Delivery GO Benu apoteke

Bulevar kraljice Marije 56, Stara radnička kolonija
Donesi Deals
100 RSD
30'
350 RSD
Donesi Deals

Tražili ste. Mi vam donosimo!
Po prvi put, Benu apoteke dolazi do vas!

 • 30 Posto Popusta Na Livsane Beta Karoten Plus Kapsule

  Donesi Deals
 • 30 Posto Popusta Na Livsane Lactoactive Digestive Balance Now Kapsule

  Donesi Deals
 • 30 Posto Popusta Na Livsane Krem Za Stopala 50 Ml

  Donesi Deals
 • Uz Bilo Koji Naručeni Pampers Dobijate Vlažne Maramice Za 1 Dinar

  Donesi Deals
 • Magnall Marine Mineral 30 Kapsula

  Za normalnu funkciju mišića i nervnog sistema. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju imunog sistema, normalnom metabolizmu stvaranja energije. Doprinosi normalnoj ravnoteži elektrolita, normalnoj sintezi proteina, normalnoj psihološkoj funkciji, regulaciji hormonske aktivnosti.

 • Dumm Junior Sprej Protiv Komaraca 100 Ml

  DUMM junior sprej predstavlja jedinstvenu kombinaciju eteričnih ulja koje deluju protiv komaraca i napada drugih insekata, a u isto vreme je nežan prema osetljivoj dečijoj koži.

 • Dumm Sprej Protiv Komaraca Za Odrasle 100 Ml

  DUMM sprej za odrasle predstavlja jedinstvenu kombinaciju eteričnih ulja koja deluju protiv komaraca i napada drugih insekata, a u isto vreme su nežna prema koži.

 • Pampers Vlažne Maramice Sensitiv 6x52 Komada

  Pampers maramice vlažne maramice Sensitiv New je pakovanje od 52 pojedinačne maramice. Maramice su dermatološki testirane i ne sadrže alkohol. Sadrže plastificiranu foliju koja štiti od isušivanja. Bez mirisa su i pogodne za najosetljiviju kožu beba.

 • Krauterhof Sport Gel 150 Ml + Krauterhof Ranac Gratis

  Uz bilo koji od odabrana dva proizvoda - Krauterhof sport gel cold 150 ml ili Krauterhof sport gel hot 150 ml dobijate na poklon Krauterhof ranac

 • 2 X Krauterhof Sport Gel 150 Ml + Slušalice Gratis

  Uz zajedno kupljena dva proizvoda - Krauterhof sport gel cold 150 ml i Krauterhof sport gel hot 150 ml dobijate na poklon slušalice

 • Krauterhof Konjski Balzam 250 Ml

  Gel pospešuje prokrvljenost kože i neguje je. Konjski balzam u vidu gela hladi, opušta i okrepljuje. Pogodan je za masažu vrata, ramena, leđa, zglobova i nogu. Prijatno osvežava i revitalizuje kožu. Pospešuje prokrvljenost kože i neguje je.

  Krauterhof Konjski Balzam 250 Ml
 • Krauterhof Konjski Balzam 500 Ml

  Gel daje osećaj hlađenja, pospešuje prokrvljenost kože i neguje je. Konjski balzam u vidu gela hladi, opušta i okrepljuje. Pogodan je za masažu vrata, ramena, leđa, zglobova i nogu. Prijatno osvežava i revitalizuje kožu. Pospešuje prokrvljenost kože i neguje je.

  Krauterhof Konjski Balzam 500 Ml
 • Krauterhof Konjski Balzam Sa Efektom Toplote 250 Ml

  Gel zagreva kožu, deluje opustajuće i smanjuje nelagodnosti. Efekat zagrevanja kože utiče na smirivanje reumatskog bola.

  Krauterhof Konjski Balzam Sa Efektom Toplote 250 Ml
 • Krauterhof Konjski Balzam Sa Efektom Toplote 100 Ml

  Gel zagreva kožu, deluje opustajuće i smanjuje nelagodnosti.

  Krauterhof Konjski Balzam Sa Efektom Toplote 100 Ml
 • Pernaton Gel Classic 125 Ml

  Pernaton gel classic zahvaljujući prisutnom Perna ekstraktu koji je gradivni element zglobne hrskavice, pomaže u regeneraciji vezivnog tkiva. Time se bol i otok u zglobovima smanjuje.Efikasno štiti od propadanja zglobne hrskavice. Koristi se kod upalnih stanja zglobova i hroničnih reumatskih bolova. Može se koristiti pre ili nakon sportskih aktivnosti, jer ima nemasnu strukturu i pruža prijatan osećaj hlađenja.

  Pernaton Gel Classic 125 Ml
 • Alpska Krema 200 Ml

  Alpska krema je biljna krema od pažljivo odabranog lekovotog bilja iz alpskih predela. Namenjena je ublažavanju i otklanjanju bolova u leđima, mišićima i zglobovima. Koristi se za oporavak nakon uganuća, istegnuća i nakon preloma, kao i kod ujeda insekata.

  Alpska Krema 200 Ml
 • Khan Yaki Antireumatski Flaster

  Ispoljava dugotrajno toplotno delovanje. Uzrokuje pojačanu prokrvljenost sa povećanim crvenilom koji dovodi do prijatnog osećaja toplote. Lokalno sredstvo za ublažavanje bolova, napetosti i ukočenosti u mišicima, zglobovima i kostima

  Khan Yaki Antireumatski Flaster
 • Krauterhof Konjski Balzam 100 Ml

  Prirodni melem sa efektom hlađenja. Pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova. Podstiče perifernu cirkulaciju

  Krauterhof Konjski Balzam 100 Ml
 • Krauterhof Konjski Balzam Sa Efektom Toplote 500 Ml

  Prirodni melem sa efektom zagrevanja. Preporučuje se za bolove u zglobovima i mišićima jačeg intenziteta i hronične reumatske bolove. Pogodan je za zagrevanje mišića pre sportskih aktivnosti

  Krauterhof Konjski Balzam Sa Efektom Toplote 500 Ml
 • Pernaton Gel Forte 125 Ml

  Pomaže kod regeneracije vezivnog tkiva. Smanjuje bol u zglobovima. Povećava pokretljivost zglobova

  Pernaton Gel Forte 125 Ml
 • Krauterhof Gavez Gel 250 Ml

  Delotvoran u lečenju istegnuća i iščašenja. Delotvoran kod reumatskih deformiteta ručnih i nožnih zglobova. Ubrzava srastanje prelomljenih kostiju

  Krauterhof Gavez Gel 250 Ml
 • Čaj Uvin Br.14 50 G

  Uvin čaj ( medveđe grožđe ) olakšava izmokravanje i ublažava bolove prisutne kod upalemokraćnih kanala i bešike. Sastojci ove čajne mešavine pokazuju i antimikrobne osobine ( deluju na uzročnike urinarne infekcije ) i imaju spazmolitičkiefekat čime ublažavaju grčeve i bolove izazvane upalom sluzokože mokraćnih kanala.

  Čaj Uvin Br.14 50 G
 • Čaj Plantax 5 G

  Čaj Plantax koristi se za ublažavanje grčeva i nadimanja, smanjuje nadutost i poboljšava varenje. Etarska ulja komorača stimulišu pokretljivost organa za varenje i lučenje želudačne kiseline. Kao rezultat toga, hrana se lakše vari i brže apsorbuje. Aktivni sastojci sprečavaju pojavu gasova i olakšavaju njihovu eliminaciju.

  Čaj Plantax 5 G
 • Hipp Čaj Za Dojilje 200 G

  HIPP ČAJ ZA DOJILJE razvijen je za period posebnih potreba pri kraju trudnoće i tokom perioda dojenja. Sadrži mešavinu biljaka kao što su kim, komorač i anis koje stimulišu stvaranje mleka. Pored toga, HIPP ČAJ ZA DOJILJE ima prijatan ukus i pomaže u unosu dovoljne količine tečnosti potrebne u periodu dojenja. Ne sadrži gluten, pa je pogodan za osobe koje su osetljive ili alergične na gluten.

  Hipp Čaj Za Dojilje 200 G
 • Solgar Omega-3 1000 Mg 60 Tableta

  Solgar Omega 3 1000mg tbl.a60 je prirodni izvor omega-3 nezasićene masne kiseline i vitamina E.Omega-3 imaju značajnu ulogu u zdravlju organizma.Smanjuju rizik za nastanka kardiovaskularnih bolesti jer sprečavaju agregaciju trombocita.Snižavaju krvni pritisak jer dovode do vazodilatacije krvnih sudova.Povoljno utiču na nivo holesterola u krvi.Omega 3 kiseline imaju i povoljan uticaj na očuvanje bubrežne funkcije.Takođe smanjuju rizik za razvoj dijabetesa.Vitamin E sprečava oksidaciju omega 3.

  Solgar Omega-3 1000 Mg 60 Tableta
 • Save Oil Plus 30 Kapsula

  Save Oil Plus sadrže uljani ekstrakt račića Antarktika sa dodatkom polikozanola i koenzima Q10. Polikozanoli i omega masne kiseline različitim mehanizmima dovode do normalizacije holeterola u krvi. Save Oil Plus kapsule pomažu očuvanju normalnih vrednosti masnoća u krvi i u stvaranju energije u ćelijama, naročito u srčanim i skeletnim mišićima, što dovodi do očuvanja srčanog mišića i manjeg zamaranja skeletnih mišića.

  Save Oil Plus 30 Kapsula
 • Dr Viton Omega 3 + Vitamin E + Vitamin D3 60 Kapsula

  Dr.Viton Omega 3 je dodatak ishrani koji povoljno utiče na funkciju mozga. Suzbija depresivna stanja. Ublažuje bolove kod reumatoidnog artritisa. Prevenira kardiovaskularna oboljenja.

  Dr Viton Omega 3 + Vitamin E + Vitamin D3 60 Kapsula
 • Biostatine Forte 30 Tableta

  Biostatine forte je dodatak ishrani na biljnoj bazi preporučen odraslim osobama koje imaju povećane masnoće u krvi i povećan rizik od srčanih bolesti usled ateroskleroze ili dijabetesa. Zahvaljujući prirodnim sastojcima proizvod doprinosi normalnom održavanju nivoa holesterola u krvi, štiti krvne sudove, deluje protivupalno i antioksidantno, tako što čuva elastičnost krvnih sudova i smanjuje rizik od stvaranja tromba.

  Biostatine Forte 30 Tableta
 • Venodia Plus 60 Film Tableta

  VENODIA PLUS TABLETEkoriste se kao pomoć kod hronične venske insuficijencije koja se prvo manifestuje bolom u nogama, osećajem teških, umornih nogu, svraba i peckanja, trnjenja i grčeva u nogama, a kasnije i oticanjem nogu. Venodia plus tablete koriste se i kod problema sa hemoroidima. Venodia Plus sadrži prirodni, prećišćeni i mikronizovani kompleks bioflavonoida Diosmin + Hesperidin 500 mg, sa dodatkom ekstrakta koprive i borovnice. Diosmin i hesperidin su bioflavonoidi koji se dobijaju iz nezrelih plodova posebne vrste male narandže Rutacea Aurantia. Deluju protivupalno, povoljno utiču na venski tonus i otpornost kapilara. Ekstrakt borovnice doprinosi održavanju elastičnosti krvnih sudova, smanjuje osećaj teških nogu i povoljno deluje na mikrocirkulaciju. Ekstrakt koprve povoljno utiče na cirkulaciju u stopalima, smanjuje osećaj teških i umornih nogu, doprinosi eliminaciji toksina i poboljšava limfnu drenažu.

  Venodia Plus 60 Film Tableta
 • Coenzim Q10 100 Mg 30 Kapsula

  Optimalno funkcionisanje organizma.

  Coenzim Q10 100 Mg 30 Kapsula
 • Jamieson Omega 3-6-9 1200 Mg 80 Kapsula

  Sprečava nagomilavanje krvnih pločica na zidovima arterija i shodno tome smanjuju rizik od pojave infarkta. Važan za pravilno funkcionisanje mozga. Pruža najoptimalniju i potpunu regulaciju holesterola i triglicerida

  Jamieson Omega 3-6-9 1200 Mg 80 Kapsula
 • Arteroprotect Forte 20 Kapsula

  Arteroprotect Forte je dodatak ishrani namenjen pacijentima koji žele da snize povišen nivo ukupnog i lošeg (LDL) holesterola i da smanje rizik od ateroskleroze. Dodatno preparat Arteroprotect Forte doprinosi formiranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju krvnih sudova, pomaže da se spreče oštećenja krvnih sudova i poveća njihovu elastičnost.

