Delivery GO Benu apoteke

Oslobođenja 4 a , Pančevo
Затворен ресторан
5.0 (1)
100 RSD
30'
350 RSD
Затворен ресторан
Sorry, shop is closed

Restoran zatvoren

Restoran je trenutno zatvoren i nedostupan za naručivanje.

Tražili ste. Mi vam donosimo!
Po prvi put, Benu apoteke dolazi do vas!

 • Naručite Tri Imunoglukan P4 H Sirupa 120 Ml I Četvrti Dobijate Za Samo Jedan Dinar

  Donesi Deals
 • 20 Posto Popusta Na Krauterhof Kofeinske Šampone

  Donesi Deals
 • 15 Posto Popusta Na Krauterhof Konjske Balzame

  Donesi Deals
 • Ulje Od Kantariona Za Spoljašnju Upotrebu 30 Ml

  Ulje kantariona za spoljašnju upotrebu ima antiupalno dejstvo pa se koristi u stanjima gde je potrebno da se smanji upala i potpomogne obnavljanje kože. Najčešće se koristi kod problema sa hemoroidima, opekotina i prilikom zarašćivanja rana.

  Ulje Od Kantariona Za Spoljašnju Upotrebu 30 Ml
 • Pernaton Gel Classic 125 Ml

  Pernaton gel classic zahvaljujući prisutnom Perna ekstraktu koji je gradivni element zglobne hrskavice, pomaže u regeneraciji vezivnog tkiva. Time se bol i otok u zglobovima smanjuje.Efikasno štiti od propadanja zglobne hrskavice. Koristi se kod upalnih stanja zglobova i hroničnih reumatskih bolova. Može se koristiti pre ili nakon sportskih aktivnosti, jer ima nemasnu strukturu i pruža prijatan osećaj hlađenja.

  Pernaton Gel Classic 125 Ml
 • Alpska Krema 200 Ml

  Alpska krema je biljna krema od pažljivo odabranog lekovotog bilja iz alpskih predela. Namenjena je ublažavanju i otklanjanju bolova u leđima, mišićima i zglobovima. Koristi se za oporavak nakon uganuća, istegnuća i nakon preloma, kao i kod ujeda insekata.

  Alpska Krema 200 Ml
 • Arthro Complete Gel 100 Ml

  Arthro Complete gel je preparatkoji doprinose obnavljanju oštećene hrskavice i smanjivanju bola u zglobovima nastalih kao posledica povrede i starosti.

  Arthro Complete Gel 100 Ml
 • Cartigel 100 Ml

  Koristi se lokalno kod reumatskih tegoba, sportskih povreda, bolova u mišićima i zglobovima, bolova u leđima, vratu, kod išijasa.

  Cartigel 100 Ml
 • Gavez Gel 100 Ml

  Ubrzava srastanje prelomljenih kostiju. Efikasan je i kod posekotina, modrica i posle ujeda insekata. Poboljšava epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva

 • Khan Yaki Antireumatski Flaster

  Ispoljava dugotrajno toplotno delovanje. Uzrokuje pojačanu prokrvljenost sa povećanim crvenilom koji dovodi do prijatnog osećaja toplote. Lokalno sredstvo za ublažavanje bolova, napetosti i ukočenosti u mišicima, zglobovima i kostima

 • Perskindol Gel 100 Ml

  Lokalna terapija bolnih stanja mišićno-skeletnog sistema. Stimuliše lokalnu cirkulaciju. Hladi i revitalizuje kožu

 • Pernaton Gel Forte 125 Ml

  Pomaže kod regeneracije vezivnog tkiva. Smanjuje bol u zglobovima. Povećava pokretljivost zglobova

 • Krauterhof Gavez Gel 250 Ml

  Delotvoran u lečenju istegnuća i iščašenja. Delotvoran kod reumatskih deformiteta ručnih i nožnih zglobova. Ubrzava srastanje prelomljenih kostiju

 • Hyalfit Gel 120 Ml + 25 %

  Umirujuće dejstvo na mišiće, ligamente i zglobove. Efekat hlađenja. Brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola

 • Goodwill Gavez Gel 40 Ml

  Pomaže epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva. Protivupalna svojstva. Povoljno deluje kod otoka, preloma kostiju, sportskih povreda i posttraumatskih stanja

 • Krauterhof Sport Gel Hot 150 Ml

  Prirodni melem sa efektom zagrevanja. Preporučuje se za bolove u zglobovima i mišićima jačeg intenziteta i hronične reumatske bolove. Pogodan je za zagrevanje mišića pre sportskih aktivnosti

 • Krauterhof Sport Gel Cold 150 Ml

  Prirodni melem sa efektom hlađenja. Pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova. Podstiče perifernu cirkulaciju

 • Jake Vitamin Candy Malina

  JAKE VITAMINCANDY MALINA BOMBONE A12su bombone sa ukusom maline koje sadrže vitamin C koje mogu povoljno uticati na imuni sistem. Ne sadrže šećere i gluten, pa su pogodne za upotrebu kod dijabetičara i osoba intolerantnih na gluten.

  Jake Vitamin Candy Malina
 • Čaj Uvin Br.14 50 G

  Uvin čaj ( medveđe grožđe ) olakšava izmokravanje i ublažava bolove prisutne kod upalemokraćnih kanala i bešike. Sastojci ove čajne mešavine pokazuju i antimikrobne osobine ( deluju na uzročnike urinarne infekcije ) i imaju spazmolitičkiefekat čime ublažavaju grčeve i bolove izazvane upalom sluzokože mokraćnih kanala.

  Čaj Uvin Br.14 50 G
 • Čaj Plantax 5 G

  Čaj Plantax koristi se za ublažavanje grčeva i nadimanja, smanjuje nadutost i poboljšava varenje. Etarska ulja komorača stimulišu pokretljivost organa za varenje i lučenje želudačne kiseline. Kao rezultat toga, hrana se lakše vari i brže apsorbuje. Aktivni sastojci sprečavaju pojavu gasova i olakšavaju njihovu eliminaciju.

  Čaj Plantax 5 G
 • Hipp Čaj Za Dojilje 200 G

  HIPP ČAJ ZA DOJILJE razvijen je za period posebnih potreba pri kraju trudnoće i tokom perioda dojenja. Sadrži mešavinu biljaka kao što su kim, komorač i anis koje stimulišu stvaranje mleka. Pored toga, HIPP ČAJ ZA DOJILJE ima prijatan ukus i pomaže u unosu dovoljne količine tečnosti potrebne u periodu dojenja. Ne sadrži gluten, pa je pogodan za osobe koje su osetljive ili alergične na gluten.

  Hipp Čaj Za Dojilje 200 G
 • LIVSANE Čaj Nana 20 Filter Kesica

  Čaj od nane se često koristi kod problema sa stomakom kao što su : bol u stomaku, povraćanje, dijareja kao i protiv nadimanja. Veoma delotvoran kod simtoma prehlade i gripa.

  LIVSANE Čaj Nana 20 Filter Kesica
 • LIVSANE Čaj Kamilica 20 Filter Kesica

  Čaj od kamilice se često koristi kod različitih zapaljenja kože i sluzokože u vidu obloga ili sredstva za ispiranje. Za ispiranje rana, opekotina i ekcema. Kod problema sa varenjem.

  LIVSANE Čaj Kamilica 20 Filter Kesica
 • LIVSANE Čaj Uva 20 Filter Kesica

  Hidrira i neguje usne. Za meke i nežne usne. Najbolja prirodna nega u svim vremenskim uslovima.

  LIVSANE Čaj Uva 20 Filter Kesica
 • LIVSANE Čaj Beli Slez 70 G

  Sluz koja se oslobađa iz korena belog sleza oblaže sluzokožu disajnih i organa za varenje. Umiruje suv kašalj.

  LIVSANE Čaj Beli Slez 70 G
 • LIVSANE Čaj Brusnica 30 % 20 Filter Kesica

  Kod urinarnih infekcija.

  LIVSANE Čaj Brusnica 30 % 20 Filter Kesica
 • LIVSANE Čaj Kamilica 40 G

  Čaj od kamilice se često koristi kod različitih zapaljenja kože i sluzokože u vidu obloga ili sredstva za ispiranje. Za ispiranje rana, opekotina i ekcema.

  LIVSANE Čaj Kamilica 40 G
 • Humana Čaj Za Dojilje I Trudnice 200 G

  Humana čaj za dojilje pruža podršku svim budućim majkama i porodiljama koje žele da doje svoju decu. Prevashodno je namenjen majkama koje doje, ali takođe i trudnicama u poslednjem trimestru trudnoće.

  Humana Čaj Za Dojilje I Trudnice 200 G
 • Čaj Bilax Br. 53 100 G

  Stimulisanjem crevne peristaltike povoljno deluju na ubrzanje crevnog tranzita. Olakšanje varenja. Ublažavanje grčeva

 • Vendoksin Kapi 50 Ml

  VENDOKSIN KAPI održavaju fiziološki protok krvi kroz vene. Povoljno deluju na zid venskih krvnih sudova čineći ih elastičnijim, smanjuju njihovu propustljivost. Smanjuju već nastali otok, čime se ublažavaju subjektivni simptomi kao što su bol i osećaj težine u nogama. Pomažu kod problema sa hemoroidima, u stanjima posle infarkta i moždanog udara.

  Vendoksin Kapi 50 Ml
 • Dietpharm Omega 3 50 Kapsula

  Omega-3 je dodatak ishrani koji se koristi za snižavanje nivoa triglicerida, ukupnog LDL-a. Reguliše srčani ritam i krvni pritisak. Štiti srce i krvne sudove. Reguliše poremećaj lipida.

  Dietpharm Omega 3 50 Kapsula
 • Solgar Omega-3 1000 Mg 60 Tableta

  Solgar Omega 3 1000mg tbl.a60 je prirodni izvor omega-3 nezasićene masne kiseline i vitamina E.Omega-3 imaju značajnu ulogu u zdravlju organizma.Smanjuju rizik za nastanka kardiovaskularnih bolesti jer sprečavaju agregaciju trombocita.Snižavaju krvni pritisak jer dovode do vazodilatacije krvnih sudova.Povoljno utiču na nivo holesterola u krvi.Omega 3 kiseline imaju i povoljan uticaj na očuvanje bubrežne funkcije.Takođe smanjuju rizik za razvoj dijabetesa.Vitamin E sprečava oksidaciju omega 3.

  Solgar Omega-3 1000 Mg 60 Tableta
 • Solgar Nutri-nano Q10 50 Tableta

  Solgar Nutri-Nano Co-Q10 softgels a50 sadrži 30 mg koenzima Q10. Proizveden je Nutri-Nano tehnologijom, time je njegova aktivnost i raspoloživost povećana. Q10 izrađen ovom tehnologijom direktno, u obliku molekula, dolazi na mesto dejstva. Ovakav Koenzim Q10 ima dva do tri puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 dobijenog na neki drugi način.Koenzim Q10 je važan za nastanak energije,naročito je važan za pravilan rad srčanih mišićnih ćelija. Sa godinama opada njegov nivo u organizmu, takođe i lekovi kao što su statini, beta blokatori i neki lekovi za sniženje šećera u krvi smanjuju njegov nivo u organizmu.

  Solgar Nutri-nano Q10 50 Tableta
 • Save Oil 500 Mg 30 Kapsula

  Save Oil kapsule sadrže uljani ekstrakt račića Antarktika koji je prirodni izvor omega-3 masnih kiselina, fosfolipida i astaksantina. Save oil kapsule se preporučuju za čišćenje i jačanje krvnih sudova, za regulaciju krvnog pritiska, za bolji protok krvi u mozgu, kao prevencija srčanog i moždanog udara i za mnoge druge slabosti organizma.

  Save Oil 500 Mg 30 Kapsula
 • Save Oil Plus 30 Kapsula

  Save Oil Plus sadrže uljani ekstrakt račića Antarktika sa dodatkom polikozanola i koenzima Q10. Polikozanoli i omega masne kiseline različitim mehanizmima dovode do normalizacije holeterola u krvi. Save Oil Plus kapsule pomažu očuvanju normalnih vrednosti masnoća u krvi i u stvaranju energije u ćelijama, naročito u srčanim i skeletnim mišićima, što dovodi do očuvanja srčanog mišića i manjeg zamaranja skeletnih mišića.

  Save Oil Plus 30 Kapsula
 • Normolip Forte 60 Kapsula

  Normolip forte duo je dodatak ishrani koji svojim dejstvom utiče na normalan nivo holesterola i triglicerida u organizmu, tako što smanjuje apsorpciju holesterola unetog putem hrane i smanjuje nivo holesterola koji se prirodno stvara u organizmu.

  Normolip Forte 60 Kapsula
 • Hartikol 30 Kapsula

  Hartikol je prirodni dodatak ishrani namenjen osobama sa povišenim masnoćama u krvi (holesterol, LDL i trigliceridi) koji kao aktivne sastojke ima fermentisani crveni pirinač i ekstrakt lista artičoke. Sinergističko delovanje ove dve komponente uspešno snižava nivo holesterola i predstavlja primarnu prevenciju hiperholesterolemije i posledičnih cerebrovaskularnih poremećaja.

  Hartikol 30 Kapsula
 • Dr Viton Omega 3 + Vitamin E + Vitamin D3 60 Kapsula

  Dr.Viton Omega 3 je dodatak ishrani koji povoljno utiče na funkciju mozga. Suzbija depresivna stanja. Ublažuje bolove kod reumatoidnog artritisa. Prevenira kardiovaskularna oboljenja.

  Dr Viton Omega 3 + Vitamin E + Vitamin D3 60 Kapsula
 • Cardiovitamin 30 Kapsula

  Cardiovitamin je dodatak ishrani, namenjen prevenciji I tretmanu kardiovaskularnih bolesti. Sadrži optimalnu kombinaciju vitamina koji deluju na smanjenje homocisteina u krvi. Homocistein dovodi do oštećenja krvnih sudova, do moždanog udara i infarkta srca. Na njegov nivo može se delovati kombinacijom vitamina B grupe (B6, B12 i folne kiseline). Cardiovitamin sadrži aktivnu folnu kiselinu koja snižava nivo homocisteina u krvi, što doprinosi smanjenju rizika za nastanak srčanog i moždanog udara i drugih kardiovaskularnih bolesti. Ovaj preparat se posebno preporučuje u kombinaciji sa preparatima acetilsalicilne kiseline (npr. Aspirin) zbog zajedničkog delovanja.

  Cardiovitamin 30 Kapsula
 • Biostatine Forte 30 Tableta

  Biostatine forte je dodatak ishrani na biljnoj bazi preporučen odraslim osobama koje imaju povećane masnoće u krvi i povećan rizik od srčanih bolesti usled ateroskleroze ili dijabetesa. Zahvaljujući prirodnim sastojcima proizvod doprinosi normalnom održavanju nivoa holesterola u krvi, štiti krvne sudove, deluje protivupalno i antioksidantno, tako što čuva elastičnost krvnih sudova i smanjuje rizik od stvaranja tromba.

  Biostatine Forte 30 Tableta
 • Ecomer Cardio 60 Kapsula

  Ecomer Cardio je dodatak ishrani koji pomaže održavanju normalne funkcije kardiovaskularnog sistema. Deluje imunoprotektivno i preporučuje se kod kardiovaskularnih oboljenja.

  Ecomer Cardio 60 Kapsula
 • Venodia Plus 60 Film Tableta

  VENODIA PLUS TABLETEkoriste se kao pomoć kod hronične venske insuficijencije koja se prvo manifestuje bolom u nogama, osećajem teških, umornih nogu, svraba i peckanja, trnjenja i grčeva u nogama, a kasnije i oticanjem nogu. Venodia plus tablete koriste se i kod problema sa hemoroidima. Venodia Plus sadrži prirodni, prećišćeni i mikronizovani kompleks bioflavonoida Diosmin + Hesperidin 500 mg, sa dodatkom ekstrakta koprive i borovnice. Diosmin i hesperidin su bioflavonoidi koji se dobijaju iz nezrelih plodova posebne vrste male narandže Rutacea Aurantia. Deluju protivupalno, povoljno utiču na venski tonus i otpornost kapilara. Ekstrakt borovnice doprinosi održavanju elastičnosti krvnih sudova, smanjuje osećaj teških nogu i povoljno deluje na mikrocirkulaciju. Ekstrakt koprve povoljno utiče na cirkulaciju u stopalima, smanjuje osećaj teških i umornih nogu, doprinosi eliminaciji toksina i poboljšava limfnu drenažu.

  Venodia Plus 60 Film Tableta
 • Gynkobil Maxi Forte 80 Mg 60 Kapsula

  Gynkgobil maxi forte 80mg je prirodna pomoć u održavanju optimalne periferne cirkulacije i očuvanju zdravlja krvnih sudova, u očuvanju kognitivnih sposobnosti, kod povećanih intelektualnih naprezanja, kao i kod vrtoglavice i zujanja u ušima. Ekstrakt ginka ima antiishemično, antiedematozno, antiagregacijsko, antioksidativno i antiiflamatorno svojstvo, pa ovaj ekstrakt ispoljava izražen neuro i kardioprotektivni efekat.

  Gynkobil Maxi Forte 80 Mg 60 Kapsula
 • Cellenergy Q10 50 Mg 30 Kapsule

  Koenzim Q10 ( ubidekarenon ) je neophodan za funkcionisanje ćelija organizma. Q10 je moćan antioksidans koji pretvara energiju iz hrane u energiju koje telo koristi za svoje metaboličke procese i mišićnu funkciju. Organima koji imaju velike energetske potrebe ( srčani mišić ) neophodna je velika količina koenzima Q10. Niske vrednosti ovog koenzima u srčanom mišiću mogu se popraviti pravilnim unosom dodataka ishrani. Lekovi koji deluju na smanjenje stvaranja holesterola dovode do nedostatka koenzima Q10, pa je i njegova primena u terapiji sa ovim lekovima neophodna. Koenzim Q10 u ovom preparatu je dobijen prirodnim procesom fermentacije, rastvorljiv je u vodi i ima 3-4 puta veću rasorpciju u telu u odnosu na oblik rastvorljivosti u mastima.

  Cellenergy Q10 50 Mg 30 Kapsule
 • Omega-3 Will 60 Mekih Želatinskih Kapsula

  Omega 3 will soft gel kapsule predstavljaju dodatak ishrani sa ribljim uljem kao veoma dobrim izvorom dugolančanih polinezasićenih masnih kiselina omega 3-tipa (EPA-eikozapentaenska kiselina i DHA-dokozaheksaenska kiselina); DHA – jedna od osnovnih komponenti fosfolipida ćelijske membrane, pogotovo u mozgu i retini (neophodna za optimalni razvoj nervnog sistema i vida); EPA – prekursor prostaglandina, leukotriena i tromboksana; Zajednički pospešuju metabolizam masti, smanjuju nivo holesterola I triglicerida u krvi, sprečavaju nagomilavanje krvnih pločica na zidovima arterija I shodno tome smanjuju rizik od pojave infarkta. Mogu da poboljšaju cirkulaciju I snize visok krvni pritisak I da ostvare povoljan efekat kod kardiovaskularnih oboljenja. Vitamin E povoljno utiče na ćelijski metabolizam i pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

  Omega-3 Will 60 Mekih Želatinskih Kapsula
 • Max Medica B12 Neuro Max 30 Kapsula

  Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. Poboljšava cirkulaciju. Jača imunitet

 • Coenzim Q10 100 Mg 30 Kapsula

  Optimalno funkcionisanje organizma.

 • Sofia Krema Za Noge 125 Ml

  Protivupalno dejstvo. Sprečava zastoj krvi u venama. Smanjuje rastegljivost i propustljivost zidova vena

 • Dietpharm Ginko-Omega 30 Kapsula

  Doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja. Doprinosi održavanju normalne funkcije mozga.

 • Omega-3 500 Mg 60 Kapsula

  Važna za pravilno funkcionisanje mozga. Sprečava nagomilavanje krvnih pločica na zidovima arterija i shodno tome smanjuju rizik od pojave infarkta. Pruža najoptimalniju i potpunu regulaciju holesterola i triglicerida

 • Neuroforte 30 Tableta

  Pomažu u održavanju nervnog sistema. Daju osećaj ravnoteže i blagostanja. Poboljšava koncentraciju i memoriju

 • Cardiovitamin 20 Kapsula

  Doprinosi normalnoj funkciji srca. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa

 • Jamieson Omega 3-6-9 1200 Mg 80 Kapsula

  Sprečava nagomilavanje krvnih pločica na zidovima arterija i shodno tome smanjuju rizik od pojave infarkta. Važan za pravilno funkcionisanje mozga. Pruža najoptimalniju i potpunu regulaciju holesterola i triglicerida

 • Sofia Krema Za Noge 200 Ml

  Protivupalno dejstvo. Sprečava zastoj krvi u venama. Smanjuje rastegljivost i propustljivost zidova vena

 • Magma Gaba Forte 750 Mg 30 Kapsula

  Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozgu. Poboljšava kvalitet mišljenja i pamćenja i vrši blago psihostimulativno dejstvo. Usporava demenciju

 • Gynkobil Forte 80 Mg 30 Kapsula

  Poboljšava mikrocirkulaciju. Poboljšava pamćenje, pažnju i koncentraciju. Smanjuje rizik od nastanka moždanog udara i infarkta miokarda

 • CardiofortIN 30 Kapsula

  Zbog jedinstvene kombinacije sastojaka može delovati vaskuloprotektivno. Može ispoljiti kardioprotektivni efekat delujući na ćelije miokarda i endokarda. Može doprineti usporavanju procesa starenja u ćeliji

 • Arteroprotect Forte 20 Kapsula

  Arteroprotect Forte je dodatak ishrani namenjen pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. Dodatno preparat Arteroprotect Forte doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova i poveća njihovu elastičnost.

 • Magnall Cardio Cps. A30

  Magnall Cardio je jedinstvena formulacija magnezijuma, vitamina B6 i vitamina K2, koja pruža podršku vašem srcu i krvnim sudovima u obavljanju svih fizioloških funkcija u organizmu.

 • Hemor-M Mast Protiv Hemoroida 10 G

  Hemor-M mast je mošusna mast za hemoroide namenjena ublažavanju oteklina hemoroida i bolova u predelu analnog otvora. Posebno je efikasna u tretmanu hemoroida praćenih krvarenjem.

  Hemor-M Mast Protiv Hemoroida 10 G
 • Avaricon Hemor Krem 20 Ml

  Antiinflamatorno, regenerativno i lokalno hemostatsko dejstvo.

 • Eucerin PH5 Ulje Za Tuširanje 200 G

  EUCERIN PH 5 ULJE ZA TUŠIRANJE 200G, sadrži izuzetno blage sastojke koji su pogodni za čišćenje suve, osetljive kože. Ima optimalnu pH vrednost i na taj način štiti prirodnu odbranu kože i povećava njenu otpornost. Bogato je prirodnim uljima, dopunjuje lipide i ostavlja negovan i svilenkasto mekan osećaj na koži. Sprečava isušivanje kože čak i posle česte upotrebe. Pogodno je za upotrebu kod dece starije od tri godine.

  Eucerin PH5 Ulje Za Tuširanje 200 G
 • Eucerin UreaRepair Plus Losion Sa 10 % Uree 250 Ml

  EUCERIN UREAREPAIR PLUS LOSION SA 10% UREE sadrži ureu, ceramide i druge prirodne vlažeće faktore, koji vezuju vodu i jačaju prirodnu, zaštitnu barijernu funkciju kože i na taj način sprečavaju dalji gubitak vlažnosti. Trenutno olakšava tipične simptome suve kože kao što su hrapavost, perutanje i osetljivost. Smanjuje svrab, intenzivno hidrira plus 48h odlaže pojavu simptoma izrazito suve i grube kože. Pogodan je za osobe sa kserozom, dijabetesom, psorijazom i pilarnom keratozom.

  Eucerin UreaRepair Plus Losion Sa 10 % Uree 250 Ml
 • Fresh Antibakterijske Vlažne Maramice

  Higijena lica i ruku. Pružaju osećaj potpune čistoće. Prijatnog mirisa.

  Fresh Antibakterijske Vlažne Maramice
 • Uriage Xemose Krema 400 Ml

  URIAGE XEMOSE KREMAnamenjena je suvoj i vrlo suvoj koži. Obnavlja kožnu barijeru ideluje protiv upale koja nastaje kao posledica oslabljene kožne barijere. Hidrira i omekšava kožu. Zahvaljujući novom Uriage patentu Hronoksinu trenutno uklanja osećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba. Uriage Xemose krema može da se koristi od rođenja pa nadalje. Proizvod je bez mirisa, nelepljive teksture i brzo se upija. Osobama sa kožom koja se ljuspa, kao kod psorijaze, umesto kreme preporučujemo Xemose mleko.

  Uriage Xemose Krema 400 Ml
 • Uriage Xemose Ulje Za Kupanje 500 Ml

  URIAGE XEMOSE ULJE ZA KUPANJE namenjeno je suvoj i vrlo suvoj koži. Nežno čisti i umiruje kožu, hidrira i štiti od isušujućeg efekta tvrde vode. Uklanja osećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba. Obnavlja kožnu barijeru i ostavlja zaštitni sloj na koži. Uriage Xemose ulje za kupanje može da se koristi od rođenja pa nadalje. Osobama sa kožom koja se ljuspa, kao kod psorijaze, umesto ulja za kupanje preporučujemo Xemose sindet za kupanje.

  Uriage Xemose Ulje Za Kupanje 500 Ml
 • LIVSANE Pamučni Tupferi 70 Komada

  Od 100% čistog pamuka izbeljenog kiseonikom. Mekani i nežni, idealni za svakodnevnu upotrebu.

  LIVSANE Pamučni Tupferi 70 Komada
 • LIVSANE Pamučna Vata 100 G

  Od 100% čistog pamuka izbeljenog kiseonikom. Meka i praktična, sa visokom moći upijanja. Pogodni za čišćenje kože i uklanjanje šminke.

  LIVSANE Pamučna Vata 100 G
 • Eucerin AtopiControl Ulje Za Kupanje 400 Ml

  Preparat za svakodnevno kupanje ili tuširanje. Koristi se kao dodatak medicinskoj terapiji atopijskog dermatisisa i zajedno sa drugim AtopiControl preparatima za akutnu negu suve kože.

  Eucerin AtopiControl Ulje Za Kupanje 400 Ml
 • Bioderma Atoderm Ulje Za Tuširanje 200 Ml

  Atoderm ulje je kremasto i svilenkasto, blagog mirisa i ne ostavlja masan trag. Čisti, obnavlja lipide, umiruje, hidrira. Koža je mekana poput svile i nahranjena. Namenjeno je veoma suvoj i atopičnoj koži.

  Bioderma Atoderm Ulje Za Tuširanje 200 Ml
 • Uriage Xemose Sindet 500 Ml

  Čisti, umiruje i sprečava isušivanje kože.

  Uriage Xemose Sindet 500 Ml
 • Bioderma Atoderm Blagi Gel Za Tuširanje 1000 Ml

  Blagi gel za tuširanje je preparat koji nežno čisti, umiruje i štiti suvu osetljivu kožu beba, dece i odraslih.

  Bioderma Atoderm Blagi Gel Za Tuširanje 1000 Ml
 • Eucerin PH 5 Losion Za Pranje 200 G

  Površinski aktivne supstance koje se nalaze u losionu olakšavaju skidanje čestica prljavštine sa površine kože ne oštećujući njen pH.

  Eucerin PH 5 Losion Za Pranje 200 G
 • Bioderma ABCDerm Gel Za Kupanje 1000 Ml

  Bioderma ABCDerm gel za kupanje je preparat namenjen za svakodnevno čišćenje tela i kose odojčadi, beba i dece, izuzev prevremeno rođenih beba.

  Bioderma ABCDerm Gel Za Kupanje 1000 Ml
 • Bioderma Atoderm Ulje Za Tusiranje 1000 Ml

  Bioderma Atoderm ulje za tuširanje za negu osetljive, suve i iziritirane kože lica i tela kod beba, dece i odraslih. Obnavlja i jača prirodnu kožnu barijeru, smanjuje iritacije i crvenilo, čineći kožu hidriranom.

  Bioderma Atoderm Ulje Za Tusiranje 1000 Ml
 • Uriage Xemose Ulje Za Kupanje 1000 Ml

  Štiti od isušujećeg efekta tvrde vode. Litarsko pakovanje pogodno za celu porodicu sa praktičnom pumpicom za primenu.

  Uriage Xemose Ulje Za Kupanje 1000 Ml
 • Eucerin PH5 Nealkalni Sapun 100 G

  Ovaj sapun veoma nežno, ali efikasno čisti suvu kožu i jača njenu prirodnu otpornost. I nakon čestog pranja koža je na dodir glatka i meka. Može se koristiti svakodnevno.

  Eucerin PH5 Nealkalni Sapun 100 G
 • Sebamed Sapun 100 G

  Sebamed sapun 100 g može se koristiti kod svih tipova kože, kao i kod osetljive i problematične kože. Ne sadrži agresivne sapune te ne dovodi do isušivanja kože.

  Sebamed Sapun 100 G
 • Aptamil HA 1 400 G

  Aptamil Hypo-Allergenic 1 (HA) je specijalno napravljena formula kako bi se kod vašeg odojčeta smanjio rizik od pojave alergija, od rođenja pa do navršenih šest meseci života. Vaše odojče je u povećanom riziku od pojave alergija ako je učestalost alergije u porodici veća, naročito onda kada je oboleo jedan ili oba roditelja i/ili najbliži srodnici. Aptamil Hypo-Allergenic 1 sadrži sve hranljive sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj vašeg odojčeta.

  Aptamil HA 1 400 G
 • Aptamil Comfort 2 400 G

  Aptamil Comfort 2 je gusta hrana specijalno napravljena za dobro varenje i ukupno zadovoljstvo vašeg odojčeta. Aptamil Comfort 2 predstavlja visoko adaptiranu mlečnu formulu prilagođenu nutritivnim potrebama starijeg odojčeta. Daje se posle Aptamil Comfort 1 ili neke druge adaptirane mlečne formule kao nastavak ishrane odojčetu sa probavnim smetnjama. Uvođenjem Aptamil Comfort 2 menja se konzistencija, frekvenca i boja stolica odojčeta, i tako dobijaju karakteristike stolice odojčadi koja se hrane majčinim mlekom.

  Aptamil Comfort 2 400 G
 • Aptamil LF 400 G

  Aptamil Lactose Free (LF) je početna formula za odojčad sa intolerancijom na laktozu. Pogodno je od samog rođenja ili po prestanku dojenja. Obične mlečne formule sadrže laktozu, prirodni šećer, kao i majčino mleko. Kada je odojče intolerantno na laktozu onda se ovaj šećer uklanja i nadomesti se sa alternativnim maltodekstrinom.

  Aptamil LF 400 G
 • Milupa Miluvit Sa Pirinčem I Kukuruzom 250 G

  MILUPA MILUVIT MIT-RICE CORN 250GR, MILUPA je proizvod namenjen nemlečnoj ishrani beba od 4 meseca, sadrži pirinač i kukuruz , jod i gvožđe, bez šećera i glutena

  Milupa Miluvit Sa Pirinčem I Kukuruzom 250 G
 • Milupa Pirinač 250 G 4+

  MILUPA PIRINAČ 250GR 4+, MILUPA je proizvod namenjen nemlečnoj ishrani beba od 4 meseca, sadrži pirinač, jod i gvožđe, bez šećera i glutena

  Milupa Pirinač 250 G 4+
 • Aptamil HA 2 400 G

  Aptamil Hypo-Allergenic 1 (HA) je specijalno napravljena formula kako bi se kod vašeg odojčeta smanjio rizik od pojave alergija, od navršenih šest meseci pa do prve godine života. Vaše odojče je u povećanom riziku od pojave alergija ako je učestalost alergije u porodici veća, naročito onda kada je oboleo jedan ili oba roditelja i/ili najbliži srodnici. Aptamil Hypo-Allergenic 2 sadrži sve hranljive sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj vašeg odojčeta.

  Aptamil HA 2 400 G
 • Bebelac 2 400 G

  Bebelac 2 je kompletna mlečna formula sastavom prilagođena nutritivnim potrebama odojčeta starosti od 6 meseci sa više proteina, elektrolita i mikroelemenata, obogaćena prebioticima, gvožđem i vitaminom D, bez saharoze i glutena.

  Bebelac 2 400 G
 • Bebelac 1 400 G

  Bebelac 1 je adaptirana mlečna formula za novorođenče i odojče od 0 do 6 meseci, sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP),prebioticima, taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D, bez saharoze i glutena.

  Bebelac 1 400 G
 • Bebelac 3 400 G

  Beblac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko i ima optimalan nutritivni sastav, sa dodatkom gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D, bez glutena.

  Bebelac 3 400 G
 • Aptamil AR 400 G

  Aptamil Anti-Regurgitation (AR) pomaže kod smanjenja regurgitacije (bljuckanja) zahvaljujući sadržaju specijalnog sastojka koji se zgusne u želucu odojčeta. Specijalni sastojak za zgušnjavanje je prirodna guma koja prolazi nesvarena kroz digestivni sistem odojčeta omekšavajući stolicu i ne usporavajući varenje.

  Aptamil AR 400 G
 • Novalac 1 400 G 0-6 Meseci

  Novalac je dijetetski proizvod namenjen bebama kojima je potrebna dohrana pored maminog mleka ili koje zahtevaju potpunu ishranu adaptiranom formulom. Potpuno je prilagođena nutritivnim potrebama najmlađih, stvorena tako da se sve hranljive materije u tečnom obliku najbolje vare. Visok je stepen bezbednosti u čitavom procesu proizvodnje mleka kotrolisano standardima kvaliteta. Ne sadrži genetski modifikovane supstance. Sastav mleka je u skladu sa Evropskom direktivom o dečijoj ishrani.

  Novalac 1 400 G 0-6 Meseci
 • Novalac 2 400 6+ Meseci

  Novalac je dijetetski proizvod namenjen bebama kojima je potrebna dohrana pored maminog mleka ili koje zahtevaju potpunu ishranu adaptiranom formulom. Potpuno je prilagođena nutritivnim potrebama najmlađih, stvorena tako da se sve hranljive materije u tečnom obliku najbolje vare. Visok je stepen bezbednosti u čitavom procesu proizvodnje mleka kotrolisano standardima kvaliteta. Ne sadrži genetski modifikovane supstance. Sastav mleka je u skladu sa Evropskom direktivom o dečijoj ishrani.

  Novalac 2 400 6+ Meseci
 • Novalac 3 400 G Ukus Vanila

  Novalac je dijetetski proizvod namenjen bebama kojima je potrebna dohrana pored maminog mleka ili koje zahtevaju potpunu ishranu adaptiranom formulom. Potpuno je prilagođena nutritivnim potrebama najmlađih, stvorena tako da se sve hranljive materije u tečnom obliku najbolje vare. Visok je stepen bezbednosti u čitavom procesu proizvodnje mleka kotrolisano standardima kvaliteta. Ne sadrži genetski modifikovane supstance. Sastav mleka je u skladu sa Evropskom direktivom o dečijoj ishrani.

  Novalac 3 400 G Ukus Vanila
 • Novalac Antireflux 1 400 G

  Novalac AR 1 je mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane od rođenja do 6. meseca.Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne doje ali kao deo mešovite ishrane. Ova mlečna formula je gušća zahvaljujući kukuruznom skrobu, na taj način se sprečava vraćanje hrane bez uticaja na varenje. Zbog kiselog želudačnog pH Novalac AR se zgušnjava tek u želucu, a ne u flašici, što obezbeđuje nesmetano hranjenje odojčeta.

  Novalac Antireflux 1 400 G
 • Novalac Allernova 400 G

  Novalac Allernova AR je hidrolizatna formula za odojčad i decu preosetljivu na belančevine kravljeg mleka. Upotrebljava se za ishranu odojčadi od rođenja do 36 meseci starosti. U prvim mesecima života najčešća preosetljivost je na belančevine kravljeg mleka. U prvoj godini najčešći simptomi su vezani sa sistem za varenje, problem se manifestuje kao proliv, zatvor, povraćanje, gastrointestinalne smetnje i simptomi na koži praćeni osipom sa svrabom, ekcemom, promenama oko usta nakon uzimanja mlečnog obroka.

