćenja i njihove izmene reguliše srpski zakon. Svaki spor koji može proizići iz ovog Sporazuma i koji se ne može rešiti van nadležnog suda može se uputiti srpskom sudu. Sva prava i pravni lekovi pod Uslovima korišćenja su kumulativni i ne isključuju druga prava i pravne lekove predviđene zakonom ili drugim ugovorom.

Načini plaćanja

Korisnici mogu platiti gotovinom prilikom dostave i kreditnom karticom.

U slučaju plaćanja putem kartice, potrebno je da korisnik unese podatke o karticama u predviđena polja. donesi nema pristup podacima o karticama korisnika. Kada korisnik odabere način plaćanja karticom, donesi, putem svog provajdera plaćanja, AllSecure izvršava pred autorizaciju, tj. proveru kartice, kako bi utvrdio da li je kartica aktivna i ima li dovoljno sredstava za traženu transakciju.

Kada kartica bude proverena, sredstva se oduzimaju sa korisničkog računa i prosleđuju se kompaniji Plotun d.o.o. Tada će se korisnik vratiti na vebsajt donesi gde dobija obaveštenje o rezultatu transakcije.

Pogledajte načine plaćanja i polisu refundiranja za dodatne informacije.

Fakturisanje

Objekat izdaje fakturu, a donesi deluje samo kao posrednik između procesa naručivanja i procesa naplate za plaćanje karticom onlajn.

Promo kodovi (kodovi za popust)

Ovaj odeljak Uslova korišćenja odnosi se na sve kupone izdate u skladu sa određenim promocijama (kampanjama) servisa donesi (Plotun d.o.o.) koji se mogu koristiti na donesi.

Pojedinačni promo kodovi koji se dodeljuju korisnicima takođe su podložni ovim Uslovima korišćenja. Dodatni uslovi mogu se naći na štampanom promo kodu ili imejlu koji se šalje kupcima.

Korisnik može iskoristiti promo kod samo kroz poručivanje onlajn na donesi.

Promo kod može iskoristi samo donesi korisnik, registrovan pre datuma raspodele promo koda.

Ako je iznos narudžbine manji od vrednosti promo koda, razlika se ne vraća korisniku (bilo da je plaćeno onlajn putem kartice ili u gotovini) i ne prenosi se na naredne narudžbine korisnika.

Ako je iznos narudžbine veći od vrednosti promo koda, korisnik će nadoknaditi tu razliku ili plaćanjem karticom onlajn ili plaćanjem gotovinom prilikom dostave.

Trenutno aktivni promo kod važi za samo jedno korišćenje i tada prestaje da važi. Korisnici donesi promo koda odgovorni su za onlajn preuzimanje promo koda i garantuju da neće biti dostupan drugim pravnim ili fizičkim licima. Pravo na primanje promo kod popusta odnosi se na originalnog / ovlašćenog primaoca promo koda. Primalac ne može preneti svoj promo kod trećoj, pravnoj ili fizičkoj osobi.

Promo kodovi se ne mogu se kopirati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati, direktno ili indirektno, u bilo kom obliku ili na bilo koji način, od strane drugih pravnih ili fizičkih lica. Promo kodovi se ne smeju čuvati u drugom sistemu za preuzimanje kupona bez prethodne pisane dozvole kompanije Plotun d.o.o. Isto se odnosi i na promo kodove distribuirane bez pismenog pristanka Plotun d.o.o. Na primer, promo kodovi distribuirani putem eimejla ili objava na drugim vebsajtovima nemaju saglasnost Kompanije. U slučaju da se promo kod distribuira na takav način, Kompanija će ga odbiti i otkazati.

Promo kodovi se ne mogu kombinovati sa ostalim ponudama, popustima, promocijama ili drugim promo kodovima koje povremeno nudi donesi.

Ako Kompanija smatra da je promo kod iskorišćen bez ispunjavanja gore navedenih uslova ili bez pravne osnove, uključujući slučajeve zloupotrebe promo koda, on se ne može prihvatiti i biće poništen.

Promo kodovi se ne mogu zameniti za gotovinu.

Kompanija ne snosi nikakvu građansku ili pravnu odgovornost za bilo kakav gubitak, odbijanje, povlačenje, otkazivanje promo koda ili nemogućnost korišćenja istog od strane primaoca.