 • Hemor-M Mast Protiv Hemoroida 10 G

  Hemor-M mast je mošusna mast za hemoroide namenjena ublažavanju oteklina hemoroida i bolova u predelu analnog otvora. Posebno je efikasna u tretmanu hemoroida praćenih krvarenjem.

  Hemor-M Mast Protiv Hemoroida 10 G
 • Eucerin PH5 Ulje Za Tuširanje 200 G

  EUCERIN PH 5 ULJE ZA TUŠIRANJE 200G, sadrži izuzetno blage sastojke koji su pogodni za čišćenje suve, osetljive kože. Ima optimalnu pH vrednost i na taj način štiti prirodnu odbranu kože i povećava njenu otpornost. Bogato je prirodnim uljima, dopunjuje lipide i ostavlja negovan i svilenkasto mekan osećaj na koži. Sprečava isušivanje kože čak i posle česte upotrebe. Pogodno je za upotrebu kod dece starije od tri godine.

  Eucerin PH5 Ulje Za Tuširanje 200 G
 • Eucerin UreaRepair Plus Losion Sa 10 % Uree 250 Ml

  EUCERIN UREAREPAIR PLUS LOSION SA 10% UREE sadrži ureu, ceramide i druge prirodne vlažeće faktore, koji vezuju vodu i jačaju prirodnu, zaštitnu barijernu funkciju kože i na taj način sprečavaju dalji gubitak vlažnosti. Trenutno olakšava tipične simptome suve kože kao što su hrapavost, perutanje i osetljivost. Smanjuje svrab, intenzivno hidrira plus 48h odlaže pojavu simptoma izrazito suve i grube kože. Pogodan je za osobe sa kserozom, dijabetesom, psorijazom i pilarnom keratozom.

  Eucerin UreaRepair Plus Losion Sa 10 % Uree 250 Ml
 • Uriage Xemose Krema 400 Ml

  URIAGE XEMOSE KREMAnamenjena je suvoj i vrlo suvoj koži. Obnavlja kožnu barijeru ideluje protiv upale koja nastaje kao posledica oslabljene kožne barijere. Hidrira i omekšava kožu. Zahvaljujući novom Uriage patentu Hronoksinu trenutno uklanja osećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba. Uriage Xemose krema može da se koristi od rođenja pa nadalje. Proizvod je bez mirisa, nelepljive teksture i brzo se upija. Osobama sa kožom koja se ljuspa, kao kod psorijaze, umesto kreme preporučujemo Xemose mleko.

  Uriage Xemose Krema 400 Ml
 • Uriage Xemose Ulje Za Kupanje 500 Ml

  URIAGE XEMOSE ULJE ZA KUPANJE namenjeno je suvoj i vrlo suvoj koži. Nežno čisti i umiruje kožu, hidrira i štiti od isušujućeg efekta tvrde vode. Uklanja osećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba. Obnavlja kožnu barijeru i ostavlja zaštitni sloj na koži. Uriage Xemose ulje za kupanje može da se koristi od rođenja pa nadalje. Osobama sa kožom koja se ljuspa, kao kod psorijaze, umesto ulja za kupanje preporučujemo Xemose sindet za kupanje.

  Uriage Xemose Ulje Za Kupanje 500 Ml
 • Aptamil LF 400 G

  Aptamil Lactose Free (LF) je početna formula za odojčad sa intolerancijom na laktozu. Pogodno je od samog rođenja ili po prestanku dojenja. Obične mlečne formule sadrže laktozu, prirodni šećer, kao i majčino mleko. Kada je odojče intolerantno na laktozu onda se ovaj šećer uklanja i nadomesti se sa alternativnim maltodekstrinom.

  Aptamil LF 400 G
 • Milupa Pirinač 250 G 4+

  MILUPA PIRINAČ 250GR 4+, MILUPA je proizvod namenjen nemlečnoj ishrani beba od 4 meseca, sadrži pirinač, jod i gvožđe, bez šećera i glutena

  Milupa Pirinač 250 G 4+
 • Bebelac 2 400 G

  Bebelac 2 je kompletna mlečna formula sastavom prilagođena nutritivnim potrebama odojčeta starosti od 6 meseci sa više proteina, elektrolita i mikroelemenata, obogaćena prebioticima, gvožđem i vitaminom D, bez saharoze i glutena.

  Bebelac 2 400 G
 • Bebelac 1 400 G

  Bebelac 1 je adaptirana mlečna formula za novorođenče i odojče od 0 do 6 meseci, sa dodatim esencijalnim masnim kiselinama (LCP),prebioticima, taurinom i optimalnim sadržajem gvožđa i vitamina D, bez saharoze i glutena.

  Bebelac 1 400 G
 • Bebelac 3 400 G

  Beblac 3 je namenjen za ishranu deteta u fazi prelaska sa majčinog mleka ili standardne mlečne formule na obično kravlje mleko i ima optimalan nutritivni sastav, sa dodatkom gvožđa, cinka, joda i vitamina C i D, bez glutena.

  Bebelac 3 400 G
 • Novalac 1 400 G 0-6 Meseci

  Novalac je dijetetski proizvod namenjen bebama kojima je potrebna dohrana pored maminog mleka ili koje zahtevaju potpunu ishranu adaptiranom formulom. Potpuno je prilagođena nutritivnim potrebama najmlađih, stvorena tako da se sve hranljive materije u tečnom obliku najbolje vare. Visok je stepen bezbednosti u čitavom procesu proizvodnje mleka kotrolisano standardima kvaliteta. Ne sadrži genetski modifikovane supstance. Sastav mleka je u skladu sa Evropskom direktivom o dečijoj ishrani.

  Novalac 1 400 G 0-6 Meseci
 • Novalac 2 400 6+ Meseci

  Novalac je dijetetski proizvod namenjen bebama kojima je potrebna dohrana pored maminog mleka ili koje zahtevaju potpunu ishranu adaptiranom formulom. Potpuno je prilagođena nutritivnim potrebama najmlađih, stvorena tako da se sve hranljive materije u tečnom obliku najbolje vare. Visok je stepen bezbednosti u čitavom procesu proizvodnje mleka kotrolisano standardima kvaliteta. Ne sadrži genetski modifikovane supstance. Sastav mleka je u skladu sa Evropskom direktivom o dečijoj ishrani.

  Novalac 2 400 6+ Meseci
 • Novalac 3 400 G Ukus Vanila

  Novalac je dijetetski proizvod namenjen bebama kojima je potrebna dohrana pored maminog mleka ili koje zahtevaju potpunu ishranu adaptiranom formulom. Potpuno je prilagođena nutritivnim potrebama najmlađih, stvorena tako da se sve hranljive materije u tečnom obliku najbolje vare. Visok je stepen bezbednosti u čitavom procesu proizvodnje mleka kotrolisano standardima kvaliteta. Ne sadrži genetski modifikovane supstance. Sastav mleka je u skladu sa Evropskom direktivom o dečijoj ishrani.

  Novalac 3 400 G Ukus Vanila
 • Novalac Allernova 400 G

  Novalac Allernova AR je hidrolizatna formula za odojčad i decu preosetljivu na belančevine kravljeg mleka. Upotrebljava se za ishranu odojčadi od rođenja do 36 meseci starosti. U prvim mesecima života najčešća preosetljivost je na belančevine kravljeg mleka. U prvoj godini najčešći simptomi su vezani sa sistem za varenje, problem se manifestuje kao proliv, zatvor, povraćanje, gastrointestinalne smetnje i simptomi na koži praćeni osipom sa svrabom, ekcemom, promenama oko usta nakon uzimanja mlečnog obroka.

  Novalac Allernova 400 G
 • Hipp 1 Combiotic 300 G

  Iako je majčino mleko nezamenjivo, HiPP Nauka o ishrani je na osnovu najnovijih saznanja dobijenih istraživanjem majčinog mleka razvila novu generaciju mlečne hrane u poboljšanom Hipp BIO kvalitetu. Kombinacija prebiotikai probiotika uz omega 3 i 6 polunezasićenim masne kiseline obezbeđuje kompletnu ishranu odojčeta do 6 meseci starosti.

  Hipp 1 Combiotic 300 G
 • Humana 2 PB 600 G

  HUMANA 2 PB je prelazno mleko pogodno za odojčad stariju od 6 meseci kao deo izbalansirane ishrane usklađene sa povećanim hranljivim potrebama. Može se koristiti kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada majka više ne doji. Zahvaljujući svom sastavu, podstiče razvoj zdrave crevne flore, podržava imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze. Bez glutena.

  Humana 2 PB 600 G
 • Humana 1 PB 600 G

  HUMANA 1 PB sadrži visokokvalitetne i hranljive materije i energetski je prilagodjena posebnim nutritivnim potrebama novorođenčeta i odojčeta tokom prvih šest meseci života. Može da se koristi kao dopuna majčinom mleku ili za isključivu ishranu kada se dete ne doji. Ne sadrži skrob i gluten. Zahvaljujući svom sastavu podstiče razvoj zdrave crevne flore, podržava imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze.

  Humana 1 PB 600 G
 • Aptamil 2 400 G

  Adaptirana mlečna formula prilagođena nutritivnim potrebama starijeg odojčeta od 6 mes do 1 godine starosti.

  Aptamil 2 400 G
 • Aptamil 1 400 G

  Aptamil 1 u pakovanju od 800 g je kompletno mleko za odojčad pripremljeno da zadovolji sve nutritivne potrebe vaše bebe tokom prvih šest meseci života. Sadrži kombinaciju visoko odabranih sastojaka (Pronutra+) kao što su prebiotici, galakto/frukto-oligosaharidi i polinezasićene masne kiseline dugog lanca koji obezbeđuju normalno funkcionisanje imunog sistema, postizanje optimalnih kognitivnih sposobnosti i pravilan psihomotorni razvoj.

  Aptamil 1 400 G
 • Hipp 3 Junior Combiotic Mleko 500 G

  Sadržaj proteina je prilagođen za malu decu. Izvor vitamina A,C i D. Lako svarljivo.

  Hipp 3 Junior Combiotic Mleko 500 G
 • Aptamil 1 800 G

  Aptamil 1 u pakovanju od 800 g je kompletno mleko za odojčad pripremljeno da zadovolji sve nutrituvne potrebe vaše bebe tokom prvih šest meseci života. Sadrži kombinaciju visoko odabranih sastojaka (Pronutra+) kao što su prebiotici, galakto/frukto-oligosaharidi i polinezasićene masne kiseline dugog lanca koji obezbeđuju normalnom funkcionisanju imunog sistema, postizanje optimalnih kognitivnih sposobnosti i pravilan psihomotorni razvoj.

  Aptamil 1 800 G
 • Aptamil 2 800 G

  Aptamil 2 Pronutra+ je prelazno mleko za odojčad koje zadovoljava sve nutritivne potrebe za rast i razvoj vaše bebe, od šest meseci do godinu dana. Pronutra+ je izbalansirana mešavina odabranih sastojaka koja se sastoji od: prebiotika (galakto/frukto-oligosaharida), vitamina A, C, D i gvožđa i polinezasićenih masnih kiselina dugog lanca.

  Aptamil 2 800 G
 • Humana 3 600 G

  HUMANA 3 je prelazno mleko pogodno za posebnu dijetetsku namenu za bebe starije od 10 meseci kao deo izbalansirane ishrane. Zahvaljujući svom sastavu, podstiče razvoj zdrave crevne flore, podržava imuni sistem i sazrevanje crevne mukoze. Može se korisiti nakon majčinog mleka ili prelazne mlečne formule Humana 2, kao i nakon bilo koje druge prelazne formule. Bez glutena.

  Није доступно
  Humana 3 600 G
 • Seni Ulošci Lady Plus 15 Komada

  Seni ulošci lady plus su dimenzija 42cm x 21cm. Predstavljaju pouzdanu i diskretnu zaštitu kod umerenog nevoljnog mokrenja.

