Изјава о приватности

02.04.2013.

Прикупљање информација
Информације о корисницима се прикупљају само у мјери у којој је нужно да би се наруџбина путем система Донеси.ком успјешно обавила. Прикупљају се само информације које сами корисници оставе, као и Ваш IP.

"Колачићи"
Приликом Ваше прве посјете, као и током сваке сљедеће, Донеси.ком на ваш рачунар шаље тзв. колачиће (енг. cookies). То су мали текстуални фајлови смештени у вашем интернет читачу (нпр. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox и слично). Они садрже само податке којима се идентификујете као јединствени корисник сесије, и користе се искључиво за унапређење рада система Донеси.ком. Уколико ваш читач није подешен за прихватање "колачића", можете га подесити да их прихвата одбија или обавјештава о слању сваког "колачића".

Дијељење информација
Лични подаци се никако и ни под којим условима не уступају трећим лицима у било које сврхе, осим што се подаци нужни за испоруку (име, адреса, број телефона, списак наручене хране) просљеђују ресторанима од којих је наручено, у тренутку прихватања испоруке. Ресторани су у обавези да добијене податке чувају и не уступају ни под којим условима трећим лицима.

Праћење реклама и приватност
Овај сајт може користити Display Advereting и Remarketing са сервисом Google Analytics за онлајн рекламирање, тако да треће партнерске стране, укључујући Google, приказују циљане рекламе овога сајта на разним другим сајтовима. Ми, партнери треће стране и Google, користимо колачиће (first-party and third-party cookies) заједно да информишемо, оптимизујемо и сервирамо рекламе на основу нечијих ранијих посјета овоме сајту. Посјетиоци овога сајта могу се искључити из Google Analytics for Display Advertising и самостално подесити Google Display Network рекламе користећи Ads Preferences Manager.  

Комуникација са корисницима
Ваш број телефона или имејл може бити употребљен ради обавјештавања о статусу ваше наруџбине или изненадном отказивању уколико то буде потребно. Донеси.ком задржава право да кориснике система Донеси.ком повремено имејлом обавјештава о новим услугама или производима.

Промјене става о приватности
Уколико дође до промјене нашег става о приватности, промјене ће бити објављене у овом одјељку на сајту Донеси.ком. Све промјене ступају на снагу одмах по објављивању на сајту. Уколико су вам овакве информације битне, редовно провјеравајте овај одјељак нашег сајта. Коришћењем система Донеси.ком по објављивању промјена у Ставу о приватности, ви се слажете са свим промјенама и прихватате их у цјелости.

Прихватање Става о приватности
Коришћењем система Донеси.ком или било ког његовог сервиса ви изражавате своју сагласност са ставовима о приватности израженим и објављеним на сајту Донеси.ком у одјељцима Став о приватности и Услови коришћења.

За додатна питања у вези Става о приватности обратите нам се електронском поштом, на адресу info@donesi.com.Полазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +382 68 302 957

Донеси д.о.о., Јосипа Броза Тита 65а, 81000 Подгорица, Црна Гора.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.