Kompanija zadržava pravo da izmeni ili dopuni važeće Uslove i odredbe promo koda. Takve izmene, dopune ili brisanja ovih uslova stupaju na snagu odmah po obaveštenju koje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, obaveštenja u okviru Uslova korišćenja na vebsajtu. Nakon izmene Uslova korišćenja, svako korišćenje usluge donesi smatraće se prihvatanjem ovih promena.

Kontakt

Za bilo kakva pitanja ili informacije o donesi možete poslati poruku na [email protected] .

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između kompanije Donesi d.o.o. i svake osobe koja posjećuje donesi mobilne i veb usluge. Svako korišćenje našeg servisa (uključujući navigaciju preko vebsajta) označava prihvatanje ovih Uslova od strane korisnika servisa.

Donesi d.o.o. (u daljem tekstu definisano kao „naša“, „kompanija“, „donesi servis“, „posrednik“) osnivač je i vlasnik veb i mobilne aplikacije „donesi“ zajedno sa svim informacijama i bazom podataka (dokumenti, programske šifre, logotipi, datoteke, tekstovi, grafike itd.) sadržani na servisu. Kopiranje, preprodaja, objavljivanje i / ili modifikacija bilo kog dela veb i mobilne usluge bez prethodne pisane saglasnosti kompanije Donesi d.o.o. strogo je zabranjeno.

Usluge koje nudi Kompanija, kao i sav sadržaj na veb lokaciji donesi, podložni su ovim Uslovima korišćenja.

Usluga donesi može da koristi osnovne korisničke informacije za slanje obaveštenja putem SMS-a ili imejla.

donesi, prema svim važećim zakonima i propisima, nudi pravo na pristup, upotrebu i prikazivanje svog sadržaja koji se nalazi na veb stranici. Međutim, ova prava ne uključuju prenos vlasništva nad uslugom ili sadržaja prikazanog na njoj. Iz tog razloga, kao korisnik servisa donesi:

  1. morate da poštujete sva autorska prava i druga vlasnička prava koja se odnose na kopiranje sadržaja i materijala na veb lokaciji,
  2. ne smijete ni na koji način da mjenjate Veb lokaciju i njen sadržaj, niti da je reprodukujete ili javno koristite.

Veb lokacija donesi i mobilna aplikacija uključuju automatizovani prevod Uslova korišćenja na engleski jezik preko aplikacije Google Translate, ali bosansko-hercegovačka verzija Uslova korišćenja je originalna i validna verzija zasnovana na odnosu između korisnika usluge i donesi sama usluga. Ako postoji bilo kakva suprotnost između Uslova korišćenja na bosanskom jeziku i Uslova korišćenja prevedenih na engleski jezik, prevladava bosanska verzija.

Korisnički nalog

Kao registrovani korisnik veb usluge donesi i mobilne aplikacije donesi odgovorni ste za ažuriranje i održavanje podataka u vezi sa vašim nalogom, lozinkom, osiguravate ograničeni pristup vašem računaru i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se obavljaju preko vašeg naloga.

Korisnički nalog može biti blokiran u slučaju bilo kakve zloupotrebe veb i mobilnih usluga donesi od strane korisnika.

Lični podaci

Lični podaci prikupljeni našim servisom koristiće se isključivo u skladu s našim Pravilima o privatnosti.

Da biste koristili uslugu donesi, vaši lični podaci trebaju biti tačni.

Na osnovu našeg legitimnog interesovanja, možemo vam poslati biltene nakon što izvršite prvu narudžbu na veb lokaciji donesi. Bilten može sadržavati ponude sa promo kodovima, popustima, promocijama i drugim marketinškim aktivnostima ili vjestima o donesi.

Ako ne želite da primate obaveštenja putem imejla od nas, uvijek se možete odjaviti klikom na vezu Otkaži pretplatu koja se nalazi u svakom od naših biltena, ili nam možete poslati imejl na [email protected] sa zahtjevom da se odjavite.

Molimo pogledajte našu Politiku privatnosti za više detalja.

Cijene za naručivanje hrane putem interneta

Veb servis i aplikacija donesi pružaju online uslugu naručivanja hrane bez ikakvih dodatnih troškova. Kao korisnik plaćate cijenu naručenih proizvoda kako je navedeno u meniju prilikom naručivanja. Neki partnerski objekti mogu naplatiti dostavu po cijeni koja je jasno navedena u postupku naručivanja.