  Seni Ulošci Lady Plus 15 Komada
 • Seni Active Pelene Gaćice Classic L - Preko 70 Kg 10 Komada

  Seni pelene gaćice active classic su jednokratne, zaštitne pelene u obliku gaćica, koje se koriste kod blagog do umerenog nevoljnog mokrenja. Elastičnih su rubova koji osiguravaju prijanjanje i udobnost. Namenjene su osobama preko 70 kg.

  Seni Active Pelene Gaćice Classic L - Preko 70 Kg 10 Komada
 • Seni Active Pelene Gaćice Classic M Do 70 Kg 10 Komada

  Seni pelene gaćice active classic su jednokratne, zaštitne pelene u obliku gaćica, koje se koriste kod blagog do umerenog nevoljnog mokrenja. Elastičnih su rubova koji osiguravaju prijanjanje i udobnost. Namenjene su osobama do 70 kg.

  Seni Active Pelene Gaćice Classic M Do 70 Kg 10 Komada
 • Emi Lady Ulosci Super+ 14 Komada

  Emi Lady ulošci su ulošci za inkontinenciju. Imaju odličnu sposobnost upijanja, na taj način koža ostaje suva i zaštićena od iritacija i crvenila.

  Emi Lady Ulosci Super+ 14 Komada
 • Durex Classic New 3 Komada

  Durex classic je pomoćno sredstvo koje se koristi radi zaštite od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti. Pruža potpuni osećaj zadovoljstva i i bolje prijanjanje.

  Durex Classic New 3 Komada
 • Always Ultra Normal Duo Higijenski Ulošci 20 Komada

  Always Ultra Normal Duo ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite. Preporučuje se za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim ciklusom. Jednistvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija. Iako su zbog vaše udobnosti Always Ultra higijenski ulošci debeli samo 3 mm, pružaju posebnu zaštitu tokom menstrualnog ciklusa. Budite zaštićeni bez obzira na to kako se krećete. Isprobajte i Always Ultra Night Assymetric (Veličina 4) za korišćenje u toku noći.

  Always Ultra Normal Duo Higijenski Ulošci 20 Komada
 • Always Platinum Super Duo Higijenski Ulošci 14 Komada

  Always Platinum Super Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju sa 1000 mikro jastučića i mekim krilcima. Takođe nudi veću zaštitu (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zbog zaštitnih bočnih barijera i ultra upijajućeg jezgra koje drži vlagu dalje od kože. Always Platinum Super Duo (veličina 2) se preporučuje za korišćenje tokom dana ukoliko imate obilne cikluse. Probajte Always Platinum Night uložak (veličina 3) za upotrebu tokom noći.

  Always Platinum Super Duo Higijenski Ulošci 14 Komada
 • Eucerin Losion Za Intimnu Higijenu

  Važno je svakodnevno održavanje intimne higijene blagim sredstvom za čišćenje. Ovaj losion je formulisan tako da održava prirodnu vaginalnu mikrofloru i umiruje iritacije.

  Eucerin Losion Za Intimnu Higijenu
 • Uriage Gyn-8 Gel 100 Ml

  Uriage gyn 8 gel nežno čisti bez isušivanja , umiruje svrab i iritacije, obnavja fiziološki balans. Umirujući je, lako se ispira. Ginekološka testiranja su pokazala odličnu podnošljivost preparata

  Uriage Gyn-8 Gel 100 Ml
 • Always Ulošci Platinum Normal Duo 16 Komada Veličina 1

  Always Platinum Normal Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju sa 1000 mikro jastučića i mekim krilcima. Takođe nudi veću zaštitu (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zbog zaštitnih bočnih barijera i ultra upijajućeg jezgra koje drži vlagu dalje od kože. Always Platinum Normal Duo (veličina 1) se preporučuje za upotrebu tokom dana za dane sa umerenim do srednjim ciklusom. Probajte Always Platinum Night uložak (veličina 3) za upotrebu tokom noći.

  Always Ulošci Platinum Normal Duo 16 Komada Veličina 1
 • Always Ulošci Platinum Night Duo 12 Komada Veličina 3

  Always Platinum Night Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju sa 1000 mikro jastučića i mekim krilcima. Takođe nudi veću zaštitu (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zbog zaštitnih bočnih barijera i ultra upijajućeg jezgra koje drži vlagu dalje od kože. Always Platinum Night (veličina 3) se preporučuje za upotrebu tokom noći ili dana, za dane sa obilnim ciklusom. Probajte Always Platinum Super (veličina 2) za upotrebu tokom dana, za umeren period ciklusa.

  Always Ulošci Platinum Night Duo 12 Komada Veličina 3
 • Always Ulošci Ultra Super Duo 16 Komada

  Always Ultra ciklusni ulošci pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost tokom ciklusnih dana. Jednistvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise tokom ciklusa i sprečava nastanak bakterija.

  Always Ulošci Ultra Super Duo 16 Komada
 • Hypervag Vagitorije Sa Kantarionom 7 Komada

  Pomaže kod upale i epitelizacije kože i sluzokože i vaginalnih infekcija. Sprečava i ublažava neugodne simptome kod suvoće i svraba vagine. Ubrzava epitelizaciju

  Hypervag Vagitorije Sa Kantarionom 7 Komada
 • Propolis C-100 24 Tablete

  Propolis C je dodatak ishrani na bazi ekstrakta propolisa i vitamina C, u sastavu koji ima preventivno dejstvo za jačanje imuniteta i sprečavanje nastanka prehlade i infekcija. Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i preporučuje se korišćenje preparata naročito u periodima kada su učestale prehlade i virusne infekcije

  Propolis C-100 24 Tablete
 • Chymoral 30 Tableta

  Chymoral forte tablete su dodatak ishrani i sadrže dva proteolitička enzima: tripsin i himotripsin. Koristi se kao pomoćna terapija za ublažavanje otoka nastalih kao posledica upale ( oticanje zuba i desni ), u terapiji hematoma, hiruških trauma, kod povrede mišića i zglobova, posle carskog reza i kod hroničnih respiratornih bolesti, gde smanjuje gustinu sekreta i olakšava njegovo izbacivanje. Poboljšava dejstvo nekih antibiotika.

  Chymoral 30 Tableta
 • Propomint Sprej 30 Ml

  Propomint je antiseptički sprej koji sadrži propolis i ekstrakt mente pa se kao takav se preporučuje kod prehlade, upale grla, problema sa desnima i nadražajnog, suvog kašlja. Ispoljava antimikrobno i antiinflamatorno dejstvo, vrši regeneraciju sluznice grla. Propomint sprej sadrži benzoevu kiselinu koja deluje fungicidno, protiv gljivičnih oboljenja

  Propomint Sprej 30 Ml
 • Herbiko Sirup Za Odrasle 250 Ml

  Herbiko sirup za odrasle je dijetetski suplement koji ima petostruki efekat. Deluje tako što razređuje sekret, pomaže u njegovom izbacivanju, sprečava napade kašlja, otvara bronhije i olakšava disanje i olaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva. Prednost Herbiko sirupa za odrasle je što se može primenjivat i kod suvog kašlja, za njegovo smirivanje, kao i kod kašlja praćenog sekretom za njegovo razređivanje i lakše iskašljavanje.

  Herbiko Sirup Za Odrasle 250 Ml
 • Herbiko Sirup Beli Slez 125 Ml

  Herbiko sirup od belog sleza je dijetetski suplement namenjen za respiratorne organe i sluzokožu usta i grla. Zahvaljujući svojim sastojcima, koristi se kod ublažavanja suvog kašlja kod dece i odraslih. Namenjen je održavanju normalnog funkcionisanja sluzokože respiratornih organa kod iritacije sluzokože usta i grla praćenih suvim kašljem.

  Herbiko Sirup Beli Slez 125 Ml
 • Dr Theiss Mucoplant Sirup Za Laku Noć 100 Ml

  Dr.Theiss Mucoplant sirup je dijetetski suplement koji smanjuje kašalj i nelagodu u disajnim putevima.

  Dr Theiss Mucoplant Sirup Za Laku Noć 100 Ml
 • Fitobalm Balzam Gel 50 Ml

  FITOBALM BALZAM GEL se može koristiti kao sredstvo za olakšavanje tegoba (otežanog disanja) kod dece već od prvih dana života, u slučaju: prehlade, kašlja, akutnog i hroničnog bronhitisa, akutne upale sinusa, bolova u mišićima zbog gripa. Etarska ulja mirte i bora deluju kao antiseptici, šire bronhije i olakšavaju iskašljavanje, dok etarsko ulje jele ima umirujuće dejstvo na respiratorne organe. Ricinusovo i ulje slatkog badema hidriraju, umiruju i neguju kožu. Fitobalm®nanet na grudi i leđa deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve, olakšava disanje i umiruje kašalj.

  Fitobalm Balzam Gel 50 Ml
 • Grip Stop Sprej Za Nos 20 Ml

  Gripstop se koristi kod infektivnog zapaljenja nosne sluznice, kod trenutnog i kod dugoročnog. Mehaničkim dejstvom olakšava disanje, otpušava nos, smanjuje upalu nosne sluznice, obnavlja iritiranu sluznicu nosa. Može da se koristi i kod uvećanog trećeg krajnika.

  Grip Stop Sprej Za Nos 20 Ml
 • Apis Gola Sprej 20 Ml

  Apis Gola je biljni sprej za grlo prijatnog ukusa i kompleksnog sastava, koji brzo i efektivno umanjuje bolno i crveno grlo i olakšava gutanje. Koristi se kod afti u usnoj duplji, upaljenog grla, krajnika i desni.

  Apis Gola Sprej 20 Ml
 • Bronhoklir Sirup Jagorčevina I Timijan 200 Ml

  Sadrži složenu biljnu formulu ekstrakata jagorčevine, timijana i ehinacee, uz dodatak meda, propolisa i mentola. Služi kao pomoć kod produktivnog kašlja i pada imuniteta kod odraslih. Deluje tako što razređuje gust bronhijalni sekret i time olakšava iskašljavanje. Takođe ima antiseptična svojstva i jača imunitet organizma i time skraćuje period oporavka.

  Bronhoklir Sirup Jagorčevina I Timijan 200 Ml
 • Bronhoklir Sirup Beli Slez 200 Ml

  Bronhoklir sirup od belog sleza je namenjen za ublažavanje simptoma suvog i iritirajućeg kašlja kod odraslih osoba. Beli slez oblaže sluzokožu ždrela i štiti je od nadražaja i tako smiruje prekomerni kašalj.

  Bronhoklir Sirup Beli Slez 200 Ml
 • Pantenol + Vitamin C 120 Mg 20 Oribleta

  Panthenol oriblete sa vitaminom C se koriste za ublazavanje infekcije usne duplje, ždrela, jezika i desni. Koriste se kod prehlade i gripa kao lokalna terapija za ublažavanje simptoma upale sluznice grla

  Pantenol + Vitamin C 120 Mg 20 Oribleta
 • Herbiko Propomucil 24 Pastile Za Grlo

  Propomucil pastile pomažu kod bolova i upala grla, ublažavaju promuklost, doprinose razlaganju sekreta u disajnim putevima, uklanjanju uzročnike upala, obnavljaju sluzokožu usne duplje, pomažu u lečenju afti.

  Herbiko Propomucil 24 Pastile Za Grlo
 • Intusin 20 Kesica

  INTUSIN PRAŠAKje dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta lista bršljana koji sadrži hederaglikozidne saponine koje mogu doprineti normalnim funkcijama respiratornog trakta. uloga bršljana je da razređuje gustu sluz u disaljnim putevima i na taj način olakšava iskašljavanje i umiruje produktivan kašalj. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Upotreba se preporučuje i kod nadražaja grla.