  Novalac Allernova 400 G
 • Novalac Anticolic 0-6 Meseci 400 G

  Novalac AC je posebna formula namenjena bebama od rođenja do 6 meseca koje imaju grčeve, gasove i druge probleme sa varenjem. Ovo mleko skraćuje period plača usled grčeva, smanjeno je stvaranje gasova u crevima. U ovom mleku je smanjena količina laktoze, obogaćen je gvožđem i sadrži optimanu količinu masti i proteina.

  Novalac Anticolic 0-6 Meseci 400 G
 • Hipp 1 Combiotic 300 G

  Iako je majčino mleko nezamenjivo, HiPP Nauka o ishrani je na osnovu najnovijih saznanja dobijenih istraživanjem majčinog mleka razvila novu generaciju mlečne hrane u poboljšanom Hipp BIO kvalitetu. Kombinacija prebiotikai probiotika uz omega 3 i 6 polunezasićenim masne kiseline obezbeđuje kompletnu ishranu odojčeta do 6 meseci starosti.

  Hipp 1 Combiotic 300 G
 • Nestle Mleko NAN HA 1 400 G

  Najbolja hrana za bebu je majčino mleko, ali ako mama nije u mogućnosti da doji postoji visoko kvalitetna formula za dohranu. Nestle je prilagodio svoju formulu najosetljivijim potrebama bebe. Ova formula je dobijena specijanom hidrolizom mleka pa se može koristiti kod beba sa alergijama. Ima dodatak Bifidobakterijum Lactis koji je nađen u crevima beba koje su na majčinom mleku. Uz njegovu pomoć imunitet bebe biće na visokom nivou i smanjiće se mogućnost alergija.

  Nestle Mleko NAN HA 1 400 G
 • Nestle Nan Sensitive LR PRO 500 G

  Najbolja hrana za bebu je majčino mleko, ali ako mama nije u mogućnosti da doji postoji visoko kvalitetna formula za dohranu. Nestle je prilagodio svoju formulu najosetljivijim potrebama bebe. Ova formula je prilagođena babama sa grčevima i problemima sa varenjem. U nju je dodat Lactobacillus Reuteri LR koji je nađen u crevima dojenih beba. Ova formula se koristi kod akutnih dijareja, kolika i svih problemma sa varenjem od rođenja. Ima smanjenu količinu laktoze i dodate omega 3 i 6 masne kiseline.

  Nestle Nan Sensitive LR PRO 500 G
 • Humana 2 PB 600 G

  HUMANA 2 PB je prelazno mleko pogodno za odojčad stariju od 6 meseci kao deo izbalansirane ishrane usklađene sa povećanim hranljivim potrebama. Može se koristiti kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada majka više ne doji. Zahvaljujući svom sastavu, podstiče razvoj zdrave crevne flore, podržava imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze. Bez glutena.

  Humana 2 PB 600 G
 • Humana 1 PB 600 G

  HUMANA 1 PB sadrži visokokvalitetne i hranljive materije i energetski je prilagodjena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih šest meseci života. Može da se koristi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. Ne sadrži skrob i gluten. Zahvaljujući svom sastavu podstiče razvoj zdrave crevne flore, podržava imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze.

  Humana 1 PB 600 G
 • Neocate Mleko 400 G

  Neocate mleko je hrana za posebne medicinske namene. Bazira se na amino kiselinama. Prilagođena je kod beba, dece i bolesnih koji su alergični na proteine kravljeg mleka, koji imaju intoleranciju na hranu i kod elementarnih dijeta na bazi aminokiselina. Sadrži polinezasićene masne kiseline dugih lanaca (LCP) i nutijente iz majčinog mleka. Daje se samo uz stručni nadzor.

  Neocate Mleko 400 G
 • Aptamil 2 400 G

  Adaptirana mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta od 6 mes do 1 godine starosti.

  Aptamil 2 400 G
 • Aptamil 1 400 G

  Aptamil 1 u pakovanju od 800 g je kompletno mleko za odojčad pripremljeno da zadovolji sve nutritivne potrebe vaše bebe tokom prvih šest meseci života. Sadrži kombinaciju visoko odabranih sastojaka (Pronutra+) kao što su prebiotici, galakto/frukto-oligosaharidi i polinezasićene masne kiseline dugog lanca koji obezbeđuju normalno funkcionisanje imunog sistema, postizanje optimalnih kognitivnih sposobnosti i pravilan psihomotorni razvoj.

  Aptamil 1 400 G
 • Hipp 3 Junior Combiotic Mleko 500 G

  Sadržaj proteina je prilagođen za malu decu. Izvor vitamina A,C i D. Lako svarljivo.

  Hipp 3 Junior Combiotic Mleko 500 G
 • Hipp 1 Combiotic 800 G

  Iako je majčino mleko nezamenjivo, HiPP Nauka o ishrani je na osnovu najnovijih saznanja dobijenih istraživanjem majčinog mleka razvila novu generaciju mlečne hrane u poboljšanom Hipp BIO kvalitetu. Kombinacija prebiotikai probiotika uz omega 3 i 6 polunezasićenim masne kiseline obezbeđuje kompletnu ishranu odojčeta do 6 meseci starosti.

  Hipp 1 Combiotic 800 G
 • Humana 3 600 Gr

  HUMANA 3 je prelazno mleko pogodno za posebnu dijetetsku namenu za bebe starije od 10 meseci kao deo izbalansirane ishrane. Zahvaljujući svom sastavu, podstiče razvoj zdrave crevne flore, podržava imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze. Može se korisiti nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Bez glutena.

  Humana 3 600 Gr
 • Aptamil 1 800 G

  Aptamil 1 u pakovanju od 400 g je kompletno mleko za odojčad pripremljeno da zadovolji sve nutrituvne potrebe vaše bebe tokom prvih šest meseci života. Sadrži kombinaciju visoko odabranih sastojaka (Pronutra+) kao što su prebiotici, galakto/frukto-oligosaharidi i polinezasićene masne kiseline dugog lanca koji obezbeđuju normalnom funkcionisanju imunog sistema, postizanje optimalnih kognitivnih sposobnosti i pravilan psihomotorni razvoj.

  Aptamil 1 800 G
 • Aptamil 2 800 G

  Aptamil 2 Pronutra+ je prelazno mleko za odojčad koje zadovoljava sve nutritivne potrebe za rast i razvoj vaše bebe, od šest meseci do godinu dana. Pronutra+ je izbalansirana mešavina odabranih sastojaka koja se sastoji od: prebiotika (galakto/frukto-oligosaharida), vitamina A, C, D i gvožđa i polinezasićenih masnih kiselina dugog lanca.

  Aptamil 2 800 G
 • Aptamil 3 800 G

  Aptamil 3 je nutritivno izbalansirano mleko koje daje Vašoj bebi hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj. On je prilagođen potrebama beba za specifičnim mineralima, kao što su gvožđe i cink. Aptamil 3 je pogodan za decu stariju od 12 meseci i treba da bude deo uravnotežene mešovite ishrane.

  Aptamil 3 800 G
 • Aptamil 4 EZP 800 G

  Adaptirana mlečna formula namenjena deci od druge godini starosti. Obezbeđuje hranljive materije koje se u kravljem mleku ne nalaze u adekvatnoj koncentraciji za malu decu.

  Aptamil 4 EZP 800 G
 • Nestle Nan 1 Optipro Mleko 800 G

  Posebna dijetetska namena za odojčad od rođenja, kada se ne doje ili se dohranjuju. Pomaže u jačanju prirodne imunološke odbrane deteta.

  Nestle Nan 1 Optipro Mleko 800 G
 • Nestle Nan 2 Optipro Mleko 800 G

  Tečni deo raznovrsne ishrane u vreme i nakon perioda dopunske ishrane. Pomaže u jačanju prirodne imunološke odbrane deteta.

  Nestle Nan 2 Optipro Mleko 800 G
 • Flufsan Pelene Za Dan L Veličina 20 Komada

  Flufsanpelene za dan koriste se kod odraslih osoba koji imaju problema sa inkontinencijom urina i/ili fecesa. Mogu se koristiti i kod nepokretnih ili slabo pokretnih osoba. Omogućavaju sigurnost, komfor i nepropustljivost. U pakovanju sadrže 20 komada i namenje su za osobe koje imaju preko 70 kilograma.

  Flufsan Pelene Za Dan L Veličina 20 Komada
 • Flufsan Super Noćne Pelene L Velicina 15 Komada

  Flufsan noćne pelene koriste se kod odraslih osoba koji imaju problema sa inkontinencijom urina i/ili fecesa. Omogućavaju sigurnost, komfor i nepropustljivost. U pakovanju sadrže 15 komada i namenje su za osobe koje imaju preko 70 kilograma.

  Flufsan Super Noćne Pelene L Velicina 15 Komada
 • Flufsan Super Noćne Pelene M Velicina 15 Komada

  Flufsan noćne pelene koriste se kod odraslih osoba koji imaju problema sa inkontinencijom urina i/ili fecesa. Omogućavaju sigurnost, komfor i nepropustljivost. U pakovanju sadrže 15 komada i namenje su za osobe koje imaju 70 kilograma ili manje.

  Flufsan Super Noćne Pelene M Velicina 15 Komada
 • Flufsan Gaće Pelene L Velicina 14 Komada

  Flufsan pelene gaće koriste se kod odraslih osoba koji imaju problema sa inkontinencijom urina i/ili fecesa. Omogućavaju sigurnost, komfor i nepropustljivost. U pakovanju sadrže 14 komada i namenje su za osobe koje imaju preko 70 kilograma.

  Flufsan Gaće Pelene L Velicina 14 Komada
 • Flufsan Gaće Pelene M Velicina 14 Komada

  Flufsan pelene gaće koriste se kod odraslih osoba koji imaju problema sa inkontinencijom urina i/ili fecesa. Omogućavaju sigurnost, komfor i nepropustljivost. U pakovanju sadrže 14 komada i namenje su za osobe koje imaju 70 kilograma ili manje.

  Flufsan Gaće Pelene M Velicina 14 Komada
 • Seni Soft Podmetač Za Krevet 60x90 Cm, 30 Komada

  Seni podmetači soft su jednokratni zaštitni podmetači za krevet, dimenzija 60cmx90cm.

  Seni Soft Podmetač Za Krevet 60x90 Cm, 30 Komada
 • Seni Lady Extra Uložak 15 Komada

  Seni lady ulošci su namenjeni ženama sa urinarnom inkontinencijom. Sprečavaju curenje tečnosti, lako se prilagođavaju telu i imaju veliku moć apsorpcije.

  Seni Lady Extra Uložak 15 Komada
 • Seni Lady Super Uložak 15 Komada

  Seni ulošci lady super su dimenzija 37cm x 20cm. Predstavljaju pouzdanu i diskretnu zaštitu kod umerenog nevoljnog mokrenja.

  Seni Lady Super Uložak 15 Komada
 • Seni Ulošci Lady Plus 15 Komada

  Seni ulošci lady plus su dimenzija 42cm x 21cm. Predstavljaju pouzdanu i diskretnu zaštitu kod umerenog nevoljnog mokrenja.

  Seni Ulošci Lady Plus 15 Komada
 • Flufsan Podmetac 60x90 15 Komada

  Podmetač za krevet Flufsan je proizvod koji nudi potpunu udobnost i higijenu, kožu održava suvom i sprečava nastanak dekubitusa, a krevet održava urednim i čistim.

  Flufsan Podmetac 60x90 15 Komada
 • Seni Active Pelene Gaćice Classic L > 70 Kg 10 Komada

  Seni pelene gaćice active classic su jednokratne, zaštitne pelene u obliku gaćica, koje se koriste kod blagog do umerenog nevoljnog mokrenja. Elastičnih su rubova koji osiguravaju prijanjanje i udobnost. Namenjene su osobama preko 70 kg.

  Seni Active Pelene Gaćice Classic L > 70 Kg 10 Komada
 • Seni Active Pelene Gaćice Classic M < 70 Kg 10 Komada

  Seni pelene gaćice active classic su jednokratne, zaštitne pelene u obliku gaćica, koje se koriste kod blagog do umerenog nevoljnog mokrenja. Elastičnih su rubova koji osiguravaju prijanjanje i udobnost. Namenjene su osobama do 70 kg.

  Seni Active Pelene Gaćice Classic M < 70 Kg 10 Komada
 • Emi Lady Ulosci Super+ 14 Komada

  Emi Lady ulošci su ulošci za inkontinenciju. Imaju odličnu sposobnost upijanja, na taj način koža ostaje suva i zaštićena od iritacija i crvenila.

  Emi Lady Ulosci Super+ 14 Komada
 • Durex Classic New 3 Komada

  Durex classic je pomoćno sredstvo koje se koristi radi zaštite od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti. Pruža potpuni osećaj zadovoljstva i i bolje prijanjanje.

  Durex Classic New 3 Komada
 • Eucerin Losion Za Intimnu Higijenu

  Važno je svakodnevno održavanje intimne higijene blagim sredstvom za čišćenje. Ovaj losion je formulisan tako da održava prirodnu vaginalnu mikrofloru i umiruje iritacije.

  Eucerin Losion Za Intimnu Higijenu
 • Naturella Ulošci Thick Duo Maxi 16 Komada

  Naturella ulošci Duo Maxi su higijenski ulošci koji pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana.

  Naturella Ulošci Thick Duo Maxi 16 Komada
 • Uriage Gyn Phy Gel 200 Ml

  Uriage Gyn Phy gel je nežni gel za intimno pranje koji održava prirodni balans vaginalne flore i štiti od bakterijskih infekcija.

  Uriage Gyn Phy Gel 200 Ml
 • Uriage Gyn-8 Gel 100 Ml

  Uriage gyn 8 gel nežno čisti bez isušivanja , umiruje svrab i iritacije, obnavja fiziološki balans. Umirujući je, lako se ispira. Ginekološka testiranja su pokazala odličnu podnošljivost preparata

  Uriage Gyn-8 Gel 100 Ml
 • Always Ulošci Ultra Night Duo 14 Komada

  Always Ultra Night Duo ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite. Preporučuje se za upotrebu tokom dana i noći. Jednistvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija. Iako su zbog vaše udobnosti Always Ultra higijenski ulošci debeli samo 3 mm, pružaju posebnu zaštitu tokom menstrualnog ciklusa. Budite zaštićeni bez obzira na to kako se krećete. Isprobajte i Always Ultra Night Assymetric (Veličina 4).

  Always Ulošci Ultra Night Duo 14 Komada
 • Always Platinum Super Duo Higijenski Ulošci 14 Komada

  Always Platinum Super Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju sa 1000 mikro jastučića i mekim krilcima. Takođe nudi veću zaštitu (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zbog zaštitnih bočnih barijera i ultra upijajućeg jezgra koje drži vlagu dalje od kože. Always Platinum Super Duo (veličina 2) se preporučuje za korišćenje tokom dana ukoliko imate obilne cikluse. Probajte Always Platinum Night uložak (veličina 3) za upotrebu tokom noći.

  Always Platinum Super Duo Higijenski Ulošci 14 Komada
 • Always Ultra Normal Duo Higijenski Ulošci 20 Komada

  Always Ultra Normal Duo ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite. Preporučuje se za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim ciklusom. Jednistvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija. Iako su zbog vaše udobnosti Always Ultra higijenski ulošci debeli samo 3 mm, pružaju posebnu zaštitu tokom menstrualnog ciklusa. Budite zaštićeni bez obzira na to kako se krećete. Isprobajte i Always Ultra Night Assymetric (Veličina 4) za korišćenje u toku noći.

  Always Ultra Normal Duo Higijenski Ulošci 20 Komada
 • Always Ulošci Ultra Super Duo 16 Komada

  Always Ultra ciklusni ulošci pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana. Jednistvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija.

  Always Ulošci Ultra Super Duo 16 Komada
 • Always Ulošci Platinum Night Duo 12 Komada Veličina 3

  Always Platinum Night Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju sa 1000 mikro jastučića i mekim krilcima. Takođe nudi veću zaštitu (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zbog zaštitnih bočnih barijera i ultra upijajućeg jezgra koje drži vlagu dalje od kože. Always Platinum Night (veličina 3) se preporučuje za upotrebu tokom noći ili dana, za dane sa obilnim ciklusom. Probajte Always Platinum Super (veličina 2) za upotrebu tokom dana, za umeren period ciklusa.

  Always Ulošci Platinum Night Duo 12 Komada Veličina 3
 • Always Ulošci Platinum Normal Duo 16 Komada Veličina 1

  Always Platinum Normal Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju sa 1000 mikro jastučića i mekim krilcima. Takođe nudi veću zaštitu (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zbog zaštitnih bočnih barijera i ultra upijajućeg jezgra koje drži vlagu dalje od kože. Always Platinum Normal Duo (veličina 1) se preporučuje za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim do srednjim ciklusom. Probajte Always Platinum Night uložak (veličina 3) za upotrebu tokom noći.

  Always Ulošci Platinum Normal Duo 16 Komada Veličina 1
 • Propovag 7 Vagitorija

  Smanjuje upalu i neprijatnosti koje ih prate. Antiseptičko dejstvo. Antiinflamatorno dejstvo

 • Hypervag Intim Gel 20 Ml

  Deluje umirujuće. Antibakterijsko i antimikrobno dejstvo. Brža regeneracija vaginalne sluznice

 • Hypervag Vagitorije Sa Kantarionom 7 Komada

  Pomaže kod upale i epitelizacije kože i sluzokože i vaginalnih infekcija. Sprečava i ublažava neugodne simptome kod suvoće i svraba vagine. Ubrzava epitelizaciju

 • Propolis C-100 24 Tablete

  Propolis C je dodatak ishrani na bazi ekstrakta propolisa i vitamina C, u sastavu koji ima preventivno dejstvo za jačanje imuniteta i sprečavanje nastanka prehlade i infekcija. Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i preporučuje se korišćenje preparata naročito u periodima kada su učestale prehlade i virusne infekcije

  Propolis C-100 24 Tablete
 • Chymoral 30 Tableta

  Chymoral forte tablete su dodatak ishrani i sadrže dva proteolitička enzima: tripsin i himotripsin. Koristi se kao pomoćna terapija za ublažavanje otoka nastalih kao posledica upale ( oticanje zuba i desni ), u terapiji hematoma, hiruških trauma, kod povrede mišića i zglobova, posle carskog reza i kod hroničnih respiratornih bolesti, gde smanjuje gustinu sekreta i olakšava njegovo izbacivanje. Poboljšava dejstvo nekih antibiotika.

  Chymoral 30 Tableta
 • Fitosept Junior Višnja I Med 24 Pastile

  FITOSEPT®JUNIOR VIŠNJA I MED je posebno formulisana gumena pastila, koja se koristi kod bolova u grlu kod dece i odraslih. Sadrži koncentrat soka ploda višnje koji je bogat antocijanima i zajedno sa medom deluje protivupalno, antivirusno i antibakterijski.

  Fitosept Junior Višnja I Med 24 Pastile
 • Propomint Sprej 30 Ml

  Propomint je antiseptički sprej koji sadrži propolis i ekstrakt mente pa se kao takav se preporučuje kod prehlade, upale grla, problema sa desnima i nadražajnog, suvog kašlja. Ispoljava antimikrobno i antiinflamatorno dejstvo, vrši regeneraciju sluznice grla. Propomint sprej sadrži benzoevu kiselinu koja deluje fungicidno, protiv gljivičnih oboljenja

  Propomint Sprej 30 Ml
 • Herbiko Sirup Za Odrasle 250 Ml

  Herbiko sirup za odrasle je dijetetski suplement koji ima petostruki efekat. Deluje tako što razređuje sekret, pomaže u njegovom izbacivanju, sprečava napade kašlja, otvara bronhije i olakšava disanje i olaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva. Prednost Herbiko sirupa za odrasle je što se može primenjivat i kod suvog kašlja, za njegovo smirivanje, kao i kod kašlja praćenog sekretom za njegovo razređivanje i lakše iskašljavanje.

  Herbiko Sirup Za Odrasle 250 Ml
 • Herbiko Sirup Beli Slez 125 Ml

  Herbiko sirup od belog sleza je dijetetski suplement namenjen za respiratorne organe i sluzokožu usta i grla. Zahvaljujući svojim sastojcima, koristi se kod ublažavanja suvog kašlja kod dece i odraslih. Namenjen je održavanju normalnog funkcionisanja sluzokože respiratornih organa kod iritacije sluzokože usta i grla praćenih suvim kašljem.

  Herbiko Sirup Beli Slez 125 Ml
 • Dr Theiss Mucoplant Sirup Za Laku Noć 100 Ml

  Dr.Theiss Mucoplant sirup je dijetetski suplement koji smanjuje kašalj i nelagodu u disajnim putevima.

  Dr Theiss Mucoplant Sirup Za Laku Noć 100 Ml
 • Broncamil Sirup 200 Ml

  Broncamil sirup se koristi od prve godine života za olakšavanje simptoma kašlja. Razređuje nagomilani sekret u disajnim putevima i olakšavanje iskašljavanje. Ovaj biljni proizvod smanjuju upalu i nadražaj sluznice.

  Broncamil Sirup 200 Ml
 • Fitobalm Balzam Gel 50 Ml

  FITOBALM BALZAM GEL se može koristiti kao sredstvo za olakšavanje tegoba (otežanog disanja) kod dece već od prvih dana života, u slučaju: prehlade, kašlja, akutnog i hroničnog bronhitisa, akutne upale sinusa, bolova u mišićima zbog gripa. Etarska ulja mirte i bora deluju kao antiseptici, šire bronhije i olakšavaju iskašljavanje, dok etarsko ulje jele ima umirujuće dejstvo na respiratorne organe. Ricinusovo i ulje slatkog badema hidriraju, umiruju i neguju kožu. Fitobalm®nanet na grudi i leđa deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve, olakšava disanje i umiruje kašalj.

  Fitobalm Balzam Gel 50 Ml
 • Grip Stop Sprej Za Nos 20 Ml

  Gripstop se koristi kod infektivnog zapaljenja nosne sluznice, kod trenutnog i kod dugoročnog. Mehaničkim dejstvom olakšava disanje, otpušava nos, smanjuje upalu nosne sluznice, obnavlja iritiranu sluznicu nosa. Može da se koristi i kod uvećanog trećeg krajnika.

  Grip Stop Sprej Za Nos 20 Ml
 • Apis Gola Sprej 20 Ml

  Apis Gola je biljni sprej za grlo prijatnog ukusa i kompleksnog sastava, koji brzo i efektivno umanjuje bolno i crveno grlo i olakšava gutanje. Koristi se kod afti u usnoj duplji, upaljenog grla, krajnika i desni.

  Apis Gola Sprej 20 Ml
 • Beba-C Beli Slez Sirup 125 Ml

  Kombinacija sluzi korena i lista belog sleza i tinkture cveta kamalice u Beba-c sirupu omogućava oblaganje sluznice ždrela, smanjujujući njenu iritaciju i nadražaj na kašalj, a osim toga deluje protivupalno i antimikrobno. Pogodan je za ublažavanje tegoba kod suvog, neproduktivnog kašlja kod dece i odraslih.

  Beba-C Beli Slez Sirup 125 Ml
 • Bronhoklir Sirup Za Pušače 200 Ml

  Sadrži ekstrakte jagorčevine, timijana i ehinacee, vitamine A, C i E, med i propolis sa dodatkom etarskih ulja eukaliptusa i anisa i kao takav olakšava tegobe hroničnog pušačkog kašlja. Smanjuje nadražaj sluzokože disajnih puteva i razređuje nakupljenu sluz.

  Bronhoklir Sirup Za Pušače 200 Ml
 • Bronhoklir Sirup Jagorčevina I Timijan 200 Ml

  Sadrži složenu biljnu formulu ekstrakata jagorčevine, timijana i ehinacee, uz dodatak meda, propolisa i mentola. Služi kao pomoć kod produktivnog kašlja i pada imuniteta kod odraslih. Deluje tako što razređuje gust bronhijalni sekret i time olakšava iskašljavanje. Takođe ima antiseptična svojstva i jača imunitet organizma i time skraćuje period oporavka.

  Bronhoklir Sirup Jagorčevina I Timijan 200 Ml
 • Bronhoklir Sirup Beli Slez 200 Ml

  Bronhoklir sirup od belog sleza je namenjen za ublažavanje simptoma suvog i iritirajućeg kašlja kod odraslih osoba. Beli slez oblaže sluzokožu ždrela i štiti je od nadražaja i tako smiruje prekomerni kašalj.

  Bronhoklir Sirup Beli Slez 200 Ml
 • Pantenol + Vitamin C 120 Mg 20 Oribleta

  Panthenol oriblete sa vitaminom C se koriste za ublazavanje infekcije usne duplje, ždrela, jezika i desni. Koriste se kod prehlade i gripa kao lokalna terapija za ublažavanje simptoma upale sluznice grla

  Pantenol + Vitamin C 120 Mg 20 Oribleta
 • Herbiko Propomucil 24 Pastile Za Grlo

  Propomucil pastile pomažu kod bolova i upala grla, ublažavaju promuklost, doprinose razlaganju sekreta u disajnim putevima, uklanjanju uzročnike upala, obnavljaju sluzokožu usne duplje, pomažu u lečenju afti.

  Herbiko Propomucil 24 Pastile Za Grlo
 • Intusin 20 Kesica

  INTUSIN PRAŠAKje dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta lista bršljana koji sadrži hederaglikozidne saponine koje mogu doprineti normalnim funkcijama respiratornog trakta. uloga bršljana je da razređuje gustu sluz u disaljnim putevima i na taj način olakšava iskašljavanje i umiruje produktivan kašalj. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Upotreba se preporučuje i kod nadražaja grla.

  Intusin 20 Kesica
 • Propomint Sprej Za Decu 30 Ml

  Propomint sprej za decu je namenjen za očuvanje sluzokože grla, usne duplje i desni. Propolis koji ulazi u stav preparata ima snažno antimikrobno dejstvo, a islandski lišaj se koristi kod respiatornih infekcija za ublažavanje suvog, nadražajnog kašlja. N-acetilcistein ima mukolitičko svojstvo čime se olakšava iskašljavanje

  Propomint Sprej Za Decu 30 Ml
 • Fitosept Herbal 24 Pastile

  Pomaže očuvanju zdravlja sluzokože disajnih puteva. Otklanja grebanje u grlu i promuklost. Osvežava dah

 • Fitosept Herbal Mint 24 Pastile

  Pomaže očuvanju zdravlja sluzokože disajnih puteva. Otklanja grebanje u grlu i promuklost. Osvežava dah

 • Spiranto 5x5cm 5 Flastera

  Spiranto, zahvaljujući eteričnim uljima eukaliptusa, nane i lavande na prirodan način vrlo efikasno otpušava nosiće, smanjuje curenje iz nosa, ublažava kašalj i omogućava miran san Vašeg deteta. Ne sadrži kamfor i mentol, ne primenjuje se direktno na kožu tako da ne dovodi do iritacije i alergijskih reakcija. Spiranto deluje 8 sati i efikasno otpušava nosiće

 • Herbiko Propomucil Prašak 600 Mg 5 Kesica

  Propomucil 600 se koristi kod oboljenja disajnih puteva, kod produktivnog kašlja. Razređuje, razvodnjava i olakšava izbacivanje gustog sekreta. Propolis u preparatu učestvuje u borbi protiv uzročnika upale, smiruje iritiranu sluznicu disajnih puteva i jača imunitet. Oba sastojaka doprinose antioksidantnom dejstvu preparata.

 • Vitalis Artriflex 20 Kapsula

  VITALIS ARTRIFLEX namenjen je sportistima, osobama koje se bave teškim fizičkim radom, kao i osobama sa povećanom telesnom masom jer tada su zglobovi izloženi većem pritisku. Bolovi u zglobovima, osteoartritis, reumatoidni artritis, išijas, lumbago i giht su stanja u kojima je indikovan VITALIS ARTRIFLEX. U sastavu preparata nalaze se glukozamin hondroitin, msm, timijan – supstance koje efikasno deluju na probleme sa zglobovima.

  Vitalis Artriflex 20 Kapsula
 • NO DOL Max 30 Tableta

  No Dol max tablete se preporučuju kod hroničnih reumatskih tegoba, smanjene pokretljivosti i ukočenosti zglobova, zapaljenskih i degenerativnih promena na zglobovima. Svojim sastavom deluje i na bol u mišićima, leđima, kičmenom stubu, pa se može koristiti i kod sportskih povreda, kao i nakon napornih fizičkih aktivnosti.

  NO DOL Max 30 Tableta
 • Jointace 30 Kapsula

  Redovna upotreba JOINACE COLLAGEN KAPSULA smanjiće bol i ukočenost zglobova, povećati njihovu pokretljivost, poboljšaće funkciju zglobne hrskavice, omogućiti brži oporavak nakon povrede. Kolagen tipa II je strukturni protein pristan u kostima, hrskavici, koži, tetivama i krvnim sudovima. Glukozamin smanjuje upalu i bol. Važan je za obnavljanje hrskavice, tetiva i ligamenata. Hondroitin pomaže obnavljanje hrskavice. Vitamin C je značajan za formiranje kolagena odgovornog za funkciju kostiju i hrskavice. Manganje značajan za stvaranje vezivnog tkiva, a bakar za njeno normalno funkcionisanje. Vitamin D i cinkznačajni suza održavanje normalne funkcije kostiju i mišića.

  Jointace 30 Kapsula
 • Serrapeptase 30 Kapsula

  Serrapeptase kapsule sadrže enzim serapeptazu koji ima snažno protivupalno dejstvo, pa smanjuje bol, deluje protiv otoka nastalih od povreda i zapaljenja, čuva zglobove i mišiće, pomaže dejstvo antibiotika kod bakterijskih infekcija.

  Serrapeptase 30 Kapsula
 • Osteo K2 60 Tableta

  Osteo K2 je dodatak ishrani namenjenza pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje integriteta koštanog sistema. Pored kalcijuma i vitamina D3 sadrži mena Q7, patentirani ekstrakt japanske fermentisane soje Natto, koji predstavlja najbogatiji izvor prirodnog vitamina K. Kalcijum je mineral neophodan za rast i jačanje kostiju, a vitamin D3 omogućava resorpciju kalcijuma iz creva. Vitamin K2 je neophodan za pravilno iskorišćavanje resorbovanog kalcijuma i njegovo potpuno ugrađivanje u kosti, kao i za zaštitu krvnih sudova i sprečavanje nastanka kalcifikata.

  Osteo K2 60 Tableta
 • K2D3 20 Kapsula

  K2D3kapsule predstavlja optimalnu kombinaciju nutrijenata za pravilnu mineralizaciju kostiju I očuvanje integriteta koštanog sistema koja istovremeno štiti zglobove od štetnih efekata kalcijuma. Vitamin K2 aktivira dva proteina važna za usmeravanje kalcijuma. Aktivacija osteokalcina, proteina odgovornog za ugradnju kalcijuma u kost, vitaminK2 dovodi do povećanja gustine kostiju I otpornosti na prelome. Drugi protein koji se aktivira pod uticajem vitamina K2 je matriksni GLA- protein ( MGP ) protein koji sprečava stvaranje naslaga kalcijuma u mekim tkivima kao što su zglobovi, bubrezi, dojka, krvni sudovi I td. Na taj način vitam K2 odovdi kalcijum iz zglobova I sprečava stvaranja štetnih kalcifikata u njima. Najvažnija funkcija vitamina D3 u organizmu je kontrola resorpcije kalcijuma iz hrane u crevima. Da bi telo zatim bilo u stanju da pravilno iskoristi ovaj kalcijum neophodan je vitamin K2 . u nedostatku vitamina K 2, kalcijum se taloži u mekim tkivima I dovodi do dugoročno opasne kalcijfikacije zglobova I različitih organa. Zato je uz vitamin D3 uvek neophodno uzimati I vitamin K2.

  K2D3 20 Kapsula
 • Joint MD Revolution 30 Tableta

  JOINT MD REVOLUTIONje proizvod koji se koristi kod osteoartritisa, degenerativne bolesti zglobova, reumatoidnog artritisa, zglobova izloženih teškom fizičkom opterećenju, kod povrede zglobova kao i kod osoba koje se aktivno bave sportom u cilju ublažavanja bolova i smanjenja upalnih procesa koja karakterišu inflamatorna oboljenja zglobova.

  Joint MD Revolution 30 Tableta
 • Hyalfit 30 Kapsula

  HYALFIT®kapsule su dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor kolagena, hijaluronske kiseline, ekstrakta tamjana, hondoitin - sulfata i vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu fukciju hrskavice, krvnih sudova, kostiju, zuba, desni i kože. UpotrebaHYALFIT®kapsulapreporučuje se kod osoba sa degenerativnim promena na zglobovima, osteoartritisa, povrede zglobova, reumatoidnog artritisa, bolovima u toku kretanja.

  Hyalfit 30 Kapsula
 • Colafit 30 Kockica

  Degenerativne promene kičme i većine zglobova smanjuju radnu sposobnost koja se može poboljšati dodacima ishrani za oporavak oštećenog vezivnog tkiva. U tu svrhu koristi se dodatak ishrani koji sadrži kolagen, kakav je Colafit kockice. Ovaj preparat se preporučuje za regeneraciju ligamenata, tetiva, mišića, nakon ugradnje endoproteze, kod preloma ( izgrađuju koštani matriks ) i politrauma. Kolagen je gliko-protein spiralne strukture koji daje čvrstinu i stabilnost vezivnom tkivu ( cement vezivnog tkiva ). Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkciju tela, što dovodi do raznih degenerativnih promena ( ukočenost, artritis, mišićne povrede, bore, celulit, suvoća kože i kose ).

  Colafit 30 Kockica
 • Cartinorm + D3 60 Film Tableta

  Cartinorm + D3 je dodatak ishrani koja sadrži vitamine D3 iC, kalcijum, mangan, hrom, glukozamin i hondroitin sulfat. Predstavlja rešenje za probleme sa zglobovima, kostima i mišićima. Predstavlja kombinaciju 7 aktivnih supstanci koje pomažu očuvanju zdrave hrskavice, ublažavanju simptoma bola u zglobovima, u prevenciji osteoporoze i očuvanju kostiju i mišića.

  Cartinorm + D3 60 Film Tableta
 • Fortinn Prašak 30 Kesica

  FortINN se koristi za obnovu zglobnih hrskavica i poboljšavanjupokretljivosti zglobova zahvaljujući prisutnim specifičnim, bioaktivnim kolagenim peptidima i vitaminu C u svom sastavu. Namenjen je osobama sa degeneracijom hrskavice, sa bolovima u zglobovima, sa otežanom pokretljivošću zglobova. Ovi problemi se najčešče javljaju kod fizički preopterećenih osoba, kod sportista ili usled gojaznosti.

  Fortinn Prašak 30 Kesica
 • Collagen + C Super 60 Tableta

  Super Collagen+C je proizvod namenjen odraslim osobama preko 18 godina starosti kod kojih je potrebno obnoviti oštećene zglobove, hrskavicu, ligamente, tetive, kosti i mišiće. Aktivne supstance su kolagen i vitamin C pa se ovaj preparat koristi kod bolova u mišićima i zglobovima, nakon povreda, preloma i operacija. Povoljno deluje i na kožu, nokte, kosu, zube i jača i daje elastičnost krvnim sudovima, pa se koristi i za brži oporavak nakon operacija i preloma, za regeneraciju kože i kod varikoznih vena.

  Collagen + C Super 60 Tableta
 • Nem 500 Mg 20 Kapsula

  Nem je dodatak ishrani koji doprinosi zdravlju kostiju i vezivnog tkiva. Sadrži membranu ljuske jajeta u prahu u koncetraciji 500 mg. Nem je izvor proteina, gukozamina, kondroina, hijalurona i kolagena tip I. Svi ovi sastojci su važni u izgradnji i obnavljanju koštano-zglobnog sistema. Unošenjem Nem-a u kostima se gradi matriks i podstiče se prirodan proces obnavljanja hrskavice i kostiju. Koristi se kod svih bolnih stanja vezanih za kosti, ukočenosti, sportista jer se njihova hrskavica brže troši.

  Nem 500 Mg 20 Kapsula
 • Serapinn 60000 SPU 30 Kapsula

  Serapinn kapsule sadrže jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim dejstvom, koji se u svetu koristi više od 30 godina. Enzim serapeptaza ima snažno dejstvo na bol i zapaljenske procese, pa se primenjuje u polju hirurgije, ORL, akušerstva i ginekologije, ortopedije, pulmologije.