Cijene i proizvodi koje nude objekti

Informacije o vebsajtu donesi i mobilnoj aplikaciji koje se odnose na cijene, specifikacije i dostupnost proizvoda (jela, pića) dobijaju se iz partnerskih objekata. Postoji mogućnost da se informacije na donesi mogu razlikovati od informacija u meniju objekta. U slučaju da ste primjetili da je cijena usluge donesi nešto viša od cijene u objektu, javite nam se, jer se radi o kršenju partnerskog ugovora, što nije korektno za naše korisnike.

Veb i mobilna usluga donesi nisu odgovorni ni za cijene, a ni za kvalitet naručenih proizvoda.

Dostava

Dostavu naručene hrane i pića obavljaju partnerski objekat i njihove usluge dostave. Objekat može naplaćivati isporuku kao dio usluge. U tom slučaju, prilikom naručivanja hrane, korisnik će biti jasno obavješten o naknadi za dostavu na stranici objekta i na veb lokaciji donesi i na stranici korpe.

Provjera statusa vaše narudžbine

Kada poručite putem vebsajta i mobilne aplikacije, objekat ili predstavnik službe za podršku donesi mogu zatražiti provjeru nekih dodatnih informacija prije prihvatanja narudžbine. Objekat je ovlašćen da Vas kontaktira radi verifikacije i zadržava pravo da odbije narudžbinu.

Korišćenje vebsajta od strane maloletnika

Nakon prihvatanja ovih Uslova korišćenja, korisnik potvrđuje da ima više od 18 godina, ili da je, ako je mlađi od 18 godina, dobio potrebnu saglasnost svog nosioca roditeljske odgovornosti i daće svoje podatke, ako je to zatraženo. U slučaju narudžbe koja sadrži alkoholna pića i / ili pivske proizvode, pretpostavlja se da je korisnik stariji od 18 godina ili ako je mlađi od 18 godina, da je dobrio potrebnu saglasnost od njegovog / njenog nosioca roditeljske odgovornosti i u slučaju potrebnog zahtjeva obezbjediće svoje podatke. Nosioci roditeljske odgovornosti maloljetnika moraju ih zaštititi od pristupa alkoholnim pićima i / ili pivskim proizvodima i snositi svu dalju odgovornost.

Izmjene

Donesi d.o.o. zadržava pravo da promjeni ili izmjeni važeće Uslove korišćenja usluge donesi u bilo koje vrijeme. Izmjena, dopuna ili brisanje Uslova primeniće se na vebsajt posle obavještenja o takvoj promjeni. Obavještenje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na objavljivanje novih Uslova korišćenja na vebsajtu donesi i mobilnoj aplikaciji. Svako korišćenje usluge nakon takve izmjene podrazumjevaće prihvatanje tih izmjena, dodavanja ili brisanja Uslova korišćenja od strane korisnika. Donesi d.o.o. može u bilo kojem trenutku prekinuti, promjeniti ili ukinuti bilo koje karakteristike donesi, uključujući dostupnost fotografija ili opisa bilo kog proizvoda ili usluge.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Donesi d.o.o., njegovi zaposleni ili drugi zastupnici ni u kom slučaju ne podliježu bilo kakvim posljedicama uslijed slučajne, indirektne ili posebne štete, troškova ili kazne, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak zarade, prekid poslovanja, gubitak informacija, gubitak kupaca, gubitak imovine, štete na imovini ili potraživanja trećih lica koja nastaju ili su u vezi sa korišćenjem, kopijom ili prezentacijom donesi i njegovog sadržaja.

Upotreba usluge donesi podleže Uslovima korišćenja koji su bili na snazi u vrijeme korišćenja Veb i mobilnih usluga. Korisnici bi trebalo da povremeno provjere Uslove korišćenja, gdje će biti obavješteni o svim promjenama Uslova.

Ispravljanje, modifikacija ili brisanje podataka

Donesi d.o.o. omogućava korisnicima da isprave, mjenjaju, dodaju ili brišu svoje lične podatke i podatke prikazane na donesi. Ako odlučite da izbrišete svoje lične podatke, donesi će direktno ukloniti te podatke. Zbog zaštite i sigurnosti korisnika, Donesi d.o.o. će morati da se uvjeri da li je osoba čiji se podaci mjenjaju ista osoba koja je podijnela zahtjev za promjenu podataka. Ako želite da pristupite, izmjenite ili obrišete svoje lične podatke, pošaljite imejl na [email protected] Imajte u vidu da ćemo učiniti sve što je moguće da zaštitimo vaše lične podatke. Takođe imajte na umu da samo vi možete zaštititi svoju lozinku tako da je nemojte djeliti sa drugim ljudima.

