Поставите свој ресторан на Donesi.com!


Donesi.com је јединствени, иновативни и вишеструко награђивани онлајн сервис за наручивање хране у ресторанима који нуде кућну доставу. Радимо само двије ствари, али јако добро :)
  1. Корисницима дајемо јединствено окружење за наручивање и учешће у заједници која међусобно дијели искуства,
  2. Ресторанима дајемо потпуно нови канал продаје, без утицаја на постојећи начин рада ресторана. Повећајте продају одмах!

  • Менаџери и власници ресторана!
  • Прикључите се највећем регионалном систему за интернет наручивање хране за кућну доставу хране!
  • Више од 200 задовољних ресторана.
  • Више од 30.000 задовољних купаца.
  • У Подгорици, Београду, Новом Саду, Нишу, Бања Луци...

Нови канал продаје

Donesi.com није класичан веб сајт, већ Web 2.0 интернет сервис са великом дневном посетом и великом базом редовних корисника.

Укључењем у наш систем отварате нови канал продаје и постајете доступни хиљадама људи који га већ користе и редовно наручују храну.

Тржни центар

Правећи аналогију са традиционалном трговином, Donesi.com је највећи градски тржни центар. Дајемо Вам простор у том тржном центру пуном гладних купаца.

И ако имате свој веб сајт, то је добро, јер ми вам не нудимо само онлајн присуство већ прије свега нове сталне купце и нове наруџбине.

Интерактивним представљањем менија ресторана, постигли смо да интернет наруџбине у просјеку буду веће и вриједније од класичних, смањили смо могућност грешке при наручивању и омогућили лако прихватање чак и наруџбина на енглеском језику које аутоматски преводимо.

Ефикасно

Ми смо сигурни у квалитет и ефикасност нашег сервиса. Због тога партнерским ресторанима наплаћујемо само фиксну провизију на наруџбине које ми обезбиједимо ресторану. Само уколико ресторан зарађује помоћу нас, зарађујемо и ми. Уколико нема наруџбина, ми не зарађујемо, а ресторан и даље има рекламу како на интернету тако и у медијима у којима се Donesi.com рекламира.

Сигурно

Сваки корисник Donesi.com система се аутоматски проверава путем SMS потврдне поруке за активацију.

Уз сваку наруџбину ресторан ће добити и информацију да ли је тај корисник већ куповао у неком од ресторана наше мреже, као и да ли је куповао у Вашем ресторану.

Број наших корисника је у сталном расту, а поготово онај део који чине нови купци који никада раније нијесу наручивали из ресторана кућне доставе. Општи утисак ресторана који раде у Donesi.com систему је да им преко интернета стижу потпуно нови купци.

Корисници интернета у Црној Гори чине преко 30% урбаног становништва и имају натпросјечна примања. Наши стални корисници су и банке, амбасаде, страна представништва, дневни листови и магазини, државне организације и установе, од великих јавних компанија, до малих и средњих предузећа и појединаца.

Подршка

Наш тим за подршку ресторанима прати све наруџбине и тренутно решава све недоумице и евентуалне проблеме, било са стране ресторана или на страни купца који наручује храну. У било ком тренутку нас можете позвати или послати е-пошту и захтијевати измјене јеловника, области доставе, помоћ или савјет.

Скупљајући искуства и запажања из ресторана наше мреже, процедуру пријема наруџбина смо максимално поједноставили и направили је веома ефикасном у свакодневном раду. Обука траје свега 15 минута и сам процес је веома једноставан.

Прилагодљиво

Donesi.com поседује више сопствених провјерених и поузданих решења за пријем интернет наруџбина која се бесплатно уступају ресторанима.

Интернет прикључак у ресторанима није неопходан. Избор решења зависи од броја наруџбина које се дневно обрађују у ресторану.

Имамо готово рјешење за сваки ресторан и сваки број дневних наруџбина. Спремни смо да пратимо Ваш раст!

Donesi.com купци чине активну заједницу људи заинтересованих за кућну доставу, који наручују храну, препоручују ресторане својим пријатељима и пишу утиске о храни и ресторанима из којих наручују. Утисци су прави начин да из прве руке сазнате шта се купцима допада, а шта не - од хране па до услуге Ваших запослених.


Почели смо са радом крајем 2006. године у Београду, са осам ресторана у мрежи. Од тада биљежимо стални раст, из мјесеца у мјесец. Данас достављамо наруџбине у преко 200 ресторана у 3 земље, а у припреми је наш сервис и у више других земаља.
 

Јавите нам се! 

Биће нам задовољство да постанемо партнери. У року од 72 сата ћемо вас укључити у систем. Починете да примате наруџбине и придружите се успешнима!

Контакт:
Е-пошта: info@donesi.com
 
Donesi.com Црна Гора
Донеси д.о.о.
Јосипа Броза Тита 65а, Подгорица
Телефон: +382 68 302 957

 

 
Напомена о приватности: Све податке о пословању ресторана путем Donesi.com система сматрамо пословном тајном и не објављујемо их нити дијелимо. Наши партнери уживају највећи степен приватности.Полазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +382 68 302 957

Донеси д.о.о., Јосипа Броза Тита 65а, 81000 Подгорица, Црна Гора.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.