Кувана јела Крагујевац

Добро дошли у јединствени Интернет сервис за лако и брзо наручивање хране из најбољих локалних ресторана. Заборавите на чекање на телефонској вези, застареле флајере и погрешне наруџбине! Уживајте у укусу најбоље хране...

Кувана јела достава Крагујевац

Ресторани Кувана јела Крагујевац

 •   

  Angel & Devil

  Краља Петра I 5
  Достава почиње у 08:00
  Минимум: 100.00 RSD
  Доплата доставе
  Онлајн плаћања
  Медитеранска храна, Италијанска храна, Роштиљ, Пица, Српска храна, Пилетина, Пасте, Доручак, Кувана јела, Напици
  Јеловник за свакога и сваку прилику. Интернационални специјалитети од меса, бургери, пице, пасте, смути и цеђени сокови и још много тога.
 •   
  Ново

  Двориште Крагујевац

  Саве Ковачевић бб
  Достава почиње у 10:00
  Минимум: 1,000.00 RSD
  0.00 - 50.00 RSD
  Онлајн плаћања
  Роштиљ, Српска храна, Пилетина, Доручак, Кувана јела
  Још један ресторан који ће Вас оборити са ногу када пробате необичне специјалитете. Наручите онлине и уживајте.

  Кувана јела су веома популарна на Donesi.com и наши корисници их веома радо наручују. Нарочито запослени људи који желе да на радном месту поједу топао и укусан оброк, али и они који желе да унесу промену у своју свакодневну исхрану и да не једу суву храну сваки дан. Крагујевац има сјајан избор ресторана који врше доставу куваних јела на адресу, а посебно бисмо истакли следеће ресторане: Двориште Крагујевац, Angel & Devil.

  Достава куваних јела је прилично популарна међу нашим корисницима, који воле да наруче топлу чорбицу, домаћу супу или неки укусан и здрав потаж. Телећа рагу чорба, пилећа чорба, парадајз чорба или рибља чорба сигурно представљају једне од омиљених куваних јела на Donesi.com.

  Што се тиче супа, корисници Donesi.com веома често наручују пилећу супу, крем супу од печурака, јунећу супу, супу од морских плодова или кинеску супу.

  Потажи су у последње време такође постали веома популарни међу нашим корисницима и доста ресторана на свом менију има велики избор потажа. Потаж је неизоставно јело свих људи који воде рачуна о исхрани, а издвојићемо само неке од њих - потаж од броколија, потаж са печуркама, потаж са тиквицама, потаж од шаргарепе итд. Велики број ресторана на свом менију има потаж дана, тако да увек имате могућност да једете неки нови и укусни потаж.

  Поред супа, чорби и потажа, из бројних ресторана на Donesi.com имате могућност да наручите сва остала кувана јела која вам се једу. Одаберите сарму, сармице у виновој лози или јагњеће сармице у марамици и поједите домаћи и топао оброк било где да се налазите. слатки купус са ребарцима, кисели купус са коленицом или подварак сигурно ће вас загрејати и подсетити на домаћа јела која се већ вековима припремају на нашим просторима.

  Ако желите неки чорбаст оброк који ће вас заситити и дати вам неопходну енергију, искренопрепоручујемо чорбаст пасуљ са кобасицом, јунећи гулаш, паприкаш, боранију или пасуљ са кобасицом. Бројни ресторани на Donesi.com вам нуде доставу и осталих куваних јела, као што су пребранац, гравче на тавче, или мусака са тиквицама итд.

  Donesi.com вам омогућава да једете топао и куван оброк у сваком тренутку и у свакој прилици. Сва најбоља и најукуснија кувана јела у граду су на пар кликова од вас. Достава куваних јела никада није била ближа и лакша, на вама је само ад одаберете шта желите да једете.