Poslastice Nikšić

Dobrodošli u jedinstveni Internet servis za lako i brzo naručivanje hrane iz najboljih lokalnih restorana. Zaboravite na čekanje na telefonskoj vezi, zastarjele flajere i pogrešne narudžbine! Uživajte u ukusu najbolje hrane...

Poslastice dostava Nikšić

Restorani Poslastice Nikšić

 •   

  Casa Mia

  3.0 / 3
  Danila Bojovića bb
  Dostava počinje u 12:00
  Minimum: 5.00 EUR
  0.00 - 1.00 EUR
  Pica, Italijanska hrana, Sendviči, Palačinke, Doručak, Pašte, Piletina, Mediteranska hrana, Poslastice
  Želimo Vam onlajn dobrodošlicu u topli kutak italijanske kuhinje. Naručite i osjetite duh mediterana u vašem domu.

  Šta se nedavno dopalo drugim kupcima?

  Casa Mia

  24.11.2016.

  Želimo Vam onlajn dobrodošlicu u topli kutak italijanske kuhinje. Naručite i osjetite duh mediterana u vašem domu.

  Casa Mia

  23.06.2016.

  Želimo Vam onlajn dobrodošlicu u topli kutak italijanske kuhinje. Naručite i osjetite duh mediterana u vašem domu.

  Preporuke: Poslastice Nikšić

  nkapt
  No,no!!! (Casa Mia)
  18.08.2017.

  1
  Kvalitet hrane
  1
  Izbor hrane
  1
  Cijene
  1
  Usluga

  Narucili smo veliku-Bufalo picu na kojoj jedva da ima malo govedje kobasice dok od prsute ni traga.Ovaj sajt sluzi za porucivanje hrane i kucnu dostavu kao sto pise dok ova picerija vrsi ulicnu dostavu tako da sam jos morao i otici po picu ispred iako mi je picerija u blizini za sta sam jos platio dodatnih 1e.Pica koju smo dobili je bila od 32cm iako smo narucili veliku-38cm.

  ashiany
  super (Casa Mia)
  20.04.2017.

  3
  Kvalitet hrane
  2
  Izbor hrane
  4
  Cijene
  5
  Usluga

  !!

  SinisaJ
  mini pica (Casa Mia)
  24.11.2016.

  5
  Kvalitet hrane
  5
  Izbor hrane
  5
  Cijene
  3
  Usluga

  sjajna...tanka kora mmmmm

  Mnogi smatraju da nema ništa bolje od ukusnog deserta, nakon dobrog ručka ili večere. Ovo je postalo neko nepisano pravilo i kod nas se prilično ustalilo tokom vremena. Na Donesi.com ćete pronaći odličan izbor restorana koji imaju kućnu dostavu kolača i poslastica.

  Nikšić može da se pohvali velikim izborom restorana koji na svom jelovniku imaju domaće kolače i poslastice koje se godinama prave u našim krajevima, kao i one moderne kolače i torte, međutim, podjednako ukusne i slatke. Casa Mia su na par klikova od vas i svi oni čekaju da odaberete vašu omiljenu poslasticu. Nakon toga, dovoljno je par klikova i najbolji kolači u gradu će da stignu na vašu adresu, brzo i jednostavno.

  Kolače i poslastice ostavljamo najčešće za kraj obroka, da bismo se zasladili . {Većina od nas će se složiti|Mnogi kažu}} da dan bez poslastica i slatkiša, nije dan. Ovo se malo kosi sa nekim savjetima o zdravoj ishrani.

  Međutim, nema razloga za brigu! Imamo dobru vijest za sve one koji vole poslastice i kolače - jedan profesor iz Los Anđelesa je prije nekoliko godina u čokoladi otkrio supstancu fenil-etil-amil, koja u mozgu podstiče proizvodnju dopamina, hormona sreće i pozitivnih misli. Naravno, bitno je samo, kao za sve u životu, pronaći pravu mjeru.

  Naši korisnici vole da naručuju i jedu razne vrste kolača i poslastica. Domači kolači, koji se i dalje uglavnom spremaju po receptu naših baka i koji su omiljeni slatkiš mnogih od nas. Ovde, prije svih, mislimo na pitu od višanja, pitu od šljiva, urmašice, tulumbe, princes krofne i naravno palačinke.

  Domaći kolači su izuzetno popularni i mnogi naši korisnici upravo njih preporučuju kao svoj omiljeni desert. Dostava kolača i torti je veoma česta i obično se kombinuje sa dostavom slanih jela. Mada, nije neuobičajno da se naruče samo poslastice i da se uživa u društvu i u ovim slatkim specijalitetima.

  Na Donesi.com postoje i restorani koji, pored tradicionalnih domaćih kolača, imaju i neke druge kolače i torte koje dostavljaju na kućnu adresu. Ti kolači su takođe veoma popularni kod nas i predstavljaju pravi užitak. Izdvojićemo samo neke od najpopularnijih kolača na Donesi.com - cheese cake je veoma popularan kod naših korisnika, zbog svog karakterističnog ukusa. Voćan je i osvježava, tako da je najpopularniji ljeti mada se često naručuje, nezavisno od godišnjeg doba. Tiramisu je odlični kremasti kolač, koji je lagan ali u isto vrijeme će da zadovolji one koji vole nešto slađe kolače.

  Torte su takođe omiljena poslastica naših korisnika, naročito plazma torta, reform torta i kapri torta. Pored kolača i torti, odličan izbor predstavljaju i voćni kupovi i voćne salate. Naravno, većina nas voli i banana split, žito sa šlagom i naravno, sladoled.

  Nakon svega rečenog, ostaje vam samo da dobro razmislite koji kolač vam se jede danas. Da li ste za lagani voćni kup ili plazma tortu? Da li bi vam više prijala baklava ili pita od jabuka?

  To je slatka dilema, a mi smo ubijeđeni da će vas naši restorani koji nude kućnu dostavu kolača i poslastica oduševiti, koji god da je vaš izbor! Vaše je samo da odaberete svoje omiljene kolače i oni uz par klikova stižu na vašu adresu. Naručite kolače preko Donesi.com iz najboljih restorana u gradu i uživajte. Prijatno!