Dostava hrane Kotor

Dobrodošli u jedinstveni Internet servis za lako i brzo naručivanje hrane iz najboljih lokalnih restorana. Zaboravite na čekanje na telefonskoj vezi, zastarjele flajere i pogrešne narudžbine! Uživajte u ukusu najbolje hrane...

Molimo Vas da izaberete svoju lokaciju

Kotor - Naručite hranu za kućnu dostavu

Restorani Kotor

 •   

  Konoba Akustik

  4.3 / 3
  Dobrota, donji put
  40 minuta. Dostava do 23:00
  Minimum: 10.00 EUR
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Italijanska hrana, Mediteranska hrana, Pica, Doručak, Pašte, Piletina, Crnogorska hrana, Ribe i plodovi mora, Posna i vegetarijanska, Napici
  Kompletna ponuda na jednom mjestu! Naručite onlajn i uživajte u svom domu!

Šta se nedavno dopalo drugim kupcima?

Konoba Akustik

14.05.2019.

Kompletna ponuda na jednom mjestu! Naručite onlajn i uživajte u svom domu!

140 grama. Paradajz, krastavac, crni luk, ljuta paprika

250 grama. Paradajz, krastavac, crni luk, paprika, maslina, sir

Tuna, crni luk, bijeli luk, biber, peršun, parmezan

Konoba Akustik

08.12.2018.

Kompletna ponuda na jednom mjestu! Naručite onlajn i uživajte u svom domu!

Konoba Akustik

13.07.2018.

Kompletna ponuda na jednom mjestu! Naručite onlajn i uživajte u svom domu!

Utisci kupaca restorana sa kućnom dostavom hrane Kotor

Tamara68
Sve pohvale (Konoba Akustik)
14.05.2019.

5
Kvalitet hrane
5
Izbor hrane
5
Cijene
5
Usluga

Dostava je bila brza, a hrana ukusna.
Porcije su dosta vece od ocekivanih.

Jole4
izvaredno (Konoba Akustik)
08.12.2018.

4
Kvalitet hrane
4
Izbor hrane
4
Cijene
4
Usluga

super

MarkoM28
13.07.2018.

5
Kvalitet hrane
5
Izbor hrane
5
Cijene
1
Usluga

Hrana ukusna, stiglo brzo i vruce.. ali dostava nije besplatna kao sto pise jer salju taksijem.

  Kućna dostava Kotor

  Donesi.com Kotor

  Kotor se nalazi na samom vrhu Bokokotorskog zaliva. Okružen je čvrstim bedemima, koji su građeni u doba Vizantinaca, Nemanjića i Mlečana i koji predstavljaju jedinstven primjer fortifikacione arhitekture u Evropi. Nad gradom se uzdiže stara tvrđava na brdu Sveti Ivan. Kotor je zbog svoje jedinstvene mješavine različitih kultura i zbog svog fenomenalnog kulturnog nasleđa 1979. godine upisan u spisak svjetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a.

  Glavna karakteristika grada su brojni trgovi i uzane i krivudave ulice i naravno njegova fantastična arhitektura. Kada se prošetate inspirativnim kotorskim ulicama, na svakom koraku će vas zateći neka od predivnih građevina stara po nekoliko vijekova, kao što su Kneževa palata, zgrada Napoleonovog pozorišta, zgrada Arsenala, Palata Grgurina, Gradski toranj, Kula gradske straže, Palata Buća, Palata Pima i mnoge druge impozantne građevine.

  U Kotoru ćete primjetiti i veliki broj crkava i katedrala - crkva Sv. Mihaila, crkva Sv. Klare, crkva Sv. Nikole, crkva Sv. Luke, katedrala Sv. Tripuna itd. Kotor je takođe poznat po svojim brojnim svečanostima i manifestacijama: Kotorski karneval, svečanosti povodom dana Sv. Tripuna, Bokeljska noć, Dani Kamelije i mnogi drugi. Kotor nema pješčane gradske plaže, ali ukoliko želite da se povučete u mirniju atmosferu, brojna mjesta u blizini Kotora su idealna za to - Prčanj, Risan, Dobrota, Stoliv, Perast.

  Što se tiče gastronomske ponude u Kotoru, ona je, naravno, prije svega mediteranska. A dobro je poznato da mediteranska kuhinja počiva na svetom trojstvu - riba, vino i maslinovo ulje. Uz sve to, morate da probate fenomenalna domaća vina - crvena i bijela.

  Ulice Kotora kriju veliki broj restorana mediteranske kuhinje, ali i restorane sa tradicionalnim crnogorskim specijalitetima. Tu si i brojne picerije i restorani brze hrane na čijem meniju ćete pronaći ukusne specijalitete.

  Veliki broj ovih restorana vrši i kućnu dostavu hrane, što je veoma zgodno ukoliko ste na radnom mjestu ili nemate vremena da sami pripremate hranu. Većina restorana u Kotoru ima besplatnu dostavu, a neki od njih vam nude i noćnu dostavu hrane. Donesi.com je olakšao naručivanje hrane za kućnu dostavu i omogućio kotoranima i svima onima koji svrate u ovaj prelijepi grad, da naruče hranu preko Interneta.

  Brojni restorani mediteranske kuhinje u Kotoru će vas oduševiti specijalitetima sa njihovog menija. Prije svega riba i plodovi mora, zatim razne vrste pašti, rižota ali i ukusnih obrok salata, sa maslinovim uljem, i popularnim crnogorskim sirom iz ulja.

  Za doručak obavezno probajte i njeguški pršut ili priganice. U Kotoru ćete sigurno pojesti i vrhunske pice po receptu starih italijanskih majstora. Tu su, naravno i slane i slatke palačinke, ukusni topli sendviči kao i specijaliteti sa roštilja.

  Dostava hrane u Kotoru nikada nije bila brža i lakša. Na Donesi.com ćete pronaći sve najbolje kotorske restorane koji vrše dostavu hrane na vašu kućnu ili poslovnu adresu. Odaberite šta vam se jede danas, naručite nešto po vašem ukusu u par klikova i uživajte u najboljim specijalitetima.