  Intusin 20 Kesica
 • Propomint Sprej 30 Ml

  Propomint sprej za decu je namenjen za očuvanje sluzokože grla, usne duplje i desni. Propolis koji ulazi u stav preparata ima snažno antimikrobno dejstvo, a islandski lišaj se koristi kod respiatornih infekcija za ublažavanje suvog, nadražajnog kašlja. N-acetilcistein ima mukolitičko svojstvo čime se olakšava iskašljavanje

  Propomint Sprej 30 Ml
 • Herbiko Propomucil Prašak 600 Mg 5 Kesica

  Propomucil 600 se koristi kod oboljenja disajnih puteva, kod produktivnog kašlja. Razređuje, razvodnjava i olakšava izbacivanje gustog sekreta. Propolis u preparatu učestvuje u borbi protiv uzročnika upale, smiruje iritiranu sluznicu disajnih puteva i jača imunitet. Oba sastojaka doprinose antioksidantnom dejstvu preparata.

 • NO DOL Max 30 Tableta

  No Dol max tablete se preporučuju kod hroničnih reumatskih tegoba, smanjene pokretljivosti i ukočenosti zglobova, zapaljenskih i degenerativnih promena na zglobovima. Svojim sastavom deluje i na bol u mišićima, leđima, kičmenom stubu, pa se može koristiti i kod sportskih povreda, kao i nakon napornih fizičkih aktivnosti.

  NO DOL Max 30 Tableta
 • Serrapeptase 30 Kapsula

  Serrapeptase kapsule sadrže enzim serapeptazu koji ima snažno protivupalno dejstvo, pa smanjuje bol, deluje protiv otoka nastalih od povreda i zapaljenja, čuva zglobove i mišiće, pomaže dejstvo antibiotika kod bakterijskih infekcija.

  Serrapeptase 30 Kapsula
 • K2D3 20 Kapsula

  K2D3kapsule predstavlja optimalnu kombinaciju nutrijenata za pravilnu mineralizaciju kostiju I očuvanje integriteta koštanog sistema koja istovremeno štiti zglobove od štetnih efekata kalcijuma. Vitamin K2 aktivira dva proteina važna za usmeravanje kalcijuma. Aktivacija osteokalcina, proteina odgovornog za ugradnju kalcijuma u kost, vitaminK2 dovodi do povećanja gustine kostiju I otpornosti na prelome. Drugi protein koji se aktivira pod uticajem vitamina K2 je matriksni GLA- protein ( MGP ) protein koji sprečava stvaranje naslaga kalcijuma u mekim tkivima kao što su zglobovi, bubrezi, dojka, krvni sudovi I td. Na taj način vitam K2 odovdi kalcijum iz zglobova I sprečava stvaranja štetnih kalcifikata u njima. Najvažnija funkcija vitamina D3 u organizmu je kontrola resorpcije kalcijuma iz hrane u crevima. Da bi telo zatim bilo u stanju da pravilno iskoristi ovaj kalcijum neophodan je vitamin K2 . u nedostatku vitamina K 2, kalcijum se taloži u mekim tkivima I dovodi do dugoročno opasne kalcijfikacije zglobova I različitih organa. Zato je uz vitamin D3 uvek neophodno uzimati I vitamin K2.

  K2D3 20 Kapsula
 • Joint MD Revolution 30 Tableta

  JOINT MD REVOLUTIONje proizvod koji se koristi kod osteoartritisa, degenerativne bolesti zglobova, reumatoidnog artritisa, zglobova izloženih teškom fizičkom opterećenju, kod povrede zglobova kao i kod osoba koje se aktivno bave sportom u cilju ublažavanja bolova i smanjenja upalnih procesa koja karakterišu inflamatorna oboljenja zglobova.

  Joint MD Revolution 30 Tableta
 • Hyalfit 30 Kapsula

  HYALFIT®kapsule su dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor kolagena, hijaluronske kiseline, ekstrakta tamjana, hondoitin - sulfata i vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena potrebnog za normalnu fukciju hrskavice, krvnih sudova, kostiju, zuba, desni i kože. UpotrebaHYALFIT®kapsulapreporučuje se kod osoba sa degenerativnim promena na zglobovima, osteoartritisa, povrede zglobova, reumatoidnog artritisa, bolovima u toku kretanja.

  Hyalfit 30 Kapsula
 • Serapinn 60000 SPU 30 Kapsula

  Serapinn kapsule sadrže jedinstveni enzim sa snažnim proteolitičkim dejstvom, koji se u svetu koristi više od 30 godina. Enzim serapeptaza ima snažno dejstvo na bol i zapaljenske procese, pa se primenjuje u polju hirurgije, ORL, akušerstva i ginekologije, ortopedije, pulmologije.

  Serapinn 60000 SPU 30 Kapsula
 • Exedol Zglobex 30 Kapsula

  EXEDOL®ZGLOBEX® je dodatak ishrani koji se preporučuje kod bolnih i upalnih stanja zglobova, kod ukočenosti zglobova, kod oštećenja hrskavice i kod stanja koja prouzrokuju ograničenu pokretljivost tela. Sadrži: Glukozamin koji ulazi u sastav vezivnog tkiva i u sastav sinovijalne tečnosti u zglobovima; Hondroitin koji je prirodni sastojak hrskavice zglobova; S-adenozil- L-metionin koji učestvuje u proizvodnji glukozamina i hondroitina u organizmu; komleks vitamina i minerala koji doprinose normalno iskorišćenju kalcijuma i fosfora i normalnom stvaranju kolagena za funkciju hrskavice i kostiju.

  Exedol Zglobex 30 Kapsula
 • Zglobex Doloaktiv 30 Kapsula

  Smanjuje upalu. Olakšava bol. Povećava pokretljivost

  Zglobex Doloaktiv 30 Kapsula
 • Joint MD Repair Gel 75 Ml

  Pomaže kod bolova sa dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove. Deluje direktno na bol brzo, jako i dugotrajno.

  Joint MD Repair Gel 75 Ml
 • Exedol Zglobex 20 Kapsula

  Održava normalno funkcionisanje zglobova. Čuva elastičnost hrskavice. Pomaže kod upalnih stanja i ukočenosti zglobova

  Exedol Zglobex 20 Kapsula
 • Jekoderm Mast 25 G

  JEKODERM MASTsadrži riblje ulje koje je bogato vitaminom A neophodnim za pravilno formiranje epiderma.JEKODERMolakšava i ubrzava procese regeneracije iritirane i kože oštećene delovanjem toplotnih ili hemijskih agenasa. Suvoj, perutavoj koži Jekoderm mast obezbeđuje neophodne hranljive materije, daje glatkoću i sjaj i povećava elastičnost.

  Jekoderm Mast 25 G
 • Pantenol Rastvor 100 Ml

  Pantenol rastvor se koristi u tretmanu površinskih povreda kože i sluzokože. Dekspantenol je aktivan princip koji stimuliše regenerativne procese na nivou kože i kose. Stimuliše epitelizaciju i zaštitu kože nakon manjih površinskih povreda koje su izazvane različitim agensima

  Pantenol Rastvor 100 Ml
 • Pantenol Krem 30 G

  Pantenol krem se koristi za negu i regenereaciju kože, ubrzava zarastanje povreda kože, svrab, crvenio, peckanje i bol kod alergijskih promena na koži, pomaže kod nege kože nakon brijanja ili depilacije, kod oštećene kože zbog poremećaja periferne cirkulacije krvi

  Pantenol Krem 30 G
 • Pantenol 30 G Mast

  Pantenol mast se primenjuje za epitelizaciju i negu kože kod manjih opekotina, ojeda, suve kože. Dekspantenol je aktivan princip koji stimuliše regenerativne procese na nivou kože. Masne materije koje ulaze u sastav ovog preparata su prirodnog porekla koje obezbeđujun koži neophodne hranljive materije

  Pantenol 30 G Mast
 • Jomelop E 145 Ml

  JOMELOP E MELEM uspešno otklanja ožiljke, keloide i posledice od opekotina.Vrlo efikasno deluje kod opekotina prvog intenziteta, tako što odmah po primeni na mestu gde je koža opečena i smanji se crvenilo u relativno kratkom vremenu. Veliki rezultat, ovaj melem je pokazao u skoro potpunom smanjenju odnosno otklanjanju ožiljaka i keloida nastalih od opekotina i drugih vrsta povreda.

  Jomelop E 145 Ml
 • Flogocid Mast 50 G

  Aktivne komponente deluju protiv upale, ublažavaju sve neprijatne simptome koji prate patološke promene na koži i sluzokoži, podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i pospešuju zarastanje rana

  Није доступно
  Flogocid Mast 50 G
 • Flogocid Mast 20 G

  Aktivne komponente deluju protiv upale, ublažavaju sve neprijatne simptome koji prate patološke promene na koži i sluzokoži, podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i pospešuju zarastanje rana

  Flogocid Mast 20 G
 • Panthenol Krem Gel 125 Ml

  Panthenol cr.gel se koristi za regeneraciju kože dajući vlažnost, mekoću i elastičnost. Pogodan je za sve tipove kože. Pantenol krem gel je lagane teksture, ne zamašćuje dodatno kožu i pogodan je za hidrataciju kože, umiruje, regeneriše i ublažava iritacije, crvenilo i svrab. Vitamin E koji ulazi u sastav kreme je antioksidans koji štiti ćelije kože. Ulje koštice gvožđa je bogato esencijalnim omega 6 masnim kiselinama koje pospešuju obnavljanje kože.

  Panthenol Krem Gel 125 Ml
 • Alfabeta Film Za Bradavice, 15 Ml

  Alfabeta film 15 ml jeste preparat koji na efikisan način uklanja bradavice, žuljeve, hiperkeratoze na koži a da pritom ne ostavlja nikakve posledice po okolnu, zdravu kožu.

  Alfabeta Film Za Bradavice, 15 Ml
 • Selsun Blue Šampon 125 Ml

  Selsun blue je šampon protiv peruti za normalnu kosu. Istovremneo neguje i hrani kožu glave, a smanjuje svrab, perut i crvenilo.

 • Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15

  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF30 je dnevna hidratantna krema pogodna za sve tipove kože koja pokazuje prve znakove starenja. Popunjava fine linije i bore. Sadrži hijaluronsku kiselinu kratkih i dugih lanaca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u površinskim slojevima kože, a hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire u dublje slojeve kože gde se formiraju duboke bore. Zahvaljujući SPF30 i UVA zaštiti, Eucerin Hyaluron-filler Dnevna krema SPF30 pomaže u prevenciji prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem.

  Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15
 • Eucerin UreaRepair Plus Krema Za Ruke Sa 5% Uree

  Eucerin UreaRepair PLUS predstavlja formulaciju koja se koristi za trenutno ublažavanje simptoma suve kože ruku. Zbog svog jedinstvenog sastava pruža dugotrajnu hidrataciju i regeneriše i umiruje.

  Eucerin UreaRepair Plus Krema Za Ruke Sa 5% Uree
 • Eucerin Atopicontrol Losion 12 % Omega 250 Ml

  Eucerin Atopicontrol losion je losion namenjen suvoj i veoma suvoj koži. Umiruje svrab kože i intenzivno hidrira. Jača barijernu funkciju kože.

  Eucerin Atopicontrol Losion 12 % Omega 250 Ml
 • Uriage Termalna Voda 150 Ml

  Najbogatija mineralima i oligoelementima, a izotonična, hidrira umiruje i štiti kožu. Proizvod za celu porodicu.

 • Uriage Bariederm Krem Za Lice/telo 75 Ml

  Primenjuje se kod kontaktnog dermatitisa (iritacijski ili alergijski). Izoluje i obnavlja kožu od oštećenja izazvanih trenjem, deterdžentima, hemijskim agensima, itd. Pogodno za osobe koje često peru ruke i kojima je oštećen površinski sloj kože. Može se primenjivati kod dece i odraslih na ruke, lice i telo.

 • Uriage Roseliane Krema 40 Ml

  Kompletna i jedinstvena formula za globalni pristup protiv crvenila. Krema za lice za negu osetljive kože sklone crvenilu, kuperozi, eritrozi, inflamatornoj rozacei. Ublažava crvenilo i ujednačava ten. Izuzetno hidrira, umiruje i obnavlja kožu. Jača zidove krvnih sudova i kapilara.

 • Uriage Xemose Sindet 200 Ml

  Nežni sindet za pranje suve, veoma suve i atopiji sklone kože. Nežno čisti i umiruje iritacije, štiti od isušivanja "tvrdom" vodom. Pogodan za primenu na lice i telo kod beba, dece i odraslih.