  Serapinn 60000 SPU 30 Kapsula
 • Kolagen Peptan + Vitamin C Granule 243 G

  Peptan je prirodni bioaktivni peptid visoke čistoće. Kolageni peptidi tipa I, su identični kolagenima pronađenim u ljudskim kostima i koži, a njihovu hidrolizovanu formu čovek može lako da svari.

  Kolagen Peptan + Vitamin C Granule 243 G
 • Serapinn Forte 10 Kapsula

  Serapinn forte kapsule sadrže jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim dejstvom, koji se u svetu koristi više od 30 godina. Serapinn forte kapsule imajujači i brži terapijski efekat u odnosu na Serapinn kapsule.Enzim serapeptaza ima snažno dejstvo na bol i zapaljenske procese, pa se primenjuje u polju hirurgije, ORL, akušerstva i ginekologije, ortopedije, pulmologije.

  Serapinn Forte 10 Kapsula
 • Exedol Zglobex 30 Kapsula

  EXEDOL®ZGLOBEX® je dodatak ishrani koji se preporučuje kod bolnih i upalnih stanja zglobova, kod ukočenosti zglobova, kod oštećenja hrskavice i kod stanja koja prouzrokuju ograničenu pokretljivost tela. Sadrži: Glukozamin koji ulazi u sastav vezivnog tkiva i u sastav sinovijalne tečnosti u zglobovima; Hondroitin koji je prirodni sastojak hrskavice zglobova; S-adenozil- L-metionin koji učestvuje u proizvodnji glukozamina i hondroitina u organizmu; komleks vitamina i minerala koji doprinose normalno iskorišćenju kalcijuma i fosfora i normalnom stvaranju kolagena za funkciju hrskavice i kostiju.

  Exedol Zglobex 30 Kapsula
 • Kurkuma Forte 60 Kapsula

  Ublažava bolove u zglobovima i leđima. Smanjuje upalu. Doprinosi normalnom funkcionisanju kardiovaskularnog sistema.

  Kurkuma Forte 60 Kapsula
 • Geladrink Forte Prašak 420 G

  Regeneracija oštećene hrskavice. Olakšava kretanje. Poboljšava kvalitet života

  Није доступно
 • Osteocare 30 Tableta

  Visoki procenat iskoristljivosti kalcijuma. Doprinosi normalnoj mineralizaciji kostiju.

 • Zglobex Doloaktiv 30 Kapsula

  Smanjuje upalu. Olakšava bol. Povećava pokretljivost

 • Curcumawell 30 Kapsula

  Štiti mozak od slobodnih radikala. Smanjuje oštećenje mozga.

 • Artresan Optima 90 Kapsula

  Doprinosi očuvanju zdravlja hrskavice i zglobova. Ublažava bolove u zglobovima i simptome osteoartritisa. Povećava pokretljivost šaka, kukova, kolena, vrata i drugih zglobova

  Није доступно
 • Joint MD Repair Gel 75 Ml

  Pomaže kod bolova sa dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove. Deluje direktno na bol brzo, jako i dugotrajno.

 • Max Medica Kolagenezin 60 Kapsula

  Doprinosi formiranju kolagena neophodnog za normalnu funkciju kostiju, hrskavice i kože. Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog i nervnog sistema. Štiti ćelije od oksidativnog stresa

 • Serazyn 10 Kapsula

  Ublažava bol. Ubrzava eliminaciju gnoja i hematoma. Smanjuje upalne procese

 • Forticolinn Prašak 15 Kesica

  Mineralizacija kostiju. Veća sinteza kolagene matrice kostiju. Održava normalnu funkciju mišića

 • Exedol Zglobex 20 Kapsula

  Održava normalno funkcionisanje zglobova. Čuva elastičnost hrskavice. Pomaže kod upalnih stanja i ukočenosti zglobova

 • Joint MD Extra Strength 50 Tableta

  Snažan kompleks za očuvanje funkcije zglobova sa ekstraktom kurkume, magnezijum citratom i vitaminom D3. Pomaže obnavljanju oštećene hrskavice i kostiju, smanjuje bol i ukočenost zglobova, povećava pokretljivost zglobova. Otklanja bol i otoke na zglobovima, grčeve i zamor u mišićima, povoljno deluje na rad creva, srca i krvnih sudova, reguliše nivo kalcijuma

 • Rheuma Zglobex Cps A20

  Preparat za reumatske tegobe na biljnoj bazi. Za olakšanje na koje možete da računate. Koristi se kod reumatksih tegoba, prvih simptoma artitisa, kod znakova upale u zglobovima.

 • Jekoderm Mast 25 G

  JEKODERM MASTsadrži riblje ulje koje je bogato vitaminom A neophodnim za pravilno formiranje epiderma.JEKODERMolakšava i ubrzava procese regeneracije iritirane i kože oštećene delovanjem toplotnih ili hemijskih agenasa. Suvoj, perutavoj koži Jekoderm mast obezbeđuje neophodne hranljive materije, daje glatkoću i sjaj i povećava elastičnost.

  Jekoderm Mast 25 G
 • Pantenol Rastvor 100 Ml

  Pantenol rastvor se koristi u tretmanu površinskih povreda kože i sluzokože. Dekspantenol je aktivan princip koji stimuliše regenerativne procese na nivou kože i kose. Stimuliše epitelizaciju i zaštitu kože nakon manjih površinskih povreda koje su izazvane različitim agensima

  Pantenol Rastvor 100 Ml
 • Pantenol Krem 30 G

  Pantenol krem se koristi za negu i regenereaciju kože, ubrzava zarastanje povreda kože, svrab, crvenio, peckanje i bol kod alergijskih promena na koži, pomaže kod nege kože nakon brijanja ili depilacije, kod oštećene kože zbog poremećaja periferne cirkulacije krvi

  Pantenol Krem 30 G
 • Pantenol 30 G Mast

  Pantenol mast se primenjuje za epitelizaciju i negu kože kod manjih opekotina, ojeda, suve kože. Dekspantenol je aktivan princip koji stimuliše regenerativne procese na nivou kože. Masne materije koje ulaze u sastav ovog preparata su prirodnog porekla koje obezbeđujun koži neophodne hranljive materije

  Pantenol 30 G Mast
 • Jomelop E 145 Ml

  JOMELOP E MELEM uspešno otklanja ožiljke, keloide i posledice od opekotina.Vrlo efikasno deluje kod opekotina prvog intenziteta, tako što odmah po primeni na mestu gde je koža opečena i smanji se crvenilo u relativno kratkom vremenu. Veliki rezultat, ovaj melem je pokazao u skoro potpunom smanjenju odnosno otklanjanju ožiljaka i keloida nastalih od opekotina i drugih vrsta povreda.

  Jomelop E 145 Ml
 • Flogocid Mast 50 G

  Aktivne komponente deluju protiv upale, ublažavaju sve neprijatne simptome koji prate patološke promene na koži i sluzokoži, podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i pospešuju zarastanje rana

  Flogocid Mast 50 G
 • Flogocid Mast 20 G

  Aktivne komponente deluju protiv upale, ublažavaju sve neprijatne simptome koji prate patološke promene na koži i sluzokoži, podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i pospešuju zarastanje rana

  Flogocid Mast 20 G
 • Mel-op E 150 Ml

  MEL-OP E 150ML ŠALJIĆ MELEMI, je melem koji se koristiza otklanjanje ožiljaka, keloida i posledica od opekotina jer sadrži lekovito bilje koje potpomaže regeneraciju i revitalizaciju kože ,povećavajući njenu elastičnost, mekoću kao i obnavljanje samog epidermisa

  Mel-op E 150 Ml
 • Panthenol Krem Gel 125 Ml

  Panthenol cr.gel se koristi za regeneraciju kože dajući vlažnost, mekoću i elastičnost. Pogodan je za sve tipove kože. Pantenol krem gel je lagane teksture, ne zamašćuje dodatno kožu i pogodan je za hidrataciju kože, umiruje, regeneriše i ublažava iritacije, crvenilo i svrab. Vitamin E koji ulazi u sastav kreme je antioksidans koji štiti ćelije kože. Ulje koštice gvožđa je bogato esencijalnim omega 6 masnim kiselinama koje pospešuju obnavljanje kože.

  Panthenol Krem Gel 125 Ml
 • Alfabeta Film Za Bradavice, 15 Ml

  Alfabeta film 15 ml jeste preparat koji na efikisan način uklanja bradavice, žuljeve, hiperkeratoze na koži a da pritom ne ostavlja nikakve posledice po okolnu, zdravu kožu.

  Alfabeta Film Za Bradavice, 15 Ml
 • Selsun Blue Šampon 125 Ml

  Selsun blue je šampon protiv peruti za normalnu kosu. Istovremneo neguje i hrani kožu glave, a smanjuje svrab, perut i crvenilo.

 • Propobaza Gel 7 Ml

  Propobaza gel se koristi za tretiranje površinskih rana, posekotina i ogrebotina, herpesa, afti, kao i drugih promena na koži i sluzokoži. Propobaza gel ima antivirusno, antibakterijsko, antiseptično i protivupalno dejstvo.

  Propobaza Gel 7 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15

  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF30 je dnevna hidratantna krema pogodna za sve tipove kože koja pokazuje prve znakove starenja. Popunjava fine linije i bore. Sadrži hijaluronsku kiselinu kratkih i dugih lanaca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, a hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire u dublje slojeve kože gde se formiraju duboke bore. Zahvaljujući SPF30 i UVA zaštiti, Eucerin Hyaluron-filler Dnevna krema SPF30 pomaže u prevenciji prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem.

  Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15
 • Eucerin UreaRepair Plus Krema Za Ruke Sa 5% Uree

  Eucerin UreaRepair PLUS predstavlja formulaciju koja se koristi za trenutno ublažavanje simptoma suve kože ruku. Zbog svog jedinstvenog sastava pruža dugotrajnu hidrataciju i regeneriše i umiruje.

  Eucerin UreaRepair Plus Krema Za Ruke Sa 5% Uree
 • Eucerin Atopicontrol Losion 12 % Omega 250 Ml

  Eucerin Atopicontrol losion je losion namenjen suvoj i veoma suvoj koži. Umiruje svrab kože i intenzivno hidrira. Jača barijernu funkciju kože.

  Eucerin Atopicontrol Losion 12 % Omega 250 Ml
 • Uriage Termalna Voda 150 Ml

  Najbogatija mineralima i oligoelementima, a izotonična, hidrira umiruje i štiti kožu. Proizvod za celu porodicu.

 • Uriage Bariederm Krem Za Lice/telo 75 Ml

  Primenjuje se kod kontaktnog dermatitisa (iritacijski ili alergijski). Izoluje i obnavlja kožu od oštećenja izazvanih trenjem, deterdžentima, hemijskim agensima, itd. Pogodno za osobe koje često peru ruke i kojima je oštećen površinski sloj kože. Može se primenjivati kod dece i odraslih na ruke, lice i telo.

 • Uriage Roseliane Krema 40 Ml

  Kompletna i jedinstvena formula za globalni pristup protiv crvenila. Krema za lice za negu osetljive kože sklone crvenilu, kuperozi, eritrozi, inflamatornoj rozacei. Ublažava crvenilo i ujednačava ten. Izuzetno hidrira, umiruje i obnavlja kožu. Jača zidove krvnih sudova i kapilara.

 • Uriage Xemose Sindet 200 Ml

  Nežni sindet za pranje suve, veoma suve i atopiji sklone kože. Nežno čisti i umiruje iritacije, štiti od isušivanja "tvrdom" vodom. Pogodan za primenu na lice i telo kod beba, dece i odraslih.

 • Uriage Roseliane CC Krema SPF 30 40 Ml

  URIAGE ROSELIANE CC KREMA SPF30 smanjuje crvenilo kože lica. Uklanja osećaj žarenja i zatezanja ijača kožnu barjeru. Sadrži mineralne pigmente koji se prilagođavaju boji tena i momentalno prikrivaju crvenilo. Štiti od UV zračenja svojim SPF30. Kremaje nežne inemasne strukture. Nakon aplikacije koža je trenutno umirena, meka i hidrirana.

  Uriage Roseliane CC Krema SPF 30 40 Ml
 • Cortinat Krem 75 Ml

  Cortinat krem zbog svog složenog sastava ima trostruko dejstvo protiv-upalno, regenerativno i antialergijsko. Preporučuje se za ublažavanje tegoba praćenih svrabom, iritacijom, crvenilom, suvoćom kože lica i tela kod odraslih i dece.

  Cortinat Krem 75 Ml
 • Uriage Hyseac 3 Regul Krema 40 Ml

  Primenjuje se kod polimorfnih (inflamatornih i retencionih) akni. Ima višestruko dejstvo: snažno keratoregulatorno i antiinflamatorno dejstvo, pročišćava kožu, matira,hidrira i skuplja pore. Predstavlja globalnu negu kože, deluju na sve uzroke nastanka akni, kao i na sve posledice.

 • Bepanthen Krem 5 % 30 G

  Bepanthen krem namenjen je za redovnu, dnevnu negu i za regeneraciju suve, grube i ispucale kože, kod manjih ogrebotina, iritacija i opekotina kod dece i odraslih. S obzirom da potpomaže normalno funkcionisanje kožne barijere, koristi se i za lečenje pelenskog osipa, hroničnih rana i oštećenja sluznice grlića materice i negu dojki i bradavica kod dojilja. Po potrebi može se kombinovati sa kortikosteroidima za lokalnu primenu na koži.

  Bepanthen Krem 5 % 30 G
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna Krema SPF 15 50 Ml

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema protiv bora za zrelu kožujača strukturu kože tako što poboljšava elastičnost i popunjava čak i duboke bore. Kombinacija hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca vidljivo popunjava duboke bore. Arktin je komponenta koja ubrzava obnovu kolagena; sinergistički deluje sa silimarinom koji je moćni antioksidans čija je uloga daštiti kolagen i elastin od propadanja i poboljšava cirkulaciju na ćelijskom nivou. Sadrži SPF15 i UVA filtere.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna Krema SPF 15 50 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Noćna Krema 50 Ml

  Eucerin elasticity plus filer je krema za lice koja popunjava duboke bore. Poboljšava elastičnost kože. Koža izgleda sveže i sjajno. Namenjena je noćnoj negi zrele kože.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Noćna Krema 50 Ml
 • Uriage Bariederm Cica Krema 40 Ml

  Zaštitna i obnavljajuća krema. Stvara i obnavlja zaštitni sloj na koži. Ne ostavlja masni trag.

  Uriage Bariederm Cica Krema 40 Ml
 • Uriage Eau Thermale Krema 40 Ml

  Božanstvena krema, osvežavajuće teksture, daje trenutni osećaj hlađenja na koži. Nemasna tekstura koja se brzo upija, pruža idealnu hidrataciju I blistavost .

 • Uriage Eau Thermale Bogata Krema 40 Ml

  URIAGE BOGATA KREMA krema pruža 24-časovnui intenzivnu hidrataciju tako što na koži stvara film koji postepeno, tokom čitavog dana oslobađa hidrantnesastojke Hidro-Thermal kompleksa. Glavni sastojak Hidro-Thermal kompleksa je Uriage termalna voda, bogatamineralima i oligoelementima koji jačaju zaštitnu funkciju kože. Tehnologija vodenog flastera H󠇅2O PATCH postepeno i dugo oslobađa aktivne sastojke: alginat, hijaluronsku kiselinu i Pullulan koji obnavljaju hidrolipidnu barijeru i štite ćelije od isušivanja. Aquaxyl je kompleks šećera koji dodatno doprinosi održavanju hidriranosti kože. Ši buter hrani i umiruje suvu kožu.

  Uriage Eau Thermale Bogata Krema 40 Ml
 • Uriage Eau Termalna Nocna Maska 50 Ml

  Uriage EAU Thermale noćna maska sa hijaluronskom kiselinom, fitoskvalenima I Uriage Termalnom Vodom za efekat osmočasovnog sna. Nanesite uveče I ostavite da deluje tokom noći. Ujutru je koža baršunasto mekana I savršeno hidrirana.

 • Uriage Age Protect Krema 40 Ml

  Nežna tekstura. Vidljivo smanjenje bora i finih linija. Vraća koži vitalnost i blistavost.

  Uriage Age Protect Krema 40 Ml
 • Uriage Xemose Umirujući Balzam 500 Ml

  URIAGE XEMOSE UMIRUJUĆI BALZAM namenjena je suvoj i vrlo suvoj koži, kao i koži.Zahvaljujući novom Uriage patentu Hronoksinu trenutno uklanja osećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba. Obnavlja kožnu barijeru i deluje protiv upale koja nastaje kao posledica oslabljene kožne barijere. Ši buter intenzivno hrane suvu kožu. Uriage Xemose umirujući balzam može da se koristi od rođenja pa nadalje. Proizvod je bez mirisa, nelepljive teksture i brzo se upija. Ostavlja nemasni zaštitni sloj za dugotrajni osećaj ugodnosti na koži. Osobama sa kožom koja se ljuspa, kao kod psorijaze, umesto balzama preporučujemo Xemose mleko.

  Uriage Xemose Umirujući Balzam 500 Ml
 • Bioderma Cicabio Regenerativna Krema 40 Ml

  Bioderma Cicabio namenjena je za negu i obnavljanje oštećene i isušene kože tela i može se koristiti kod beba, dece i odraslih. Krema obnavlja i štiti oštećenu i iziritiranu kožu i istovremeno hidrira i umiruje kožu.

  Bioderma Cicabio Regenerativna Krema 40 Ml
 • Bioderma Sensibio DS+ Krema Protiv Crvenila I Skvama 40 Ml

  Bioderma Sensibio DS+ krema direktno smanjuje osećaj peckanja, crvenila i perutanje lica odraslih osoba. Trenutno i vidno daje osećaj lagodnosti iritiranoj koži lica. Laka je za primenu i dobro se podnosi.

  Bioderma Sensibio DS+ Krema Protiv Crvenila I Skvama 40 Ml
 • LRP Cicaplast Balzam 100 Ml

  Idealna je za prevenciju stvaranja crvenih i smeđih ožiljaka na koži, za prevenciju svraba i bržu obnovu epidermisa. Ne sadrži mirise i parabene, pogodan je i za najosetljiviju dečiju oštećenu kožu.

  LRP Cicaplast Balzam 100 Ml
 • Krauterhof Krema Sa Nevenom 250 Ml

  Ubrzava proces zarastanja rana. Blagotvorno deluje na opekotine i ožiljke. Pomaže kod gljivičnih oboljenja stopala

 • Hiper Hama Gel 50 Ml

  Umiruje upaljenu i iritiranu kožu. Otklanja modrice. Hidrira kožu

 • Kamagel Gel 40 G

  Ublažava blaga zapaljenja na koži. Ublažava otok i uganuće. Smanjuje crvenilo

 • Bepanthen Mast 5 % 30 G

  Obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Sprečava gubitak vode. Štiti kožu od isušivanja

 • Dr Theiss Redupetin Pigment Krema 20 Ml

  Neguje kožu. Ravnomerno pigmentira kožu.

 • Bepanthen Baby Mast 100 G

  Bepanthen Baby mast je specijalno formulisana za osetljivu kožu beba, čak i prevremeno rođenih beba. Naročito je pogodna za pelensku regiju jer je izuzetno blaga pa se može koristiti pri svakoj promeni pelena. Sadrži pantenol u koncentraciji 5% što preparatu obezbeđuje dobru moć regeneracije kože. Zahvaljujući visokom procentu masnih sastojaka u formulaciji koža je zaštićena od trenja i iritacija. Nakon nanošenja, koži je omogućeno da diše.

  Bepanthen Baby Mast 100 G
 • Uriage Bebe Creme Lavante Emulzija Za Pranje 500 Ml

  Uriage Bebe penušava emulzija 500ml se koristi za pranje novorođenčadi, odojčadi i dece. Ona ujedno čisti i neguje nežnu kožu beba i dece jersadrži 1/3 hranjivog mleka .Zahvaljujući kremastoj teksturi koža je mekana i hidrirana,a na koži ostavlja finu barijeru.Uriage Termalna voda dodatno umiruje kožu beba i dece.Illipe maslac hrani kožu i pomaže u regeneraciji dok glicerin dodatno hidrira.

  Uriage Bebe Creme Lavante Emulzija Za Pranje 500 Ml
 • Sudocrem 60 G

  Sudocrem je krem koji štiti, umirujekožu i potpomaže njenu regeneraciju.Sudocrem sadrži cink-oksid koji skuplja tkiva,smanjuje gubitak tečnosti i pomaže regeneraciju kože.Benzil benzoat i benzil cinamat učestvuju u epitelizaciji kože ,a samim tim i u zaceljivanju manjih rana.Lanolin u Sudocremu čini kožu mekom,hidratizuje kožu i održava njenu vlažnost.

  Sudocrem 60 G
 • Sudocrem 125 G

  Sudocrem je krem koji štiti, umirujekožu i potpomaže njenu regeneraciju.Sudocrem sadrži cink-oksid koji smanjuje gubitak tečnosti i pomaže regeneraciju kože.Benzil benzoat i benzil cinamat učestvuju u epitelizaciji kože ,a samim tim i u zaceljivanju manjih rana.Lanolin u Sudocremu čini kožu mekom,hidratizuje kožu i održava njenu vlažnost.

  Sudocrem 125 G
 • Sudocrem Krema 250 Mg

  Sudocrem je krem koji štiti, umirujekožu i potpomaže njenu regeneraciju. Sudocrem sadrži cink-oksid koji skuplja tkiva, smanjuje gubitak tečnosti i pomaže regeneraciju kože. Benzil benzoat i benzil cinamat učestvuju u epitelizaciji kože, a samim tim i u zaceljivanju manjih rana. Lanolin u Sudocremu čini kožu mekom, hidratizuje kožu i održava njenu vlažnost.

  Sudocrem Krema 250 Mg
 • Mustela Stelatopia Balzam 200 Ml

  Stelatopija krema obnavlja isušenu kožu, umiruje crvenilo i svrab kod ekcema lica i tela. Može se koristiti od rođenja za lice i telo. Ekstrakt sladića smanjuje crvenilo, Avocado Perseosa stvara zaštitnu barijeru, ulje suncokreta umiruje i vraća elastičnost, ši buter i glicerin čine kožu mekom. Kombinacijom sastojaka ekcem se brzo povlači, a koža lica i tela se obnavlja i stvara zaštitni sloj.

  Mustela Stelatopia Balzam 200 Ml
 • Mustela Stelatopia Mlečno Ulje Za Kupanje 200 Ml

  Ulje za kupanje predstavlja dodatnu negu veoma suve kože sklone ekcemu kod beba i dece. Zbog tvrdoće vode osetljiva koža beba je izložena isušivanju pa se može javiti ekcem. Zato je potrebna posebna nega počevši od kupanja. Ulje sadrži biljna ulja koja su izvor esencijalni masnih kiselina. Avokado Perseose pomaže u hidrataciji, suncokretovo ulje nadoknađuje masnoću kože koja je ključna za zaštitu. Ekstrakt kamilice umiruje kožu. Ova kombinacija brzo umiruje ekcem, smanjuje zatezanje kože, čisti i ostavlja zaštitni sloj lica i tela.

  Mustela Stelatopia Mlečno Ulje Za Kupanje 200 Ml
 • Mustela Gel Za Pranje Novorođenčadi 750 Ml

  Gel je napravljen od prirodnih sastojaka koji omogućavaju čišćenje kože i u isto vreme formiraju zaštitni film koji ostaje na koži. Pogodan je i za kosu. Sadrži patentirani Avocado Perseose koji štiti kožu od isušivanja kao i surfaktant, vitamin B5. Mogu ga koristiti prevremeno rođene bebe, deca i odrasli. Blage je teskture bez sapuna sa klinički dokazanom efikasnošću.

  Mustela Gel Za Pranje Novorođenčadi 750 Ml
 • Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 100 Ml

  Sprečava neprijatnost na koži usled presvlačenja. Umiruje kožu. Obnavlja kožu.

  Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 100 Ml
 • Mustela Stelatopia Emolijentna Krema 200 Ml

  Stelatopija krema obnavlja isušenu kožu,umiruje crvenilo i svrab kod ekcema lica i tela. Može se koristiti od rođenja za lice i telo. Ekstrakt sladića smanjuje crvenilo,Avocado Perseosa stvara zaštitnu barijeru,ulje suncokreta umiruje i vraća elastičnost,ši buter i glicerin čine kožu mekom. Kombinacijom sastojaka ekcem se brzo povlači a koža lica i tela se obnavlja i stvara zaštitni sloj.

  Mustela Stelatopia Emolijentna Krema 200 Ml
 • Mustela Cold Krema Za Lice 40 Ml

  Hrani suvu kožu, sa dugotrajnim efektom. Hidrira kožu. Obnavlja kožnu barijeru.

  Mustela Cold Krema Za Lice 40 Ml
 • Mustela Hidratantno Mleko Za Bebe 300 Ml

  Mustela hidrantno mleko za bebe je prirodni proizvod koji vraća koži elastičnost i neophodnu hidriradnost koja je dokazana iz minuta u minut nakon nanošenja mleka. Zaštićeni aktivni sastojak Avocado Perseose stvara zaštitnu barijeru kod novorođenčadi, beba i dece. Ulje suncokreta, vitamin E i glicerin intenzivno hidriraju kožu zbog čega je zdrava i elastična. Rađeno je istraživanje na osnovu kog je dokazana hidriranost nakon 30 minuta 51%, a nakon 8h 25%. Svi ispitanici su se složili da je nakon prvog nanošenja osećaj hidriranosti 100%.

  Mustela Hidratantno Mleko Za Bebe 300 Ml
 • Mustela Gel Za Pranje Novorođenčadi 500 Ml

  Gel je napravljen od prirodnih sastojaka koji omogućavaju čišćenje kože i u isto vreme formiraju zaštitni film koji ostaje na koži. Pogodan je i za kosu. Sadrži patentirani Avocado Perseose koji štiti kožu od isušivanja kao i surfaktant, vitamin B5. Mogu ga koristiti prevremeno rođene bebe, deca i odrasli. Blage je teskture bez sapuna sa klinički dokazanom efikasnošću.

  Mustela Gel Za Pranje Novorođenčadi 500 Ml
 • Mustela Šampon Pena Za Temenjaču 150 Ml

  Nežno čisti kožu glave novorođenčadi i beba. Šampon protiv temenjače omekšava i ispira kraste koje nastaju usled temenjače. Formula bez suza.

  Mustela Šampon Pena Za Temenjaču 150 Ml
 • Uriage Bebe Cold Krema 75 Ml

  Uriage Bebe Cold krem za bebe i decu 75 ml čuva osetljivu i suvu kožu beba i dece. Štiti kožu od hladnoće i vetra. Zahvaljujući pčelinjem vosku Cold krema regeneriše hidrolipidni sloj na koži. Dodatni umirujući efekat se postiže Uriage termalnom vodom koju Cold krem sadrži u značajnoj količini. Krema je bogata mineralnim solima i mikro elementima koji imaju hidrirajući i antioksidativni efekat.

  Uriage Bebe Cold Krema 75 Ml
 • Pavlovićeva Mast Kamilica 100 G

  Pavlovićeva mast se koristi za svakodnevnu negu i zaštitu kože beba i odraslih. Omekšava kožu i stvara zaštitni sloj koji sprečava prodiranje iritanasa u kožu(bakterija, gljivica, alergena). Svi sastojci su visoko preporučljivi za upotrebu u nezi i zaštiti kože.Masne materije omogućavaju očuvanje i obnavljanje slabo razvijene kože beba

  Pavlovićeva Mast Kamilica 100 G
 • Sebamed Baby Losion Za Telo 200 Ml

  Sebamed Baby losion sadrži efikasni kompleks za vlaženje i omekšavanje bebine osetljive kože. Losion se brzo upija, prijatnog je mirisa i čuva kožu od suvoće.

  Sebamed Baby Losion Za Telo 200 Ml
 • Sebamed Baby Mleko Za Telo 200 Ml

  Sebamed baby mleko za telo je proizvod namenjen bebama i deci u cilju postizanja negovane kože i smanjenju iritacija i oštećenja. Posebna preporuka za upotrebu je tokom zimskih meseci.

  Sebamed Baby Mleko Za Telo 200 Ml
 • Uriage Bebe Mleko Za Telo 500 Ml

  Uriage Bebe mleko za telo se preporučuje bebama i deci, za lice i telo. Ima laganu i nemasnu teksturu zato se lako nanosi i brzo razmazuje. Mleko je hipoalergeno i nekomedogeno. Fiziološki pH.

  Није доступно
  Uriage Bebe Mleko Za Telo 500 Ml
 • Kosili Roze Puder 100 G

  Kosili puder je proizvod koji je dobro poznat generacijama mama i beba, posebno po umirujućem mirisu. Nanošenjem na kožu, upija vlagu, stvara zaštitu i sprečava iritaciju i osip na koži.

  Kosili Roze Puder 100 G
 • Sebamed Baby Krema Extra Meka 200 Ml

  Sebamed baby krema extra meka umiruje, štiti i neguje nežnu i osetljivu kožu bebe. Može se mazati na lice i telo već od prvog dana nakon rođenja. Za negu delova tela poput laktova i kolena koji su skloni isušivanju.

  Sebamed Baby Krema Extra Meka 200 Ml
 • Sebamed Baby Zaštitna Krema Za Lice 50 Ml

  Sebamed baby zaštitna krema za lice svojim sastojcima umiruje i hrani kožu lica. Krem se lako nanosi i brzo upija, štiteći i najosteljivije delove lica oko usta koji su često iritirani zbog pljuvačke.

  Sebamed Baby Zaštitna Krema Za Lice 50 Ml
 • Kosili Plavi Puder 100 G

  Kosili puder je proizvod koji je dobro poznat generacijama mama i beba, posebno po umirujućem mirisu. Nanošenjem na kožu, upija vlagu, stvara zaštitu i sprečava iritaciju i osip na koži.

  Kosili Plavi Puder 100 G
 • Sebamed Baby Krema Protiv Ojeda I Osipa 100 Ml

  Ovo je krem koji je specijalno namenjen za kožu beba u predelu pelena. Sadrži pantenol koji obnavlja kožu i sastojke koji je štite od štetnih uticaja urina.

  Sebamed Baby Krema Protiv Ojeda I Osipa 100 Ml
 • Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 50 Ml

  Kod svakog menjanja pelena, koristite Mustela zaštitnu vitaminsku kremu- lako se nanosi i razmazuje, pogodna i za svakodnevnu upotrebu i kod ojeda, iritacija, crvenila. Prirodni sastojci i dobra iskustva tokom primene velikog broja mama i beba.

  Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 50 Ml
 • LIVSANE Balzam Za Usne Sensitive 4,8 G

  Hidrira i neguje usne. Za meke i nežne usne. Najbolja prirodna nega u svim vremenskim uslovima.

  LIVSANE Balzam Za Usne Sensitive 4,8 G
 • Eucerin Stik Za Negu Usana

  EUCERIN STIK ZA NEGU USANA se koristi za negu suvih, osetljivih i grubih usana. Dekspantenol i Vitamin E hidriraju, obnavljaju i štite usne od spoljašnjih faktora, kao što su UV zraci i slaba hidratacija. Sadrži SPF 15.

  Eucerin Stik Za Negu Usana
 • Corega Max Seal Krem 40 G

  Krema za pričvršćivanje Corega Max Sealpruža vrhunsku površinsku pokrivenost i zaštitu od nakupljanja hrane i omogućava efikasnu celodnevnu pričvršćenost zubne proteze.

  Corega Max Seal Krem 40 G
 • Oral B Električna Četkica Pro 700 Sensi Ultra Thin

  Oral B četkice su preporuka stomatologa širom sveta. Električne četkice duplo bolje čiste naslage sa zuba, imaju tajmer za pranje, indikator vlakana kada četkicu treba promeniti, punjač baze. Izuzetne su kod osoba sa osetljivim desnima, mala glava temaljno čisti svaki zub. Pro 700 ima 8800 oscilacija i 20000 pulsacija u minuti zbog čega razlaže i uklanja duplo više naslaga od obične četkice. Baterija traje 7 dana, ima indikator pritiska i tajmer.

  Oral B Električna Četkica Pro 700 Sensi Ultra Thin
 • Curaprox Ultra Soft Četkica 5460 3 Komada

  Četkica za zube CS 5460 " ultra soft " izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nežnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

  Curaprox Ultra Soft Četkica 5460 3 Komada
 • Curaprox Super Soft Četkica CS 3960 3 Komada

  Curaprox četkica 3960 CS ima izuzetno meka vlakna i blaga je prema desnima. Idealna je za osobe koje su navikle na veći pritisak prilikom četkanja a da pritom ne oštećuje desni. Vlakna su nežna prema desnima i obezbedjuju izuzetnu snagu čišćenja.Vlakna za vreme četkanja zadržavaju svoj oblik ičvrstinu, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućen je pristup svim teže dostupnim mestima u ustima. Pakovanje sadrži tri četkice.

  Curaprox Super Soft Četkica CS 3960 3 Komada
 • Curaprox Soft Četkica CS 1560 3 Komada

  Curaprox četkica 1560 CS sadrži fina i tanka vlakna koja efikasno čiste teško dostupna mestaa prikladna je za osobe koje su navikle na tvđe četkice za zube.Vlakna za vreme četkanja zadržavaju svoj oblik ičvrstinu, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućen je pristup svim teže dostupnim mestima u ustima. Pakovanje sadrži tri četkice.

  Curaprox Soft Četkica CS 1560 3 Komada
 • Curaprox CS 5460 Ultrasoft Cetkica Za Zube

  Četkica za zube CS 5460 " ultra soft " izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nežnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

  Curaprox CS 5460 Ultrasoft Cetkica Za Zube
 • Curaprox CS 1560 Soft Četkica Za Zube

  Curaprox četkica 1560 CS soft sadrži fina i tanka vlakna koja efikasno čiste teško dostupna mestaa prikladna je za osobe koje su navikle na tvđe četkice za zube.Vlakna za vreme četkanja zadržavaju svoj oblik ičvrstinu, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućen je pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

  Curaprox CS 1560 Soft Četkica Za Zube
 • Curaprox CS 3960 Super Soft Četkica Za Zube

  Curaprox četkica 3960 CS super soft ima izuzetno meka vlakna i blaga je prema desnima. Idealna je za osobe koje su navikle na veći pritisak prilikom četkanja a da pritom ne oštećuje desni. Vlakna su nežna prema desnima i obezbedjuju izuzetnu snagu čišćenja. Vlakna za vreme četkanja zadržavaju svoj oblik i čvrstinu, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućen je pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

  Curaprox CS 3960 Super Soft Četkica Za Zube
 • Corega Bioformula 30 Tableta

  Corega bioformula tablete koriste se za čišćenje totalnih zubnih proteza. Imaju antibakterijsko dejstvo efikasno uklanjaju naslage i sprečavaju iritaciju desni.

  Corega Bioformula 30 Tableta
 • Corega Extra Strong Mint Krem 40 G

  Corega ekstra snažno Menta ukus krema 40 g omogućava dugotrajan ipouzdan efekat pričvršćivanja zubne proteze tokom čitavog dana. Vrši fiksiranje i odlično prijanjanje proteze na vilici. Takođe pomaže u sprečavanju zapadanja čestica hrane, kako bi se izbegla iritacija desni.

  Corega Extra Strong Mint Krem 40 G
 • Corega Neutral Krem 40 G

  Krema za pričvršćivanje Corega 40g neutralnog ukusa čvrsto prijanja tokom čitavog dana. Fiksira sa tri strane. Pomaže u sprečavanju zapadanja hrane, nastanka infekcija i iritacije desni.

  Corega Neutral Krem 40 G
 • Gingival C Gel 15 G

  Gingival gel se primenjuje kod upaljenih, iritiranih desni nakon čišćenja zuba od kamenca, nošenja proteza, posle stomatolških intervencija, nakon postavljanja mostova i krunice. Zahvaljujući prisutnim biljnim ekstraktima u svom sastavu efikasno ubrzava zarastanjerana, smiruje zapaljeno tkivo, smanjuje nagon na povraćanje i lučenje pljuvačke pri nošenju proteze.

  Gingival C Gel 15 G
 • Lacalut Sensitive 75 Ml

  Lacalut sensitive medicinska pasta za zube neguje osetljive desni i štiti zube od karijesa. Znatno smanjuje osetljivost zuba na slatko, kiselo, vruće i hladno. Doprinosi umanjivanju preosetljivosti zuba i štiti od karijesa.