Periodične promjene

Kompanija je konstantno u procesu proširivanja, ažuriranja i unapređenja svoje veb stranice kao i svih sa njom povezanih proizvoda i usluga, a samim tim i ažuriranja ove politike poslovanja. Preporučujemo vam da redovno čitate ove Uslove korišćenja kako biste bili stalno upućeni u izmjene sadržaja. Ovi uslovi korišćenja biće povremeno mjenjani bez obaveštenja korisnika.

Administrativno pravo i nadležnost

Uslove korišćenja i njihove izmjene reguliše bosanski-hercegovački zakon. Svaki spor koji može proizići iz ovog Sporazuma i koji se ne može rješiti van nadležnog suda može se uputiti bosansko-hercegovačkom sudu. Sva prava i pravni lijekovi pod Uslovima korišćenja su kumulativni i ne isključuju druga prava i pravne lijekove predviđene zakonom ili drugim ugovorom.

Načini plaćanja

Korisnici mogu platiti gotovinom prilikom dostave.

Fakturisanje

The restaurant issues an invoice, and donesi acts only as an intermediary between the ordering and the billing process.

Promo kodovi (kodovi za popust)

Ovaj odeljak Uslova korišćenja odnosi se na sve promo kodove izdate u skladu sa određenim promocijama (kampanjama) donesi (Donesi d.o.o.) koje se mogu koristiti na donesi servisu.

Pojedinačni promo kodovi koji se dodeljuju korisnicima takođe su podložni ovim Uslovima korišćenja. Dodatni uslovi mogu se naći na štampanom promo kodu ili imejlu koji se šalje kupcima.

Korisnik može iskoristiti promo kod samo kroz poručivanje onlajn na donesi.

Promo kod može iskoristi samo donesi korisnik, registrovan prije datuma raspodele promo koda.

Ako je vrijednost narudžbe manja od vrijednosti promo koda, razlika se ne vraća korisniku (u gotovini) i ne prenosi se na naredne narudžbe.

Ako je vrijednost narudžbe veća od vrijednosti promo koda, korisnik će troškove pokriti u kešu prilikom dostave.

Trenutno aktivni promo kod važi za samo jedno korišćenje i tada prestaje da važi. Korisnici donesi promo koda odgovorni su za onlajn preuzimanje promo koda i garantuju da neće biti dostupan drugim pravnim ili fizičkim licima. Pravo na primanje promo kod popusta odnosi se na originalnog / ovlašćenog primaoca promo koda. Primalac ne može prenijeti svoj promo kod trećoj, pravnoj ili fizičkoj osobi.

Promo kodovi se ne mogu se kopirati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati, direktno ili indirektno, u bilo kom obliku ili na bilo koji način, od strane drugih pravnih ili fizičkih lica. Promo kodovi se ne smeju čuvati u drugom sistemu za preuzimanje kupona bez prethodne pisane dozvole kompanije Donesi d.o.o. Isto se odnosi i na promo kodove distribuirane bez pismenog pristanka Donesi d.o.o. Na primjer, promo kodovi distribuirani putem eimejla ili objava na drugim vebsajtovima nemaju saglasnost Kompanije. U slučaju da se promo kod distribuira na takav način, Kompanija će ga odbiti i otkazati.

Promo kodovi se ne mogu kombinovati sa ostalim ponudama, popustima, promocijama ili drugim promo kodovima koje povremeno nudi donesi.

Ako Kompanija smatra da je promo kod iskorišćen bez ispunjavanja gore navedenih uslova ili bez pravne osnove, uključujući slučajeve zloupotrebe promo koda, on se ne može prihvatiti i biće poništen.

Promo kodovi se ne mogu zamjeniti za gotovinu.

Kompanija ne snosi nikakvu građansku ili pravnu odgovornost za bilo kakav gubitak, odbijanje, povlačenje, otkazivanje promo koda ili nemogućnost korišćenja istog od strane primaoca.

Kompanija zadržava pravo da izmjeni ili dopuni važeće Uslove i odredbe promo koda. Takve izmene, dopune ili brisanja ovih uslova stupaju na snagu odmah po obavještenju koje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, obavještenja u okviru Uslova korišćenja na vebsajtu. Nakon izmene Uslova korišćenja, svako korišćenje usluge donesi smatraće se prihvatanjem ovih promjena.