 • Uriage Roseliane CC Krema SPF 30 40 Ml

  URIAGE ROSELIANE CC KREMA SPF30 smanjuje crvenilo kože lica. Uklanja osećaj žarenja i zatezanja ijača kožnu barjeru. Sadrži mineralne pigmente koji se prilagođavaju boji tena i momentalno prikrivaju crvenilo. Štiti od UV zračenja svojim SPF30. Kremaje nežne inemasne strukture. Nakon aplikacije koža je trenutno umirena, meka i hidrirana.

  Uriage Roseliane CC Krema SPF 30 40 Ml
 • Uriage Hyseac 3 Regul Krema 40 Ml

  Primenjuje se kod polimorfnih (inflamatornih i retencionih) akni. Ima višestruko dejstvo: snažno keratoregulatorno i antiinflamatorno dejstvo, pročišćava kožu, matira,hidrira i skuplja pore. Predstavlja globalnu negu kože, deluju na sve uzroke nastanka akni, kao i na sve posledice.

 • Bepanthen Krem 5 % 30 G

  Bepanthen krem namenjen je za redovnu, dnevnu negu i za regeneraciju suve, grube i ispucale kože, kod manjih ogrebotina, iritacija i opekotina kod dece i odraslih. S obzirom da potpomaže normalno funkcionisanje kožne barijere, koristi se i za lečenje pelenskog osipa, hroničnih rana i oštećenja sluznice grlića materice i negu dojki i bradavica kod dojilja. Po potrebi može se kombinovati sa kortikosteroidima za lokalnu primenu na koži.

  Bepanthen Krem 5 % 30 G
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna Krema SPF 15 50 Ml

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema protiv bora za zrelu kožujača strukturu kože tako što poboljšava elastičnost i popunjava čak i duboke bore. Kombinacija hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca vidljivo popunjava duboke bore. Arktin je komponenta koja ubrzava obnovu kolagena; sinergistički deluje sa silimarinom koji je moćni antioksidans čija je uloga daštiti kolagen i elastin od propadanja i poboljšava cirkulaciju na ćelijskom nivou. Sadrži SPF15 i UVA filtere.

 • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Noćna Krema 50 Ml

  Eucerin elasticity plus filer je krema za lice koja popunjava duboke bore. Poboljšava elastičnost kože. Koža izgleda sveže i sjajno. Namenjena je noćnoj negi zrele kože.

 • Uriage Bariederm Cica Krema 40 Ml

  Zaštitna i obnavljajuća krema. Stvara i obnavlja zaštitni sloj na koži. Ne ostavlja masni trag.

  Uriage Bariederm Cica Krema 40 Ml
 • Uriage Eau Thermale Krema 40 Ml

  Božanstvena krema, osvežavajuće teksture, daje trenutni osećaj hlađenja na koži. Nemasna tekstura koja se brzo upija, pruža idealnu hidrataciju I blistavost .

 • Uriage Eau Thermale Bogata Krema 40 Ml

  URIAGE BOGATA KREMA krema pruža 24-časovnui intenzivnu hidrataciju tako što na koži stvara film koji postepeno, tokom čitavog dana oslobađa hidrantnesastojke Hidro-Thermal kompleksa. Glavni sastojak Hidro-Thermal kompleksa je Uriage termalna voda, bogatamineralima i oligoelementima koji jačaju zaštitnu funkciju kože. Tehnologija vodenog flastera H󠇅2O PATCH postepeno i dugo oslobađa aktivne sastojke: alginat, hijaluronsku kiselinu i Pullulan koji obnavljaju hidrolipidnu barijeru i štite ćelije od isušivanja. Aquaxyl je kompleks šećera koji dodatno doprinosi održavanju hidriranosti kože. Ši buter hrani i umiruje suvu kožu.

  Uriage Eau Thermale Bogata Krema 40 Ml
 • Uriage Eau Termalna Nocna Maska 50 Ml

  Uriage EAU Thermale noćna maska sa hijaluronskom kiselinom, fitoskvalenima I Uriage Termalnom Vodom za efekat osmočasovnog sna. Nanesite uveče I ostavite da deluje tokom noći. Ujutru je koža baršunasto mekana I savršeno hidrirana.

 • Uriage Age Protect Krema 40 Ml

  Nežna tekstura. Vidljivo smanjenje bora i finih linija. Vraća koži vitalnost i blistavost.

  Uriage Age Protect Krema 40 Ml
 • Uriage Xemose Umirujući Balzam 500 Ml

  URIAGE XEMOSE UMIRUJUĆI BALZAM namenjena je suvoj i vrlo suvoj koži, kao i koži.Zahvaljujući novom Uriage patentu Hronoksinu trenutno uklanja osećaj zatezanja, neprijatnosti i svraba. Obnavlja kožnu barijeru i deluje protiv upale koja nastaje kao posledica oslabljene kožne barijere. Ši buter intenzivno hrane suvu kožu. Uriage Xemose umirujući balzam može da se koristi od rođenja pa nadalje. Proizvod je bez mirisa, nelepljive teksture i brzo se upija. Ostavlja nemasni zaštitni sloj za dugotrajni osećaj ugodnosti na koži. Osobama sa kožom koja se ljuspa, kao kod psorijaze, umesto balzama preporučujemo Xemose mleko.

  Uriage Xemose Umirujući Balzam 500 Ml
 • LRP Cicaplast Balzam 100 Ml

  Idealna je za prevenciju stvaranja crvenih i smeđih ožiljaka na koži, za prevenciju svraba i bržu obnovu epidermisa. Ne sadrži mirise i parabene, pogodan je i za najosetljiviju dečiju oštećenu kožu.

  LRP Cicaplast Balzam 100 Ml
 • Krauterhof Krema Sa Nevenom 250 Ml

  Ubrzava proces zarastanja rana. Blagotvorno deluje na opekotine i ožiljke. Pomaže kod gljivičnih oboljenja stopala

  Krauterhof Krema Sa Nevenom 250 Ml
 • Sudocrem 60 G

  Sudocrem je krem koji štiti, umirujekožu i potpomaže njenu regeneraciju.Sudocrem sadrži cink-oksid koji skuplja tkiva,smanjuje gubitak tečnosti i pomaže regeneraciju kože.Benzil benzoat i benzil cinamat učestvuju u epitelizaciji kože ,a samim tim i u zaceljivanju manjih rana.Lanolin u Sudocremu čini kožu mekom,hidratizuje kožu i održava njenu vlažnost.

  Sudocrem 60 G
 • Sudocrem 125 G

  Sudocrem je krem koji štiti, umirujekožu i potpomaže njenu regeneraciju.Sudocrem sadrži cink-oksid koji smanjuje gubitak tečnosti i pomaže regeneraciju kože.Benzil benzoat i benzil cinamat učestvuju u epitelizaciji kože ,a samim tim i u zaceljivanju manjih rana.Lanolin u Sudocremu čini kožu mekom,hidratizuje kožu i održava njenu vlažnost.

  Sudocrem 125 G
 • Sudocrem Krema 250 Mg

  Sudocrem je krem koji štiti, umirujekožu i potpomaže njenu regeneraciju. Sudocrem sadrži cink-oksid koji skuplja tkiva, smanjuje gubitak tečnosti i pomaže regeneraciju kože. Benzil benzoat i benzil cinamat učestvuju u epitelizaciji kože, a samim tim i u zaceljivanju manjih rana. Lanolin u Sudocremu čini kožu mekom, hidratizuje kožu i održava njenu vlažnost.

  Sudocrem Krema 250 Mg
 • Mustela Stelatopia Balzam 200 Ml

  Stelatopija krema obnavlja isušenu kožu, umiruje crvenilo i svrab kod ekcema lica i tela. Može se koristiti od rođenja za lice i telo. Ekstrakt sladića smanjuje crvenilo, Avocado Perseosa stvara zaštitnu barijeru, ulje suncokreta umiruje i vraća elastičnost, ši buter i glicerin čine kožu mekom. Kombinacijom sastojaka ekcem se brzo povlači, a koža lica i tela se obnavlja i stvara zaštitni sloj.

  Mustela Stelatopia Balzam 200 Ml
 • Mustela Gel Za Pranje Novorođenčadi 750 Ml

  Gel je napravljen od prirodnih sastojaka koji omogućavaju čišćenje kože i u isto vreme formiraju zaštitni film koji ostaje na koži. Pogodan je i za kosu. Sadrži patentirani Avocado Perseose koji štiti kožu od isušivanja kao i surfaktant, vitamin B5. Mogu ga koristiti prevremeno rođene bebe, deca i odrasli. Blage je teskture bez sapuna sa klinički dokazanom efikasnošću.

  Није доступно
  Mustela Gel Za Pranje Novorođenčadi 750 Ml
 • Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 100 Ml

  Sprečava neprijatnost na koži usled presvlačenja. Umiruje kožu. Obnavlja kožu.

  Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 100 Ml
 • Mustela Stelatopia Emolijentna Krema 200 Ml

  Stelatopija krema obnavlja isušenu kožu,umiruje crvenilo i svrab kod ekcema lica i tela. Može se koristiti od rođenja za lice i telo. Ekstrakt sladića smanjuje crvenilo,Avocado Perseosa stvara zaštitnu barijeru,ulje suncokreta umiruje i vraća elastičnost,ši buter i glicerin čine kožu mekom. Kombinacijom sastojaka ekcem se brzo povlači a koža lica i tela se obnavlja i stvara zaštitni sloj.

  Mustela Stelatopia Emolijentna Krema 200 Ml
 • Mustela Hidratantno Mleko Za Bebe 300 Ml

  Mustela hidrantno mleko za bebe je prirodni proizvod koji vraća koži elastičnost i neophodnu hidriradnost koja je dokazana iz minuta u minut nakon nanošenja mleka. Zaštićeni aktivni sastojak Avocado Perseose stvara zaštitnu barijeru kod novorođenčadi, beba i dece. Ulje suncokreta, vitamin E i glicerin intenzivno hidriraju kožu zbog čega je zdrava i elastična. Rađeno je istraživanje na osnovu kog je dokazana hidriranost nakon 30 minuta 51%, a nakon 8h 25%. Svi ispitanici su se složili da je nakon prvog nanošenja osećaj hidriranosti 100%.

  Mustela Hidratantno Mleko Za Bebe 300 Ml
 • Mustela Šampon Pena Za Temenjaču 150 Ml

  Nežno čisti kožu glave novorođenčadi i beba. Šampon protiv temenjače omekšava i ispira kraste koje nastaju usled temenjače. Formula bez suza.

  Mustela Šampon Pena Za Temenjaču 150 Ml
 • Pavlovićeva Mast Kamilica 100 G

  Pavlovićeva mast se koristi za svakodnevnu negu i zaštitu kože beba i odraslih. Omekšava kožu i stvara zaštitni sloj koji sprečava prodiranje iritanasa u kožu(bakterija, gljivica, alergena). Svi sastojci su visoko preporučljivi za upotrebu u nezi i zaštiti kože.Masne materije omogućavaju očuvanje i obnavljanje slabo razvijene kože beba

  Pavlovićeva Mast Kamilica 100 G
 • Sebamed Baby Losion Za Telo 200 Ml

  Sebamed Baby losion sadrži efikasni kompleks za vlaženje i omekšavanje bebine osetljive kože. Losion se brzo upija, prijatnog je mirisa i čuva kožu od suvoće.

  Sebamed Baby Losion Za Telo 200 Ml
 • Sebamed Baby Krema Extra Meka 200 Ml

  Sebamed baby krema extra meka umiruje, štiti i neguje nežnu i osetljivu kožu bebe. Može se mazati na lice i telo već od prvog dana nakon rođenja. Za negu delova tela poput laktova i kolena koji su skloni isušivanju.

  Sebamed Baby Krema Extra Meka 200 Ml
 • Sebamed Baby Mleko Za Telo 200 Ml

  Sebamed baby mleko za telo je proizvod namenjen bebama i deci u cilju postizanja negovane kože i smanjenju iritacija i oštećenja. Posebna preporuka za upotrebu je tokom zimskih meseci.