  Lacalut Sensitive 75 Ml
 • Oral B Oxyjet Oralni Irigator

  Oxy jet ima mogućnost čišćenja pod pritiskom uz pomoć mehurića koji se dobijaju mešanjem vode i vazduha. Zato bezbedno čisti osetljive i upaljene desni i zube koji su zbijeni.

  Oral B Oxyjet Oralni Irigator
 • Oral B Električna Četkica D12 Vitality

  ORAL B CETKICA EL. D12 VITALITY 4364 ORAL-B punjive električne četkice za pranje zuba imaju dvominutne tajmere koji će se pobrinuti da se vaši zubi peru kako to preporučuju stomatolozi.

  Oral B Električna Četkica D12 Vitality
 • Blend-a-med 3D White Luxe Pearl Glow 2x75 Ml

  Blend-a-med predstavlja novu pastu za izbeljivanje zuba koja Vašim zubima vraca blistav sjaj, a uz to štiti osetljive desni.

  Blend-a-med 3D White Luxe Pearl Glow 2x75 Ml
 • Lacalut Active Pasta 75 Ml

  Lakalut aktiv pastu treba koristiti svakodnevno. Time se smanjuje mogućnost krvarenja i upale desnih.

  Lacalut Active Pasta 75 Ml
 • Oral-B Konac Za Zube Unwaxed 50 M

  Gomilanje plaka među zubima jedan je od osnovnih i primarnih uzroka bolesti poput gingivitisa, zubnog karijesa i kamenca. Korišćenje konca se preporučuje kako bi se prevenirale date bolesti.

  Oral-B Konac Za Zube Unwaxed 50 M
 • Oral-B Rastvor Za Usta 250 Ml

  Oral B multiprotect tečnost uništava bakterije, sprečava pojavu karijesa i nastanak naslaga, štiti desni i osvežava dah.

  Oral-B Rastvor Za Usta 250 Ml
 • Ozosept Rastvor 100 Ml

  Usporava stvaranje zubnih naslaga koje su podloga za razvoj patogenih činilaca u usnoj duplji. Hladi i osvežava usnu duplju otklanjajući neprijatan zadah iz usta.

 • Ozosept Gel 40 Ml

  Otklanja neprijatan zadah iz usta. Usporava stvaranje zubnih naslaga. Smanjuje upalu desni

 • Pampers Pants Pelene LC Maxi 4, 9-14 Kg 4 Komada

  Pampers Pants LC 4 Maxi su pelene u obliku gaćica za bebu težine od 9 do 14 kg. Ove gaćice poseduju elastične trake oko struka i oko nogu, lako se navlače, dok je beba u pokretu i odlično prijanjaju Vašoj bebi. Skidanje je olakšano trakama sa strane koje se lako cepaju, bez neophodnog svlačenja. Sadrže extra sleep sloj sa mikroperlama koje brzo upijaju tečnost, odvode je u dublje slojeve pelene, pa obezbeđuju suvoću i do 12h.

  Pampers Pants Pelene LC Maxi 4, 9-14 Kg 4 Komada
 • Pampers Pants Pelene LC Junior 5, 12-18 Kg 4 Komada

  Pampers Pants LC 5 Junior su pelene u obliku gaćica za bebu težine od 12 do 18 kg. Ove gaćice poseduju elastične trake oko struka i oko nogu, lako se navlače, dok je beba u pokretu i odlično prijanjaju Vašoj bebi. Skidanje je olakšano trakama sa strane koje se lako cepaju, bez neophodnog svlačenja. Sadrže extra sleep sloj sa mikroperlama koje brzo upijaju tečnost, odvode je u dublje slojeve pelene, pa obezbeđuju suvoću i do 12h.

  Pampers Pants Pelene LC Junior 5, 12-18 Kg 4 Komada
 • Pampers Vlažne Maramice Sensitiv 52 Komada

  Ppampers maramice vlažne maramice Sensitiv New je pakovanje od 52 pojedinačne maramice. Maramice su dermatološki testirane i ne sadrže alkohol. Sadrže plastificiranu foliju koja štiti od isušivanja. Bez mirisa su i pogodne za najosetljiviju kožu beba.

  Pampers Vlažne Maramice Sensitiv 52 Komada
 • Pampers Active Jumbo 7 Extra Large 44 Komada New

  Pampers active extra large 7 pelene su superupijajuće jednokratne pelene koje sadrže tri upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene. Pružaju i do 12 sati suvoće. Izrađene su od materijala koji diše.

  Pampers Active Jumbo 7 Extra Large 44 Komada New
 • Pampers Pelene Active JPM 6 Large 48 Komada

  Pampers active large 6 pelene su superupijajuće jednokratne pelene koje sadrže tri upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene. Pružaju i do 12 sati suvoće. Izrađene su od materijala koji diše.

  Pampers Pelene Active JPM 6 Large 48 Komada
 • Pampers Pelene Active JPM 5 Junior 54 Komada

  Pampers active junior 5 pelene su superupijajuće jednokratne pelene koje sadrže tri upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene. Pružaju i do 12 sati suvoće. Izrađene su od materijala koji diše.

  Pampers Pelene Active JPM 5 Junior 54 Komada
 • LIVSANE Baby Vlažne Maramice Sensitive 80 Komada

  Maramice meke teksture za negu osetljive kože obogaćene pantenolom pomažu umirivanju iritacija i zaštiti osetljive kože i prevoja. Idealne za oseljivu regiju ispod pelena. Pomažu u obnavljanju prirodne pH vrednosti kože

  LIVSANE Baby Vlažne Maramice Sensitive 80 Komada
 • Pampers Pelene Premium New Baby 2 50 Komada

  Pampers pel.premium new baby 2 A50su inovativne pelene koje imaju mekan i svilenkast površinski sloj. Po sredini pelene ide žuta linija koja menja boju u plavo kako se puni pelena i pokazuje kada je vreme za promenu. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji na bazi dužeg zadržavanja vazduha u materijalu, pelena je 40% više pufnastija i jos udobinja i lakša

  Pampers Pelene Premium New Baby 2 50 Komada
 • Pampers Pelene Premium VP 1 Newborn 54 Komada

  Pampers pel.premium 1 VP new born 54 su inovativne pelene koje imaju mekan i svilenkast površinski sloj. Po sredini pelene ide žuta linija koja menja boju u plavo kako se puni pelena i pokazuje kada je vreme za promenu. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji na bazi dužeg zadržavanja vazduha u materijalu, pelena je 40% više pufnastija i jos udobinja i lakša

  Pampers Pelene Premium VP 1 Newborn 54 Komada
 • Pampers Pants Pelene Maxi 4 Jumbo Pakovanje, 9-14 Kg, 52 Komada

  Pampers Pants JP 4 Maxi gaćice omogućavaju do 12 sati osećaja suvoće. Bebama pružaju osećaj komfornosti, jer koža diše zahvaljujući patentiranoj strukturi. Imaju rastegljivu traku za potpuni osećaj udobnosti.

  Pampers Pants Pelene Maxi 4 Jumbo Pakovanje, 9-14 Kg, 52 Komada
 • Pampers Pants Pelene Extra Large 6 Jumbo Pakovanje, 16+kg 44 Komada

  Pampers pants jp 6 extra large a44 su nova kategorija pelena koje su namenjene za aktivnije bebe od 6 meseci starosti. Praktične su i jednostavne za upotrebu

  Pampers Pants Pelene Extra Large 6 Jumbo Pakovanje, 16+kg 44 Komada
 • Pampers Pants Pelene Junior 5 Jumbo Pakovanje, 12-18 Kg, 48 Komada

  Pampers pants jp5 junior A 48 su nova kategorija pelena koje su namenjene za aktivnije bebe od 6 meseci starosti. Praktične su i jednostavne za upotrebu

  Pampers Pants Pelene Junior 5 Jumbo Pakovanje, 12-18 Kg, 48 Komada
 • Pampers Pelene Premium VP 5 44 Komada

  Pampers pel.premium 5 VP A 44 su inovativne pelene koje imaju mekan i svilenkast površinski sloj. Po sredini pelene ide žuta linija koja menja boju u plavo kako se puni pelena i pokazuje kada je vreme za promenu. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji na bazi dužeg zadržavanja vazduha u materijalu, pelena je 40% više pufnastija i jos udobinja i lakša

  Pampers Pelene Premium VP 5 44 Komada
 • Pampers Pelene Premium VP 3 60 Komada

  Pampers pel.premium 3 VP A 60 su inovativne pelene koje imaju mekan i svilenkast površinski sloj. Po sredini pelene ide žuta linija koja menja boju u plavo kako se puni pelena i pokazuje kada je vreme za promenu. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji na bazi dužeg zadržavanja vazduha u materijalu, pelena je 40% više pufnastija i jos udobinja i lakša

  Pampers Pelene Premium VP 3 60 Komada
 • Pampers Vlažne Maramice Sensitiv 2x52 Komada

  "Pampers vlažne maramice Sensitiv su izuzetno mekane i nežne, pogodne za upotrebu već od rođenja. Imaju pH izbalansiran sastav i štite osetljivu kožu od iritacija.

  Pampers Vlažne Maramice Sensitiv 2x52 Komada
 • Pampers Pants Midi 3 Pelene Jumbo Pakovanje, 6-11 Kg, 60 Komada

  Pampers Pants Pants JP 3 Midi gaćice pogodne su za prelazni period kada se bebe navikavaju na korišćenje noše ili za noćno korišćenje. Vrlo su udobne, propuštaju vazduh i omogućavaju da se beba oseća prijatno i nesputano.

  Pampers Pants Midi 3 Pelene Jumbo Pakovanje, 6-11 Kg, 60 Komada
 • Pampers Pelene Active JPM 2 Mini 70 Komada

  Pampers sloj za dodatnu zaštitu tokom spavanja brzo apsorbuje urin, i služi kao rezervoar i barijera izmedju unutrašnjosti pelene i kože tako da vlažnost ne izlazi iz pelene i ne budi bebu.

  Pampers Pelene Active JPM 2 Mini 70 Komada
 • Pampers Active Jumbo 4+ Maxi + 58 Komada New

  Miran san omogućuje vašoj bebi da bude društvenija i sa većom pažnjom sutradan. Vaša beba zaslužuje do 12h neometanog sna. Pampers sloj za dodatnu zaštitu tokom spavanja brzo apsorbuje urin, i služi kao rezervoar i barijera izmedju unutrašnjosti pelene i kože tako da vlažnost ne izlazi iz pelene i ne budi bebu.

  Pampers Active Jumbo 4+ Maxi + 58 Komada New
 • Pampers Pelene Active JPM 3 Midi 70 Komada

  Pampers sloj za dodatnu zaštitu tokom spavanja brzo apsorbuje urin, i služi kao rezervoar i barijera izmedju unutrašnjosti pelene i kože tako da vlažnost ne izlazi iz pelene i ne budi bebu.

  Pampers Pelene Active JPM 3 Midi 70 Komada
 • Pampers Pelene Premium VP 4 52 Komada

  Pampers pel.premium 4 VP A52 su inovativne pelene sa mekanim površinskim slojem, indikatorom vlažnosti i boljom prozračnosti pelene

  Pampers Pelene Premium VP 4 52 Komada
 • Pampers Pelene Active JPM 4 Maxi 62 Komada

  Pampers sloj za dodatnu zaštitu tokom spavanja brzo apsorbuje urin, i služi kao rezervoar i barijera izmedju unutrašnjosti pelene i kože tako da vlažnost ne izlazi iz pelene i ne budi bebu.

  Pampers Pelene Active JPM 4 Maxi 62 Komada
 • Avent Pumpa Za Mleko

  Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada se sedi uspravno. Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu. Ova pumpica se može koristiti u kombinaciji sa drugim Aventovim proizvodima za ishranu kao što su flašice i posude za čuvanje mleka. Svi delovi Avent pumpe mogu se prati u mašini za pranje sudova.

  Avent Pumpa Za Mleko
 • Niva Extra Ulošci 10 Komada

  Niva ulošci su izrađeni od prirodnog pamuka bez dodatka aditiva i mirisa. Bezbedni su kod porodilja i u toku ciklusa. Preporuka je i kod žena koje imaju česte vaginalne infekcija raznih uzroka.

  Niva Extra Ulošci 10 Komada
 • Multi-mam Lanolin 30 Ml

  Štiti bradavice pre i tokom dojenja. Sprečava pucanje i održava kožu mekanom, gipkom i zdravom. Zamenjuje i dopunjuje prirodnu masnoću kože koja se uklanja pri dojenju

 • Fitolat 45 Tableta

  Podstiče laktaciju. Povećava količinu majčinog mleka. Održava laktaciju tokom celog perioda dojenja

 • Čaj Zeleni Zmaj 25 Kesica

  Čaj Zeleni zmaj je čaj za mršavljenje. Rađen je kineskoj recepturi još pre 5000 godina. Kinezi su ga pripremali i upotrebljavali u cilju kontrolisanja telesne mase, odnosno mršavljenja. Zeleni zmaj je zeleni čaj sa dodatkom lekovitog bilja koji sadrži aktivne sastojke za stimulaciju rada bubrega i organa za varenje, pa tako utiče na izbacivanje suvišne vode i otrova iz organizma.

  Čaj Zeleni Zmaj 25 Kesica
 • Citrax Forte 60 Kapsula

  Citrax forte kapsule su dodatak ishrani namenjen za smanjenje telesne težine. U svom sastavu sadrži sok od gorke pomorandže i limuna koji sprečava stvaranje masnih depoa i sagoreva masti. Citrax forte poboljšava elastičnost krvnih sudova, zateže vezivno tkivo i utiče na stvaranje kolagenih vlakana. Obezbeđuje zdrav način mršavljenja bez neželjenih efekata.

  Citrax Forte 60 Kapsula
 • Herbafast Lady 10 Kapsula

  Herbafast lady kapsule smanjuju višak kilograma, oslobađaju organizam od toksina i viška vode i doprinose smanjenju celulita. Sastojci preparata ubrzavaju metabolizam masti, pojačaju izlučivanje vode iz tela, čiste jetru, štite organizam od slobodnih radikala i obogaćuju crevnu floru.

  Herbafast Lady 10 Kapsula
 • Apuretin Slim 60 Kapsula

  Apuretin slim je dodatak ishrani namenjen odraslim osobama preko 18 godina, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa, pomaže u eliminaciji viška vode iz organizma i ubrzava metabolizam i pomaže u smanjenju prekomerne telesne težine. Preparat sadrži hrom (utiče na normalan nivo glukoze u krvi) i cink (utiče na normalno funkcionisanje imunog sistema), koji doprinose normalnom metabolizmu.

  Apuretin Slim 60 Kapsula
 • LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Čokolade 450 G

  Zamena za obrok za kontrolu telesne mase. Hrana za osobe na dijeti za mršavljenje. Optimalan odnos nutrijenata, vitamina i minerala i zamena je za jedan ili više obroka u toku dana sa smanjenom kalorijskom vrednošću.

  LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Čokolade 450 G
 • LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Jagoda-jogurt 450 G

  Zamena za obrok za kontrolu telesne mase. Hrana za osobe na dijeti za mršavljenje. Optimalan odnos nutrijenata, vitamina i minerala i zamena je za jedan ili više obroka u toku dana sa smanjenom kalorijskom vrednošću.

  LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Jagoda-jogurt 450 G
 • LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Vanile 450 G

  Zamena za obrok za kontrolu telesne mase. Hrana za osobe na dijeti za mršavljenje. Optimalan odnos nutrijenata, vitamina i minerala i zamena je za jedan ili više obroka u toku dana sa smanjenom kalorijskom vrednošću.

  LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Vanile 450 G
 • Herbafast Detox 10 Kapsula

  Eliminiše višak vode. Eliminiše toksine iz organizma. Smanjuje celulit.

  Herbafast Detox 10 Kapsula
 • Herbafast Fiber Cokolada 270g

  Kombinacija biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose®) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, manji osećaj gladi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Ukus čokolade.

 • Herbafast Fiber Jagoda 200g

  Kombinacija biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose®) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, manji osećaj gladi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Ukus jagode.

 • Vitalis Sports Krem 100 Ml

  Ukočenost vrata, bol u leđima, reumatoidni artritis, sportske povrede samo su neke od indikacija za VITALIS SPORTS kreme. Za efikasnost preparata zaslužni su biljni aktivni principi – etarska ulja eukaliptusa i ruzmarina koja su delotvorna u slučaju reumatskih oboljenja i etarsko ulje nane, koje se koristi u tretmanu mijalgija. Mentol kao komponenta etarskog ulja nane ima rashlađujući efekat i delotvoran je protiv bolova. U kremi se nalazi sok iz listova aloja vere, koji neguje kožu i čini je elastičnom.

  Vitalis Sports Krem 100 Ml
 • Vitalis Venogel 100 Ml

  VENOGEL neutrališe osećaj teških nogu i trenutno otklanja grčeve, bol i otok zahvaljujući aktivnoj supstanci biljnog porekla , divljem kestenu. Ova biljka jača tonus vena, smanjuje njihovu propustljivost i pojačava otpor u kapilarima. Zato je VITALIS VENOGEL dobar izbor za tretman proširenih vena i ispucalih kapilara.

  Vitalis Venogel 100 Ml
 • Alpski Balzam Za Vene 200 Ml

  Alpski balzam jeste prirodni melem koji zahvaljujući jedinstvenom sastavu alpskih lekovitih biljaka i etarskih ulja brzo i efikasno otklanja problemeproširenih vena, ispucalih kapilara,otečenih i teških nogu. Poboljšava oslabljenu vensku cirkulaciju, ublažava i otklanja bolove u nogama i stopalima nastalih oslabljenom cirkulacijom.

 • Avaricon Gel 75 Ml

  Ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama.

 • Venodia Plus 30 Film Tableta

  Smanjuje bol i otok u nogama. Doprinosi održavanju elastičnosti krvnih sudova. Povoljno utiče na povećanje venskog tonusa i otpornosti kapilara

 • Krauterhof Cr.crv.grozdje 100ml

  Na bazi divljeg kestena i lista crvenog grožđa. Pomaže osobama sa proširenim i upaljenim venama, ispucalim kapilarima, otocima na nogama, koje dugo sede, dugo stoje, često i dugo putuju automobilom i sl.

 • Krauterhof Cr.list Crven.groz.250ml

  Na bazi divljeg kestena i lista crvenog grožđa. Pomaže osobama sa proširenim i upaljenim venama, ispucalim kapilarima, otocima na nogama, koje dugo sede, dugo stoje, često i dugo putuju automobilom i sl.

 • Conprosta Forte 30 Tableta

  Conprosta tablete su prirodno sredstvo za lečenje benigne hiperplazije prostate i hronične upale prostate. Preporučuje se preventivno svim muškarcima posle 40. godine. Sadrži visoko aktivan polen uljane repice u obliku tableta koji omogućava oslobađanje neprijatnih simptoma uvećane prostate, kao što su učestalo mokrenje noću, otežano mokrenje, nevoljno mokrenje, nedovoljno pražnjenje bešike i oslabljeni mokraćni mlaz. Takođe se koristi kod problema sa potencijom i otklanja preranu i bolnu ejakulaciju, slabu erekciju izazvanu bolešću prostate i smanjenje libida.

  Conprosta Forte 30 Tableta
 • Urasan Forte 60 Kapsula

  Urasan forte cps.a 60 sadrži suvi ekstrakt semena bundeve,vitamin E i cink.Seme bundeve otklanja probleme u vezi sa benignom hiperplazijom(uvećanjem) prostate.Reguliše simptome uvećanja prostate kao što su učestalo, noćno i bolno mokrenje.U isto vreme olakšava problemeteškog i isprekidanog mokrenja kao i nekontrolisano mokrenje.Seme bundeve, zajedno sa cinkom doprinosi reproduktivnom zdravlju muškarca i njegovojplodnosti.Takodje,seme bundeve podstiče libido.Vitamin E,kao moćni antioksidans, smanjuje nivo slobodnih radikala u telu i sprečava nastanak kancerogenih ćelija.

  Urasan Forte 60 Kapsula
 • Potencijal Prostate Advanced Formula 30 Kapsula

  Prostate potencijal advance formula predstavlja preparat koji je dobijen kombinacijom više biljnih sastojaka čija je efikasnost poznata od davnina. Blagotvorno deluje kod uvećane prostate, učestalog mokrenja i hroničnog prostatitisa u smislu umanjenja tegoba i smanjenja izraženosti simptoma.

  Potencijal Prostate Advanced Formula 30 Kapsula
 • Conprosta 60 Tableta

  Smanjuje učestalost noćnog mokrenja. Smanjuje bolove u donjem delu stomaka.

 • Sunlife Seme Bundeve + Vitamin E 50 Kapsula

  Osigurava dobru funkciju urinarnog trakta. Štiti krvne sudove i kožu od slobodnih radikala. Doprinosi zaštiti od ateroskleroze i tromboze

 • Graminn 30 Kapsula

  Doprinosi očuvanju normalnih funkcija prostate i celog urinarnog sistema. Smanjuje bol prilikom mokrenja. Oslobađa od tegoba vezanih za nepotpuno pražnjenje bešike

 • Tensilen 10 Kapsula

  Važan za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Smanjuje osećaj anksioznosti, nesigurnosti i strepnje. Popravlja loše raspoloženje, vraća samopouzdanje i volju.

  Tensilen 10 Kapsula
 • Neurozan 30 Tableta

  NEUROZAN TABLETE poboljšavaju mentalne aktivnosti narušene neurološkim poremećajima (Demencija/Parkinson), poboljšavaju memoriju i koncentraciju, usporavaju starenje nervnih ćelija, poboljšavaju raspoloženje, koriste se kod osoba sa povećanim mentalnim naporom, kod osoba izloženih stalnom stresu, ublažavaju simptome hroničnog osećaja umora. Gvožđe, cink i jod doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamin B6, vitamin B2, vitamin B3 i vitamin C doprinose normalnom funkcionisanjunervnog sistema. Vitamini B12, B6, vitamin B1, folna kiselina, vitamin C i magnezijum doprinose normalnim fiziološkim funkcijama. Preparat sadrži optimalnu dozu vitamin D 1000 IJ i dodatno doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. L-Arginine, fosfatidilserin, 5-HTP, Ginkgo Biloba, Co-Q10 su specijalni dodaci koji podržavaju visoko specifične potrebe nervnih ćelija i moždanu aktivnost.

  Neurozan 30 Tableta
 • Melatonin 1 Mg 60 Tableta

  Melatonin je preparat namenjen odraslim osobama koji se koristi kod problema sa hroničnom i akutnom nesanicom, poremećajem spavanja, nekvalitetnim snom izazvanim promenom vremenskih zona pri putovanjima ili smenskim radom. Preparat je na bazi melatonina, koji ima i antioksidativno dejstvo i usporava starenje organizma. Može se koristiti i kod nesanice izazvane odvikavanjem od alkohola, lekova ili cigareta.

  Melatonin 1 Mg 60 Tableta
 • Vitalon Lexoval Forte 30 Tableta

  Smanjuje razdražljivost. Doprinosi boljem snu. Smanjuje depresiju i strahove

 • 5 HTP + SAMe Stress & Mood 15 Kapsula

  Brzo podiže nivo raspoloženja, čini vas srećnim i podiže nivo hormona sreće - serotonina. Podiže nivo energije, smanjuje osećaj zamora i ima povoljan uticaj na zdrav san. Vraća samopouzdanje

 • Magnall Relax Cps. A30

  Magnall Relax utiče na stabilizaciju celokupnog nervnog sistema, stvaranje i prenos nervnih impulsa, kao i na stabilnost nervnih ćelija. Posebno se preporučuje osobama u stanjima stresa i psihološke napetosti.

 • Magnall Sleep Cps. A10

  Magnall Sleep utiče na uspostavljanje normalnog ciklusa spavanja, produžava trajanje i kvalitet sna, skraćuje vreme uspavljivanja, ublažava simptome promene vremenskih zona kod putovanja avionom (jet-leg).

 • LIVSANE Ulošci Za Dojilje 30 Komada

  Visoka moć upijanja itako štite od mleka koje curi. Anatomski oblikovani, za jednokratnu upotrebu.

  LIVSANE Ulošci Za Dojilje 30 Komada
 • Digestal 30 Tableta

  Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje masti, belančevina i ugljenih hidrata, pa samim tim pomaže kod tegoba izazvanih unosom masne hrane i pomaže varenju.

  Digestal 30 Tableta
 • Probiotic 10 Kapsula

  Probiotic se preporučuje odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja crevne flore ili u situacijama kada je potrebno obnovitiveć narušenu crevnu floru usled delovanja različitih unutrašnjih ili spoljnih faktora kao što su višak želudačne kiseline, žučne soli, promenjena ili nepravilna ishrana, neadekvatan kvalitet vode za piće, uzimanje nekih lekova, prehlade i infekcije, privremena promena mesta boravka ili klimatskih uslova.

  Probiotic 10 Kapsula
 • Probiotic Forte 10 Kapsula

  Probiotic forte se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu floru koja je već narušena unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija, usled promenjene ili nepravilne ishrane, neadekvatnog kvaliteta vode za piće, privremene promene mesta boravka ili klimatskih uslova, kao i kod primene antibiotika, koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore.

  Probiotic Forte 10 Kapsula
 • Elephant Aktivni Ugalj 250 Mg 10 Kapsula

  Aktivni ugalj je dodatk ishrani koji u sebi sadrži aktivni ugalj dobijen iz ljuske kokosovog oraha. Koristi se kao prva pomoć kod dijareja, gasova, nadutosti nakon obroka. Reguliše varenje. Vrši detoksikaciju organizma.

  Elephant Aktivni Ugalj 250 Mg 10 Kapsula
 • Mikrolax Za Odrasle 5 Ml 3 Tube

  MIKROLAKS ZA ODRASLE 3X5ML ESENSA, je preparat koji pomaže kod simptoma opstipacije, pražnjenja creva u pripremi za ispitivanje , operaciju ili u postoperativnom periodu jer sadržiglicerol koji ima sposobnost da osmotski povlači vodu iz okolnih tkiva u lumen creva i tako dovodi do brže peristaltike creva. Sadržaj creva time postaje mekši, a pražnjenje olakšano

  Mikrolax Za Odrasle 5 Ml 3 Tube
 • Bulardi Probiotik 10 Kapsula

  Bulardi Probiotik je prirodni preparat koji utiče na otklanjanje loših bakterija i njihovih toksičnih produkata iz organizma. Sprečava pojavu dijareje, obnavlja sluzokožu i pojačava imunitet u crevima. Može se koristiti u kombinaciji sa svim antibioticima i idealan je u borbi protiv dijareje izazvane antibioticima. Obnavlja crevnu mikrofloru, sprečava razmnožavanje štetnih bakterija u debelom crevu i na taj način sprečava ispoljavanje simptoma dijareje. Bulardi Probiotik se preventivno koristi pre odlaska na putovanja i tokom puta, jer zaustavlja i smanjuje prateće neprijatne simptome.

  Bulardi Probiotik 10 Kapsula
 • Flobian 10 Kapsula

  Flobian sadrži probiotske kulture koje pomažu u uspostavljanju i održavanju crevne flore i funkcije gastrointestinalnog trakta. Pakovanje sadrži 10 kapsula.

  Flobian 10 Kapsula
 • Bulardi Probiotik Junior 10 Kapsula

  Bulardi Probiotik Junior se koristi kao rešenje za sve tipove dijareje. Sadrži 5 milijardi probiotske kulture Saccharomyces boulardii i u kratkom roku normalizuje rad creva skraćujući trajanje dijareje kod dece. Ovaj probiotik se preporučuje kao prvi izbor u terapiji dijareje i prevenciji. Cink, koji sadrži ovaj probiotik, smanjujetrajanje i težinu dečije dijareje i dodatno jača imunitet.

  Bulardi Probiotik Junior 10 Kapsula
 • Ten Herbs 40 Tableta

  Ten herbs je prirodni dodatak ishrani, na bazi 10 različitih biljaka koji zajedničkim dejstvom potpomažu normalnu funkciju digestivnog sistema. Namenjen je za upotrebu kod odraslih osoba koji pate od nadimanja, otežanog varenja, grčeva, smanjenog i otežanog pražnjenja creva. Proizvod ima blago laksativno dejstvo pa ne izaziva bolno pražnjenje creva.

  Ten Herbs 40 Tableta
 • Prolife 24 Pastile

  Prolife pastile su dodatak ishrani sa živim bakterijskim kulturama i vitaminima B grupe.Žive bakterijske kulture, takozvane "dobre bakterije", održavaju ili vraćaju balans narušene crevne mikroflore. Glukooligosaharid je prebiotik i omogućava kolonizaciju ("nastanjivanje") i razmnožavanje dobrih bakterija. Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sistema i smanjuju umor, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti. Vitamini B1 i B2 doprinose normalnom stvaranju energije. Namenjen je osobama sa problemima sa dijarejom i probavom ili za svakodnevno održavanje crevne mikroflore. Mogu se primenjivati uz terapiju antibioticima. Prolife pastile naročito su praktične za putovanja.

  Prolife 24 Pastile
 • Prolife Suspenzije 7 Bočica 10 Ml

  Prolife suspenzija je dodatak ishrani sa živim bakterijskim kulturama i vitaminima B grupe.Žive bakterijske kulture, takozvane "dobre bakterije", održavaju ili vraćaju balans narušene crevne mikroflore. Glukooligosaharid je prebiotik i omogućava kolonizaciju ("nastanjivanje") i razmnožavanje dobrih bakterija. Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sistema i smanjuju umor, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti. Vitamini B1 i B2 doprinose normalnom stvaranju energije. Namenjen je osobama sa problemima sa dijarejom i probavom ili za svakodnevno održavanje crevne mikroflore.

  Prolife Suspenzije 7 Bočica 10 Ml
 • Biogaia Termostabilne Kapi 5 Ml

  Biogaia termostabilne kapi sadrže žive aktivne bakterije Lactobacillus reuteri Protectis koje obnavljaju crvenu floru kod beba. Bezbedne su za upotrebu od prvog dana rođenja. Prirodnog su porekla jer se Lactobacillus reuteri Protectis dobija iz majčinog mleka.

  Biogaia Termostabilne Kapi 5 Ml
 • Flobian 20 Kapsula

  Flobian sadrži probiotske kulture koje pomažu u uspostavljanju i održavanju crevne flore i funkcije gastrointestinalnog trakta. Pakovanje sadrži 20 kapsula.

  Flobian 20 Kapsula
 • Multilac 10 Kapsula

  Multilac kapsule su sinbiotik koji se sastoji iz devet sojeva probiotika i prebiotika. Crevna flora može biti narušena zbog različitih faktora kao što su stres, infekcije, nepravilna ishrana. Upotrebom Multilaca crevna flora se brzo oporavlja kod dijareje i zatvora, gasovi se eliminišu, a imuni sistem podiže. Kapsule prolaze želudac i deluju na nivou creva jer su dobijene specijalnom tehnologijom mikroinkapuliranja.

  Multilac 10 Kapsula
 • Duobiotic 10 Kapsula

  Duobiotik je dodatak ishrani koji pomaže uspostavljaju i održavanju zdrave crevne flore. Sadrži Saccharomyces boulardi koja zaustavlja i sprečava nastanak dijareja, i uspostavlja normalan rad creva i reguliše njihovu ulogu.

  Duobiotic 10 Kapsula
 • Medicobiotic 500 Mg 10 Kapsula

  MEDICOBIOTIC CSP.10X500MG, MEDICO DOMUSje preparat koji pomaže kod dijareje i nadutosti, meteorizma, u toku i nakon primene antibiotika, za vreme putovanja, kod inflamatornih bolesti creva.Sadrži kombinacijuprobiotskih bakterija I probiotskog kvasca koja doprinosi uspostavljanju i održavanju uravnotežene i zdrave crevne mikroflore , imunskog sistema ljudi i pokretljivosti (peristaltike creva).

  Medicobiotic 500 Mg 10 Kapsula
 • Multilac Baby Prašak 10 Kesica

  Multilac baby sadrži devet probiotskih sojeva i prebiotik koji doprinose zdravlju creva beba i dece. Kod dece koja su rođena carskim rezom dokazan je nedostatak probiotika u crevima.Multilac baby je sinbiotik što znači da je njegovo dejstvo poboljšano sa devet vrsta živih probiotika i prebiotikom koje sadrži. Oni deluju na crevnu floru, obnavljaju je kada je oštećena dejstvom antibiotika, podižu imunitet u periodu mogućih infekcija.

  Multilac Baby Prašak 10 Kesica
 • Soda Bikarbona Bez Aluminijuma 400 G

  Soda bikarbona je preparat visoke čistoće i kvaliteta, bez aluminijuma je sredstvo za opštu upotrebu.

  Soda Bikarbona Bez Aluminijuma 400 G
 • Soda Bikarbona 100 G

  Soda bikarbona je preparat visoke čistoće i kvaliteta, bez aluminijuma je sredstvo za opštu upotrebu.

  Soda Bikarbona 100 G
 • Probival Choco + Vitamin C + Cink 20 Medvedića

  Probio choco+C+ZNu svom sastavu ima dve probiotske kulture (Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis) koji su prirodni stanovnici crevnog trakta, prebiotik inulin (biljno vlakno), vitamin C i zink. Ovakva formulacija efikasno pomaže uspostavljanju zdrave crevne flore, reguliše rad creva i varenje kod dece. Pomenute "dobre" bakterije naseljavaju crevni trakt, pa je njihova primena neophodna kada je prirodna ravnoteža narušena. Zahvaljujući inulinu koji je prebiotik stimuliše se rast bakterija i njihovo naseljavanje u crevima. Prisutni vitamin C jača odbrambenusposobnost organizma, dok zink utiče na regeneraciju sluznice i normalnoj funkciji imunološkog sistema. Namenjen je deci kod pojave akutnih dijareja, dijareje izazvane antibioticima, na putovanjima, kod oslabljenog imuniteta, kod dece sklone alergijama.

  Probival Choco + Vitamin C + Cink 20 Medvedića
 • Coliprev Kapi 15 Ml

  Coliprev je dodatak ishrani koji sadrži enzim laktazu. Prolazni nedostatak enzima laktaze ( mlečni šećer ) je mogući uzrok grčeva kod beba, jer usled nedovoljno razvijenog sistema za varenje ne mogu da pretvore laktazu u prostije šećere. Za razliku od laktaze koja se teško resorbuje i uzrokuje nadutost stomaka, grčeve i neutešan plač bebe, galaktoza i glukoza se lako apsorbuju u crevima. Dodavanjem Coliprev kapi u mleko, laktaza se razlaže na prostije šećere, sprečava se nadutost stomaka i smanjuju se grčevi. Coliprev kapi se koriste samo u prva 3-4 meseca života, u periodu kada još uvek nema dovoljnog stvaranja enzima laktaze u digestivnom sistemu bebe.

  Coliprev Kapi 15 Ml
 • Bulacol Kapsule 500 Mg

  Dodatak ishrani u obliku kapsula koji sadrži Saccharomyces boulardii. Ovaj probiotski kvasac svojim dejstvom u crevima čoveka doprinosi očuvanju zdravlja digestivnog trakta tako što ublažava intenzitet i trajanje stomačnih tegoba. Efikasan je kod dijareja različitog porekla(uzrokovane upotrebom antibiotika, putnička dijareja, akutna dijareja kod odraslih...), nadutosti, mučnine i bolova u stomaku.Koristi se i kao dodatak terapiji crevnih oboljenja izazvanih bakterijom Clostridium difficile i uz terapiju koja se koristi za lečenje bakterije Helicobacter pylori.

  Bulacol Kapsule 500 Mg
 • Florabalance 15 Kapsula

  Florabalance plus probiotik koristi se u slučajevima oštećenja aktivne stomačne flore usled infekcija gastrointestinalnog trakta, terapije antibioticima i posledične dijareje.

  Florabalance 15 Kapsula
 • Probiotik Enterobiotik 10 Kapsula

  Probiotik Enterobiotik pomaže očuvanje i održanje ravnoteže unutrašnjeg ekosistema organizma. Aktivni sastojci prolaze nepromenjeno do tankog creva, gde se lepe za sluzokožu creva, počinju da se razmnožavaju i ispoljavaju svoje dejstvo. Stvaraju barijeru ( "štit") između zida i lumena creva i tako sprečavaju patogene mikroorganizme da oštete sluzokožu i prođu u organizam. Probiotici su nam neophodni, jer olakšavaju varenje, resorpciju hranljivih materija, sintezu vitamina i esencijalnih aminokiselina. Namenjeni su svima, bez starosnog ograničenja u različitim životnim okolnostima. Naročito se preporučuje njihova primena crevnih infekcija, prilikom promene klimatskih uslova (odlazak na more), uz primenu antibiotske terapije.