Kontakt

Za bilo kakva pitanja ili informacije o donesi možete poslati poruku na [email protected] .

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između kompanije Plotun d.o.o. i svake osobe koja posjećuje donesi mobilne i veb usluge. Svako korišćenje našeg servisa (uključujući navigaciju preko vebsajta) označava prihvatanje ovih Uslova od strane korisnika servisa.

Donesi d.o.o. (u daljem tekstu definisano kao „naša“, „kompanija“, „donesi servis“, „posrednik“) osnivač je i vlasnik veb i mobilne aplikacije „donesi“ zajedno sa svim informacijama i bazom podataka (dokumenti, programske šifre, logotipi, datoteke, tekstovi, grafike itd.) sadržani na servisu. Kopiranje, preprodaja, objavljivanje i / ili modifikacija bilo kog dela veb i mobilne usluge bez prethodne pisane saglasnosti kompanije Donesi d.o.o. strogo je zabranjeno.

Usluge koje nudi Kompanija, kao i sav sadržaj na veb lokaciji donesi, podložni su ovim Uslovima korišćenja.

Usluga donesi može da koristi osnovne korisničke informacije za slanje obavještenja putem SMS-a ili imejla.

donesi, prema svim važećim zakonima i propisima, nudi pravo na pristup, upotrebu i prikazivanje svog sadržaja koji se nalazi na veb stranici. Međutim, ova prava ne uključuju prenos vlasništva nad uslugom ili sadržaja prikazanog na njoj. Iz tog razloga, kao korisnik servisa donesi:

  1. morate poštovati sva autorska i druga vlasnička prava koja se odnose na kopiranje sadržaja i materijala na vebsajtu
  2. ne smijete ni na koji način da mijenjate Veb lokaciju i njen sadržaj, niti da je reprodukujete ili javno koristite.

Vebsajt i mobilna aplikacija donesi uključuju automatski prevod Uslova korišćenja na engleski putem aplikacije Google Translate, ali crnogorska verzija Uslova korišćenja je originalna i validna verzija zasnovana na odnosu između korisnika servisa i samog servisa donesi. Ako postoji bilo kakva suprotnost između Uslova korišćenja na crnogorskom i Uslova korišćenja prevedenih na engleski jezik, prevladava crnogorska verzija.

Korisnički nalog

Kao registrovani korisnik veb usluge donesi i mobilne aplikacije donesi odgovorni ste za ažuriranje i održavanje podataka u vezi sa vašim nalogom, lozinkom, osiguravate ograničeni pristup vašem računaru i prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se obavljaju preko vašeg naloga.

Korisnički nalog može biti blokiran u slučaju bilo kakve zloupotrebe veb i mobilnih usluga donesi od strane korisnika.

Lični podaci

Lični podaci prikupljeni našim servisom koristiće se isključivo u skladu s našim Pravilima o privatnosti.

Da biste koristili uslugu donesi, vaši lični podaci trebaju biti tačni.

Na osnovu našeg legitimnog interesovanja, možemo vam poslati biltene nakon što izvršite prvu narudžbu na veb lokaciji donesi. Bilten može sadržavati ponude sa promo kodovima, popustima, promocijama i drugim marketinškim aktivnostima ili vijestima o donesi.

Ako ne želite da primate obavještenja putem imejla od nas, uvjek se možete odjaviti klikom na vezu Otkaži pretplatu koja se nalazi u svakom od naših biltena ili nam možete poslati imejl na [email protected] sa zahtjevom da se odjavite.

Molimo pogledajte našu Politiku privatnosti za više detalja.

Cijene za naručivanje hrane putem interneta

Veb servis i aplikacija donesi pružaju online uslugu naručivanja hrane bez ikakvih dodatnih troškova. Kao korisnik plaćate cijenu naručenih proizvoda kako je navedeno u meniju prilikom naručivanja. Neki partnerski objekti mogu naplatiti dostavu po cijeni koja je jasno navedena u postupku naručivanja.

Cijene i proizvodi koje nude objekti

Informacije o vebsajtu donesi i mobilnoj aplikaciji koje se odnose na cijene, specifikacije i dostupnost proizvoda (jela, pića) dobijaju se iz partnerskih objekata. Postoji mogućnost da se informacije na donesi mogu razlikovati od informacija u meniju objekta. U slučaju da ste primijetili da je cijena usluge donesi nešto viša od cijene u objektu, javite nam se, jer se radi o kršenju partnerskog ugovora, što nije korektno za naše korisnike.