  Sebamed Baby Mleko Za Telo 200 Ml
 • Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 50 Ml

  Kod svakog menjanja pelena, koristite Mustela zaštitnu vitaminsku kremu- lako se nanosi i razmazuje, pogodna i za svakodnevnu upotrebu i kod ojeda, iritacija, crvenila. Prirodni sastojci i dobra iskustva tokom primene velikog broja mama i beba.

  Mustela Zaštitna Vitaminska Krema 50 Ml
 • Eucerin Stik Za Negu Usana

  EUCERIN STIK ZA NEGU USANA se koristi za negu suvih, osetljivih i grubih usana. Dekspantenol i Vitamin E hidriraju, obnavljaju i štite usne od spoljašnjih faktora, kao što su UV zraci i slaba hidratacija. Sadrži SPF 15.

  Eucerin Stik Za Negu Usana
 • Oral B Električna Četkica Pro 700 Sensi Ultra Thin

  Oral B četkice su preporuka stomatologa širom sveta. Električne četkice duplo bolje čiste naslage sa zuba, imaju tajmer za pranje, indikator vlakana kada četkicu treba promeniti, punjač baze. Izuzetne su kod osoba sa osetljivim desnima, mala glava temaljno čisti svaki zub. Pro 700 ima 8800 oscilacija i 20000 pulsacija u minuti zbog čega razlaže i uklanja duplo više naslaga od obične četkice. Baterija traje 7 dana, ima indikator pritiska i tajmer.

  Oral B Električna Četkica Pro 700 Sensi Ultra Thin
 • Curaprox Ultra Soft Četkica 5460 3 Komada

  Četkica za zube CS 5460 " ultra soft " izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nežnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

  Curaprox Ultra Soft Četkica 5460 3 Komada
 • Curaprox Super Soft Četkica CS 3960 3 Komada

  Curaprox četkica 3960 CS ima izuzetno meka vlakna i blaga je prema desnima. Idealna je za osobe koje su navikle na veći pritisak prilikom četkanja a da pritom ne oštećuje desni. Vlakna su nežna prema desnima i obezbedjuju izuzetnu snagu čišćenja.Vlakna za vreme četkanja zadržavaju svoj oblik ičvrstinu, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućen je pristup svim teže dostupnim mestima u ustima. Pakovanje sadrži tri četkice.

  Curaprox Super Soft Četkica CS 3960 3 Komada
 • Curaprox CS 5460 Ultrasoft Cetkica Za Zube

  Četkica za zube CS 5460 " ultra soft " izuzetno je mekana i efikasna pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nežnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

 • Curaprox CS 1560 Soft Četkica Za Zube

  Curaprox četkica 1560 CS soft sadrži fina i tanka vlakna koja efikasno čiste teško dostupna mestaa prikladna je za osobe koje su navikle na tvđe četkice za zube.Vlakna za vreme četkanja zadržavaju svoj oblik ičvrstinu, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućen je pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

  Curaprox CS 1560 Soft Četkica Za Zube
 • Curaprox CS 3960 Super Soft Četkica Za Zube

  Curaprox četkica 3960 CS super soft ima izuzetno meka vlakna i blaga je prema desnima. Idealna je za osobe koje su navikle na veći pritisak prilikom četkanja a da pritom ne oštećuje desni. Vlakna su nežna prema desnima i obezbedjuju izuzetnu snagu čišćenja. Vlakna za vreme četkanja zadržavaju svoj oblik i čvrstinu, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućen je pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

  Curaprox CS 3960 Super Soft Četkica Za Zube
 • Gingival C Gel 15 G

  Gingival gel se primenjuje kod upaljenih, iritiranih desni nakon čišćenja zuba od kamenca, nošenja proteza, posle stomatolških intervencija, nakon postavljanja mostova i krunice. Zahvaljujući prisutnim biljnim ekstraktima u svom sastavu efikasno ubrzava zarastanjerana, smiruje zapaljeno tkivo, smanjuje nagon na povraćanje i lučenje pljuvačke pri nošenju proteze.

  Gingival C Gel 15 G
 • Ozosept Rastvor 100 Ml

  Usporava stvaranje zubnih naslaga koje su podloga za razvoj patogenih činilaca u usnoj duplji. Hladi i osvežava usnu duplju otklanjajući neprijatan zadah iz usta.

  Ozosept Rastvor 100 Ml
 • Lacalut Sensitive 75 Ml

  Lacalut sensitive medicinska pasta za zube neguje osetljive desni i štiti zube od karijesa. Znatno smanjuje osetljivost zuba na slatko, kiselo, vruće i hladno. Doprinosi umanjivanju preosetljivosti zuba i štiti od karijesa.

 • Lacalut Active Pasta 75 Ml

  Lakalut aktiv pastu treba koristiti svakodnevno. Time se smanjuje mogućnost krvarenja i upale desnih.

 • Oral-B Konac Za Zube Unwaxed 50 M

  Gomilanje plaka među zubima jedan je od osnovnih i primarnih uzroka bolesti poput gingivitisa, zubnog karijesa i kamenca. Korišćenje konca se preporučuje kako bi se prevenirale date bolesti.

 • Blend-a-med 3D White Luxe Pearl Glow 2x75 Ml

  Blend-a-med predstavlja novu pastu za izbeljivanje zuba koja Vašim zubima vraca blistav sjaj, a uz to štiti osetljive desni.

 • Pampers Vlažne Maramice Sensitiv 52 Komada

  Ppampers maramice vlažne maramice Sensitiv New je pakovanje od 52 pojedinačne maramice. Maramice su dermatološki testirane i ne sadrže alkohol. Sadrže plastificiranu foliju koja štiti od isušivanja. Bez mirisa su i pogodne za najosetljiviju kožu beba.

  Pampers Vlažne Maramice Sensitiv 52 Komada
 • Pampers Active Jumbo 4+ Maxi + 58 Komada New

  Miran san omogućuje vašoj bebi da bude društvenija i sa većom pažnjom sutradan. Vaša beba zaslužuje do 12h neometanog sna. Pampers sloj za dodatnu zaštitu tokom spavanja brzo apsorbuje urin, i služi kao rezervoar i barijera izmedju unutrašnjosti pelene i kože tako da vlažnost ne izlazi iz pelene i ne budi bebu.

 • Pampers Vlažne Maramice Fresh 52 Komada New

  Pampers vlažne maramice fresh, sa osvežavajućim mirisom baby losiona, koji istovremeno čisti i neguje najosetljiviju kožu beba.

  Pampers Vlažne Maramice Fresh 52 Komada New
 • Avent Pumpa Za Mleko

  Pumpica za izmazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada se sedi uspravno. Prednost pumpice je što Vam omogućava lako kombinovanje dojenja i ishrane na flašicu. Ova pumpica se može koristiti u kombinaciji sa drugim Aventovim proizvodima za ishranu kao što su flašice i posude za čuvanje mleka. Svi delovi Avent pumpe mogu se prati u mašini za pranje sudova.

  Avent Pumpa Za Mleko
 • Niva Extra Ulošci 10 Komada

  Niva ulošci su izrađeni od prirodnog pamuka bez dodatka aditiva i mirisa. Bezbedni su kod porodilja i u toku ciklusa. Preporuka je i kod žena koje imaju česte vaginalne infekcija raznih uzroka.

  Niva Extra Ulošci 10 Komada
 • Multi-mam Lanolin 30 Ml

  Štiti bradavice pre i tokom dojenja. Sprečava pucanje i održava kožu mekanom, gipkom i zdravom. Zamenjuje i dopunjuje prirodnu masnoću kože koja se uklanja pri dojenju

  Multi-mam Lanolin 30 Ml
 • Čaj Zeleni Zmaj 25 Kesica

  Čaj Zeleni zmaj je čaj za mršavljenje. Rađen je kineskoj recepturi još pre 5000 godina. Kinezi su ga pripremali i upotrebljavali u cilju kontrolisanja telesne mase, odnosno mršavljenja. Zeleni zmaj je zeleni čaj sa dodatkom lekovitog bilja koji sadrži aktivne sastojke za stimulaciju rada bubrega i organa za varenje, pa tako utiče na izbacivanje suvišne vode i otrova iz organizma.

  Čaj Zeleni Zmaj 25 Kesica
 • Citrax Forte 60 Kapsula

  Citrax forte kapsule su dodatak ishrani namenjen za smanjenje telesne težine. U svom sastavu sadrži sok od gorke pomorandže i limuna koji sprečava stvaranje masnih depoa i sagoreva masti. Citrax forte poboljšava elastičnost krvnih sudova, zateže vezivno tkivo i utiče na stvaranje kolagenih vlakana. Obezbeđuje zdrav način mršavljenja bez neželjenih efekata.

  Citrax Forte 60 Kapsula
 • Herbafast Lady 10 Kapsula

  Herbafast lady kapsule smanjuju višak kilograma, oslobađaju organizam od toksina i viška vode i doprinose smanjenju celulita. Sastojci preparata ubrzavaju metabolizam masti, pojačaju izlučivanje vode iz tela, čiste jetru, štite organizam od slobodnih radikala i obogaćuju crevnu floru.

  Herbafast Lady 10 Kapsula
 • Apuretin Slim 60 Kapsula

  Apuretin slim je dodatak ishrani namenjen odraslim osobama preko 18 godina, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa, pomaže u eliminaciji viška vode iz organizma i ubrzava metabolizam i pomaže u smanjenju prekomerne telesne težine. Preparat sadrži hrom (utiče na normalan nivo glukoze u krvi) i cink (utiče na normalno funkcionisanje imunog sistema), koji doprinose normalnom metabolizmu.

  Apuretin Slim 60 Kapsula
 • Herbafast Detox 10 Kapsula

  Eliminiše višak vode. Eliminiše toksine iz organizma. Smanjuje celulit.

  Herbafast Detox 10 Kapsula
 • Vitalis Sports Krem 100 Ml

  Ukočenost vrata, bol u leđima, reumatoidni artritis, sportske povrede samo su neke od indikacija za VITALIS SPORTS kreme. Za efikasnost preparata zaslužni su biljni aktivni principi – etarska ulja eukaliptusa i ruzmarina koja su delotvorna u slučaju reumatskih oboljenja i etarsko ulje nane, koje se koristi u tretmanu mijalgija. Mentol kao komponenta etarskog ulja nane ima rashlađujući efekat i delotvoran je protiv bolova. U kremi se nalazi sok iz listova aloja vere, koji neguje kožu i čini je elastičnom.

  Vitalis Sports Krem 100 Ml
 • Vitalis Venogel 100 Ml

  VENOGEL neutrališe osećaj teških nogu i trenutno otklanja grčeve, bol i otok zahvaljujući aktivnoj supstanci biljnog porekla , divljem kestenu. Ova biljka jača tonus vena, smanjuje njihovu propustljivost i pojačava otpor u kapilarima. Zato je VITALIS VENOGEL dobar izbor za tretman proširenih vena i ispucalih kapilara.

  Vitalis Venogel 100 Ml
 • Alpski Balzam Za Vene 200 Ml

  Alpski balzam jeste prirodni melem koji zahvaljujući jedinstvenom sastavu alpskih lekovitih biljaka i etarskih ulja brzo i efikasno otklanja problemeproširenih vena, ispucalih kapilara,otečenih i teških nogu. Poboljšava oslabljenu vensku cirkulaciju, ublažava i otklanja bolove u nogama i stopalima nastalih oslabljenom cirkulacijom.

  Alpski Balzam Za Vene 200 Ml
 • Sofia Krema Za Noge 200 Ml

  Protivupalno dejstvo. Sprečava zastoj krvi u venama. Smanjuje rastegljivost i propustljivost zidova vena

  Sofia Krema Za Noge 200 Ml
 • Conprosta Forte 30 Tableta

  Conprosta tablete su prirodno sredstvo za lečenje benigne hiperplazije prostate i hronične upale prostate. Preporučuje se preventivno svim muškarcima posle 40. godine. Sadrži visoko aktivan polen uljane repice u obliku tableta koji omogućava oslobađanje neprijatnih simptoma uvećane prostate, kao što su učestalo mokrenje noću, otežano mokrenje, nevoljno mokrenje, nedovoljno pražnjenje bešike i oslabljeni mokraćni mlaz. Takođe se koristi kod problema sa potencijom i otklanja preranu i bolnu ejakulaciju, slabu erekciju izazvanu bolešću prostate i smanjenje libida.