  Probiotik Enterobiotik 10 Kapsula
 • Colief Infant Kapi 15 Ml

  U prvim nedeljama života probavni sistem bebe nije dovoljno razvijen i ne proizvodi dovoljne količine enzima laktaze. Mlečni šećer laktoza bez laktaze ne može da se razloži na prostije šećere koji se lako resorbuju i prouzrokuje nadutost, bol i grčeve u stomaku uz intenzivan plač bebe. Colief kapi za bebe sadrže enzim laktazu kao tretman prolazne laktozne nepodnošljivosti, dodaju se u mleko za bebe ( majčino ili mlečnu formulu ), razgrađuju laktozu, smanjuju nadutost i otklanjaju grčeve i bol kod bebe. Colief kapi razgrađuju laktazu na jednostavnije šećere ( glukozu i galaktozu ) pre nego što se hranjenje bebe završi i na taj način sprečavaju nastanak grčeva. Četiri kapi Colief-a razloži 70 % laktaze u 100 ml mleka.

  Colief Infant Kapi 15 Ml
 • LIVSANE Lactoactive Daily & Immune Kapsule

  Tegobe u gastrointestinalnom traktu (abdominalni bol, grčevi, gasovi, nadimanje opstipacija, dijareja). Sindrom iritabilnog kolona i gastroenteritis. Intolerancija na laktozu.

  LIVSANE Lactoactive Daily & Immune Kapsule
 • LIVSANE Lactoactive Digestive Balance Now Kapsule

  Kod produženih terapija antibioticima. Kod virusnih infekcijai i trovanja hranom. Kod stanja pojačanog stresa i pojačanih fizičkih i mentalnih napora.

  LIVSANE Lactoactive Digestive Balance Now Kapsule
 • LIVSANE Lactoactive Kids Tablete Za Žvakanje

  Ublažavanje stomačnih tegoba (povraćanje, dijareja). Ublažavanje simptoma decijeg ekcema kao što su svrab i crvenilo. Uspostavljanje normalne crevne flore.

  LIVSANE Lactoactive Kids Tablete Za Žvakanje
 • Waya Kapi 10 Ml

  Waya kapi sadrže probiotsku kulturu LGG (Lactobacillus rhamnosus GG). Koriste se za novorodjenčad, odojčad i decu. Neutralnog su mirisa i ukusa. Ne sadrže mlečne belančevine, laktozu i gluten. Mogu da se čuvaju na sobnoj temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja bočice kapi su upotrebljive još najmanje mesec dana.

  Waya Kapi 10 Ml
 • Pepto Soda Sa Zaslađivačem 20 Šumećih Tableta

  Pepto soda se koristi u tretmanu gorušice, za otklanjanje bola i drugih tegoba koje su uzrokovanje prekomernim lučenjem želudačne kiseline.

  Pepto Soda Sa Zaslađivačem 20 Šumećih Tableta
 • Lactibiane Tolerance 30 Kapsula

  Preporučuje se kod alergija i intolerancija na hranu, atopijskog dermatitisa, autoimunih bolesti i uspostavljanje ravnoteže crevne mikroflore. Posebno se preporučuje kod sindroma nervoznih creva.

  Lactibiane Tolerance 30 Kapsula
 • Max Medica Aktivni Ugalj 20 Kapsula

  AKTIVNI UGALJ CSP.A 20 MAX MEDICA je preparat koji se koristiza brzo zaustavljanje dijareje, protiv nadutosti i gasova, za detoksikaciju organizma, za smanjenje posledica mamurluka, povoljno utiče na nivo holesterola u krvi.Ima sposobnost adsorpcije velikog brojakontaminenata unetih hranom i vodom za piće (ostaci pesticida, đubriva, itd.), bakterijskih toksina, toksičnih supstanci koje su unete u organizam ili su proizvod metaboličkih procesa, aktivnih komponenti lekova I dr. Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koje je adsorbovao izlučuje iz organizma putem stolice.

  Max Medica Aktivni Ugalj 20 Kapsula
 • Laxomucil Prašak Bonus 20 Kesica

  Ubrzava peristaltiku creva. Olakšava pražnjenje creva. Biljni preparat

 • Rehidran Prašak 20 Kesica

  Mešavina glukoze i elektrolita namenjena za pripremanje rastvora kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama.

 • Laxomucil Forte Prašak 7 Kesica

  Ubrzava peristaltiku creva. Olakšava pražnjenje creva. Biljni preparat

 • Makrogolaxan Prašak 20 Kesica

  Razmekšava fekalnu masu i stimuliše prirodnu peristaltiku. U crevima ne dolazi do narušavanja ravnoteže elektrolita.

 • Elephant Aktivni Ugalj 30 Kapsula

  Trenutna pomoć kod dijareje, nadutosti i gasova. Regulacija varenja. Detoksikacija organizma

 • Isilax Sirup 200 Ml

  Prirodni sirup za redovne stolice i olakšano pražnjenje dece od 1 godine. Složenog, prirodnog sastava. Prijatnog ukusa

 • Perspi-guard Sprej 50 Ml

  Smanjuje znojenje. Smanjuje neprijatan miris. Pruža potpunu zaštitu i prijatan osećaj

 • Probiodrops 1,4 G Prašak + 10 Ml Ulja

  Održava i obnavlja prirodni balans crevne flore. Smanjuje tegobe akutne dijareje. Smanjuje digestivne tegobe (bolove, grčeve, proliv, nadimanje)

 • Florabalance Baby & Junior 10 Kesica

  Regeneriše crevnu floru kod dece i odojčadi. Prevenira alergije. Namenjen deci i odojčadi

 • Biorela Choco 10 Štanglica

  Obnavlja crevnu mikrofloru. Smanjuje digestivne tegobe (bol, nadutost, gasovi). Optimalna stabilnost probiotika u čokoladi

 • Bulardi 500 Mg 10 Kapsula

  Ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje. Doprinosi otpornosti organizma. Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema

 • Enterol 10 Kapsula

  Simptomatska terapija akutne dijareje različite etiologije uz odgovarajuće mere rehidratacije i kauzalnu terapiju po potrebi.

 • Florabalance Bulardi 10 Kapsula

  Doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Utiču na poboljšanje ravnoteže intestinalne mikroflore. Ima pozitivno dejstvo na razvoj imunog sistema

 • Vitamin C 500 Mg 100 Tableta Ekofarm

  VITAMIN C je antioksidans, učestvuje u stvaranju kolagena u tkivu, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, poboljšava apsorpciju gvožđa i povećava otpornost organizma. Preporučuje se primena kada su povećane potrebe organizma za vitaminom C, što je slučaj kod pušača kada su povećane fizičke aktivnosti, u trudnoći i kod prehlada.

 • Sant-E-Gal 100 Mg 30 Tableta Za Žvakanje

  Sant-e-gal tablete se koriste kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste žlezde, malignih bolesti. Redovan unos može doprineti povećanju vitalnosti i poboljšavanju opšteg zdravstvenog stanja.

  Sant-E-Gal 100 Mg 30 Tableta Za Žvakanje
 • Oligogal Se 30 Kapsula

  Selen je osnovni oligoelement koji je neophodan za funkcionisanje organizma. Vitamini A, C, E su važni antioksidansi koji pomažu organizmu da se svakodnevno bori sa stresom a mogu povoljno uticati na usporavanje procesa starenja ćelija. Ova kombinacija je povoljna kao preventiva u borbi sa infekcijama, kod oštećenja jetre,oka i kod raznih zapaljenskih procesa.

  Oligogal Se 30 Kapsula
 • Oligogal Zn 30 Kapsula

  Cink kao enzim učestvuje u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Neophodan je za normalno sazrevanje ćelija pogotovu polnih(jajnika i prostate). U kombinaciji sa vitaminom C ima snažnu antioksidativnu ulogu pa doprinosi jačanju imuniteta i otpornosti organizma. U periodu gripa može smanjiti vreme oporavka a preventivno jača sluzokožu i tako sprečava prodor virusa i bakterija

  Oligogal Zn 30 Kapsula
 • Oligovit 30 Film Tableta

  Oligovit film tablete sukombinacija 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala.Mogu da podmire povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima kao i da nadoknade njihov nedostatak u ishrani.

  Oligovit 30 Film Tableta
 • Beviplex N Granule 70 G

  Beviplex N granule je proizvod koji sadrži kombinaciju više vitamina iz grupe B i namenjen je deci starijoj od godinu dana i odraslim osobama kod kojih postoji nedostatak ovih vitamina. Koristi se za pravilan rast i razvoj, kod slabog apetita, kod starijih osoba, kod problema sa kožom i nakon duže upotrebe antibiotika.

  Beviplex N Granule 70 G
 • Folna Kiselina 400 Mcg 30 Tableta

  Folna kiselina u tabletama nadoknađuje dnevne potrebe organizma za folnom kiselinom. Upotreba u trudnoći može da smanji rizik od poremećaja u zatvaranju neuralne cevi ploda.

  Folna Kiselina 400 Mcg 30 Tableta
 • Polivit B 30 Film Tableta

  Polivit B sadrži kompleks vitamina B, koji je neophodan za normalno održavanje brojnih funkcija u organizmu. Povoljno utiče na funkcije kože i sluzokože, nervnog, kardiovaskularnog i imunog sistema. Može se koristiti preventivno ili ukoliko već postoje simptomi nedostatka vitamina iz ove grupe. Preporučeno je njegovo uzimanje kod duže upotrebe antibiotika, kod različitih dijeta, konzumiranja alkohola, kod sportista, rekreativaca i starijih osoba.

  Polivit B 30 Film Tableta
 • Vitamin C 1000 Mg 10 Kesica

  VITAMIN C je antioksidans i štiti ćelije od slobodnih radikala, učestvuje u stvaranju kolagena koji se nalazi u vezivnom tkivu, doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma i povećava iskoristivost gvožđa što je značajno u terapiji anemija. U stanjima prehlade, gripa, kada je imunitet oslabljen, korišćenjem VITAMIN C PLV. 10x1000 MG ojačava se imunitet, smanjuju umor i iscrpljenost, a trajanje prehlade i gripa se skraćuje. Namenjen je odraslim osobama.

  Vitamin C 1000 Mg 10 Kesica
 • Jamieson Selenium 100 Μg 100 Tableta

  JAMIESON SELEN100 µg sadrži selen koji doprinosi održavanju normalne kose i noktiju , kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa utiče na jačanja imuniteta. Takođe, selen doprinosi funkciji imunog sistema kao i normalnoj funkciji štitne žlezde.

  Jamieson Selenium 100 Μg 100 Tableta
 • Alfalipoin Forte 30 Kapsula

  Alphalipoin forte kapsule imaju funkciju u očuvanju tkiva i ćelija kao antioksidans. Ishranjuju periferne nerve i svoju primenu imaju u stanjima degenerativnih promena na nervima. Koriste se kao dodatak ishrani kod spondiloze, dijabetesne neuropatije.

  Alfalipoin Forte 30 Kapsula
 • Cink-selen 100 Tableta

  Cink-selen tablete obezbeđuju optimalan unos minerala cinka i selena koji udruženim delovanjem jačaju imunitet i štite organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala. Cink doprinosi održavanju vida, kože, kose, kostiju, plodnosti i reprodukcije. Selen povoljno utiče na funkciju štitne žlezde, štiti ćelije od oksidativnog stresa i povoljno utiče na spermatogenezu.

  Cink-selen 100 Tableta
 • Vitamin A + D3 50 Kapsula

  VITAMIN A+D3sadrži vitamine A i D3. Vitamin A ulazi u sastav vidnog pigmenta i doprinosi očuvanju vida, hrani i neguje kožu i ojačava imuni sistem. Vitamin D3 reguliše nivoe kalcijuma i fosfora u organizmu, čime utiče na mineralizaciju kostiju i na rast i razvoj, što je od najvećeg značaja u dečijem uzrastu i u prevenciji i tretmanu osteoporoze kod starijih osoba. Zbog uticaja na kalcijum, vitamin D je neophodan za održavanje zdravih zuba i za normalnu mišićnu funkciju.

  Vitamin A + D3 50 Kapsula
 • Goti Kapi AD3 10 Ml

  Vitamin AD3 kapi su svakodnevni dodatak za zdrav rast i razvoj kostiju dece i odraslih. Vitamin D ima ulogu da održava optimalan nivo i metabolizam kalcijuma i fosfora u organizmu. Nedostatak vitamina D u dečjem uzrastu vodi rahitisu, a kod odraslih uzrokuje osteporozu.

  Goti Kapi AD3 10 Ml
 • Centrum Junior A-Z 30 Tableta

  Centrum Junior tablete za žvakanje sadrže kompleks vitamina i minerala neophodnih za zdravu ishranu. Vitamini C i E, kao i mineral selen, štite organizam od agresivnih molekula, tzv. slobodnih radikala koji deluju na organizam iz spoljašnje sredine, a njihova povećana koncentracija je posledica aero-zagađenja, izduvnih gasova, smoga i UV-zračenja. Međutim, oni mogu nastati i u samom organizmu usled svakodnevnog stresa. Zaštitni vitamini ( antioksidansi ) su bitni za održavanje otpornosti organizma. Centrum Junior tablete za žvakanje su prilagođene potrebama dece i imaju ukus maline sa limunom.

  Није доступно
  Centrum Junior A-Z 30 Tableta
 • Centrum A-Z + Lutein 30 Tableta

  Centrum A-Z + lutein tablete su dodatak ishrani i predstavljaju kompleks vitamina i minerala obogaćenih luteinom. Unos jedne tablete dnevno zadovoljava energetske potrebe organizma, obezbeđuje funkcionisanje imunološkog sistema, funkcionisanje rada tiroidne žlezde, pomaže u očuvanju vida ( vitamin A i lutein ) i održava zdravim kosu, kožu i nokte.

  Centrum A-Z + Lutein 30 Tableta
 • Centrum A-Z Silver + Lutein 30 Tableta

  Centrum Silver sa luteinom je dodatak ishrani i predstavlja kombinaciju vitamina, minerala i mikroelemenata. Njegov sastav je formulisan tako da zadovoljava izmenjene potrebe osoba starijih od 50 godina. Sa starenjem, organizam zahteva niži kalorijski unos, ali to ne znači da su smanjene potrebe organizma za vitaminima, mineralima i mikroelementima. U svom sastavu sadrži lutein ( antioksidans ) koji pomaže očuvanju vida.

  Centrum A-Z Silver + Lutein 30 Tableta
 • Centrum A-Z Silver + Lutein 60 Tableta

  Centrum Silver sa luteinom je dodatak ishrani i predstavlja kombinaciju vitamina, minerala i mikroelemenata. Njegov sastav je formulisan tako da zadovoljava izmenjene potrebe osoba starijih od 50 godina. Sa starenjem, organizam zahteva niži kalorijski unos, ali to ne znači da su smanjene potrebe organizma za vitaminima, mineralima i mikroelementima. U svom sastavu sadrži lutein ( antioksidans ) koji pomaže očuvanju vida.

  Centrum A-Z Silver + Lutein 60 Tableta
 • Centrum Men 30 Tableta

  Centrum Men tablete su dodatak ishrani i obezbeđuju vitamine, minerale i mikroelemente u optimalnim količinama za podršku zdravom načinu života odraslim muškaracima. Sadrže magnezijum, kalcijum, kompleks B vitamina i minerala koji zadovoljavaju naglašene potrebe odraslog muškarca i omogućavaju pravilan metabolizam, funkcionisanje mišića, uključujući i srčani, kao i funkcionisanje imunološkog sastava. Prisustvo cinka blagotvorno utiče na plodnost muškarca.

  Centrum Men 30 Tableta
 • NW Kalcijum Magnezijum Cink 100 Tableta

  NW Ca+Mg+Zn tablete predstavljaju multimineralni dodatak ishrani koji ima višestruko dejstvo, kalcijum je odgovoran za zdravlje kostiju i zuba, poboljšava gustinu kostiju kod osteoporoze, magnezijum doprinosi boljem radu srčanog mišića, smanjuje grčeve i povoljno deluje kod hroničnog umora, a cink je neophodan za rast, razvoj i dobar imunitet.

  NW Kalcijum Magnezijum Cink 100 Tableta
 • Natural Wealth ABC Plus 100 Tableta

  Natural Wealth ABC plus je ultra snažna multivitaminsko-multimineralna formula za očuvanje zdravlja i jačanje otpornosti organizma. Sadrži 12 vitamina i 13 minerala uključujući sve antioksidanse, kao lutein i likopen. Preporučuje se kod iscrpljenosti i narušenog imuniteta, osobama sa povećanim fizičkim i psihičkim naporima, sportistima i rekreativcima, osobama koje se izrazito loše hrane.

  Natural Wealth ABC Plus 100 Tableta
 • NW Omega-3 1000 Mg 100 Kapsula

  Omega -3 ima višestruko dejstvo na kardiovaskularni, nervni sistem, na inflamatorne procese u organizmu, prevenciju kancera i pozitivan efekat na razvoj ploda. Povoljno utiče na krvni pritisak, snižava trigliceride, kao snažan antiupalni proizvod preporučuje se kod artritisa, ekcema, psorijaze. Studije su pokazale da povoljno utiče kod dijabetičara na očuvanje bubrežne funkcije. Ublažava simptome depresije, stabiliuzuje raspoloženje. Kod sportista i zdravih ljudi ima povoljan uticaj na imunitet.

  NW Omega-3 1000 Mg 100 Kapsula
 • NW Magnezijum 250 Mg 100 Tableta

  Magnezijum je mineral koji učestvuje u preko 300 enzimski reakcija u organizmu. Ima blago umirujući efekat, povoljno deluje kod osoba sa astmom,visokim pritiskom i kod migrene. Povoljno utiče na organizam koji je izložen povećanom fizičkom i psihičkom naporu. Učestvuje u stvaranju energije na ćelijskom nivou, prenosu glukoze u ćelije i u nervnom prenosu nadražaja. Smanjuje mogućnost taloženja calcijuma u bubrezima.

  NW Magnezijum 250 Mg 100 Tableta
 • Natural Wealth Vitamin C-500 Sa Vremenskim Otpuštanjem 100 Tableta

  Vitamin C je dijeteski suplement koji je neophodan za stvaranje kolagena zbog čeka se povećava elastičnost arterija, neutrališe slobodne radikale i tako štiti tkiva od propadanja, povećava odbrambene sposobnosti organizma u borbi sa raznim infekcijama. Neophodan je za rad štitne žlezde, za resorpcije gvožđa u organizam, snižava nivo histamina kod alergijskih reakcija. Prvi deficiti ovog vitamina primetiće se propadanjem desni. Važnu ulogu ima kod osoba izloženih stresu i kod raznih bolesti venskog sistema i mozga.

  Natural Wealth Vitamin C-500 Sa Vremenskim Otpuštanjem 100 Tableta
 • Natural Wealth Omega 3-6-9 60 Gel Kapsula

  Omega 3-6-9 je dodatak ishrani koji ima povoljan efekat na zdravlje kardiovaskularnog, koštano zglobnog sistema kao i nekih sistemskih bolesti (lupus, HPBP). Doprinosi održavanju dobre koncentracije, jača imuni sistem a povoljno utiče kod raznih upalnih procesa na koži (ekcem,psorijaza). Vit E koji je u ovom preparatu ima veliki antioksidativni efekat pa čuva ulje od oksidacije. Ovaj kompleks ima potvrđene studije koje govore o povoljno uticaju na srce i krvne sudove srca i mozga.

  Natural Wealth Omega 3-6-9 60 Gel Kapsula
 • NW Vitamin E 100 Mekih Kapsula

  Dijeteski sulpement na bazi prirodnog vitamina E. Ima snažno antioksidativno delovanje na nivou celog organizma, zbog čega štiti od preranog starenja ćelija i tkiva. Iz istog razloga je i preventiva kod kancera. Ima veoma važnu ulogu u sazrevanju polnih ćelija oba pola, utiče na normalan tok trudnoće. Štiti kože od starenja, vraća joj elastičnost i hidriranost. Povoljno deluje kod kardiovaskularnih bolesti i važan je za imuni sistem.

  NW Vitamin E 100 Mekih Kapsula
 • Dietpharm Makulin 30 Kapsula

  Makulin kapsule je dodatak ishrani koji u sebi sadrži lutein, zeaksantin i vitamin E. Koji imaju ulogu da zaštite ćelije od oksidativnog stresa i na taj način čuvaju oko od propadanja i čuvaju vid.

  Dietpharm Makulin 30 Kapsula
 • Dietpharm Kondroin Forte 40 Tableta

  Kondroin forte je dodatak ishrani koji u svom sastavu ima glukozamin I kondroin sulfat i zbog tog svog jedinstvenog sastava pomaže brzom oporavku zglobova, smanjuje otok i bol u zglobovima i pomaže kod degenerativnih i reumatskih promena na zglobovima.

  Dietpharm Kondroin Forte 40 Tableta
 • Dietpharm Makulin Plus 30 Kapsula

  Makulin plus kapsule predstavljaju dopunski izvor antioksidanata, vitamina i minerala koji doprinose održavanju normalnog vida. Koriste se kao pomoćno sredstvo kod pacijenata kod kojih je smanjena oštrina vida.

  Dietpharm Makulin Plus 30 Kapsula
 • Biofar Magnezijum + B6 + B2 20 Šumećih Tableta

  Biofar magnezijum + B6 + B2 je dodatak ishrani koji omogućava normalno funkcionisanje nervnog sistema i rada mišića. Preporučuje se osobama koje osećaju umor i grčeve u mišićima.

  Biofar Magnezijum + B6 + B2 20 Šumećih Tableta
 • Biofar Vitamin C 1000 Acerola15 Šumećih Tableta

  Biofar vitamin C 1000 Acerola u osnovi sadrži ekstrakt tropske biljke američke višnje koja je poznata kao Acerola. Ovaj prirodni izvor vitamina C se veoma dobro iskorišćava u organizmu i namenjen je za jačanje otpornosti organizma odraslih osoba. Savetuje se pušačima, sportistima, studentima, kod stanja pojačane aktivnosti, pada imuniteta i kod osoba na specijalnom režimu ishrane.

  Biofar Vitamin C 1000 Acerola15 Šumećih Tableta
 • Biofar 27 Vitamina I Minerala 15 Šumećih Tableta

  Biofar 27 vitamina i minerala predstavlja dodatak ishrani koji održava vitalnost organizma. Obogaćeni sastav omogućava potpunu iskoristljivost vitamina i minerala. Pogodan je za sportiste, osobe na posebnom režimu ishrane, studente i za jačanje otpornosti organizma.

  Biofar 27 Vitamina I Minerala 15 Šumećih Tableta
 • Biofar Magnezijum Kompleks 15 Šumećih Tableta

  Biofar magnezijum kompleks sadrži magnezijum u obliku citrata, koji predstavlja njegov najviše iskoristljiv oblik. Preporučuje se kod stanja napetosti i stresa, koji su praćeni grčevima u mišićima. Olakšava napade migrene i nesanice.

  Biofar Magnezijum Kompleks 15 Šumećih Tableta
 • Merz Spezial 60 Dražeja

  MERZ SPEZIAL DRG.A60, MERZ PHARMA dražeje sadrže jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala, mikroelemenata, obezbeđujući telu supstance neophodne za formiranje zdravih ćelija kože, kose i noktiju, poboljšavajućiopšte zdravstveno stanje. Na koži smanjuju neravnine, bore, povećavajući joj vlažnost i blistavost , ubrzava rast noktiju, kao I njihovu čvrstinu I debljinu , kosu činizdravom, jakom, punijeg volumena,sprečava i prevenira njeno opadanje

  Merz Spezial 60 Dražeja
 • Feroglobin 30 Kapsula

  Gvožđe je neophodno za formiranje hemoglobina i transport kiseonika u organizmu. Osim toga, gvožđe je značajno za brojne funkcije u telu kao što suimunitet i kognitivna funkcija. Feroglobin B12 kapsule dodatnosadrže vitamine B12, B1, B6 i folnu kiselinu, cink, bakar, koji su neophodni za pravilno sazrevanje crvenih krvnih zrnaca. Feroglobin kapsule se preporučuju u lečenju i zaštiti od anemije uzrokovanih nedostatkom gvožđa, pre i posle operacija, ženama sa obilnim ciklusima, kao i zaštiti od anemije tokom trudnoće i dojenja, kod opadanja kose uzrokovanog anemijom, kod prolećnog umora, sportistma.

  Feroglobin 30 Kapsula
 • Solgar Hy-bio 50 Tableta

  Solgar HY-BIO tbl.a50 je kompleks citrus bioflavonoida,vitamina C, rutina i ekstrakta šipka.Solgar HY-BIO ima optimalan odnos sastojaka.Vitamin C je važan za stvaranje kolagena,na taj način povećava elastičnost krvnih sudova a smanjuje propustljivost kapilara.Bioflavonoidi podižu nivo vitamina C u ćelijama.Vitamin C je moćan antioksidans,sprečava stvaranje slobodnih radikala a samim tim jača imunitet.Važan je i u radu štitne žlezde,resorpciji gvožđa.Snižava nivo histamina pa se koristi u terapiji alergija.

  Solgar Hy-bio 50 Tableta
 • Solgar Skin, Nails And Hair 60 Tableta

  Solgar Skin,Nails and Hair tbl.a60je kombinacija vitamina, aminokiselina i minerala koja popravlja stanje i izgled kože ,kose i noktiju.Sadrži i MSM komleks,ovaj komleks je bogat sumporomkoji stimuliše rast kose i noktiju.Vitamin C je važan za stvaranje kolagena kao i njegovo oblikovanje uz pomoć aminokiselina i na taj način poboljšava stanje kože ,daje joj elastičnost i stimuliše njenu regeneraciju.Silicijum ,doprinosi obnavljanju kose ,kože i noktiju,posebno daje čvrstinu noktima.Bakar učestvuje u stvaranju melanina koji štiti kožu od sunca i sprečava stvaranje sedih vlasi.Cink doprinosi zarastanju rana i lečenju akni.

  Solgar Skin, Nails And Hair 60 Tableta
 • Solgar Mg Citrat 60 Tableta

  Solgar Magnezijum citrat tbl.a60 sadrži magnezijum citrat 200 mg u jednoj tableti. Magnezijum je u obliku citrata što ga čini lako iskoristljivim. Magnezijum učestvuje u stvaranju energije i prenosa nadražaja. Bitna je njegova uloga u zgrušavanju krvi kao i u relaksacijskoj fazi mišićne aktivnosti. Magnezijum sprečava skupljanje kalcijuma u bubrezima i krvnim sudovima pa samim tim smanjuje mogućnost stvaranja bubrežnih kamenaca i ateroskleroze.

  Solgar Mg Citrat 60 Tableta
 • Solgar Kangavites 60 Tableta

  Solgar Kangavites tbl.a60 su vitamini i minerali za decu i mlade. Pored vitamina i minerala sadrži i biološki vredne dodatke iz voća i povrća kao i lecitin i bioflavonoide. Sadrži antioksidanse koji štite ćelije od dejstva slobodnih radikala. Lecitin, holin i pantotenska kiselina učestvuju u metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina, stvaranju energije i hemoglobina. Sadrži fosfatidilholin koji doprinosi poboljšanju kognitivnih funkcija.

  Solgar Kangavites 60 Tableta
 • Solgar Ca+Mg+Zn 100 Tableta

  Solgar Ca+Mg+Zn tbl.a100 sadrži kalcijum,magnezijum i cink u optimalnom odnosu.Kalcijum se u organizmu nalazi najviše u koštanom sistemu ,čak 99%.Važno ga je unositi u dovoljnim količinama u detinjstvu radi pravilnog rasta i razvoja,kao i kod žena u kasnijim godinama radi prevencije osteopenije i osteoporoze.Kalcijum je važan i za rad mišića.Magnezijum je takođe važan za koštani sistem,čak 60% od ukupne količine u organizmu se nalazi u koštanom sistemu.Magnezijum je važan u stvaranju energije na nivou ćelija,transportu glukoze u ćeliju,u zgrušavanju krvi.Cink je bitan element u metabolizmu proteina,masti i uhljenih hidrata.Povoljno utiče na imuni sistem i poboljšava kognitivne funkcije.

  Solgar Ca+Mg+Zn 100 Tableta
 • Solgar Selen 100 Mcg 100 Tableta

  Solgar Selen tbl.100x100 mcgje moćan antioksidans koji je važan za funkciju imunog sistema, štitne žlezde i spermatogeneze. Selen je organizmu potreban u malim količinama. Njegov zadatak je da štiti organizam od stresa. Selen detoksikuje jetru i štiti od oštećenja koja mogu da naprave hormoni, pesticidi, lekovi, teški metali. Zajedno sa drugim mineralima selenpomaže formiranje imunih ćelija, što ima za cilj jačanje odbrambene sposobnosti organizma. Takodje " povećava" plodnost muškaraca u manjim dozama.

  Solgar Selen 100 Mcg 100 Tableta
 • Solgar Vitamin D3 400 IJ 100 Kapsula

  Solgar vitamin D3 400IJ cps. a 100 sadrži vitamin D u dozi od 400IJ. Vitamin D je neophodan za ravnotežu kalcijuma i fosfata, a samim tim za rast i mineralizaciju kostiju i zuba. Takodje, važan je za rad mišića. Pod dejstvom UV zračenja vitamin D nastaje u koži, zato se preporučuje osobama koje se nedovoljno izlažu sunčevom zračenju.Vitamin D ima povoljan efekat na imuni sistem, čime uspešno ublažava i skraćuje trajanje prehlade i gripa. Koristi se i u prevenciji osteopenije i osteoporoze.

  Solgar Vitamin D3 400 IJ 100 Kapsula
 • Solgar Vitamin C 500 Mg 90 Tableta

  Solgar vitamin C tbl.90x500mg sadrži prirodni kompleks vitamina C, acerole i praha ploda šipka.Vitamin C ublažava simptome prehlade i alergijskih reakcija,sprečava stvaranje slobodnih radikala čime doprinosi zaštiti organizma od oštećenja povezanih sa nastankom karcinoma.Učestvuje u stvaranju kolagena koji je značajan za izgradnjukože,hrskavica,sluznica i desni.

  Solgar Vitamin C 500 Mg 90 Tableta
 • Optimum B Complex Plus 30 Kapsula

  Optimum B complex plus predstavlja kompleks vitamina B grupe koji imaju važnu ulogu u očuvanju zdravlja, funkcionisanju nervnog sistema i normalnog energetskog metabolizma. Doprinose formiranju normalnih crvenih krvnih zrnaca, smanjenju umora i iscrpljenosti, održanju dobrog vida.

  Optimum B Complex Plus 30 Kapsula
 • Profertil 60 Kapsula

  Profertil je originalni vitaminski kompleks koji predstavlja dijetetski tretman smanjene plodnosti muškaraca. Razne loše navike, intenzivan stres, neadekvatna ishrana, zagađenje životne sredine mogu dovesti do nedostatka supstanci koje su neophodne u različitim fazama spermatogeneze. Redovnim unosom ovih materija u dovoljnim količinama, značajno se utiče na kvalitet semene tečnosti (povećava se zapremina semene tečnosti, broj i pokretljivost spermatozoida).

  Profertil 60 Kapsula
 • Magnetrans Direkt Prašak 375 Mg 20 Kesica

  MAGNETRANS DIREKT PLV.20X375MG, HEMOFARM je preparat koji pomaže u stanjima bola i grčeva u mišićima, nervne napetosti, umora, glavobolje , migrena,nesanice, opstipacije, doprinosi snižavanju krvnog pritiska, boljem radu srčanog mišića (aritmija), jer poboljšava rad skeletnih iglatkih mišića, prenos nervnog impulsa, održava tonus krvnih sudova…

  Magnetrans Direkt Prašak 375 Mg 20 Kesica
 • Stop Grč 50 Film Tableta

  Stop grč ftbl.a 50 sadrži magnezijum i vitamin B6 koji zajedno,u kombinaciji, smanjuju umor kao i osećaj iscrpljenosti.Magnezijum učestvuje u stvaranju energije ,transportu glukoze u ćeliju kao i u neuromuskularnom prenosu nadražaja.Takođe,magnezijum učestvuje u normalnoj ravnoteži elektrolita i funkciji mišića.Neophodan je za mnoge procese u organizmu među kojima treba istaći stvaranje proteina i energije.Važan je za relaksacijsku fazu mišićne aktivnosti ,zato se koristi u prevenciji grčeva.

  Stop Grč 50 Film Tableta
 • Magnezijum 300 Direkt Prašak 20 Kesica

  MAGNEZIJUM 300 DIREKT, PHARMANOVA, je preparat koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog, mišićnog, kardiovaskularnog i imunološkog sistema. Ima značajnu ulogu u nervnoj provodljivosti, radu skeletnih i glatkih mišića, tonusu krvnih sudova, rada creva, srčanog mišića , balansu elektrolita i metabolizma u opšte.

  Magnezijum 300 Direkt Prašak 20 Kesica
 • Magnezijum 375 + B6 30 Kapsula

  MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 a30 , INPHARM, preparat sadrži mineral magnezijum i vitamin B6 , koji olakšava absorpciju magnezijuma iz creva i pomaže njegov prolazak u ćelije . Oba sastojka zajedno doprinose boljem funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora, stresa, nesanice, migrena, opstipacije, normalnoj funkciji mišića uključujući I srčani mišić.U preparatu se nalazi I Vitamin B1, koji doprinosi normalnom radu srca kao Iimunog sistema.

  Magnezijum 375 + B6 30 Kapsula
 • Vitamin C Direkt + Cink 20 Kesica

  VITAMIN C DIREKT + ZN preporučuje se u svim stanjima deficita vitamina C i cinka, kao i u stanjima kada je potreban njihov snažniji efekat. Anemija, primena oralnih kontraceptiva, konzumiranje cigareta, sporo zarastanja rana, pad imuniteta, prehlade, restrikcione dijete su stanja u kojima je poželjna nadoknada vitamina C i cinka.

  Vitamin C Direkt + Cink 20 Kesica
 • B12 Biovit 30 Lingvaleta

  Preparat B12 Biovit je dodatak ishrani koji sadrži vitamin B12 u aktivnom obliku koji se brzo apsorbuje u ustima i odmah koristi u organizmu. Upotreba tableta koje se otapaju ispod jezika jednostavan je način za efikasnu nadoknadu nedostatka ovog vitamina u organizmu. Preparat Biovit B12 praktično mogu biti zamena za injekcionu nadoknadu manjka vitamina B12.

  B12 Biovit 30 Lingvaleta
 • Babytol D3 + K1 30 Twist-off Kapsula

  Babytol D3+K1 se preporučuje kod prevremeno rođene decu i novorođenčadi na prirodnoj ishrani, jer majčino mleko ne sadrži dovoljnu količinu ovih vitamina. Vitamin D3 pomaže apsorpciji važnihmineralakalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju. Vitamin K1 je važan za zdrav krvni sistem beba, jer usled njegovog nedostatka može doći do krvarenja i ozbiljnih i teških oboljenja.

  Babytol D3 + K1 30 Twist-off Kapsula
 • Babytol D3 30 Twist-off Kapsula

  Babytol D3 je preparat koji sadrži vitamin D3, neophodan bebi od samog rođenja. Vitamin D3 pomaže apsorpciji važnih minerala kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju.

  Babytol D3 30 Twist-off Kapsula
 • Magnewill Mg + B6 30 Kapsula

  MAGNEWILL MG 375+B6 CPS.A30, GOODWILL PHARMA, preparat sadrži mineral magnezijum i vitamin B6 , koji olakšava absorpciju magnezijuma iz creva i pomaže njegov prolazak u ćelije . Oba sastojka zajedno doprinose boljem funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora, stresa, nesanice, migrena, opstipacije, normalnoj funkciji mišića uključujući I srčani mišić.

  Magnewill Mg + B6 30 Kapsula
 • Sideral Folico Prašak 20 Kesica

  Sideral Folico je dijetetski priozvod za odrasle za potrebe ishrane sa povećanim unosom gvožđa. Zbog svog sastava preporučuje se tokom trudnoće i laktacije i obilnih menstrualnih krvarenja.