Veb i mobilna usluga donesi nisu odgovorni ni za cijene, a ni za kvalitet naručenih proizvoda.

Dostava

Dostavu naručene hrane i pića obavljaju partnerski objekti i njihove usluge dostave. Objekat može naplaćivati isporuku kao dio usluge. U tom slučaju, prilikom naručivanja hrane, korisnik će biti jasno obavješten o naknadi za dostavu na stranici objekta i na veb lokaciji donesi i na stranici korpe.

Provjera statusa vaše narudžbine

Kada poručite putem vebsajta i mobilne aplikacije, objekat ili predstavnik službe za podršku donesi mogu zatražiti provjeru nekih dodatnih informacija prije prihvatanja narudžbine. Objekat je ovlašćen da Vas kontaktira radi verifikacije i zadržava pravo da odbije narudžbinu.

Korišćenje vebsajta od strane maloljetnika

Nakon prihvatanja ovih Uslova korišćenja, korisnik potvrđuje da ima više od 18 godina, ili da je, ako je mlađi od 18 godina, dobio potrebnu saglasnost svog nosioca roditeljske odgovornosti i daće svoje podatke, ako je to zatraženo. U slučaju narudžbine koja sadrži alkoholna pića i / ili pivske proizvode, pretpostavlja se da je korisnik stariji od 18 godina ili ako je mlađi od 18 godina, da je dobrio potrebnu saglasnost od njegovog / njenog nosioca roditeljske odgovornosti i u slučaju potrebnog zahtjeva obezbijediće svoje podatke. Nosioci roditeljske odgovornosti maloljetnika moraju ih zaštititi od pristupa alkoholnim pićima i / ili pivskim proizvodima i snositi svu dalju odgovornost.

Izmjene

Plotun d.o.o. zadržava pravo da promijeni ili izmeni važeće Uslove korišćenja usluge donesi u bilo koje vrijeme. Izmjena, dopuna ili brisanje Uslova primijeniće se na vebsajt poslije obavještenja o takvoj promjeni. Obavještenje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na objavljivanje novih Uslova korišćenja na vebsajtu donesi i mobilnoj aplikaciji. Svako korišćenje usluge nakon takve izmjene podrazumijevaće prihvatanje tih izmjena, dodavanja ili brisanja Uslova korišćenja od strane korisnika. Donesi d.o.o. može u bilo kojem trenutku prekinuti, promijeniti ili ukinuti bilo koje karakteristike donesi, uključujući dostupnost fotografija ili opisa bilo kog proizvoda ili usluge.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Donesi d.o.o., njegovi zaposleni ili drugi zastupnici ni u kom slučaju ne podliježu bilo kakvim posledicama usled slučajne, indirektne ili posebne štete, troškova ili kazne, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak zarade, prekid poslovanja, gubitak informacija, gubitak kupaca, gubitak imovine, štete na imovini ili potraživanja trećih lica koja nastaju ili su u vezi sa korišćenjem, kopijom ili prezentacijom donesi i njegovog sadržaja.

Upotreba usluge donesi podleže Uslovima korišćenja koji su bili na snazi u vrijeme korišćenja Veb i mobilnih usluga. Korisnici bi trebalo da povremeno provjere Uslove korišćenja, gdje će biti obaviješteni o svim promjenama Uslova.

Ispravljanje, modifikacija ili brisanje podataka

Donesi d.o.o. omogućava korisnicima da isprave, mijenjaju, dodaju ili brišu svoje lične podatke i podatke prikazane na donesi. Ako odlučite da izbrišete svoje lične podatke, donesi će direktno ukloniti te podatke. Zbog zaštite i sigurnosti korisnika, Plotun d.o.o. će morati da se uvjeri da li je osoba čiji se podaci mijenjaju ista osoba koja je podnijela zahtjev za promjenu podataka. Ako želite da pristupite, izmijenite ili obrišete svoje lične podatke, pošaljite imejl na [email protected] Imajte u vidu da ćemo učiniti sve što je moguće da zaštitimo vaše lične podatke. Takođe imajte na umu da samo vi možete zaštititi svoju lozinku tako da je nemojte dijeliti sa drugim ljudima.