  Conprosta Forte 30 Tableta
 • Tensilen 10 Kapsula

  Važan za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Smanjuje osećaj anksioznosti, nesigurnosti i strepnje. Popravlja loše raspoloženje, vraća samopouzdanje i volju.

  Tensilen 10 Kapsula
 • Neurozan 30 Tableta

  NEUROZAN TABLETE poboljšavaju mentalne aktivnosti narušene neurološkim poremećajima (Demencija/Parkinson), poboljšavaju memoriju i koncentraciju, usporavaju starenje nervnih ćelija, poboljšavaju raspoloženje, koriste se kod osoba sa povećanim mentalnim naporom, kod osoba izloženih stalnom stresu, ublažavaju simptome hroničnog osećaja umora. Gvožđe, cink i jod doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamin B6, vitamin B2, vitamin B3 i vitamin C doprinose normalnom funkcionisanjunervnog sistema. Vitamini B12, B6, vitamin B1, folna kiselina, vitamin C i magnezijum doprinose normalnim fiziološkim funkcijama. Preparat sadrži optimalnu dozu vitamin D 1000 IJ i dodatno doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. L-Arginine, fosfatidilserin, 5-HTP, Ginkgo Biloba, Co-Q10 su specijalni dodaci koji podržavaju visoko specifične potrebe nervnih ćelija i moždanu aktivnost.

  Neurozan 30 Tableta
 • Melatonin 1 Mg 60 Tableta

  Melatonin je preparat namenjen odraslim osobama koji se koristi kod problema sa hroničnom i akutnom nesanicom, poremećajem spavanja, nekvalitetnim snom izazvanim promenom vremenskih zona pri putovanjima ili smenskim radom. Preparat je na bazi melatonina, koji ima i antioksidativno dejstvo i usporava starenje organizma. Može se koristiti i kod nesanice izazvane odvikavanjem od alkohola, lekova ili cigareta.

  Melatonin 1 Mg 60 Tableta
 • Digestal 30 Tableta

  Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje masti, belančevina i ugljenih hidrata, pa samim tim pomaže kod tegoba izazvanih unosom masne hrane i pomaže varenju.

  Digestal 30 Tableta
 • Probiotic 10 Kapsula

  Probiotic se preporučuje odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja crevne flore ili u situacijama kada je potrebno obnovitiveć narušenu crevnu floru usled delovanja različitih unutrašnjih ili spoljnih faktora kao što su višak želudačne kiseline, žučne soli, promenjena ili nepravilna ishrana, neadekvatan kvalitet vode za piće, uzimanje nekih lekova, prehlade i infekcije, privremena promena mesta boravka ili klimatskih uslova.

  Probiotic 10 Kapsula
 • Probiotic Forte 10 Kapsula

  Probiotic forte se preporučuje odraslima i deci u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu floru koja je već narušena unošenjem nekih patogenih virusa i bakterija, usled promenjene ili nepravilne ishrane, neadekvatnog kvaliteta vode za piće, privremene promene mesta boravka ili klimatskih uslova, kao i kod primene antibiotika, koji svojim delovanjem takođe mogu dovesti do poremećaja crevne mikroflore.

  Probiotic Forte 10 Kapsula
 • Elephant Aktivni Ugalj 250 Mg 10 Kapsula

  Aktivni ugalj je dodatk ishrani koji u sebi sadrži aktivni ugalj dobijen iz ljuske kokosovog oraha. Koristi se kao prva pomoć kod dijareja, gasova, nadutosti nakon obroka. Reguliše varenje. Vrši detoksikaciju organizma.

  Elephant Aktivni Ugalj 250 Mg 10 Kapsula
 • Mikrolax Za Odrasle 5 Ml 3 Tube

  MIKROLAKS ZA ODRASLE 3X5ML ESENSA, je preparat koji pomaže kod simptoma opstipacije, pražnjenja creva u pripremi za ispitivanje , operaciju ili u postoperativnom periodu jer sadržiglicerol koji ima sposobnost da osmotski povlači vodu iz okolnih tkiva u lumen creva i tako dovodi do brže peristaltike creva. Sadržaj creva time postaje mekši, a pražnjenje olakšano

  Mikrolax Za Odrasle 5 Ml 3 Tube
 • Bulardi Probiotik 10 Kapsula

  Bulardi Probiotik je prirodni preparat koji utiče na otklanjanje loših bakterija i njihovih toksičnih produkata iz organizma. Sprečava pojavu dijareje, obnavlja sluzokožu i pojačava imunitet u crevima. Može se koristiti u kombinaciji sa svim antibioticima i idealan je u borbi protiv dijareje izazvane antibioticima. Obnavlja crevnu mikrofloru, sprečava razmnožavanje štetnih bakterija u debelom crevu i na taj način sprečava ispoljavanje simptoma dijareje. Bulardi Probiotik se preventivno koristi pre odlaska na putovanja i tokom puta, jer zaustavlja i smanjuje prateće neprijatne simptome.

  Bulardi Probiotik 10 Kapsula
 • Flobian 10 Kapsula

  Flobian sadrži probiotske kulture koje pomažu u uspostavljanju i održavanju crevne flore i funkcije gastrointestinalnog trakta. Pakovanje sadrži 10 kapsula.

  Flobian 10 Kapsula
 • Bulardi Probiotik Junior 10 Kapsula

  Bulardi Probiotik Junior se koristi kao rešenje za sve tipove dijareje. Sadrži 5 milijardi probiotske kulture Saccharomyces boulardii i u kratkom roku normalizuje rad creva skraćujući trajanje dijareje kod dece. Ovaj probiotik se preporučuje kao prvi izbor u terapiji dijareje i prevenciji. Cink, koji sadrži ovaj probiotik, smanjujetrajanje i težinu dečije dijareje i dodatno jača imunitet.

  Bulardi Probiotik Junior 10 Kapsula
 • Ten Herbs 40 Tableta

  Ten herbs je prirodni dodatak ishrani, na bazi 10 različitih biljaka koji zajedničkim dejstvom potpomažu normalnu funkciju digestivnog sistema. Namenjen je za upotrebu kod odraslih osoba koji pate od nadimanja, otežanog varenja, grčeva, smanjenog i otežanog pražnjenja creva. Proizvod ima blago laksativno dejstvo pa ne izaziva bolno pražnjenje creva.

  Ten Herbs 40 Tableta
 • Biogaia Termostabilne Kapi 5 Ml

  Biogaia termostabilne kapi sadrže žive aktivne bakterije Lactobacillus reuteri Protectis koje obnavljaju crvenu floru kod beba. Bezbedne su za upotrebu od prvog dana rođenja. Prirodnog su porekla jer se Lactobacillus reuteri Protectis dobija iz majčinog mleka.

  Biogaia Termostabilne Kapi 5 Ml
 • Flobian 20 Kapsula

  Flobian sadrži probiotske kulture koje pomažu u uspostavljanju i održavanju crevne flore i funkcije gastrointestinalnog trakta. Pakovanje sadrži 20 kapsula.

  Flobian 20 Kapsula
 • Multilac 10 Kapsula

  Multilac kapsule su sinbiotik koji se sastoji iz devet sojeva probiotika i prebiotika. Crevna flora može biti narušena zbog različitih faktora kao što su stres, infekcije, nepravilna ishrana. Upotrebom Multilaca crevna flora se brzo oporavlja kod dijareje i zatvora, gasovi se eliminišu, a imuni sistem podiže. Kapsule prolaze želudac i deluju na nivou creva jer su dobijene specijalnom tehnologijom mikroinkapuliranja.

  Multilac 10 Kapsula
 • Duobiotic 10 Kapsula

  Duobiotik je dodatak ishrani koji pomaže uspostavljaju i održavanju zdrave crevne flore. Sadrži Saccharomyces boulardi koja zaustavlja i sprečava nastanak dijareja, i uspostavlja normalan rad creva i reguliše njihovu ulogu.

  Duobiotic 10 Kapsula
 • Multilac Baby Prašak 10 Kesica

  Multilac baby sadrži devet probiotskih sojeva i prebiotik koji doprinose zdravlju creva beba i dece. Kod dece koja su rođena carskim rezom dokazan je nedostatak probiotika u crevima.Multilac baby je sinbiotik što znači da je njegovo dejstvo poboljšano sa devet vrsta živih probiotika i prebiotikom koje sadrži. Oni deluju na crevnu floru, obnavljaju je kada je oštećena dejstvom antibiotika, podižu imunitet u periodu mogućih infekcija.

  Multilac Baby Prašak 10 Kesica
 • Coliprev Kapi 15 Ml

  Coliprev je dodatak ishrani koji sadrži enzim laktazu. Prolazni nedostatak enzima laktaze ( mlečni šećer ) je mogući uzrok grčeva kod beba, jer usled nedovoljno razvijenog sistema za varenje ne mogu da pretvore laktazu u prostije šećere. Za razliku od laktaze koja se teško resorbuje i uzrokuje nadutost stomaka, grčeve i neutešan plač bebe, galaktoza i glukoza se lako apsorbuju u crevima. Dodavanjem Coliprev kapi u mleko, laktaza se razlaže na prostije šećere, sprečava se nadutost stomaka i smanjuju se grčevi. Coliprev kapi se koriste samo u prva 3-4 meseca života, u periodu kada još uvek nema dovoljnog stvaranja enzima laktaze u digestivnom sistemu bebe.

  Coliprev Kapi 15 Ml
 • Colief Infant Kapi 15 Ml

  U prvim nedeljama života probavni sistem bebe nije dovoljno razvijen i ne proizvodi dovoljne količine enzima laktaze. Mlečni šećer laktoza bez laktaze ne može da se razloži na prostije šećere koji se lako resorbuju i prouzrokuje nadutost, bol i grčeve u stomaku uz intenzivan plač bebe. Colief kapi za bebe sadrže enzim laktazu kao tretman prolazne laktozne nepodnošljivosti, dodaju se u mleko za bebe ( majčino ili mlečnu formulu ), razgrađuju laktozu, smanjuju nadutost i otklanjaju grčeve i bol kod bebe. Colief kapi razgrađuju laktazu na jednostavnije šećere ( glukozu i galaktozu ) pre nego što se hranjenje bebe završi i na taj način sprečavaju nastanak grčeva. Četiri kapi Colief-a razloži 70 % laktaze u 100 ml mleka.

  Colief Infant Kapi 15 Ml
 • Waya Kapi 10 Ml

  Waya kapi sadrže probiotsku kulturu LGG (Lactobacillus rhamnosus GG). Koriste se za novorodjenčad, odojčad i decu. Neutralnog su mirisa i ukusa. Ne sadrže mlečne belančevine, laktozu i gluten. Mogu da se čuvaju na sobnoj temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja bočice kapi su upotrebljive još najmanje mesec dana.

  Waya Kapi 10 Ml
 • Pepto Soda Sa Zaslađivačem 20 Šumećih Tableta

  Pepto soda se koristi u tretmanu gorušice, za otklanjanje bola i drugih tegoba koje su uzrokovanje prekomernim lučenjem želudačne kiseline.

  Pepto Soda Sa Zaslađivačem 20 Šumećih Tableta
 • Max Medica Aktivni Ugalj 20 Kapsula

  AKTIVNI UGALJ CSP.A 20 MAX MEDICA je preparat koji se koristiza brzo zaustavljanje dijareje, protiv nadutosti i gasova, za detoksikaciju organizma, za smanjenje posledica mamurluka, povoljno utiče na nivo holesterola u krvi.Ima sposobnost adsorpcije velikog brojakontaminenata unetih hranom i vodom za piće (ostaci pesticida, đubriva, itd.), bakterijskih toksina, toksičnih supstanci koje su unete u organizam ili su proizvod metaboličkih procesa, aktivnih komponenti lekova I dr. Ne resorbuje se iz gastrointestinalnog trakta i ne podleže metaboličkoj razgradnji, već se zajedno sa supstancama koje je adsorbovao izlučuje iz organizma putem stolice.

