Izjava o privatnosti

02.04.2013.

Prikupljanje informacija
Informacije o korisnicima se prikupljaju samo u mjeri u kojoj je nužno da bi se narudžbina putem sistema Donesi.kom uspješno obavila. Prikupljaju se samo informacije koje sami korisnici ostave, kao i Vaš IP.

"Kolačići"
Prilikom Vaše prve posjete, kao i tokom svake sljedeće, Donesi.kom na vaš računar šalje tzv. kolačiće (eng. cookies). To su mali tekstualni fajlovi smešteni u vašem internet čitaču (npr. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox i slično). Oni sadrže samo podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik sesije, i koriste se isključivo za unapređenje rada sistema Donesi.kom. Ukoliko vaš čitač nije podešen za prihvatanje "kolačića", možete ga podesiti da ih prihvata odbija ili obavještava o slanju svakog "kolačića".

Dijeljenje informacija
Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe, osim što se podaci nužni za isporuku (ime, adresa, broj telefona, spisak naručene hrane) prosljeđuju restoranima od kojih je naručeno, u trenutku prihvatanja isporuke. Restorani su u obavezi da dobijene podatke čuvaju i ne ustupaju ni pod kojim uslovima trećim licima.

Praćenje reklama i privatnost
Ovaj sajt može koristiti Display Advereting i Remarketing sa servisom Google Analytics za onlajn reklamiranje, tako da treće partnerske strane, uključujući Google, prikazuju ciljane reklame ovoga sajta na raznim drugim sajtovima. Mi, partneri treće strane i Google, koristimo kolačiće (first-party and third-party cookies) zajedno da informišemo, optimizujemo i serviramo reklame na osnovu nečijih ranijih posjeta ovome sajtu. Posjetioci ovoga sajta mogu se isključiti iz Google Analytics for Display Advertising i samostalno podesiti Google Display Network reklame koristeći Ads Preferences Manager.  

Komunikacija sa korisnicima
Vaš broj telefona ili imejl može biti upotrebljen radi obavještavanja o statusu vaše narudžbine ili iznenadnom otkazivanju ukoliko to bude potrebno. Donesi.kom zadržava pravo da korisnike sistema Donesi.kom povremeno imejlom obavještava o novim uslugama ili proizvodima.

Promjene stava o privatnosti
Ukoliko dođe do promjene našeg stava o privatnosti, promjene će biti objavljene u ovom odjeljku na sajtu Donesi.kom. Sve promjene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno provjeravajte ovaj odjeljak našeg sajta. Korišćenjem sistema Donesi.kom po objavljivanju promjena u Stavu o privatnosti, vi se slažete sa svim promjenama i prihvatate ih u cjelosti.

Prihvatanje Stava o privatnosti
Korišćenjem sistema Donesi.kom ili bilo kog njegovog servisa vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na sajtu Donesi.kom u odjeljcima Stav o privatnosti i Uslovi korišćenja.

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu info@donesi.com.Polazna  |  Mobilna verzija  |  Privatnost  |  Uslovi korišćenja  |  Kontakt

Telefonska podrška: +382 68 302 957

Donesi d.o.o., Josipa Broza Tita 65a, 81000 Podgorica, Crna Gora.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.