Periodične promjene

Kompanija je konstantno u procesu proširivanja, ažuriranja i unapređenja svoje veb stranice kao i svih sa njom povezanih proizvoda i usluga, a samim tim i ažuriranja ove politike poslovanja. Preporučujemo vam da redovno čitate ove Uslove korišćenja kako biste bili stalno upućeni u izmjene sadržaja. Ovi uslovi korišćenja biće povremeno mijenjani bez obavještenja korisnika.

Administrativno pravo i nadležnost

Uslove korišćenja i njihove izmjene reguliše crnogorsko pravo. Svaki spor koji može proizići iz ovog sporazuma i koji se ne može riješiti izvan nadležnog suda može se uputiti crnogorskom sudu. Sva prava i pravni ljekovi pod Uslovima korišćenja su kumulativni i ne isključuju druga prava i ljekove predviđene zakonom ili drugim ugovorom.

Načini plaćanja

Korisnici mogu platiti gotovinom prilikom dostave.

Fakturisanje

The restaurant issues an invoice, and donesi acts only as an intermediary between the ordering and the billing process.

Promo kodovi (kodovi za popust)

Ovaj odeljak Uslova korišćenja odnosi se na sve promo kodove izdate u skladu sa određenim promocijama (kampanjama) donesi (Plotun d.o.o.) koje se mogu koristiti na donesi servisu.

Pojedinačni promo kodovi koji se dodjeljuju korisnicima takođe su podložni ovim Uslovima korišćenja. Dodatni uslovi mogu se naći na štampanom promo kodu ili imejlu koji se šalje kupcima.

Korisnik može iskoristiti promo kod samo kroz poručivanje onlajn na donesi.

Promo kod može iskoristi samo donesi korisnik, registrovan prije datuma raspodjele promo koda.

Ako je vrijednost narudžbine manja od vrijednosti promo koda, razlika se ne vraća korisniku (u gotovini) i ne prenosi se na naredne narudžbine.

Ako je vrijednost narudžbine veća od vrijednosti promo koda, korisnik će troškove pokriti u kešu prilikom dostave.

Trenutno aktivni promo kod važi za samo jedno korišćenje i tada prestaje da važi. Korisnici donesi promo koda odgovorni su za onlajn preuzimanje promo koda i garantuju da neće biti dostupan drugim pravnim ili fizičkim licima. Pravo na primanje promo kod popusta odnosi se na originalnog / ovlašćenog primaoca promo koda. Primalac ne može prenijeti svoj promo kod trećoj, pravnoj ili fizičkoj osobi.

Promo kodovi se ne mogu se kopirati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati, direktno ili indirektno, u bilo kom obliku ili na bilo koji način, od strane drugih pravnih ili fizičkih lica. Promo kodovi se ne smiju čuvati u drugom sistemu za preuzimanje kupona bez prethodne pismene dozvole kompanije Donesi d.o.o. Isto se odnosi i na promo kodove distribuirane bez pismenog pristanka Donesi d.o.o. Na primjer, promo kodovi distribuirani putem imejla ili objava na drugim vebsajtovima nemaju saglasnost Kompanije. U slučaju da se promo kod distribuira na takav način, Kompanija će ga odbiti i otkazati.

Promo kodovi se ne mogu kombinovati sa ostalim ponudama, popustima, promocijama ili drugim promo kodovima koje povremeno nudi donesi.

Ako Kompanija smatra da je promo kod iskorišćen bez ispunjavanja gore navedenih uslova ili bez pravne osnove, uključujući slučajeve zloupotrebe promo koda, on se ne može prihvatiti i biće poništen.

Promo kodovi se ne mogu zamijeniti za gotovinu.

Kompanija ne snosi nikakvu građansku ili pravnu odgovornost za bilo kakav gubitak, odbijanje, povlačenje, otkazivanje promo koda ili nemogućnost korišćenja istog od strane primaoca.

Kompanija zadržava pravo da izmijeni ili dopuni važeće Uslove i odredbe promo koda. Takve izmjene, dopune ili brisanja ovih uslova stupaju na snagu odmah po obavještenju koje se može poslati na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, obavještenja u okviru Uslova korišćenja na vebsajtu. Nakon izmjene Uslova korišćenja, svako korišćenje usluge donesi smatraće se prihvatanjem ovih promjena.

Kontakt

Za bilo kakva pitanja ili informacije o donesi možete poslati poruku na [email protected] .