  Sideral Folico Prašak 20 Kesica
 • Profertil Female 28 Kapsula + 28 Tableta

  Profertil female obezbeđuje nutritivnu i funkcionalnu podršku ženama koje imaju problem sa anuvolatornim ciklusima, sindromom policističnih jajnika ili su u procesu pripreme za vantelesnu oplodnju. Omogućava optimalnu pripremu ženskog tela na trudnoću. Profertil female korak po korak poboljšava plodnost žene tako što: poboljšava redovnost ciklusa, optimizuje sazrevanje jajnih ćelija, pokreće ovulaciju, stimuliše implantaciju, povećava libido i smanjuje komplikacije u trudnoći.

  Profertil Female 28 Kapsula + 28 Tableta
 • Sideral Forte 20 Kapsula

  Sideral Forte je pomoćno lekovito sredstvo namenjeno za lečenje anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa.

  Sideral Forte 20 Kapsula
 • Solgar Vitamin B-complex 50 100 Kapsula

  Solgar vitamin B 50 cps.a100 sadrži sve vitamine B grupe u dozama od 50mg ili 50µg.Najveću efikasnost pokazuju kada su zajedno.Imaju ulogu raznim procesima u organizmu. B1 doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema.B2 učestvuje u metabolizmu . B3 se koristi kao potporaterapijisrca i krvnih sudova i povišenog nivoa masti. B6je neophodan je za stvaranje crvenih krvnih ćelija, jačanje imuniteta. Najvažnija mu je funkcija učestvovanje ustvaranju hemoglobina i održavanjuravnoteženatrijuma i kalijuma. B12 učestvuje u stvaranju proteina, u metabolizmu masti i ugljenih hidrata. Njegov nedostatak uzrokujepernicioznu anemiju,poremećaje u nervnom sistemu, umor, razdražljivost, gubitak apetita, proliv, može uzrokovati poremećaj menstruacije i utrnulost u rukama i nogama. Folna kiselina je važnaza razvoj nervnog sistema.

  Solgar Vitamin B-complex 50 100 Kapsula
 • Goodwill C-vitamin 1000 Mg 100 Tableta

  Goodwill C-vitamin je dodatak ishrani, koristi se za jačanje imuniteta, kod krvarenja desni, kod umora, kod alergije, jer smanjuje oslobađanje histamina do 30%, takođe utiče na normalno funkcionisanje nervnog sistema. C-vitamin je dobro poznat antioksidans, štiti ćelije od oksidativnog stresa. Produženo oslobađanje omogućava neprekidnu dopunu organizma ovom vitaminom.

  Goodwill C-vitamin 1000 Mg 100 Tableta
 • Alanerv 20 Kapsula

  Alanerv predstavljadodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom koja svojim antiupalnim dejstvom smanjuje bol, a gama-linoleinska kiselina poboljšava mikrocirkulaciju i nervnu provodljivost. Vitamini B1, B2, B6 doprinose normalnoj funkciji i zaštiti nervnog sistema. Vitamin E i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Koristi se kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih oboljenja nerava.

  Alanerv 20 Kapsula
 • Kalcijum Goodwill 500 Mg 20 Šumećih Tableta

  KALCIJUM GOODWILLKalcijum je neohodan za održavanje zdravlja kostiju i zuba. Doprinosi normalnoj funkciji mišića, koagulaciju krvi, energetskom metabolizmu, neurotransmisiji, i ima ulogu u procesu deobe i diferencijaciji ćelija. Ostepenija i osteoporoza

  Kalcijum Goodwill 500 Mg 20 Šumećih Tableta
 • Centrum Women 30 Tableta

  Centrum Women tablete su vitaminsko-mineralni dodatak ishrani, obogaćen biotinom, cinkom i selenom. Ove tablete su nutritivna podrška odraslim i starijim ženama. Doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema, pomažu u održavanju zdravlja, kostiju, kose, kože i noktiju.

  Centrum Women 30 Tableta
 • Regulex 30 Kapsula

  Regulex kapsule predstavljaju dodatak ishrani koji se koristi kod dijabetičara za poboljšanje kontrole nivoa šećera i lipida u krvi.Utiču na regulaciju glukoze u krvi i usporavaju komplikacije dijabetesa. Umanjuje oštećenje endokrinog pankreasa, jetre i bubrega uzrokovanih dijabetesom. Regulex smanjuje nivo ukupnog holesterola i triglicerida u krvi, pa na taj način dodatno štiti krvne sudove od daljih komplikacija (ateroskleroza, infarkt miokarda ili mozga)

  Regulex 30 Kapsula
 • Supradyn Fast Energy 10 Kesica

  Supradyn Fast Energija kesice a 10 je kompleks vitamina i minerala uz dodatak koenzima Q10. Sadrži 13 vitamina i 9 minerala i elemenata u tragovima. Supradyn Fast Energija sadrži kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji su važni za normalno funkcionisanje organizma.Vitamini, minerali i elementi u tragovimu pomažu stavaranje energije koja je neophodna u svakodnevnom životu.

  Supradyn Fast Energy 10 Kesica
 • Magnum B6 375 Mg 20 Kesica

  MAGNUM B6 KESICE 20X 375MG INPH, INPHARM, preparat sadrži mineral magnezijum i vitamin B6 , koji olakšava absorpciju magnezijuma iz creva i pomaže njegov prolazak u ćelije . Oba sastojka zajedno doprinose boljem funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora, stresa, nesanice, migrena, opstipacije, normalnoj funkciji mišića uključujući I srčani mišić.U preparatu se nalazi I Vitamin B1, koji doprinosi normalnom radu srca kao iimunog sistema.

  Magnum B6 375 Mg 20 Kesica
 • Inofolic Prašak 2 G 20 Kesica

  INOFOLIC PRAŠAKčini adekvatnu kombinaciju mioinozitola i folne kiseline čija primena ima značajnu ulogu u lečenju neplodnosti, insulinske rezistenciije. Mioinozitol je fiziološki je prisutan u organizmu u obliku fosfolipida, a glavna uloga u organizmu je uloga sekundarnog glasnika koju ostvaruje na nivou brojnih hormona od kojih su najvažniji insulin, FSH i TSH. Deficit mioinozitola dovodi do poremećaja ovih hormona. Uključen je u metabolizam masti i šećera, kao i funkciji ćelija nervnog sistema. Mnogobrojne studije potvrđuju da su visoke koncentracije mioinozitola u folikularnoj tečnosti indikator dobrog kvaliteta jajnih ćelija, kasnije i embriona. Folna kiselina je vitamin koji pripada grupi viitamina B i uključena je u sintezi DNK; RNK i drugih proteina kao i u procesu drugih ćelija i hromozoma. Takođe, doprinosi prirodnom rastu majčinih tkiva tokom trudnoće zadovoljavajući njene potrebe. Adekvatnom suplementacijom folne kiseline zadovoljavaju se povećane potrebe tokom trudnoće i time se smanjuje rizik od defekta nervne cevi fetusa.

  Inofolic Prašak 2 G 20 Kesica
 • Globifer Plus 40 Tableta

  Globifer plus pomaže u stanjima malokrvnosti, kod sideropenijske anemije, koja nastaje usled nedostatka gvožđa. Ovo stanje može nastati usled povećanog gubitka krvi (povrede, operacije, porođaj, obilna krvarenja, razni bolesti) ili nedovoljnog unosa, neadekvatnog iskorišćenja gvožđa u organizmu. Unosom gvožđa i folne kiseline normalizuje se stvaranje crvenih krvnih zrnaca i sinteza hemoglobina i smanjuju se simptomi nedostatka gvožđa, kakvi su: slabost, umor, vrtoglavica, bledilo, opadanje kose.

  Globifer Plus 40 Tableta
 • Globifer Forte 40 Tableta

  Globifer forte pomaže u stanjima malokrvnosti, tj kod nedostataka gvožđa u organizmu. Ovo stanje može nastati usled povećanog gubitka krvi (povrede, operacije, porođaj, obilna krvarenja, razni bolesti) ili nedovoljnog unosa, neadekvatnog iskorišćenja gvožđa u organizmu. Unosom Globifer forte smanjuju se simptomi nedostatka gvožđa, kakvi su: slabost, umor, vrtoglavica, bledilo, opadanje kose.

  Globifer Forte 40 Tableta
 • Biofar Vitamin C 1000 Mg 20 Šumećih Tableta

  Biofar vitamin C 1000mg je dodatak ishrani kojiima antioksidantno dejstvo i obezbeđuje visoke doze vitamina C organizmu. Potreba za ovim vitaminom se javlja kod pušača, osoba kojima je oslabljen imuni sistem i za poboljšanje opšteg stanja odraslih osoba i adolescenata.

  Biofar Vitamin C 1000 Mg 20 Šumećih Tableta
 • Biofar Vitamin C 500 Mg Acerola 20 Šumećih Tableta

  Biofar vitamin C Acerola sadrži ekstrakt tropske biljke Acerole, koja je prirodni izvor vitamina C, a koga organizam bolje preuzima i iskorišćava. Bioflavonoidi prisutni u preparatu pojačavaju dejstvo vitamina C, veoma moćnog antioksidansa, koji utiče na smanjenje umora i iscrpljenosti i podstiče funkciju imunog sistema. Učestvuje u procesu stvaranja kolagena, funkciji kostiju, hrskavice, kože i zuba.

  Biofar Vitamin C 500 Mg Acerola 20 Šumećih Tableta
 • Magnezijum 400 + B Complex 20 Kesica

  MAGNEZIJUM 400 + B KOMPLEKS, ALKALOID je preparat koji pomaže u normalizaciji rada nervnog ,kardiovaskularnog , imunološkog i psihološkog sistema čoveka, smanjivanjem simptoma bola i grčeva u nogama, glavobolje, nesanice , stresa, umora, opstipacije, poboljšavajući srčani rad kao i sam metabolizam.

  Magnezijum 400 + B Complex 20 Kesica
 • Ci-tri-mag Forte 30 Tableta

  Ci­tri-mag forte tablete obezbeđuju dodatni izvor magnezijuma, vitamina B6 i vitamina D3, koji doprinose normalnom funkcionisanju mišićnog i nervnog sistema tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, pojačanog stresa ili zamora. Zahvaljujući RGD tehnologiji proizvodnje (Rapid Gastro Dissolution - Brza Gastro Rastvorljivost), ci-tri-mag forte tablete brzo se raspadaju i oslobađaju magnezijumove jone u gornji deo gastrointestinalnog trakta čime je omogućen proces resorpcije ovog makroelementa. Proizvod je upotpunjen vitaminom B6 i vitaminom D3, koji uporedo sa magnezijumom učestvuju u metaboličkim procesima.

  Ci-tri-mag Forte 30 Tableta
 • Jamieson Vitamin C 500 Mg 100 Kapsula

  JAMIESON VITAMIN C 500 MG 100 TABLETAVitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, kao i zaštiti organizma od oksidativnog stresa. Takođe, vitamin C povećava apsorpciju gvožđa. Specijanim postupkom mikroinkapsulisanja obezbeđeno je postepeno oslobađanje vitamina C iz tablete.

  Jamieson Vitamin C 500 Mg 100 Kapsula
 • Glukokontrol 60 Kapsula

  Glucokontrol je kompleksnog sastava, namenjen pre svega dijabetičarima, ali i svim osobama sa poremećajem metabolizma šećera. Pomaže u regulaciji nivoa šećera, zahvaljujući ekstraktu cimeta, hromu i cinku. Cink utiče na metabolizam ugljenih hidrata i doprinosi jačanju imuniteta, hrom poboljšava metabolizam lipida i šećera, reguliše stvaranje insulina i njegov metabolizam. Alfa lipoinska kiselina sprečava i smanjuje komplikacije šećerne bolesti, oštećenje perifernih nerava, koji se prepoznaju kao utrnolost, svrab, žarenje, bol ekstremiteta. Prisutni vitamini u preparatu takođe štite nerve.

  Glukokontrol 60 Kapsula
 • Vitamin C 500 Mg 20 Tableta

  VITAMIN C povećava odbrambene sposobnosti organizma u stanju prehlade i gripa. Pušače štiti od štetnih efekata oksidativnog stresa jer je vitamin C snažan antioksidans. Deluje protektivno na vitamin E, tako što učestvuje u procesu njegove regeneracije. U stanjima stresa, nedovoljnog unosa putem hrane, kod pušača i osoba ženskog pola na terapiji oralnim kontraceptivima javljaju se povećane potrebe za vitaminom C.

  Vitamin C 500 Mg 20 Tableta
 • Orosal 65 Prašak Za Oralni Rastvor 13 G

  Orosal 65 je glukozno-elektrolitni rastvor za nadoknadu tečnosti i elektrolita kod lakog i srednje teškog stepena dehidratacije dece i odraslih sa prolivom i/ili povraćanjem.

  Orosal 65 Prašak Za Oralni Rastvor 13 G
 • Dietpharm Magnezijum Noć 10 Kapsula

  Mg noć je dodatak ishrani koji se koristi kod problema sa spavanjem. Pruža miran san i doprinosi normalnom funkcionisanju. Smanjuje umor i iscrpljenost.

  Dietpharm Magnezijum Noć 10 Kapsula
 • Cink Mineral Zn Sa Vitaminom C 30 Kapsula

  Cink Mineral Zn čine fiziološki aktivne supstance koje doprinose normalnoj funkciji organizma i procesa u kojima učestvuju cink i vitamin C. Cink je inkorporiran u fosfolipidnu membranu koja omogućava da se cink intaktno transportuje u želudac do creva, ne oštećuje crevnu sluzokožu i tako se direktno apsorbuje u krvotok, što je razlika u odnosu na klasičan put apsorpcije cinka.

  Cink Mineral Zn Sa Vitaminom C 30 Kapsula
 • Magnezijum 375 + B6 100 Kapsula

  MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 a 100 , INPHARM, preparat sadrži mineral magnezijum i vitamin B6 , koji olakšava absorpciju magnezijuma iz creva i pomaže njegov prolazak u ćelije . Oba sastojka zajedno doprinose boljem funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora, stresa, nesanice, migrena, opstipacije, normalnoj funkciji mišića uključujući I srčani mišić.U preparatu se nalazi I Vitamin B1, koji doprinosi normalnom radu srca kao Iimunog sistema.

  Magnezijum 375 + B6 100 Kapsula
 • Nuronorm 20 Tableta

  Nuronorm je dodatak ishrani koji povoljno utiče na periferne neuropatije. Ovo stanje se najčešće javlja kod dijabetičara zbog progresivnog propadanja nerava u očima, bubrezima i na rukama i nogama. Zbog toga je potrebno unositi dovoljne količine alfa lipoinske kiseline, vitamine i aminokiseline koji mogu značajno da uspore ovaj proces. Nuronorm ima potrebnu dozu alfa lipoinske kiseline ali ima i B vitamine kombinovane za ovu namenu. On sadrži cink, folnu kiselinu i L-karnozin koji su veoma važni za očuvanje nervnih ćelija.

  Nuronorm 20 Tableta
 • Ocuvite Lutein Plus 60 Kapsula

  Dijeteski sulpement na bazi karotenoida, vitamina i minerala. Vitamin C je važan antioksidans za sve ćelije organizma, vit A doprinosi zdravlju očnog živca i održavanju vida. Mineral cink je važan za metabolizam vit A. Omega 3 masne kiseline su važne za očuvanje zdravlja krvnih sudova oka. Lutein i zeaksantin se nalaze u žutom i zelenom povrću i nedovoljno se unose hranom, veoma su važni antioksidansi za zdravlje oka. Kombinacija ovih sastojaka povoljno utiče na zdravlje oka posebno kod osoba koje mnogo koriste računar, kojima slabi vid, staračkih oboljenja oka.

  Ocuvite Lutein Plus 60 Kapsula
 • Magnum 400 MAX 2 G 20 Kesica

  MAGNUM 400 MAX KES.20X2G INPH, INPHARM, preparat sadrži mineral magnezijum i vitamin B6 , koji olakšava absorpciju magnezijuma iz creva i pomaže njegov prolazak u ćelije . Oba sastojka zajedno doprinose boljem funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora, stresa, nesanice, migrena, opstipacije, normalnoj funkciji mišića uključujući I srčani mišić.U preparatu se nalazi I Vitamin B1, koji doprinosi normalnom radu srca kao Iimunog sistema.

  Magnum 400 MAX 2 G 20 Kesica
 • Jamieson Vitamin C Tablete Za Žvakanje 500 Mg 120 Tableta

  JAMIESON VITAMIN C 120 TABLETA ZA ŽVAKANJEVitamin C doprinosi održavanju imunog sistema, kao i zaštitu ćelija od oksidativnog stresa. Takođe, vitamin C povećava apsorpciju gvožđa.

  Jamieson Vitamin C Tablete Za Žvakanje 500 Mg 120 Tableta
 • Babytol D3 + Omega 30 Twist-off Kapsula

  Babytol D3 + Omega DHA je dodatak ishrani koji sadrži jednu od tri Omega-3 masne kiseline-DHA važne za razvoju mozga i mentalnih funkcija, kao i za razvoj vida i funkcije oka. Vitamin D3 neophodan je za pravilan razvoj i rast zuba i kostiju.

  Babytol D3 + Omega 30 Twist-off Kapsula
 • Mevit B12 1000 Mcg 30 Tableta

  MEVIT B12 1000 MCG TBL.A30, INNOPHARMA je preparat koji se koristi za normalno funkcionisanje nervnog sistema, kod megaloblastne anemije, za sintezu genetskog materijala (DNK i RNK) i aminokiselina , za pravilan rast i razvoj , za proizvodnju energije (kod hroničnog umora, malaksalosti) jer u svom sastavu sadrži vitamin B12 koji je veoma važan u procesu stvaranja crvenih krvnih zrnaca, razvoja nervnog tkiva, prenosa nervnog impulse. Sublingvalnom primenom se postiže brza I direktna apsorpcija

  Mevit B12 1000 Mcg 30 Tableta
 • Urimil Neuro 30 Kapsula

  URIMIL NEURO sadrži kombinaciju UMP+Folna kiselina+vitamin B12 koja regeneriše mijelinski omotač neurona tako što stimulišesintezu nukleinskih kiselina, proteina i fosfolipida. Prisutni kompleks vitamina B grupe dodatno stabilizuje periferne nerve. Duža upotreba doprinosi smanjenju bola i njegovog širenja, redukcijiili čak obustavljanju standardneterapije.

  Urimil Neuro 30 Kapsula
 • Optimum D3 60 Kapsula

  Optimum D3 1000 kapsule je dodatak ishrani na bazi D3 vitamina. Namenjen je osobama sa osteopenijom i osteoporozom. Može se koristiti kod osoba sa autoimunim, kardiovaskularnim, malignim i ostalim stanjima kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D3. Vitamin D3 doprinosi održavanju zdravlja koštanog sistema, održavanju normalne funkcije mišićnog sistema, normalnom funkcionisanju imunog sistema.

  Optimum D3 60 Kapsula
 • Zincomplex 20 Kesica

  Zincomplex je kombinacija maksimalne doze cinka, vitamina C, selena i bakra. Ova formulacija jača imunitet, daje energiju. Cink doprinosi jačanju imuniteta, a važan je za održavanje zdrave kose, kože, noktiju, povoljno utiče na reproduktivni sistem. Vitamin C je važan antioksidans, jača krvne sudove. Selen štiti ćelije od starenja, važan je za imunitet. Bakar održava normalnu pigmentaciju kose i kože, smanjuje pojavu infekcija.

  Zincomplex 20 Kesica
 • Vitamin D3 Goodwill 50 Tableta

  Glavna uloga vitamina D u organizmu je čuvanje minerala kalcijuma. Vitamin D doprinosi uravnoteženoj apsorpciji kalcijuma i fosfora koji ulaze u sastav kostiju i zuba. Deci se preporučuje unošenje vitamina D u cilju prevencije rahitisa, a odraslimau cilju prevencije osteoporoze. Vitamin D se stvara u koži pod dejstvom sunčeve svetlosti, pa se u zimskim periodima, kada je slabije izlaganje sunčevoj svetlosti, savetuje uzimanje ovog vitamina.

  Vitamin D3 Goodwill 50 Tableta
 • Magbet 40 Kapsula

  Dnevne doza magnezijuma i vitamina B kompleksa u samo jednoj kapsuli. Idealan za svakodnevnu primenu.

  Magbet 40 Kapsula
 • LIVSANE Multivitamin Liquid 500 Ml

  Multivitamin Liquid, oralni rastvor mogu koristiti odrasli i deca od 4. godine kao pomoć u jačanju imuniteta, održanju funkcija imunskog sistema i očuvanju zdravlja, kao i osobe koje redovnom ishranom ne unose optimalne količine vitamina i minerala. Dodatak ishrani koji omogućava optimalan unos vitamina A, C, D, E, vitamina B kompleksa, cinka i joda.

  LIVSANE Multivitamin Liquid 500 Ml
 • Detrical 1000 60 Tableta

  DETRICAL 1000 je dijetetski suplement koji se prvenstveno koristi za nadoknadu Vitamina D. Pomaže održavanju zdravlja koštanog sistema, doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora u organizmu. Koristi se za održavanje normalne funkcije mišićnog sistema i doprinosi normalnom funkcionisanju imunskog sistema.

  Detrical 1000 60 Tableta
 • LIVSANE Vitamini B Kompleksa, Visoka Doza, Tablete

  Značajan za nervni sistem. Doprinosi zdravlju kože. Održava normalan tonus mišića.

  LIVSANE Vitamini B Kompleksa, Visoka Doza, Tablete
 • LIVSANE Cink I Vitamin C Sa Ukusom Breskve I Marakuje, Šumeće Tablete

  Jačanje imuniteta. Doprinosi boljem stanju kože, kose, noktiju. Pozitivan uticaj na plodnost.

  LIVSANE Cink I Vitamin C Sa Ukusom Breskve I Marakuje, Šumeće Tablete
 • Chirofol 500 20 Tableta

  Chirofol 500 tablete se koriste u slučajevima povećanih potreba ili u nedostatku D-hiro-inozitola, folne kiseline, vitamina B12 i mangana. Efikasan je u tretmanu insulinske rezistencije, sindroma policističnih jajnika, povećanja stope ovulacije, regulisanja mentrualnog ciklusa, kao i u terapiji akni (bubuljica). Inozitol doprinosi iskorišćenju glukoze od strane našeg organizma, a folna kiselina je neophodna za rast i deobu ćelija. U posebnim stanjima (trudnoća), dnevne potrebe za folnom kiselinom su povećane, pa se moraju unositi u vidu dodataka ishrane. Vitamin B12 održava energetski metabolizam, smanjuje umor i iscrpljenost, a mangan štiti ćelije od oksidativnog stresa i ima zajedničko dejstvo sa inozitolom.

  Chirofol 500 20 Tableta
 • Collagen Super Beauty 60 Tableta

  Super Collagen Beauty je proizvod namenjen odraslim osobama kod kojih dolazi do smanjenja nivoa kolagena u organizmu. Proizvod sadrži kolagen, vitamin C i biotin, pa se koristi za hidrataciju, negu i regeneraciju zrele kože lica i tela i potpomaže održavanju normalnog nivoa kolagena u organizmu. Blagotvorno deluje i na nokte, kosu, desni, zube i sluznicu, kao i na hrskavicu i krvne sudove kojima daje elastičnost.

  Collagen Super Beauty 60 Tableta
 • Loli-C Lizalice Komad

  Lizalice za decu sa vitaminom C su dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt žalfije i belog sleza, sok limuna, sok maline, livadski med i vitamin C. Pomažu normalnom funkcionisanju imunog sistema kod dece.

  Loli-C Lizalice Komad
 • LIVSANE Magnezijum Sa Ukusom Limete, Visoka Doza

  Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. Citratni oblik ima najbolju bioraspoloživost.

  LIVSANE Magnezijum Sa Ukusom Limete, Visoka Doza
 • Ferrimore 30 Kapsula

  FERRIMORE® kapsule su dodatak ishrani koji obezbeđuje izvor gvožđa i vitamina C. Doprinose stvaranju crvenih krvnih zrnaca, normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora. Sadrže gvožđe u obliku lipozomalnog kompleksa, tako da je obezbeđena visoka iskoristljivost i dobra podnošljivost (bez stomačnih tegoba i bez metalnog ukusa u ustima).

  Ferrimore 30 Kapsula
 • Selen + Cink Direkt 20 Kesica

  Optimalna dnevna doza selena i cinka u jednoj kesici Selen+Zn direkt preparata doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom funkcionicanju štitne žlezde, normalnoj plodnosti, spermogenezi i reprodukciji, održavanju normalnog stanja kose, kože i noktiju.

  Selen + Cink Direkt 20 Kesica
 • Nutrof Total 30 Kapsula

  Lutein i zeaokantin štite oko od UV zračenja i omogućavaju oštar vid u Nutrofu total ga ima tačno koliko je neophodno. Riblje ulje je visokog kvaliteta, omogućava resopciju luteina, smanjuje upalne procese i štiti ćelije makule od propadanja. Rasveratrol je poreklom iz grožđa kao jak antioksidans koji smiruje upalne procese oka.Vitamin D je važan kod procesa upale žute mrlje, vit C i E su jaki antioksidansi potrebni oku. Cink učestvuje u formiranju vidnog pigmenta, selen štiti od slobodnih radikala a bakar doprinosi zdravlju oka.

  Nutrof Total 30 Kapsula
 • Babytol D3 + Omega 30 Kapsula

  Pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija. Normalan razvoj vida kod odojčadi do 12 meseci. Pravilan razvoj kostiju i zuba.

 • LIVSANE Magnezijum Sa Ukusom Crne Ribizle, Šumeće Tablete

  Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. Citratni oblik ima najbolju bioraspoloživost.

  LIVSANE Magnezijum Sa Ukusom Crne Ribizle, Šumeće Tablete
 • Soldevit Vitamin D3 Oralne Kapi 10 Ml

  Soldevit vitamin D3 oralne kapi sadrže vitamin D u obliku holekalciferola. Vitamin D pomaže iskorišćenju kalcijumau organizmu pa samim tim utiče na mineralizaciju kostiju. Zato se preporučuje deci i mladima u fazi rasta i razvoja, kao i starijoj populaciji u cilju prevencije osteopenije i osteoporoze. Takodje, važan je za rad mišića. Pod dejstvom UV zračenja vitamin D nastaje u koži, zato se preporučuje osobama koje se nedovoljno izlažu sunčevom zračenju. Vitamin D ima povoljan efekat na imuni sistem.

  Soldevit Vitamin D3 Oralne Kapi 10 Ml
 • LIVSANE Vitamin C Sa Ukusom Narandže, Šumeće Tablete

  Jača imunitet.

  LIVSANE Vitamin C Sa Ukusom Narandže, Šumeće Tablete
 • Pregnacare Him&her 60 Tableta

  Pregnacare vitamini za žene i muškarce sadrže dvostruku formulaciju pažljivo izabranih mikronutrijenata. Upotrebom preparata dolazi do poboljšanja reproduktivnog zdravlja kod oba pola.

  Pregnacare Him&her 60 Tableta
 • Tiroxil 4.0 30 Tableta

  Tiroxil 4.0 tbl. A 30 sadrži mio-inozitol i selen. Zahvaljujuci njihovim svojstvima Tiroxil 4.0 se koristi kod smanjene funkcije štitne žlezde, kada ona luči manje hormona nego što je organizmu potrebno da bi se održavao normalan telesni metabolizam. Selen je neophodan i za pretvaranje T4 (neaktivna forma tireoidnog hormona) u T3 (aktivna forma). U kombinaciji, selen i mio-inozitol, deluju snažnije i moćnije.

  Tiroxil 4.0 30 Tableta
 • LIVSANE Vitamin D 20 Μg, Tablete

  Za prevenciju i lečenje osteopenije, osteoporoze, kardiovaskularnih bolesti i drugih stanja i oboljenja kod kojih je potrebna nadoknada ili postoji povećana potreba za vitaminom D. Daje podršku zdravlju i jačanju imunog sistema.

  LIVSANE Vitamin D 20 Μg, Tablete
 • LIVSANE Vitamini Za Kosu I Nokte, Kapsule

  Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala, mikroelemenata koje obezbeđuju Vašem telu supstance neophodne za formiranje zdravih ćelija kože, kose i noktiju.

  LIVSANE Vitamini Za Kosu I Nokte, Kapsule
 • LIVSANE Vitamini Za Oči, Kapsule

  Za prevenciju nastanka katarakte (očne mrene) i usporavanje razvoja makularne degeneracije. Štiti i čuva vid.

  LIVSANE Vitamini Za Oči, Kapsule
 • Detrical 2000 60 Tableta

  Pomaže u normalnom funkcionisanju imunog sistema. Doprinosi održavanju zdravlja imunog sistema.

  Detrical 2000 60 Tableta
 • LIVSANE Vitamin D 10 Μg, Tablete

  Za normalne kosti i zube. Za normalnu funkciju mišića. Daje podršku zdravlju i jačanju imunog sistema.

  LIVSANE Vitamin D 10 Μg, Tablete
 • LIVSANE Selen 55 Μg, Tablete

  Selen je mineral koji se ne može sintetisati u organizmu, već se mora uneti putem hrane ili suplemenata. Za normalnu funkciju štitne žlezde. Za normalnu spermatogenezu.

  LIVSANE Selen 55 Μg, Tablete
 • Biorela Multi Kids 20 Štanglica

  Koristi se za poboljšanje imuniteta dece i povećanja broja dobrih bakterija u probavnom sistemu.

  Biorela Multi Kids 20 Štanglica
 • LIVSANE Vitamini Za Kosti I Zube, Tablete

  Za održavanje normalnih kostiju i zuba. Smanjuje rizik od osteoporoze kod žena u post-menopauzi. Za normalnu funkciju mišića.

  LIVSANE Vitamini Za Kosti I Zube, Tablete
 • Beviplex B 30 Film Tableta

  Beviplex B tablete su kompleks B vitamina koje se koriste u terapiji deficita vitamina B grupe. B vitamini su neophodni za održavanje normalnog energetskog metabolizma i normalno funkcionisanja organizma. Naročito povoljno utiču na nervni sistem, doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i imunog sistema, boljem stanju kože i sluzokože

  Beviplex B 30 Film Tableta
 • Magnall Marine Mineral 30 Kapsula

  Za normalnu funkciju mišića i nervnog sistema. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju imunog sistema, normalnom metabolizmu stvaranja energije. Doprinosi normalnoj ravnoteži elektrolita, normalnoj sintezi proteina, normalnoj psihološkoj funkciji, regulaciji hormonske aktivnosti.

  Magnall Marine Mineral 30 Kapsula
 • LIVSANE Magnezijum Citrat Direkt 30 Kesica

  Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. Citratni oblik ima najbolju bioraspoloživost.

  LIVSANE Magnezijum Citrat Direkt 30 Kesica
 • LIVSANE A-Z Multivitamini Sa Ukusom Narandže, Šumeće Tablete

  13 vitamina, 11 minerala i Lutein u samo jednoj šumećoj tableti. Poboljšava odbrambene sposobnosti organizma. Jedna tableta dnevno.

  LIVSANE A-Z Multivitamini Sa Ukusom Narandže, Šumeće Tablete
 • Eko K+ 24 Tablete

  Lek se može izdavati samo uz lekarski recept. Pravilno funkcionisanje nervnog i kardiovaskularnog sistema. Sprečava pojavu grčeva u mišićima

 • Tocopherol 30 Dražeja

  Štiti od preranog starenja, održava funkcije nervnog i mišićnog sistema. Snažan antioksidans. Brzo se vezuje za slobodne radikale, učestvuje u njihovom gašenju i sprečava nastanak novih

 • Centrum A-Z + Lutein 60 Tableta

  Pomaže očuvanju vida. Nadoknada vitamina i minerala.

 • Beres Actival Max 30 Tableta

  Doprinosi održavanju opšteg dobrog stanja i kondicije. Doprinosi očuvanju otpornosti organizma.

 • Natural Wealth Selen 50 Μg 100 Tableta

  Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Doprinosi normalnoj funkciji štitne žlezde. Štiti ćelije od oksidativnog stresa

 • Natural Wealth Hrom Pikolinat 200 Μg 100 Tableta

  Doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina. Doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi. Pogodno za vegetarijance

 • Natural Wealth Kalcijum Citrat 100 Tableta

  Doprinosi normalnoj funkciji mišića. Kalcijum u obliku citrata ima značajno bolju iskoristljivost u organizmu. Doprinosi održavanju normalnih kostiju i zuba

 • NW Vitamin C Sa Produženim Oslobađanjem 1000 Mg 60 Tableta

  Jačanje imuniteta. Antioksidativno delovanje. Produženo delovanje

 • NW Helirani Cink 10 Mg 100 Tableta

  Učestvuje u mineralizaciji kostiju. Utiče na rad imunog sistema. Ubrzava zarastanje rana

 • Biofar Kalcijum 500 + D3 20 Šumećih Tableta

  Redukuje gubitak koštane mase. Smanjuje rizik od preloma. Pomaže održavanju zdravlja zuba

 • Biofar 12 Vitamina + 12 Minerala 20 Šumećih Tableta

  Normalno funkcionisanje organizma. Jačanje imuniteta. Smanjenje stresa

 • Biofar Cink + Vitamin C 20 Šumećih Tableta

  Jača imunitet. Za normalnu reproduktivnu funkciju. Jačanje kose, kože i noktiju

 • Biofar Kalcijum I Magnezijum 20 Šumećih Tableta

  Poboljšava mineralizaciju kostiju.

 • Biofar Kalijum + Magnezijum + B1 + B2 20 Šumećih Tableta

  Za normalnu funkciju mišića. Za normalnu funkciju nervnog sistema. Sinergistički efekat minerala i vitamina B grupe

 • Feroglobin B12 Sirup 200 Ml

  Regulacija krvne slike. Povećanje vitalnosti i otpornosti organizma. Sinteza hemoglobina i normalan prenos kiseonika u organizmu

 • Solgar Beta Karoten 60 Kapsula

  Štiti kožu od štetnog delovanja UV zraka. Koža postaje glatka, meka i zdrava. Jača imuni sistem

 • Beta Karoten 2 Mg 90 Tableta

  U organizmu se prevodi u vitamin A koji je važan za vid. Omogućava koži da pravilno potamni tokom sunčanja. Štiti organizam od slobodnih radikala

 • Supradyn Energy 15 Šumećih Tableta

  Jačanje imuniteta. Obezbeđuje dodatnu energiju.

 • Supradyn Energy 30 Film Tableta

  Jačanje imuniteta. Obezbeđuje dodatnu energiju.