  Max Medica Aktivni Ugalj 20 Kapsula
 • Vitamin C 500 Mg 100 Tableta Ekofarm

  VITAMIN C je antioksidans, učestvuje u stvaranju kolagena u tkivu, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, poboljšava apsorpciju gvožđa i povećava otpornost organizma. Preporučuje se primena kada su povećane potrebe organizma za vitaminom C, što je slučaj kod pušača kada su povećane fizičke aktivnosti, u trudnoći i kod prehlada.

  Vitamin C 500 Mg 100 Tableta Ekofarm
 • Sant-E-Gal 100 Mg 30 Tableta Za Žvakanje

  Sant-e-gal tablete se koriste kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste žlezde, malignih bolesti. Redovan unos može doprineti povećanju vitalnosti i poboljšavanju opšteg zdravstvenog stanja.

  Sant-E-Gal 100 Mg 30 Tableta Za Žvakanje
 • Oligogal Se 30 Kapsula

  Selen je osnovni oligoelement koji je neophodan za funkcionisanje organizma. Vitamini A, C, E su važni antioksidansi koji pomažu organizmu da se svakodnevno bori sa stresom a mogu povoljno uticati na usporavanje procesa starenja ćelija. Ova kombinacija je povoljna kao preventiva u borbi sa infekcijama, kod oštećenja jetre,oka i kod raznih zapaljenskih procesa.

  Oligogal Se 30 Kapsula
 • Oligogal Zn 30 Kapsula

  Cink kao enzim učestvuje u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Neophodan je za normalno sazrevanje ćelija pogotovu polnih(jajnika i prostate). U kombinaciji sa vitaminom C ima snažnu antioksidativnu ulogu pa doprinosi jačanju imuniteta i otpornosti organizma. U periodu gripa može smanjiti vreme oporavka a preventivno jača sluzokožu i tako sprečava prodor virusa i bakterija

  Oligogal Zn 30 Kapsula
 • Oligovit 30 Film Tableta

  Oligovit film tablete sukombinacija 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala.Mogu da podmire povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima kao i da nadoknade njihov nedostatak u ishrani.

  Oligovit 30 Film Tableta
 • Beviplex N Granule 70 G

  Beviplex N granule je proizvod koji sadrži kombinaciju više vitamina iz grupe B i namenjen je deci starijoj od godinu dana i odraslim osobama kod kojih postoji nedostatak ovih vitamina. Koristi se za pravilan rast i razvoj, kod slabog apetita, kod starijih osoba, kod problema sa kožom i nakon duže upotrebe antibiotika.

  Beviplex N Granule 70 G
 • Polivit B 30 Film Tableta

  Polivit B sadrži kompleks vitamina B, koji je neophodan za normalno održavanje brojnih funkcija u organizmu. Povoljno utiče na funkcije kože i sluzokože, nervnog, kardiovaskularnog i imunog sistema. Može se koristiti preventivno ili ukoliko već postoje simptomi nedostatka vitamina iz ove grupe. Preporučeno je njegovo uzimanje kod duže upotrebe antibiotika, kod različitih dijeta, konzumiranja alkohola, kod sportista, rekreativaca i starijih osoba.

  Polivit B 30 Film Tableta
 • Vitamin C 1000 Mg 10 Kesica

  VITAMIN C je antioksidans i štiti ćelije od slobodnih radikala, učestvuje u stvaranju kolagena koji se nalazi u vezivnom tkivu, doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma i povećava iskoristivost gvožđa što je značajno u terapiji anemija. U stanjima prehlade, gripa, kada je imunitet oslabljen, korišćenjem VITAMIN C PLV. 10x1000 MG ojačava se imunitet, smanjuju umor i iscrpljenost, a trajanje prehlade i gripa se skraćuje. Namenjen je odraslim osobama.

  Vitamin C 1000 Mg 10 Kesica
 • Cink-selen 100 Tableta

  Cink-selen tablete obezbeđuju optimalan unos minerala cinka i selena koji udruženim delovanjem jačaju imunitet i štite organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala. Cink doprinosi održavanju vida, kože, kose, kostiju, plodnosti i reprodukcije. Selen povoljno utiče na funkciju štitne žlezde, štiti ćelije od oksidativnog stresa i povoljno utiče na spermatogenezu.

  Cink-selen 100 Tableta
 • Vitamin A + D3 50 Kapsula

  VITAMIN A+D3sadrži vitamine A i D3. Vitamin A ulazi u sastav vidnog pigmenta i doprinosi očuvanju vida, hrani i neguje kožu i ojačava imuni sistem. Vitamin D3 reguliše nivoe kalcijuma i fosfora u organizmu, čime utiče na mineralizaciju kostiju i na rast i razvoj, što je od najvećeg značaja u dečijem uzrastu i u prevenciji i tretmanu osteoporoze kod starijih osoba. Zbog uticaja na kalcijum, vitamin D je neophodan za održavanje zdravih zuba i za normalnu mišićnu funkciju.

  Vitamin A + D3 50 Kapsula
 • Goti Kapi AD3 10 Ml

  Vitamin AD3 kapi su svakodnevni dodatak za zdrav rast i razvoj kostiju dece i odraslih. Vitamin D ima ulogu da održava optimalan nivo i metabolizam kalcijuma i fosfora u organizmu. Nedostatak vitamina D u dečjem uzrastu vodi rahitisu, a kod odraslih uzrokuje osteporozu.

  Goti Kapi AD3 10 Ml
 • Centrum Junior A-Z 30 Tableta

  Centrum Junior tablete za žvakanje sadrže kompleks vitamina i minerala neophodnih za zdravu ishranu. Vitamini C i E, kao i mineral selen, štite organizam od agresivnih molekula, tzv. slobodnih radikala koji deluju na organizam iz spoljašnje sredine, a njihova povećana koncentracija je posledica aero-zagađenja, izduvnih gasova, smoga i UV-zračenja. Međutim, oni mogu nastati i u samom organizmu usled svakodnevnog stresa. Zaštitni vitamini ( antioksidansi ) su bitni za održavanje otpornosti organizma. Centrum Junior tablete za žvakanje su prilagođene potrebama dece i imaju ukus maline sa limunom.

  Centrum Junior A-Z 30 Tableta
 • Centrum A-Z + Lutein 30 Tableta

  Centrum A-Z + lutein tablete su dodatak ishrani i predstavljaju kompleks vitamina i minerala obogaćenih luteinom. Unos jedne tablete dnevno zadovoljava energetske potrebe organizma, obezbeđuje funkcionisanje imunološkog sistema, funkcionisanje rada tiroidne žlezde, pomaže u očuvanju vida ( vitamin A i lutein ) i održava zdravim kosu, kožu i nokte.

  Centrum A-Z + Lutein 30 Tableta
 • Centrum A-Z Silver + Lutein 30 Tableta

  Centrum Silver sa luteinom je dodatak ishrani i predstavlja kombinaciju vitamina, minerala i mikroelemenata. Njegov sastav je formulisan tako da zadovoljava izmenjene potrebe osoba starijih od 50 godina. Sa starenjem, organizam zahteva niži kalorijski unos, ali to ne znači da su smanjene potrebe organizma za vitaminima, mineralima i mikroelementima. U svom sastavu sadrži lutein ( antioksidans ) koji pomaže očuvanju vida.

  Centrum A-Z Silver + Lutein 30 Tableta
 • Centrum Men 30 Tableta

  Centrum Men tablete su dodatak ishrani i obezbeđuju vitamine, minerale i mikroelemente u optimalnim količinama za podršku zdravom načinu života odraslim muškaracima. Sadrže magnezijum, kalcijum, kompleks B vitamina i minerala koji zadovoljavaju naglašene potrebe odraslog muškarca i omogućavaju pravilan metabolizam, funkcionisanje mišića, uključujući i srčani, kao i funkcionisanje imunološkog sastava. Prisustvo cinka blagotvorno utiče na plodnost muškarca.

  Centrum Men 30 Tableta
 • NW Kalcijum Magnezijum Cink 100 Tableta

  NW Ca+Mg+Zn tablete predstavljaju multimineralni dodatak ishrani koji ima višestruko dejstvo, kalcijum je odgovoran za zdravlje kostiju i zuba, poboljšava gustinu kostiju kod osteoporoze, magnezijum doprinosi boljem radu srčanog mišića, smanjuje grčeve i povoljno deluje kod hroničnog umora, a cink je neophodan za rast, razvoj i dobar imunitet.

  NW Kalcijum Magnezijum Cink 100 Tableta
 • NW Omega-3 1000 Mg 100 Kapsula

  Omega -3 ima višestruko dejstvo na kardiovaskularni, nervni sistem, na inflamatorne procese u organizmu, prevenciju kancera i pozitivan efekat na razvoj ploda. Povoljno utiče na krvni pritisak, snižava trigliceride, kao snažan antiupalni proizvod preporučuje se kod artritisa, ekcema, psorijaze. Studije su pokazale da povoljno utiče kod dijabetičara na očuvanje bubrežne funkcije. Ublažava simptome depresije, stabiliuzuje raspoloženje. Kod sportista i zdravih ljudi ima povoljan uticaj na imunitet.

  NW Omega-3 1000 Mg 100 Kapsula
 • Natural Wealth Magnezijum 250 Mg 100 Tableta

  Magnezijum je mineral koji učestvuje u preko 300 enzimski reakcija u organizmu. Ima blago umirujući efekat, povoljno deluje kod osoba sa astmom,visokim pritiskom i kod migrene. Povoljno utiče na organizam koji je izložen povećanom fizičkom i psihičkom naporu. Učestvuje u stvaranju energije na ćelijskom nivou, prenosu glukoze u ćelije i u nervnom prenosu nadražaja. Smanjuje mogućnost taloženja calcijuma u bubrezima.

  Natural Wealth Magnezijum 250 Mg 100 Tableta
 • Natural Wealth Omega 3-6-9 60 Gel Kapsula

  Omega 3-6-9 je dodatak ishrani koji ima povoljan efekat na zdravlje kardiovaskularnog, koštano zglobnog sistema kao i nekih sistemskih bolesti (lupus, HPBP). Doprinosi održavanju dobre koncentracije, jača imuni sistem a povoljno utiče kod raznih upalnih procesa na koži (ekcem,psorijaza). Vit E koji je u ovom preparatu ima veliki antioksidativni efekat pa čuva ulje od oksidacije. Ovaj kompleks ima potvrđene studije koje govore o povoljno uticaju na srce i krvne sudove srca i mozga.

  Natural Wealth Omega 3-6-9 60 Gel Kapsula
 • Dietpharm Kondroin Forte 40 Tableta

  Kondroin forte je dodatak ishrani koji u svom sastavu ima glukozamin I kondroin sulfat i zbog tog svog jedinstvenog sastava pomaže brzom oporavku zglobova, smanjuje otok i bol u zglobovima i pomaže kod degenerativnih i reumatskih promena na zglobovima.

  Dietpharm Kondroin Forte 40 Tableta
 • Biofar Vitamin C 1000 Acerola15 Šumećih Tableta

  Biofar vitamin C 1000 Acerola u osnovi sadrži ekstrakt tropske biljke američke višnje koja je poznata kao Acerola. Ovaj prirodni izvor vitamina C se veoma dobro iskorišćava u organizmu i namenjen je za jačanje otpornosti organizma odraslih osoba. Savetuje se pušačima, sportistima, studentima, kod stanja pojačane aktivnosti, pada imuniteta i kod osoba na specijalnom režimu ishrane.

  Biofar Vitamin C 1000 Acerola15 Šumećih Tableta
 • Biofar 27 Vitamina I Minerala 15 Šumećih Tableta

  Biofar 27 vitamina i minerala predstavlja dodatak ishrani koji održava vitalnost organizma. Obogaćeni sastav omogućava potpunu iskoristljivost vitamina i minerala. Pogodan je za sportiste, osobe na posebnom režimu ishrane, studente i za jačanje otpornosti organizma.

  Biofar 27 Vitamina I Minerala 15 Šumećih Tableta
 • Biofar Magnezijum Kompleks 15 Šumećih Tableta

  Biofar magnezijum kompleks sadrži magnezijum u obliku citrata, koji predstavlja njegov najviše iskoristljiv oblik. Preporučuje se kod stanja napetosti i stresa, koji su praćeni grčevima u mišićima. Olakšava napade migrene i nesanice.

 • