Paste Mladenovac

Dobro došli u jedinstveni Internet servis za lako i brzo naručivanje hrane iz najboljih lokalnih restorana. Zaboravite na čekanje na telefonskoj vezi, zastarele flajere i pogrešne narudžbine! Uživajte u ukusu najbolje hrane...

Paste dostava Mladenovac

Restorani Paste Mladenovac

 •   

  Angolo di Gusto

  Nikole Pašića 31
  Dostava počinje u 09:00
  Minimum: 100.00 RSD
  Doplata dostave
  Onlajn plaćanja Promo kodovi
  Mediteranska hrana, Italijanska hrana, Sendviči, Piletina, Paste, Doručak, Poslastice, Kuvana jela, Burgeri, Američka hrana, Meksička hrana
  Izvrsni burgeri, paste, salate... Neodoljiva predjela i još mnogo toga na samo par klikova od Vas.
 •   

  Caravaggio caffe i restoran

  Vuka Karadžića 74
  Restoran prezauzet
  Minimum: 100.00 RSD
  Doplata dostave
  Onlajn plaćanja Promo kodovi
  Mediteranska hrana, Italijanska hrana, Roštilj, Piletina, Paste, Doručak
  Raznovrsni specijaliteti čekaju na vas. Naručite i uživajte!
 •   

  Caravaggio Pizzeria

  Vuka Karadžića 36
  Restoran prezauzet
  Minimum: 100.00 RSD
  Doplata dostave
  Onlajn plaćanja Promo kodovi
  Mediteranska hrana, Italijanska hrana, Sendviči, Pica, Palačinke, Piletina, Paste, Doručak
  Odlični italijanski specijaliteti i još mnogo toga dolazi do Vas u samo par klikova!
 •   
  Novo

  Lav Gastro Bar

  Janka Katića 12 b
  Dostava počinje u 08:00
  Minimum: 100.00 RSD
  Doplata dostave
  Onlajn plaćanja Promo kodovi
  Mediteranska hrana, Italijanska hrana, Sendviči, Roštilj, Palačinke, Piletina, Paste, Doručak, Poslastice, Ribe i plodovi mora, Burgeri, Napici
  Veliki izbor sendviča, pasti, jela sa roštilja, raznih poslastica, kao i velika ponuda napitaka. Naručite odmah i uživajte!

  Pasta je popularno italijansko jelo koje se vremenom proširilo po celom svetu. Malo ljudi zna da, ustvari, pasta nije originalno italijansko jelo, već da vuče korene iz drevne Kine. Marko Polo je otkrio paste u Kini i preneo ih na evropsko tlo, a na svom putu je usvojio i brojne arapske uticaje pripremanja i sušenja testa.

  Možemo reći da su paste danas jedno od najpoznatijih i najrasprostranjenijih jela u čitavom svetu. U svetu postoji više od 300 različitih oblika pasti, uz preko 1300 drugačijih naziva, jer skoro svaka regija u Italiji ima svoje ime za konkretan oblik paste. Obzirom da postoji ogroman broj različitih vrsta pasti, kao i načina njihove pripreme, prilično je nezahvalno nabrojati sve.

  Kinezi i dan danas pripremaju paste i kombinuju ih sa raznim sosovima i mesom, najčešće sa svinjetinom i morskim plodovima. Poznate su kineske nudle, koje su popularne i kod nas i za koje možemo reći da predstavljaju jednu od vrsta pasti, odnosno testenine. Kućna dostava ovog kineskog specijaliteta je veoma rasprostranjena na Donesi.com.

  Kod Italijana, paste predstavljaju prvo jelo u obroku (primo piatto), a pretežno se jedu špageti, fuzili, pene ili taljatele. Svaka od ovih pasti može da bude i od integralnog brašna.

  Paste mogu da se pripremaju na različite načine i sa velikim brojem sosova, ali su definitivno najpoznatije bolonjeze, pesto đenoveze, pasta agli oglio ili milaneze. Ove paste su se proširile po celom svetu i prilično su popularne gde god da se nađete. Većina restorana italijanske kuhinje koji vrše dostavu hrane na svom meniju imaju skoro svaku od ovih pasti.

  Paste se jedu širom sveta i mogu da se serviraju kao predjelo, glavno jelo ili čak kao salata. Služe se tople, hladne ili zapečene. Zapečene paste su takođe veoma popularne i takva jela predstavljaju pravi specijalitet.

  Ovaj italijanski specijalitet je izuzetno popularan za kućnu dostavu i svi naši korisnici ih često naručuju. Dostava pasti na kućnu adresu je vrlo popularna među mladim i zaposlenim ljudima, koji žele da u svakom trenutku pojedu topao i kvalitetan obrok.

  Mladenovac ima dosta kvalitetnih restorana koji imaju paste na svom meniju. Naši zadovoljni korisnici posebno preporučuju restorane kao što su Angolo di Gusto, Caravaggio caffe i restoran, Lav Gastro Bar, Caravaggio Pizzeria. Svi oni će vam pripremiti odličnu pastu i doneti je na vašu adresu, bilo da ste kući ili na poslu. Odaberite neku od ukusnih pasti, naručite u par klikova na Donesi.com i uživajte u odličnom obroku. I potrudite se da uvek obrok jedete u društvu, kao što nalaže stari italijanski običaj. Odlično će vam prijati i čaša dobrog vina uz jelo. Prijatno.