 • Haemovit Plus 30 Kapsula

  Pomaže stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Poboljšava apsorpciju gvožđa u organizmu. Jak imuni sistem

 • Vitawill Kalcijum 20 Šumećih Tableta

  Održavanje zdravlja kostiju i zuba. Doprinosi normalnoj funkciji mišića. Važan za neurotransmisiju

 • Vitawill Magnezijum 20 Šumećih Tableta

  Doprinosi normalnoj funkciji mišića. Održava normalnu funkciju nervnog sistema. Smanjuje umor i iscrpljenost

 • Vitawill Vitamin C 20 Šumećih Tableta

  Povećava odbrambenu sposobnost organizma. Pospešuje stvaranje kolagena. Bolja apsorpcija gvožđa iz hrane

 • Cink-Zn 50 Tableta

  Stimuliše imunski sistem i odbrambeni mehanizam organizma. Samo jedna tableta dnevno. Preventivno za jačanje imuniteta, za brži opravak tokom i nakon bolesti

 • Active B Complex 30 Kapsula

  Izvor kompleksa vitamina B potrebnih za normalno funkcionisanje organizma. Doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, funkciji nervnog sistema, redukciji zamora i iscrpljenosti, normalnoj mentalnoj aktivnosti, normalnoj funkciji imunog sistema. Doprinosi normalnom formiranju krvi, održavanju normalne membrane i kože, normalnoj sintezi i metabolizmu hormona i vitamina

 • Solgar VM-75 30 Tableta

  Dobra iskoristljivost u organizmu. Važni za pravilan rad nervnog sistema. Jača imuni sistem

 • Jamieson Selen 50 Mcg 100 Tableta

  Doprinosi održavanju normalne kose i noktiju. Zaštita ćelija od oksidativnog stresa. Doprinosi normalnoj funkciji štitne žlezde

 • Jamieson Vitamin C 1000 Mg 100 Kapsula

  Kontinuirano oslobađanje vitamina C tokom celog dana. Jačanje imunog sistema. Ubrzava rast i pomaže u zaceljivanju rana i povreda

 • Solgar Hrom Pikolinat 90 Tableta

  Sadrži trovalentni biološki aktivni hrom. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju, mlečne proizvode te je formuliran bez upotrebe zaslađivača, konzervansa, veštačkih aroma i boja. Pogodno za vegane

 • Vit C 70 Tableta

  Za pravilnu funkciju imunskog sistema. Moćan antiokidans koji štiti organizam. Neophodan je za sintezu kolagena, proteina koji ulazi u sastav vezivnog tkiva

 • Vitawill Multivitamin 20 Šumećih Tableta

  Jačanje otpornosti organizma. Štiti od prehlada. Virusne infekcije

 • Biofar Chrono Vitamin C + Cink 14 Kesica

  Podrška imunom sistemu. Jača prirodne odbrambene sposobnosti organizma. Prijatan voćni ukus

 • Cink Goodwill 50 Tableta

  Normalna funkcija imunog sistema. Normalna kognitivna funkcija. Normalna plodnost i reprodukcija

 • Solgar Vitamin E 50 Kapsula

  Izvor vitamina E. Zastita od slobodnih radikala. Podrska imunom sistemu

 • Oligogal Cr 0,1 Mg 30 Kapsula

  Povećava efikasnost insulina i snižava povišen nivo šećera u krvi. Reguliše nivo holesterola. Povećava mišićnu masu i snagu

 • Vitamin C 500 Mg 10 Ampula Za Oralnu Primenu

  Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema, za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, desni, zuba i kože i doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnim funkcijama nervnog sistema, kao i normalnom metabolizmu stvaranja energije

 • Jamieson Zink 10 Mg 100 Tableta

  Jamieson Zinc je visoko apsortivna formula cinka za optimalno funkcionisanje imunog sistema. Jamieson Zinc se preporučuje u održavanju imunog sistema, za zarastanje rana, održavanje normalne funkcije vida. Doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i masnih kiselina, kao i normalnoj sintezi proteina

 • Magnall Immuno 30 Kapsula

  Pomaže funkciju imunog sistema. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, optimalnoj ravnoteži elektrolita, normalnom energetskom i opštem metabolizmu, normalnoj funkciji nervnog sistema. Doprinosi normalnoj funkciji mišića, normalnoj sintezi proteina, normalnom održavanju funckija koštanog sistema, kose, noktiju, kože, normalnom nivou testostreona u krvi, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa

 • Solgar Vitamin C 500mg 100 Kapsula

  Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, štiti ćelije od oksdativnog stresa. Doprinosi normalnom stvaranju kolagena i normalnoj funkciji krvnih sudova, kostiju, hrskavice, desni i kože. Snažan je antioksidans, neutrališe slobodne radikale i štiti mozak od manjka kiseonika

 • Magnall Direct Kes. A20

  Magnall Direct u samo 1 kesici i praktičnom primenom obezbeđuje preporučene dnevne potrebe za magnezijumom, preporučuje se kod grčeva u mišićima, osobama pod velikim fizičkim opterecenjima i svima sa nedostatkom magnezijuma.

 • Pregnacare 30 Kapsula

  Pregnacare tablete predstavljaju kombinaciju vitamina i minerala neophodnih ženama koje planiraju trudnoću kao i u periodu tokom trudnoće i dojenja. U prvom trimestru trudnoće je važan pravilan razvoj neuralne cevi bebe, što se postiže folnom kiselinom i vitaminomB 12. Tokom trudnoće neophodne su i dovoljne količine gvoždja kako bi se izbegla malaksalost i malokrvnost. Hrom održava noramalan nivo šećera u krvi, vitamin K sprečava zgrušavanje krvi, vitamin D normalizuje kosti i zube, jod je važan za razvoj psihomotornog sistema bebe.

  Pregnacare 30 Kapsula
 • Pregnacare Plus 28 Kapsula

  Pregnacare plus sadrže multivitaminske tablete i dodatne omega 3 kapsule (DHA I EPA). Omega 3, a posebno DHA je jako važna za razvoj mozga bebe i zbog toga se preporučuje dodatni unos nakon prvog trimestra jer se 70% mozga bebe razvije do rođenja. Omega doprinosi i pravilnom razvoju čula vida bebe. Pregnacare plus se mogu koristiti i nakon porodjaja jer utiču na bolji imunitet majke.

  Pregnacare Plus 28 Kapsula
 • Femibion 1 30 Tableta

  FEMIBION® Za trudnice 1 sadrži folnu kiselinu, Metafolin®- aktivni oblik folne kiseline koju organizam može odmah da koristi, 9 neophodnih vitamina i jod. Namenjen je ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama do kraja 3. meseca trudnoće. Folna kiselina, tj. njen aktivni oblik je neophodan za razvoj ploda, za pravilno formiranje neuralne cevi, Vitamin B12 za optimalno delovanje folata, dok vitamini B1,B2, B6, C i E održavaju zdrav tok trudnoće i pravilan razvoj ploda. Jod umanjuje rizik od nastanka cerebralne paralize i mentalne zaostalosti. Ne sadrži laktozu i gluten.

  Femibion 1 30 Tableta
 • Femibion 2 30 Tableta I 30 Kapsula

  FEMIBION® Za trudnice 2 sadrži folnu kiselinu, Metafolin®- aktivni oblik folne kiseline koju organizam može odmah da koristi, DHA (aktivan oblik omega 3 kiselina), 9 neophodnih vitamina i jod. Namenjen je ženama od 4. meseca trudnoće do kraja perioda dojenja. Folna kiselina, tj. njen aktivni oblik je neophodan za razvoj ploda i smanjuje rizik od prevremenog porođaja. Vitamin B12 za optimalno delovanje folata, dok vitamini B1,B2, B6, C i E održavaju zdrav tok trudnoće i pravilan razvoj ploda. Jod umanjuje rizik od nastanka cerebralne paralize i mentalne zaostalosti. Omega 3 masne kiseline su bitne za razvoj mozga i intelektualnih sposobnosti deteta. Ne sadrži laktozu i gluten.

  Femibion 2 30 Tableta I 30 Kapsula
 • Ogestan 30 Kapsula

  Ogestan je dodatak ishrani tako formulisan da doprinosi zdravlju žena koje planiraju potomstvo, trudnica i dojilja. Jod je važan za funkcionisanje štitne žlezde, folna kiselina za formiranje tkiva bebe, vit D3 za normalno formiranje kostiju, omega 3 masne kiseline za formiranje mozga i oka bebe, vit E je važan antioksidans za trudnicu.

  Ogestan 30 Kapsula
 • Premama Duo 30 Kapsula + 30 Tableta

  Premama Duo je multivitaminski i multi-mineralni proizvod sa omega 3 masnim kiselinama. Ženama koje planiraju da zatrudne, trudnicama i dojiljama potreban je veći unos vitamina i minerala. Svaki od njih ima bitnu ulogu u organizmu budućih majki. Unošenje folata doprinosi smanjenju rizika od defekata nervne cevi. Omega 3 masne kiseline doprinose normalnom razvoju mozga i očiju fetusa i odojčeta. Vitamin D i Kalcijum doprinose zdravim kostima i zubima. Gvožđe ima ulogu u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena i normalnoj funkciji kože. Cink i Selen doprinose održavanju zdrave kose i noktiju.

  Premama Duo 30 Kapsula + 30 Tableta
 • Novalac Prenatal 30 Kapsula

  Novalac prenatal kapsule sadrže hranljive materije koje su potrebne ženama pre začeća, tokom trudnoće i dojenja. Sadrži folnu kiselinu kao Quatrefolic koja smanjuje rizik od oštećenja neuralne cevi. Novalac prenatal sadrži gvožđe kao Lipofer, ovaj oblik obezbeđuje odgovarajuću količinu gvožđa i ne nadražuje želudac. Omega -3 masne kiseline (DHA) pomažu normalnom razvoju mozga i oka fetusa i odojčadi.

  Novalac Prenatal 30 Kapsula
 • Pregnacare New Mum 56 Kapsula

  Pregnacare new mum je dodatak ishrani namenjen porodiljama. Sadrži 27 aktivnih supstanci koje smanjuju umor, daju energiju, lep izgled porodilje. Koristi se i tokom dojenja. Vitamin B 12, folna kiselina, pantotenska kiselina poboljšavaju koncentraciju, pažnju, vitamin B6 reguliše hormone i umiruje, vitamin C, vitamin E, cink, selen doprinose imunitetu, daju energiju, smanjuju stres i iscrpljenost. Biotin, niacin i kolagen poboljšavaju izgled kože i kose nakon porođaja, dok je kalcijum važan za kosti i zube.

  Pregnacare New Mum 56 Kapsula
 • Mamavit 30 Film Tableta

  Zadovoljava povećane potrebe za vitaminima i mineralima. Sprečava deficit vitamina i minerala kod majke i bebe u razvoju. Štiti organizam od slobodnih radikla, aerozagađenja, UV zračenja

 • Solgar Prenatal 60 Tableta

  U potpunosti zadovoljava specifične nutritivne potrebe trudnica i dojilja. Omogućava nadoknadu sastojaka kojih u svakodnevnoj uobičajenoj ishrani nema u dovoljnim količinama. Minerali su u heliranim oblicima i kao takvi se bolje i lakse iskoriste u telu

 • Femibion 2 Duopack+tatoo

  Vitaminski suplemenT za trudnice. U promo paketu pored dve kutije Femibiona 2 nalaze se 5 sjajnih glitter preslikača za kožu za objavu pola bebe. Promo pakovanje je sa 15% popusta.

 • Probiokid Immuno 15 G 10 Kesica

  Probiokid immuno zahvaljujući prisutnim probiotskim kulturama stimuliše imuni sistem creva, čuva prirodni balans normalne mikroflore i stimuliše nespecifičan imuni odgovor. Tako jača prirodne odbrambene sposobnosti organizma kod dece. Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta, a posebno deci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, deci koja kreću u kolektiv i deci sklonoj čestim infekcijama. Savet je da se koristi i za vreme godišnjih odmora kad su crevne infekcije vrlo česte, kao i uz antibiotsku terapiju.

  Probiokid Immuno 15 G 10 Kesica
 • Imunocink Za Odrasle 60 Tableta

  IMUNOCINK ZA ODRASLE KAPSULEse preporučuje sportistima, adolescentima, starijim osobama, vegeterijancima, dijabetičarima, osobama izloženim povećanom fizičkom i psihičkom stresu.IMUNOCINKpredstavlja optimalnu kombinaciju vitamina C i cinka. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i doprinosi odražavanju normalne funkcije kostiju, kose, kože i noktiju. Vitamin C doprinosi normlanoj funkciji imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti i doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. doprinosi zaštiti DNK, proteina i funkcionisanju nervnog sistema. Sadrži fenilalanin.

  Imunocink Za Odrasle 60 Tableta
 • Sinefarm Propolis Kapi 25 % 20 Ml

  Kapi propolisa u koncentraciji od 25% se koriste za jačanje otpornosti organizma, kod infekcija, za epitelizaciju i regeneraciju oštećenog tkiva.

  Sinefarm Propolis Kapi 25 % 20 Ml
 • Ecomer Forte 500 Mg 60 Kapsula

  Ecomer forte kapsule su dodatak ishrani koji sadrži ulja iz ajkuline jetre, alkilglicerole, pa zahvaljujući njima jača imunitet. Štiti organizam od infekcija i prehlada. Ubrzava zarastanje rana i pomaže oslabljenomm imunitetu.

  Ecomer Forte 500 Mg 60 Kapsula
 • Ecomer 250 Mg 240 Kapsula

  Ecomer kapsule su dodatak ishrani koji sadrži ulja iz ajkuline jetre, alkilglicerole, pa zahvaljujući njima jača imunitet. Štiti organizam od infekcija i prehlada. Ubrzava zarastanje rana i pomaže oslabljenom imunitetu.

  Ecomer 250 Mg 240 Kapsula
 • Germanijum 132 Crveni 60 Kapsula

  Poremećajem oksido-redukcione ravnoteže organizma dolazi do ranijeg neurološkog starenja, neurološkog oboljevanja i pojave mnogih hroničnih bolesti. Germanijum 132 je dodatak ishrani, antioksidantni kompleks prirodnog porekla, štiti ćelije i tkiva od oksidativnih oštećenja, vezivanjem štetnih slobodnih radikala. Stimuliše immuni odgovor organizma protiv virusa, bakterija, u borbi protiv raka.

  Germanijum 132 Crveni 60 Kapsula
 • Imunoglukan P4H 30 Kapsula

  IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULEsadrže prirodni polisaharid imunoglukan ( beta – 1,3/1,6 – D- glukan ) izolovan iz gljive bukovače ( Pleurotus Ostreatus )i vitamin C značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od ošećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomažu u podršci imunog sistema. IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULE su obogaćene cinkom koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULE nisu pogodne za decu mlađu od 7 godina.Ne smeju koristi pacijenti sa presađenim organima. IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULEmogu da koriste pacijenti sa imunosupresivnom terapijom samo nakon saveta sa lekarom. Trudnice i dojilje, deca i adolescenti do 14 godina mogu upotrebljavati po savetu lekara ili farmaceuta.

  Imunoglukan P4H 30 Kapsula
 • Imunoglukan P4H Sirup 120 Ml

  IMUNOGLUKAN® P4H SIRUPsadrže prirodni polisaharid imunoglukan ( beta – 1,3/1,6 – D- glukan ) izolovan iz gljive bukovače ( Pleurotus Ostreatus )i vitamin C značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomažu u podršci imunog sistema. IMUNOGLUKAN® P4H tečni dodatak ishrani mogu da uzimaju mala deca uzrasta 1-3 godine samo po savetu pedijatra. Ne smeju koristi pacijenti sa presađenim organima.IMUNOGLUKAN® P4H sirupmogu da koriste pacijenti sa imunosupresivnom terapijom samo nakon saveta sa lekarom. Trudnice i dojilje, deca i adolescenti do 14 godina mogu upotrebljavati po savetu lekara ili farmaceuta.IMUNOGLUKAN® P4H sirupje pogodan za primenu kod dijabetičara i vegeterijance. Ne sadrži gluten.

  Imunoglukan P4H Sirup 120 Ml
 • Immuno Sirup 200 Ml

  IMMUNO® SIRUP se preporučuje kod dece i tinejdžera za jačanje imuniteta i povećanje otpornosti organizma. Veoma efikasnim se pokazao u toku akutnih, hroničnih i čestih virusnih i baterijskih infekcija , atopijskog dermatitis, rinitisa, astme, ekcema, herpes infekcija, epidemije gripa ( u svim stanjima oslabljenog imuniteta ) . Trudnice i dojilje treba da se posavetuju sa svojim lekarom kod primene ovog preparata.

  Immuno Sirup 200 Ml
 • Shark Oil 500 Mg 30 Kapsula

  Shark oil sadrži ulje iz ajkuline jetre koje se koristi kao dodatak ishrani kod smanjene otpornosti organizma i za jačanje imunog sistema.

  Shark Oil 500 Mg 30 Kapsula
 • Bio-kult Candea 60 Kapsula

  Bio-kult Candea je prirodni dodatak ishrani koji se koristi za lečenje infekcija izazvanih gljivicom kandida, koje najčešće nastaju usled stresa, pada imuniteta, posle bolesti ili uzimanja nekih lekova. Svojim sastavom potpomaže imunitet digestivnog sistema i time sprečava prekomerni rast kandide.

  Bio-kult Candea 60 Kapsula
 • Spirulina San Sebastian 150 G 600 Tableta

  Spirulina San Sebastian tbl.a 600 je izvor osnovnih hranljivih materija koji doprinose opštem zdravlju i vitalnosti organizma. Spirulina je plavozelena alga, sadrži biljne proteine sa svim esencijalnim i neesencijalnim aminokiselinama. Sadrži visoke doze vitamina i minerala. Spirulina je posebno bogata gvožđem, kalcijumom, beta karotenom. Takođe sadrži i visoke količine hlorofila koji je odličan " čistač" tela.

  Spirulina San Sebastian 150 G 600 Tableta
 • Ecomer 250 Mg 60 Kapsula

  Ecomer kapsule su dodatak ishrani koji sadrži ulja iz ajkuline jetre, alkilglicerole, pa zahvaljujući njima jača imunitet. Štiti organizam od infekcija i prehlada. Ubrzava zarastanje rana i pomaže oslabljenomm imunitetu.

  Ecomer 250 Mg 60 Kapsula
 • Lactocare Daily Sa Cinkom 20 Kapsula

  Ukupan broj probiotskih bakterija je šest milijardi, što predstavlja optimalnu količinu po važećim preporukama. Pored njih u sastav Lactocare Daily ulazi prebiotik, fruktooligosaharid, koji se aktivira u debelom crevu gde postaje hrana za korisne bakterijske sojeve. Cink doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i ima dokazanu ulogu u jačanju imuniteta.

  Lactocare Daily Sa Cinkom 20 Kapsula
 • Goodwill Aronija Sok 750 Ml

  GOODWILL ARONIJA SOK je 100% prirodan sok bez dodatog šećera koji sadrži preko 300 aktivnih supstanci. GOODWILL ARONIJA NAR SOK u sebi sadrži veliki broj antioksidanasa, vitamina i minerale. Deluje tako što jača imunitet, pospešuje cirkulaciju, pomaže kod glavobolje i migrene,pomaže izlečenje urinarnih infekcija i upale prostate, reguliše rad štitne žlezde, reguliše nivo šećera i hemoglobina u krvi kao i rad pankreasa. Takođe deluje tako što pročišćava organizam od štetnih materija i teških metala i usporava starenje.

  Goodwill Aronija Sok 750 Ml
 • Germanijum Kids 4 G 30 Kesica

  Germanijum kids je dodatak ishrani, antioksidantni kompleks prirodnog porekla, za jaćanje imuniteta deteta. Preporučuje se deci sklonoj alergiji, sa oslabljenim imunitetom, sa čestim infekcijama i kod čestih antibiotskih terapija. Antioksidansi iz biljnih ekstraktakata u preparatu, neutrališu, vežu teške metale i toksine, smanjuju njihovo nagomilavanje u organizmu. Preparat je bez šećera, podržava zdrave dečije zubi.

  Germanijum Kids 4 G 30 Kesica
 • Immunotrofina D Rastvor 200 Ml

  IMMUNOTROFINA DORALNI RASTVOR200 ml je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor beta – glukana , arginine, vitamina B5, B6, B 12, vitamina D I joda. Ovi sastojci imaju važne fiziološke uloge u organizmu. itamini B6, B12 i D doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema. Vitamin B5, B6 I B12 doprinose smanjenu iscrpljenosti i umora. Vitamin D učestvuje u normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, kao i održavanju normalnoj funkciji mišića, kostiju i zuba. Jod učestvuje u produkciji hormona štitne žlezde, kao i njenoj normalnoj funkciji. Arginin je aminokiselina koja učestvuje u izgradnji proteina. Beta- glukan je sastojak izolovan iz kvasnice Saccharomyces cereviseae.IMMUNOTROFINA Doralni rastvor se preporučuje u slučaju nedostatka ili povećanim potrebama za unos ovih sastojaka u organizam.

  Immunotrofina D Rastvor 200 Ml
 • Claricell Junior 30 Pastila

  Claricell junior pastile su dodatak ishrani formulisan tako da organizam učine zdravim i jakim. Upotreba beta-glukana iz kvasca smanjuje mogućnost uobičajenih dečijih bolesti. Proizvod je namenjen deci uzrasta 3-12 godina. Claricell junior pastile povećavaju otpornost na infekcije, pozitivno utiču na opšte fizičko zdravlje, smanjuju simptome alegrija i infekcija gornjih disajnih puteva. Claricell junior pastile sadrže kombinaciju 1.3 i 1.6 beta-glukana patentiranih pod nazivom Welmune. Imaju prijatan voćni ukus.

  Claricell Junior 30 Pastila
 • A-lixir 400 Protect

  A-Lixir sadrži sastojke iz sibirske aronije u dozi od 400 mg koja omogućava jak antioksidativni efekat. Štiti od onkoloških oboljenja, jača imunitet i povoljno deluje na kardiovaskularni sisitem. U obliku je ekstrakta jer je to najbolji izvor polifenola sa najboljom resorpcijom iz digestivnog trakta. Povoljno deluje kod ljudi izloženih stresu, radijaciji, zagađenom vazduhu, pušača.

  A-lixir 400 Protect
 • Livorex Forte 30 Tableta

  Livorex forte tablete su prirodni dodatak ishrane sa 12 aktivnih sastojaka, namenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre.

  Livorex Forte 30 Tableta
 • Femisan A Kapi 30 Ml

  Femisan A je dodatak ishrani na bazi vodeno-alkoholnih ekstrakata herbe virka, herbe hajdučke trave, cveta nevena, herbe crvenog zdravca, lista maline i lista peršuna. Herba virka ublažava tegobe pre i tokom menstrualnog ciklusa. Herba crvenog zdravca pomaže očuvanju dobrih polnih funkcija, dok herba hajdučke trave smiruje grčeve u stomaku kod žena.

  Femisan A Kapi 30 Ml
 • Femisan B Kapi 30 Ml

  Femisan B je dodatak ishrani na bazi vodeno-alkoholnih ekstrakata herbe bele imele, lista matičnjaka, herbe hajdučke trave, cveta nevena i korena valerijane. Zahvaljujuću svom sastavu ublažavaju simptome menopauze kao što su nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji topolote. Preventivno deluju protiv bolesti koje se javljaju u menopauzi, kao što su osteoporoza, visok krvni pritisak, arterioskleroza i šećerna bolest. Ne sadrže hormone, veštačke boje ni konzervanse.

  Femisan B Kapi 30 Ml
 • Oestrofact E 50 Kapsula

  Ovakav oblik hormonske supstitucije je savremen. Zasniva se na standardizovanom preparatu crvene deteline koji sadrži biljne estrogene i vitaminu E kao važan antioksidans. Fitoestrogeni imitiraju dejstvo onih hormona koji nedostaju u organizmu i tako dolazi do ublažavanja nervoze, nesanice i valunga kao prvih simptoma menopauze. Prva poboljšanja su vidljivi već nakon dve nedelje korišćenja preparata a nakon 4 nedelje ispoljava se pun efekat. Značaj nije samo u ublažavanju simptoma već je povoljan efekat na sve organe(koža, kosti, krvni sudovi).

  Oestrofact E 50 Kapsula
 • Femisan A Plus Zlatna Maka 60 Kapsula

  Femisan A je dodatak ishrani za žene,na bazi ekstrakta virka, hajdučke trave, nevena, crvenog zdravca, rusomače, korena zlatne make i cinka. Herba virka ublažava tegobe pre i tokom menstrualnog ciklusa. Herba crvenog zdravca pomaže očuvanju dobrih polnih funkcija, dok herba hajdučke trave smiruje grčeve u stomaku kod žena. Maka doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa, a cink normalnoj plodnosti i reprodukciji.

  Femisan A Plus Zlatna Maka 60 Kapsula
 • Urobitrat Instant Čaj 21 Kesica

  UROBITRAT INSTANT ČAJ je biljni napitak prijatnog ukusa koji pospešuje izlučivanje tečnostiiz organizma i ispiranje mokraćnih puteva. Preporučuje se osobama sklonim čestim urinarnim infekcijama i kod sklonostika taloženju peska, stvaranju kamena u bubrezima ili mokraćnoj bešici. Čaj može da se pije samostalno ilikao dopuna terapiji navedenih problema urinarnog trakta.

  Urobitrat Instant Čaj 21 Kesica
 • Palisept 30 Kapsula

  Palisept kapsule su dodatak ishrani namenjen za ublažavanje simptoma upale mokraćnih kanala.Mešavina supstanci poreklom iz etarskog ulja jedne vrste origana ostvaruju antiseptično i antimikrobno dejstvo.

  Palisept 30 Kapsula
 • Naturoplex 36 Film Tableta

  Naturoplex je dodatak ishrani koji je napravljen od biljaka koje se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini kod raznih problema urogenitalnog trakte. On pomaže kod infekcija koje već postoje, smanjuje mogućnost ponovljenih infekcija i uspostavlja normalnu funkciju ovog sistema.

  Naturoplex 36 Film Tableta
 • Utisept 100 Mg 30 Kapsula

  UTISEPT kapsule sadrže Ellirose ekstrakt dobijen patentiranim postupkom ekstrakcije i prečišćavanja iz cvetova hibiskusa. Ekstrakt hibiskusa sadrži jedinjenja koja se posle uzimanja preparata eliminišu putem urinarnog trakta gde ispoljavaju značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće uzročnike urinarnih infekcija.

  Utisept 100 Mg 30 Kapsula
 • Urasan Forte 30 Kapsula

  Urasan forte cps.a 60 sadrži suvi ekstrakt semena bundeve, vitamin E i cink. Seme bundeve otklanja probleme u vezi sa benignim uvećanjem prostate. Reguliše simptome uvećanja prostate kao što su učestalo, noćno i bolno mokrenje. U isto vreme olakšava probleme teškog i isprekidanog mokrenja kao i nekontrolisano mokrenje. Seme bundeve, zajedno sa cinkom doprinosi reproduktivnom zdravlju muškarca i njegovojplodnosti. Takodje, seme bundeve podstiče libido. Vitamin E, kao moćni antioksidans, smanjuje nivo slobodnih radikala u telu i sprečava nastanak kancerogenih ćelija.

  Urasan Forte 30 Kapsula
 • D- Manozinn 62,6 G

  D-MANOZINNje dijetetski suplement koji predstavlja efikasan tretman u terapiji i prevenciji infekcije urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escerichia Coli.Zbog svog sastava D-manoze-epimer glukoze, vrstu prirodnog prostog šećera, Vitamina C i Cinka doprinosi normlnim funkcijama imunog sisitema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

  D- Manozinn 62,6 G
 • Naturoplex Brusnica 20 Kapsula

  Provereno deluje i sprečava vezivanje bakterija u urinarnom traktu. Održava zdravlje urinarnog trakta.

 • Urolitinn Oralni Rastvor 600 Ml

  Stimuliše diurezu i olakšava uklanjanje kristala soli i kamena iz urinarnog traktra. Kontroliše bol i eliminiše spazam iz urinarog trakta. Prevenira rekurentno stvaranje kalkulusa nakon uklanjanja iz urinarnog trakta

 • Kalkulit Sirup 500 Ml

  Prirodan preparat. Pozitivno utiče na funkciju bubrega. Doprinosi smanjenju, rastvaranju i eliminaciji kamenaca i peska iz urinarnog trakta

 • D- Manozinn 2,09 G 10 Kesica

  Brzo i lako oslobađa od tegoba. Odlično se podnosi. Podstiče aktivnost imunog sistema

 • Nosko Baby Aspirator Set

  Bezbedan aparat za nos koji se pričvršćuje na usisivač za uklanjanje sekreta iz nosa, bezbedan i kod novorođenčadi i odojčadi. Preporučuju ga pedijatri kao i specijalisti za uho, grlo i nos. Svaki nastavak se rastavlja pa je lak za održavanje.

  Nosko Baby Aspirator Set
 • Canpol Set Happy Bear 140 Ml

  U pakovanje pored činije dolaze kašika i viljuška. Može se prati u mašini za sudove.

  Canpol Set Happy Bear 140 Ml
 • Chicco Set Češalj I Četka Od Prirodne Dlake Roze

  Chicco set češalj i četka se koriste za higijenu kose i kože glave kod beba i dece. Četka je napravljena od prirodne i mekane dlake, a češalj ima zaobljene vrhove, što je čini jednostavnom i lagodnom za upotrebu.

  Chicco Set Češalj I Četka Od Prirodne Dlake Roze
 • Chicco Set Češalj I Četka Od Prirodne Dlake Plavi

  Chicco set češalj i četka se koriste za higijenu kose i kože glave kod beba i dece. Četka je napravljena od prirodne i mekane dlake, a češalj ima zaobljene vrhove, što je čini jednostavnom i lagodnom za upotrebu.

  Chicco Set Češalj I Četka Od Prirodne Dlake Plavi
 • Nip Boca Sa Silikonskom Cuclom Za Mleko 250 Ml

  Nip boca pp trendy 250 ml je plastična boca sa silikonskom anatomskom cuclom za mleko za odojčad uzrasta od 0 do šest meseci.

  Nip Boca Sa Silikonskom Cuclom Za Mleko 250 Ml
 • Nip Family Silikonska Varalica 5-18 Meseci

  Varalica anatomskog položaja za bebe uzrasta od pet do 18 meseci.

  Nip Family Silikonska Varalica 5-18 Meseci
 • Nip Family Silikonska Varalica 0-6 Meseci

  Varalica anatomskog položaja za odojčad uzrasta od 0 do šest meseci.

  Nip Family Silikonska Varalica 0-6 Meseci
 • Logona Sante Kristal Deo Stik 100 G

  Sante Kristal Deo Stik sprečava stvaranje neprijatnih mirisa. Ne ometa normalnu funkciju znojnih žlezda i ne zatvara pora. Pruža i do 24h zaštite.

  Logona Sante Kristal Deo Stik 100 G
 • Sebamed Sensitive Roll-on Dezodorans 50 Ml

  Sebamed deo-roll on sensitive u svom sastavu ne sadrži alkohol tako da je pogodan i za najosetljiviju kožu a pritom neutrališe sve neprijatne mirise i odlična je zaštita tokom dana.

  Sebamed Sensitive Roll-on Dezodorans 50 Ml
 • Sebamed Baby Penušava Kupka 500 Ml

  Sebamed baby pena za kupanje je formula za pranje i čišćenje nežne i osetljive bebine kože. Ne isušuje kožu i može da se koristi od rođenja.

  Sebamed Baby Penušava Kupka 500 Ml
 • Sebamed Baby Šampon 150 Ml

  Posebno napravljen za kupanje osetljive bebi kože, jer stvara zaštitnu barijeru, ne isušuje kožu i ne izaziva peckanje i suzenje očiju. Sebamed bebi šampon i umiruje kožu i ostavlja blag miris.

  Sebamed Baby Šampon 150 Ml
 • Uriage Bebe Prvi Šampon 200 Ml

  Uriage bebe prvi šampon predstavlja blago čisteće sredstvo namenjeno za nežno pranje kose beba.

  Uriage Bebe Prvi Šampon 200 Ml
 • Kosili Roze Šampon 200 Ml

  Kosili šampon je proizvod koji je dobro poznat generacijama mama i beba, posebno po umirujućem mirisu. Idealan je za svakodnevno pranje kose i za negu osetljive kože bebine glave.

  Kosili Roze Šampon 200 Ml
 • Kosili Plavi Šampon 500 Ml

  Kosili šampon je proizvod koji je dobro poznat generacijama mama i beba, posebno po umirujućem mirisu. Idealan je za svakodnevno pranje kose i za negu osetljive kože bebine glave.

  Kosili Plavi Šampon 500 Ml
 • Sebamed Baby Penušava Kupka 200 Ml

  Sebamed baby pena za kupanje je formula za pranje i čišćenje kože beba i dece. Pena ne isušuje kožu i može da se koristi od rođenja.

  Sebamed Baby Penušava Kupka 200 Ml
 • Kosili Roze Kupka 500 Ml

  Kosili kupka je proizvod koji je dobro poznat generacijama mama i beba, posebno po umirujućem mirisu. Pogodna je za svakodnevno pranje, nežne bebine kože.

  Kosili Roze Kupka 500 Ml
 • Sebamed Baby Sapun 100 G

  Sebamed bebi sapun uklanja masnoće sa kože, a ne isušuje je i ne remeti njenu prirodnu zaštitnu ulogu. Nakon pranja ovim sapunom koža je meka i glatka.

  Sebamed Baby Sapun 100 G
 • Uriage Krema Za Ruke 50 Ml

  Ši puter pruža koži optimalan komfor. Brzo se upija, koža je nahranjena.

  Није доступно
  Uriage Krema Za Ruke 50 Ml
 • La Roche-Posay Cicaplast Krema Za Ruke 50 Ml

  Lrp cicaplast krema za ruke umiruje i obnavlja kožu ruku oštećenu agresivnim faktorima. Nemasna, nelepljiva i brzo upijajuća tekstura.

  La Roche-Posay Cicaplast Krema Za Ruke 50 Ml
 • 49 Zaštitna Krema Za Ruke 50ml

  Zaštitna krema za ruke 48 štiti ruke tokom rada i efikasno ih neguje nakon pranja.

  49 Zaštitna Krema Za Ruke 50ml
 • 48 Zaštitna Krema Za Ruke 100ml+25ml

  Zaštitna krema za ruke 48 štiti ruke tokom rada i efikasno ih neguje nakon pranja.

  48 Zaštitna Krema Za Ruke 100ml+25ml
 • Ervamatin Sampon 160 Ml

  Ervamatin šampon je prirodan preparat koji dubinski čisti kožu glave i kosu, a takođe štiti kosu od spoljašnjih uticaja. Nakon pranja ovim šamponom, kosa postaje mekana, svilenkasta i sjajna.

  Ervamatin Sampon 160 Ml
 • Alpecin Kofein Losion Za Kosu 200 Ml

  Preparat koji sprečava prevremeni gubitak kose, produžava život korena dlake, ubrzava rast kose, poboljšava strukturu dlake, ona postaje gušća, jača i lakša za oblikovanje.

  Alpecin Kofein Losion Za Kosu 200 Ml
 • Eucerin Q10 ACTIVE Noćna Krema 50 G

  Ova krema sprečava pojavu bora tako što ubrzava obnavljanje kože, smanjuje dubinu bora, sprečava gubitak elastičnosti. Intenzivno hidrira i neguje osetljivu kožu. Redovnom upotrebom koža deluje nežnija i čvršća.

  Eucerin Q10 ACTIVE Noćna Krema 50 G
 • Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu 50 G

  Eucerin Q10 Activ dnevna krema sprečava pojavu bora tako što ubrzava obnavljanje kože, smanjuje dubinu bora, sprečava gubitak elastičnosti. Zahvaljujući zaštitnom faktoru štiti kožu od prevremenog starenja.

  Није доступно
  Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu 50 G
 • Eucerin Dnevna Krema Za Lice Sa 5% Uree

  Krema koja trenutno hidrira, ublažava osećaj zatezanja i vidljivo poboljšava stanje suve kože.

  Eucerin Dnevna Krema Za Lice Sa 5% Uree
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Urea Dnevna Krema

  Intenzivna dnevna krema za hidrataciju i ublažavanje bora namenjena za suvu kožu.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Urea Dnevna Krema
 • Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat 5 Ml 6 Ampula

  Sa godinama količina hijaluronske kiseline u koži opada, što prouzrokuje formiranje bora i ostareo izgled. Pogodan je za sve tipove kože, ne zapušava pore i odlična je podloga za šminku.

  Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat 5 Ml 6 Ampula
 • Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Krema 50 Ml

  Noćna krema popunjava i najdublje bore. Koža se tokom noći regeneriše. Pored toga što intenzivno hidrira, ova krema sadrži sastojke koji stimulišu obnavljanje ćelija.

  Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Krema 50 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu SPF 15 50 Ml

  Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu popunjava i najdublje bore, efikasno sprečava prevremeno starenje kože i dalje produbljivanje bora. Koža postaje vidno nežnija. Daje odličnu podlogu za šminku.

  Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu SPF 15 50 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15 50 Ml

  Ova dnevna krema popunjava duboke bore, pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen, vraća konture licu, pruža efekat zatezanja i zaštitu od sunca. Redovnom upotrebom, fine linije i duboke bore su vidno smanjene.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15 50 Ml
 • Eucerin DermatoCLEAN 3u1 Micelarni Fluid Za Čišćenje 200 Ml

  Eucerin elasticity plus filer noćna krema za lice je krema koja jača strukturu kože, poboljšava elastičnost i ublažava duboke bore. Vraća koži blistavost i svežinu. Intenzivno hidrira i hrani.

  Eucerin DermatoCLEAN 3u1 Micelarni Fluid Za Čišćenje 200 Ml
 • Eucerin Antiperspirant Strong Roll-on 50 Ml

  Preporučuje se ljudima koji se jako znoje, upotreba odgovara i muškarcima i ženama.

  Eucerin Antiperspirant Strong Roll-on 50 Ml
 • Uriage Termalna Voda Sprej 300 Ml

  Uriage termalna voda je 100% čista i prirodna termalna voda u spreju poreklom iz francuskih Alpa. Jača kožnu barijeru, hidrira, štiti i umiruje sve tipove kože. Namenjena je celoj porodici.

  Uriage Termalna Voda Sprej 300 Ml
 • Uriage Hyseac Losion 200 Ml

  Uriage hyseac losion se, zahvaljujući voćnim kiselinama i slicilnoj kiselini, koristi za dubinsko čišćenje pora, za mešovitu i masnu kožu. Matira i redukuje nepoželjan sjaj kože. Zahvaljujući uriage termalnoj vodi umiruje kožu

  Није доступно
  Uriage Hyseac Losion 200 Ml
 • Dr. Hauschka Krema Od Matičnjaka 30 Ml

  Hauschka krema matičnajk je namenjena mešovitoj, osetljivoj koži za dnevnu negu. Zbog biljaka koje sadrži veoma brzo umiruje osetljivu kožu, matira ten i smanjuje lučenje masnoća. Koža je hidrirana a, crvenilo je umireno.

  Није доступно
  Dr. Hauschka Krema Od Matičnjaka 30 Ml
 • Avene Termalna Voda 150 Ml

  Avene termalna voda, stalnog i nepromenjenog sastava, osigurava umirujuće i antiiritacijsko delovanje.

  Avene Termalna Voda 150 Ml
 • Avene Termalna Voda 300 Ml

  Avene termalna voda, stalnog i nepromenjenog sastava, osigurava umirujuće i antiiritacijsko delovanje.

  Avene Termalna Voda 300 Ml
 • Avene Cicalfate Obnavljajuća Krema 40 Ml

  Avene Cicalfate krema obogaćena je obnavljajućim i antibakterijskim sastojcima koji podstiču brzo i efikasno zaceljivanje i obnavljanjeiritirane kože. Umiruje, štiti i obnavlja.

  Avene Cicalfate Obnavljajuća Krema 40 Ml
 • Avene Hydrance Optimale Lagana Krema 40 Ml

  Lagana krema prijatnog mirisa, odlična podloga za šminku.

  Avene Hydrance Optimale Lagana Krema 40 Ml
 • Avene Hydrance Optimale Bogata Krema 40 Ml

  Bogata krema koja dugotrajno hidrira, hrani kožu i umiruje. Odlična podloga za šminku.

  Avene Hydrance Optimale Bogata Krema 40 Ml
 • Avene Hydrance Optimale UV Lagana Krema 40 Ml

  Avene lagana emulzija sa zaštitnim faktorom pogodna za upotrebu posle nekih agresivnih tretmana na koži kada je potrebna UV zaštita. Odlična podloga za šminku.

  Avene Hydrance Optimale UV Lagana Krema 40 Ml
 • Avene Vrlo Bogata Hranljiva Krema 50 Ml

  Avene vrlo bogata hranljiva krema sprečava dehidrataciju kože, čuvajući i obnavljajući hidrolipidni sloj kože. Za više informacija o kozmetičkom prepratu konsultujte farmaceuta

  Avene Vrlo Bogata Hranljiva Krema 50 Ml
 • Avene Bogata Hranljiva Krema 50 Ml

  Avene bogata hranljiva krema sprečava dehidrataciju kože čuvajući i obnavljajući hidrolipidni sloj kože.

  Avene Bogata Hranljiva Krema 50 Ml
 • Noreva Exfoliac BB Krema Bež 30 Ml

  Noreva Exfoliac hidratantna tonirana krema je specijalno formulisana da smanji lučenje masnoća i ujedno prikrije nepravilnosti. Upotrebom tonirane kreme, koža je matirana, prirodnog izgleda, blistava bez nepravilnosti.

  Није доступно
  Noreva Exfoliac BB Krema Bež 30 Ml
 • Darphin Hydraskin Bogata Krema 50 Ml

  Darphin hydraskin rich krema je proizvod koji je namenjen kod dehidrirane kože. Baršunasta intenzivna krema hidrira i hrani normalnu i suvu kožu, doprinoseći njenom sjaju i gipkosti.

  Није доступно
  Darphin Hydraskin Bogata Krema 50 Ml
 • La Roche-Posay Effaclar H Krema Za Pranje Lica 40 Ml

  La Roche Posay Effaclar H krema hidrira masnu kožu koja je oslabljena primenom isušujućih terapija ili proizvoda za negu kože.

  La Roche-Posay Effaclar H Krema Za Pranje Lica 40 Ml
 • Bioderma Sensibio Micelarna Voda 500 Ml

  Bioderma Sensibio micelarna voda ima blagotvorni uticaj na osetljivu i tanku kožu lica i očiju. Osim što čisti i uklanja šminku, dodatno smiruje osećaj zatezanja i iritacije. Nakon primene koža je blistava i sveža.

  Bioderma Sensibio Micelarna Voda 500 Ml
 • Bioderma Sensibio H2O Losion 100ml

  Micelarni rastvor za čišćenje osetljive kože.

  Није доступно
  Bioderma Sensibio H2O Losion 100ml
 • Lierac Mesolift Serum 30ml

  Anti-age nega protiv umorne kože koja je izgubila blistavost. Koktel vitamina, mineral i hijaluronske kiseline vraća blistavost i svežinu tenu zaglađujući bore. Mesolift linija sadrži koktel 5 vitamina, 6 minerala i hijaluronske kiseline za dubinski oporavak kože, vraćanje blistavosti, čvrstine i zategnutosti.

  Није доступно
 • Bioderma Atoderm Krema Za Ruke 50 Ml

  Obnavljajući tretman koji intenzivno ishranjuje oštećenu kožu ruku. Regeneriše kožu i dugotrajno je štiti.

  Bioderma Atoderm Krema Za Ruke 50 Ml
 • Avene Pena Za Umivanje 150 Ml

  Pena za čišćenje je sredstvo namenjeno za umivanje normalne,mešovite i osetljive kože lica.

  Avene Pena Za Umivanje 150 Ml
 • Bioderma Atoderm Intensive 75 Ml

  Bioderma Atoderm Intensive je namenjen za negu vrlo suve, osetljive, iritirane i atopične kože lica i tela kod beba, dece i odraslih. Umiruje svrab i smanjuje iritaciju, dodatno ojačava kožnu barijeru.

  Bioderma Atoderm Intensive 75 Ml
 • La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Balzam SPF 50+ 40 Ml

  Lrp cicaplast balzam spf 50+ sprečava stvaranje crvenila i tamnih fleka od ožiljaka i tetovaža. Obnavlja, umiruje iritiranu kožu, stvara osećaj prijatnosti na koži. Pruža visoku UVA/UVB zaštitu.

  La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Balzam SPF 50+ 40 Ml
 • Bioderma Cicabio Arnica+ Krem 40 Ml

  Krema efikasno pomaže kod ublažavanja podliva, otoka i modrica, na licu i telu. Može se korititi kod beba, dece i odraslih jer je prirodnog sastava.

  Bioderma Cicabio Arnica+ Krem 40 Ml
 • Bioderma Hydrabio Serum 40 Ml

  Bioderma Hydrabio serum ima funkciju da imitira prirodan način hidratacije, pa je pogodna za kožu lica, kako tinejdžera, tako i odraslih. U osvežavajućem i laganom obliku doprinosi da koža lica ne gubi blistavost.

  Bioderma Hydrabio Serum 40 Ml
 • Nuxe Bio Beaute BB Krema U Svetloj Nijansi 30 Ml

  Nuxe Bio Beaute BB krem je odgovoran za hidrataciju i omekšavanje kože, ujednačava ten i koriguje tamne mrlje i crvenilo, deluje antioksidativno, budi prirodan sjaj tena i ima antioksidativno delovanje.

  Nuxe Bio Beaute BB Krema U Svetloj Nijansi 30 Ml
 • Dr. Grandel Ampule Hyaluron 3x3 Ml

  Dr. Grandel ampule Hyaluron sadrže visoko koncentrovanu hijaluronsku kiselinu, koja će vam popuniti i zagladiti bore i koža će u trenutku delovati osveženo.

  Dr. Grandel Ampule Hyaluron 3x3 Ml
 • Dr. Grandel Ampule Hyaluron Moisture Flash 3x3 Ml

  Dr. Grandel Hyaluron Moisture Flash momentalno daju koži dugo očekivanu svežinu i dubinsku hidrataciju. Rezultati vidljivi već posle prvog nanošenja.

  Dr. Grandel Ampule Hyaluron Moisture Flash 3x3 Ml
 • Dr. Grandel Ampule Hyaluron Za Noć 3x3 Ml

  Dr. Grandel Hyaluron za noć ampule sadrže odabrane sastojke koji stimulišu proizvodnju elatičnih vlakana kože za glatku i zdravu kožu. Rezultat vidljivi već posle prvog nanošenja.

  Није доступно
  Dr. Grandel Ampule Hyaluron Za Noć 3x3 Ml
 • Dr.Grandel Ampule Retinola 3 Ml

  Inkapsuliran u lipozomu retinol daje mnogo bolji efekat. Direktan kontakt kože sa visoko koncentrovanim hranljivim materijama i minimalnom količinom konzervansa. Za profesionalnu i ličnu upotrebu.Preko 65 godina uspešnosti u proizvodnji.

  Dr.Grandel Ampule Retinola 3 Ml
 • Dr. Grandel Beautygen Ampule Za Podmlađivanje Kože 3x3 Ml

  Dr. Grandel Beautygen ampule zahvaljujući svojim specijalnim sastojcima aktiviraju mehnaizme kože i tako smanjuju proces starenja i nepravilnosti. Rezultati vidljiv već posle prvog nanošenja.

  Dr. Grandel Beautygen Ampule Za Podmlađivanje Kože 3x3 Ml
 • Uriage Bariederm Cica Balzam Za Usne 15 Ml

  Uriage bariederm cica balzam za usta je namenjen obnovi izuzetno suvih i ispucalih usana kao posledica zračenja, lekova za lečenje šećerne bolesti kao i kod potpuno zdravih osoba sa osetljivim usnama.

  Uriage Bariederm Cica Balzam Za Usne 15 Ml
 • Uriage Roseliane Bogata Krema 50 Ml

  Uriage roseliane krema je bogate, kremaste teksture. Smanjuje vidljivo crvenilo kože, štiti, umiruje, jača lipidnu barijeru i hidrira kožu lica. Oslobađa osećaja zatezanja kože i stvara trenutni osećaj prijatnosti. Odlična je kao podloga za šminku

  Uriage Roseliane Bogata Krema 50 Ml
 • Nuxe Bio Beaute BB Krema U Srednjoj Nijansi 30 Ml

  Nuxe Bio Beaute BB krem je odgovoran za hidrataciju i omekšavanje kože, koriguje tamne mrlje i crvenilo i deluje antioksidativno, budi prirodan sjaj tena i ima antioksidativno delovanje.

  Nuxe Bio Beaute BB Krema U Srednjoj Nijansi 30 Ml
 • Noreva Sebodiane DS Mikro-emulzija 30 Ml

  Noreva Sebodiane DS mikro-emulzija, idealan je nastavak nege nakon šampona, ali može da se koristiti i zasebno za kožu koja je sklona crvenilu i perutanju, kao i kod temenjače kod beba, ali i kao podloga za šminku.

  Noreva Sebodiane DS Mikro-emulzija 30 Ml
 • Eucerin Box Paket Hyaluron Filer Krema Gratis

  Savršen par za noć i dan: Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum i Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30. Noćni intenzivni serum pruža dvostruki efekat: poboljšava teksturu, stimuliše obnavljanje ćelija kože i popunjava čak i duboke bore. Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 pruža koži nepohodnu negu protiv bora i efikasnu zaštitu od sunca tokom dana.

  Eucerin Box Paket Hyaluron Filer Krema Gratis
 • Sebamed Clear Face Antibakterijska Pena Za Čišćenje 150 Ml

  Sebamed Cf antibakterijska pena ima antibakterijsko dejstvo i nema mogućnost isušivanja tako da može biti preparat izbora kod masne, mešovite dehidrirane kože sklone nastanku komedona, bubuljica i akni.

  Sebamed Clear Face Antibakterijska Pena Za Čišćenje 150 Ml
 • Eucerin Q10 Active Krema Za Područje Oko Očiju 15 G

  Eucerin Q10 active krema za područje oko očiju pomaže i štiti kožu na osetljivom predelu oko očiju gde se najčešće uočavaju znaci prevremenog starenja.

  Eucerin Q10 Active Krema Za Područje Oko Očiju 15 G
 • Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Suvu Kožu 50 G

  Ova krema sprečava pojavu bora tako što ubrzava obnavljanje kože, smanjuje dubinu bora, sprečava gubitak elastičnosti. Intenzivno hidrira i neguje suvu i osetljivu kožu. Može se koristiti i kao podloga za šminku.

  Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Suvu Kožu 50 G
 • Eucerin Hyaluron-Filler Krema Za Područje Oko Očiju SPF 15 15 Ml

  Eucerin Hyaluron Filler krema za područije oko očiju popunjava i najdublje bore, sprečava starenje kože i dalje produbljivanje bora oko očiju. Oftalmološki je testirana.

  Eucerin Hyaluron-Filler Krema Za Područje Oko Očiju SPF 15 15 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu SPF 15 50 Ml

  Dnevna krema popunjava duboke bore, pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen, vraća konture licu, pruža efekat zatezanja i zaštitu od sunca. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a koža je mekša i nežnija.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu SPF 15 50 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna Krema 50 Ml

  Eucerin Hyaluron Filler + Volum Lift krema popunjava duboke bore, pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen, vraća konture licu, pruža efekat zatezanja i zaštitu od sunca.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna Krema 50 Ml
 • Uriage Keratosane Gel Krema 40 Ml

  Uriage keratosane gel krema se koristi kod kožnih zadebljanja, hiperkeratoza: vlasišta, laktova, kolena, stopala. Pokazuje odličnu torelantnost, lako se upija i ne ostavlja masan trag

  Uriage Keratosane Gel Krema 40 Ml
 • Uriage Micelarna Voda Za Osetljivu Kožu 250 Ml

  Ekstrakt kajsije obnavlja, štiti i umiruje kožu.

  Uriage Micelarna Voda Za Osetljivu Kožu 250 Ml
 • Uriage D.S. Gel Za Pranje 150 Ml

  Uriage D.S. Gel za pranje se preporučuje osobama sa seboroičnim dermatitisom za pranje lica, tela i kosmatih delova. Gel za pranje kože se savetuje osobama sklonim iritacijama, crvenilu i perutanju kože.

  Uriage D.S. Gel Za Pranje 150 Ml
 • Uriage Micelarna Voda Za Normalnu I Suvu Kožu 250 Ml

  Ekstrakt brusnice bogat vitaminom C i flavonoidima, deluje antioksidantno, neutrališe slobodne radikale.

  Uriage Micelarna Voda Za Normalnu I Suvu Kožu 250 Ml
 • Ducray Kelual DS Krema 40 Ml

  Ducray kelual DS krema je namenjena za lečenje seboroičnog dermatitisa kože lica i tela kod odraslih osoba, koje prati iritacija, ljuspanje kože, svrab i crvenilo.

  Ducray Kelual DS Krema 40 Ml
 • LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 200 Ml

  LRP Effaclar gel je izbor za čišćenje osetljive kože lica koja je sklona prekomernom lučenju sebuma. Aktivnim sastojcima ovaj nežni penušavi gel uklanja višak masnoće ostavljajući kožu umirenom i potpuno čistom.

  LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 200 Ml
 • La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Balzam 40 Ml

  Cicaplast B5 balzam umiruje i obnavlja kožu. Koristi se kod iritaticija, oštećenja kože, kod ispucale, suve, kože koja se ljušti. Primenjuje se kod beba, dece, odraslih.

  La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Balzam 40 Ml
 • La Roche-Posay Hydreane Lagana Krema 40 Ml

  Pored toga što brzo hidrira kožu, La Roche Posay Hydreane light krema je odlična za negu kože muškaraca jer ne masti kožu i nema izražen miris.

  La Roche-Posay Hydreane Lagana Krema 40 Ml
 • Bioderma Sensibio AR Krema Protiv Crvenila 40 Ml

  Bioderma Sensibio AR krema ima osobinu da smanji pojavu crvenila tanke i isušene kože lica. Lako se nanosi i ne ostavlja masne tragove, dajući potrebnu hidrataciju koži lica.

  Bioderma Sensibio AR Krema Protiv Crvenila 40 Ml
 • Bioderma Sebium Gel 200 Ml

  Bioderma Sebium gel zahvaljujući svom sastavu poštuje masnu i kombinovanu kožu lica i tela, ne zapušavajući njene pore. Ispravlja i postojeće nedostatke problematične kože i utiče na njen kvalitet.

  Bioderma Sebium Gel 200 Ml
 • Noreva Exfoliac Losion 125 Ml

  Noreva Exfolica losion protiv akni zahvaljujući visokim koncentracijam voćnih kiselina pomaže u uklanjanju bubuljica i mitisera, balansira i čisti kožu. Koža postepeno postaje mekša i čistija. Nedostaci nestaju.

  Noreva Exfoliac Losion 125 Ml
 • Eucerin AtopiControl Krema Za Akutnu Negu 40 Ml

  Krema poboljšava izgled kože tokom upalnih stanja, jača funkciju kože i otklanja simptome suve kože. Ova krema nije lek i ne može se koristiti kao zamena za terapiju kortikosteroidnim kremama.

  Eucerin AtopiControl Krema Za Akutnu Negu 40 Ml
 • Noreva Exfoliac Global 6 30 Ml

  Noreva Exfoliac Global 6 je krema 6 u 1, koja uklanja nepravilnosti na koži kod težeg oblika akni. Korišćenjem kreme reguliše se lučenje sebuma, koža je pročišćena, glatka i hidrirana.

  Noreva Exfoliac Global 6 30 Ml
 • Bioderma Sebium Hydra Krema 40 Ml

  Bioderma Sebium Hydra krema trenutno ublažava osećaj zategnutosti kože lica i omogućava joj da diše. Inovativni sastav pomaže u smanjenju iritacije i crvenila oštećene kože. Namenjena je za tinejdžere i odrasle osobe.

  Bioderma Sebium Hydra Krema 40 Ml
 • Bioderma Sensibio AR BB Krema 40 Ml

  Bioderma sensibio AR BB krema je korektivna krema, koja prekriva crvenilo zahvaljujući pigmentima. Upotrebom kreme smanjuje se crvenilo i osećaj vreline na koži.

  Bioderma Sensibio AR BB Krema 40 Ml
 • LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 400 Ml

  LRP Effaclar gel je izbor za čišćenje osetljive kože lica koja je sklona prekomernom lučenju sebuma. Aktivnim sastojcima ovaj nežni penušavi gel uklanja višak masnoće ostavljajući kožu umirenom i potpuno čistom.

  LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 400 Ml
 • Avene Cleanance Hydra Krema 40 Ml

  Avene cleanance hydra krema prilagođena je osobama koje pored masne T-zone lice imaju problem i sa masnoćama na obrazima. Pomaže i za smanjenje iritacije i crvenila lica nakon medicinskog tretmana akni i bubuljica.

 • Avene Cleanance Triacneal Expert Emulzija 30 Ml

  Avene Cleanance Triacneal expert emulzija je proizvod koji ublažava trajne nepravilnosti i zaostale ožiljke, kao i pojavu akni kod odraslih. Takođe smanjuje umnožavanje bakterija i smanjuje crvenilo.

  Avene Cleanance Triacneal Expert Emulzija 30 Ml
 • Uriage Eau Thermale Krema Za Područje Oko Očiju 15 Ml

  Uriage eau thermale hidrantna krema za zonu oko oka redovnim nanošenjem smanjuje otečenost i vidljivost podočnjaka, kao i pojavu sitnih bora i linija u predelu očiju.

  Uriage Eau Thermale Krema Za Područje Oko Očiju 15 Ml
 • Uriage Eau Thermale Lagana Krema SPF 20 40 Ml

  Uriage EAU Thermal legere krem SPF 20 se preporučuje normalnoj i kombinovanoj koži ali dehidriranoj.

  Uriage Eau Thermale Lagana Krema SPF 20 40 Ml
 • La Roche-Posay Effaclar Duo+ Krema SPF 30 40 Ml

  Lrp effaclar duo + spf 30 krema je namenjena masnoj koži sa jače izraženim nepravilnostima i flekama. Krema štiti od UVA/ UVB zraka, zagađenja iz okoline koja mogu dovesti do stvaranja crvenih i smeđih fleka na koži.

  La Roche-Posay Effaclar Duo+ Krema SPF 30 40 Ml
 • Bioderma Sensibio Gel 200 Ml

  Bioderma Sensibio gel ostavlja prijatan osećaj čistoće osetljivoj koži lica i očiju, koja je dodatno sklona crvenilu i perutanju. Lako se nanosi, deluje blago i umirujuće, ostavljajući kožu meku i hidriranu.

  Bioderma Sensibio Gel 200 Ml
 • Uriage Roseliane Krema SPF 30 40 Ml

  Uriage roseliane krema je baršunaste teksture. Prekriva i smanjuje crvenilo, ujednačava ten, štiti, umiruje i hidrira kožu i daje joj prirodan izged

  Uriage Roseliane Krema SPF 30 40 Ml
 • Bioderma Sebium Global 30 Ml

  Bioderma sebium global je namenjena osobama sa masnom i kožom sklonoj aknama. Pročišćava zapušene pore, smanjuje upalne procese, pojavu akni i ožiljaka od akni.

  Bioderma Sebium Global 30 Ml
 • Bioderma Sebium Sensitive Krema 30 Ml

  Bioderma sebium sensitive krema umiruje kožu, povećava njenu otpornost i pročišćava je.

  Bioderma Sebium Sensitive Krema 30 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni Serum 30 Ml

  Ovaj noćni intenzivni serum, zahvaljujući kombinaciji pilinga i seruma poboljšava teksturu kože, podstiče obnavljanje ćelija i popunjava čak i duboke bore tokom noći. Koža postaje glatka i sjajna.

  Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni Serum 30 Ml
 • Uriage Age Protect Multi-action Detox Noćna Krema 40 Ml

  Redovnim korišćenjem Uriage age detoks noćne kreme, postiže se ujednačen ten i svež izgled kože ujutru, lice je nahranjeno i blistavo, smanjeni su znaci starenja i umora.

  Uriage Age Protect Multi-action Detox Noćna Krema 40 Ml
 • Uriage Age Protect Multi-action Fluid 40 Ml

  Multiaktivni fluid za podmlađivanje Uriage Age Protect kožu lica štiti od neželjenih spoljnih uticaja, zaglađuje bore i usporava proces starenja kože.

  Uriage Age Protect Multi-action Fluid 40 Ml
 • Uriage Age Protect Serum 30 Ml

  Primena Age Protect seruma dovodi do vidljivog smanjenja bora i finih linija. Sprečava nastanak tamnih fleka, štiti kožu od zagađenja i plave svetlosti, vraća koži vitalnost i blistavost.

  Uriage Age Protect Serum 30 Ml
 • LRP Hyalu B5 Serum 30 Ml

  Zahvaljujući jedinstvenom sastavu nakon nanošenja koži se vraća gipkost, revitalizirana je, hidrirana, ten je svežiji, bore su manje vidljive.

  LRP Hyalu B5 Serum 30 Ml
 • Sebamed Clear Face Sapun Za Čišćenje Lica 100 G

  Kod kože sklone nastanku mitisera i bubuljica ključni korak je redovno i efikasno čišćenje lica. Obezbeđuje se čišćenje, zaštita od bakterija koje izazivaju akne i efikasno se sprečava stvaranje novih akni.

  Sebamed Clear Face Sapun Za Čišćenje Lica 100 G
 • Uriage D.S. Emulzija 40 Ml

  Uriage D.S.emulzija se preporučuje za negu kože osobama sa seboroičnim dermatitisom, kožu umiruje, hidrira i sprečava njeno perutanje. Peporučuje se i za temenjaču kod beba. Krema je hipoalergena i nekomedogena.

  Uriage D.S. Emulzija 40 Ml
 • Uriage Termalna Voda Sprej 50 Ml

  Uriage termalna voda sprej 50 ml

  Uriage Termalna Voda Sprej 50 Ml
 • Uriage Eau Thermale Serum 30 Ml

  Uriage eau thermale serum je efiksan kod dehidrirane kože koji povećava efikasnost hidratacije kreme do 10 puta. Kontinuirano i maksimalno obezbeđuje koži hidrataciju, stvara barijeru na koži koja sprečava dehidrataciju. U kombinaciji sa dnevnom kremom, koža će biti intenzivno hidrirana i ispunjena, a ten blistav

  Uriage Eau Thermale Serum 30 Ml
 • LRP Effaclar Duo + Krema 40 Ml

  Lrp Effaclar duo je lagane teksture, lako se upija i pruža celodnevnu hidrataciju. Aktivnim sastojcima deluje protiv nepravilnosti na koži, otpušava začepljene pore, uklanja postojeće i sprečava nastanak novih fleka.

  LRP Effaclar Duo + Krema 40 Ml
 • Uriage Hyseac 3-regular Tonirana Krema SPF 30 40 Ml

  Uriage Hyseac tonirana krema ima keratoregularno, antiinflamatorno i matirajuće dejstvo. Lagane je i nemasne teksture, ujednačava ten

  Uriage Hyseac 3-regular Tonirana Krema SPF 30 40 Ml
 • Uriage Hyseac SOS Pasta 15 Ml

  Uriage hyseac sos pasta uništava bakterije na površini i u dubinskim slojevima kože, smanjuje vidljivost akni, ne zapušava pore, sasušuje promene na koži. Rezultat je vidljiv u roku od dva dana. Zahvaljujući Uriage termlnoj vodi, pasta takodje i umiruje i hidrira kožu priikom nanošenja

  Uriage Hyseac SOS Pasta 15 Ml
 • Uriage Xemose Umirujući Balzam 50 Ml

  Dugotrajno obnavlja kožu i umiruje iritacije i svrab. Obnavlja kožnu barijeru, stimuliše sintezu filagrina u keratinocitima. Obnavlja čvrstinu međućelijskih veza u rožnatom sloju.

  Uriage Xemose Umirujući Balzam 50 Ml
 • Uriage Eau Thermale Hidrantni Gel 40 Ml

  Obnavlja kožnu barijeru, zadržava optimalan nivo hidratacije. Sprečava isušivanje kože.

  Uriage Eau Thermale Hidrantni Gel 40 Ml
 • Avene Hydrance Aqua Gel 50 Ml

  Hidratantna i izuzetno osvežavajuća gel tekstura koži daje mekoću i blistavost. Trajno hidrirana, koža iz dana u dan pokazuje svu svoju svežinu.

  Avene Hydrance Aqua Gel 50 Ml
 • Eucerin PH5 Losion Za Telo 200 G

  Eucerin ph 5 losion je prijatnog mirisa, lako se razmazuje i koža ga brzo upija. Aktivni sastojci losiona aktiviraju enzime kože kako bi se ojačala njena zaštitna funkcija i štitila je od zagađivača iz okoline.

  Eucerin PH5 Losion Za Telo 200 G
 • Eucerin Ulje Za Negu Tela Protiv Strija

  Eucerin ulje za negu kože protiv strija, zahvaljujući svom sastavu, pospešuje cirkulaciju krvi, jača elastičnost kože i značajno umanjuje pojavu strija. Redovno upotrebom koža postaje glatka, meka i prijatnog mirisa.

  Eucerin Ulje Za Negu Tela Protiv Strija
 • Bioderma Atoderm Krem 500 Ml

  Bioderma Atoderm krema je namenjena dugotrajnoj hidrataciji normalne, suve i osetljive kože lica i tela kod beba, dece i odraslih. Svojim sastavom istovremeno ojačava kožnu barijeru i pruža osećaj mekoće i elastičnosti.

  Bioderma Atoderm Krem 500 Ml
 • Avene Xeracalm AD Krema 200 Ml

  XeraCalm A.D. krema je posebno formulisana za negu suve kože odojčadi, dece i odraslih, za negu kože sklone, iritacijama, crvenilu i svrabu prouzrokovanim suvom kožom.

  Avene Xeracalm AD Krema 200 Ml
 • Avene Xeracalm AD Balzam 200 Ml

  XeraCalm A.D. balzam je posebno formulisan za negu suve kože odojčadi, dece i odraslih, za negu kože sklone iritacijama, crvenilu i svrabu prouzrokovanim suvom kože.

  Avene Xeracalm AD Balzam 200 Ml
 • Avene Xeracalm AD Ulje 400 Ml

  Avene Xeracalm Ad Ulje je preparat koji nežno čisti, umiruje i hrani vrlo suvu kožu. Pogodan za odojčad, decu i odrasle.

  Avene Xeracalm AD Ulje 400 Ml
 • Uriage Xemose Mleko 500 Ml

  Uriage Xemose mleko obnavlja kožnu barijeru, hidrira i trenutno umiruje osećaj zatezanja i svraba kod suve kože. Namenjena je nezi kože lica i tela beba, dece i odraslih.

  Није доступно
  Uriage Xemose Mleko 500 Ml
 • Bioderma Sebium Losion 200 Ml

  Bioderma sebium losion vrši dubinsku hidrataciju kože, smanjuje lučenje masnoća i uklanja nepravilnosti. Može se koristiti kao nega normalne, masne do mešovite i kože sklone nepravilnostima i aknama.

  Bioderma Sebium Losion 200 Ml
 • A-Derma Exomega Control Ulje 500 Ml

  Kožu uvek sušiti samo tapkanjem.

  A-Derma Exomega Control Ulje 500 Ml
 • Eucerin Aquaphor Regenerativna Mast 220ml

  Ubrzava regeneraciju kože i klinički dokazano pomaže oporavak suve ispucale i iritirane kože. Preparat je pogodan i za bebe od 3. meseca.

  Eucerin Aquaphor Regenerativna Mast 220ml
 • Eucerin UreaRepair Plus Losion Sa 5 % Uree 250 Ml

  Eucerin Urearepair Plus Losion sa 5% Uree trenutno olakšava simptome kao što su svrab, hrapavost i perutanje. Koža postaje mekana i elastična.

  Eucerin UreaRepair Plus Losion Sa 5 % Uree 250 Ml
 • Bioderma Atoderm Krema Za Suvu Kožu 200ml

  Atoderm krema stimuliše obnavljanje strukture kožne barijere, smanjuje penetraciju aktivatora inflamacije I održava vlažnost kože.

  Bioderma Atoderm Krema Za Suvu Kožu 200ml
 • Bioderma Atoderm PP Balzam Za Lice I Telo 500 Ml

  Bioderma Atoderm PP balzam za lice i telo obnavlja i neguje Vašu suvu i osetljivu kožu. Namenjen je za svakodnevnu negu veoma suve kože kod svih uzrasta, bebe, deca, odrasli.

  Bioderma Atoderm PP Balzam Za Lice I Telo 500 Ml
 • Bioderma Atoderm Intensive 500 Ml

  Bioderma Atoderm Intensive je namenjen za negu vrlo suve, osetljive, iritirane i atopične kože lica i tela kod beba, dece i odraslih. Umiruje svrab i smanjuje iritaciju, dodatno ojačava kožnu barijeru.

  Bioderma Atoderm Intensive 500 Ml
 • Bioderma Atoderm Penasti Gel Za Lice I Telo 500ml

  Obogaćen pročišćavajućim aktivnim supstancama i vitaminom PP, što omogućava suzbijanje mikroorganizama koji su odgovorni za suvoću kože. Suzbija neprijatne senzacije i iritacije i ojačava prirodnu barijeru kože.

  Bioderma Atoderm Penasti Gel Za Lice I Telo 500ml
 • Uriage Xemose Cerat 200 Ml

  Uriage xemose cerat obnavlja i ishranjuje veoma suvu i kožu sklonu iritcijama, atopiji, ihtiozi i psorijazi. Lako se nanosi u pruža trenutni osećaj prijatnosti. Može da se koristi za lice i telo

  Uriage Xemose Cerat 200 Ml
 • Uriage Xemose Krema 200 Ml

  Dugotrajno obnavlja kožu i umiruje iritacije i svrab. Obnavlja kožnu barijeru, stimuliše sintezu filagrina u keratinocitima. Obnavlja čvrstinu međućelijskih veza u rožnatom sloju.

  Uriage Xemose Krema 200 Ml
 • A-Derma Exomega Control Krema 200 Ml

  Emolijentna krema za negu suve kože koja svrbi. Za lice i telo. Može se koristiti od rođenja. Prirodna sterilna formula, bez konzervanasa i mirisa.

  A-Derma Exomega Control Krema 200 Ml
 • Eucerin PH5 Lagani Losion

  Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. Preparat je pogodan i za bebe od 3. meseca.

  Eucerin PH5 Lagani Losion
 • Oral-B Električna Četkica Za Zube Frozen

  Oral B D12.513K PWR Toothbrush Frozen je električna četkica za zube, koja se kreće pomoću oscilacija i rotacija za napredno čišćenje, omogućuje deci svaobuhvatno čišćenje zuba dok uče o pravilnim navikama oralne higijene.

  Oral-B Električna Četkica Za Zube Frozen
 • Oral B Električna Četkica Star Wars

  ORAL B CETKICA EL.STAR WARS MT ova zubna četkica je namenjena za ličnu negu. ORAL-B električne četkice za zube, koje su posebno dizajnirane za decu, pomoći će im da efikasnije peru zube dok se zabavljaju uz Magic Timer App™. Pretvorite obavezu u zabavno iskustvo i naviku Vašoj deci.

  Oral B Električna Četkica Star Wars
 • Oral B Električna Četkica Mickey Mouse

  ORAL B CETKICA MICKEY BRUSH 86 LOYA ova zubna četkica je namenjena za ličnu negu. ORAL-B električne četkice za zube, koje su posebno dizajnirane za decu, pomoći će im da efikasnije peru zube dok se zabavljaju uz Magic Timer App™. Pretvorite obavezu u zabavno iskustvo i naviku Vašoj deci.

  Oral B Električna Četkica Mickey Mouse
 • Eucerin Fluid Za Zaštitu Osetljive Kože Od Sunca SPF 50+ 50 Ml

  Zahvaljujući svom sastavu, pruža efikasnu zaštitu kože lica od sunca i umiruje osetljivu i masnu kožu. Ima laganu teksturu, koža ga brzo upija. Može biti i odlična podloga za šminku.

  Eucerin Fluid Za Zaštitu Osetljive Kože Od Sunca SPF 50+ 50 Ml
 • Bioderma Photoderm Max Krema SPF 50+ 40 Ml

  Pored površinskog UVA/UVB zaštitnog dejstva, Photoderm MAX pruža pravu unutrašnju biološku zaštitu. Ovaj ekskluzivni patent vrši zaštitu i stimulisanje odbrambenog sistema kože tokom izlaganja suncu.

  Bioderma Photoderm Max Krema SPF 50+ 40 Ml
 • Bioderma Photoderm Nude Touch Light SPF 50+ 40 Ml

  Photoderm nude touch SPF50 matira kožu 8h (kontroliše lučenje sebuma), ujednačava ten, daje intenzivnu blistavost, smanjuje nepravilnosti, vodootporan. Lagana, svilenkasta tekstura, puderast finiš, stapa se sa kožom.

  Bioderma Photoderm Nude Touch Light SPF 50+ 40 Ml
 • Bioderma Photoderm Mineral SPF 50+ 40 Ml

  Bioderma photoderm M tonirana krema SPF50+ pruža snažnu zaštituod sunčevog zračenja zahvaljujući SPF50+ i specijalno je namenjena smanjenju postojećih fleka na koži, a ujedno i smanjuje rizik od nastanka novih fleka.

  Bioderma Photoderm Mineral SPF 50+ 40 Ml
 • Bioderma Photoderm AR SPF 50+ 30 Ml

  Bioderma Photoderm AR tonirana krema sa SPF 50 pruža zaštitu od sunca osetljivoj koži i koži sklonoj crvenilu, bockanju i zatezanju. Pored toga, krema sadrži i prirodne pigmente i prilagođava se boji tena.

  Bioderma Photoderm AR SPF 50+ 30 Ml
 • Ladival Losion Za Decu SPF 50+ 200 Ml

  Visoka UVA, UVB i IR zaštita. Štiti od opekotina od sunca. Formulacija izuzetno kompatibilna sa kožom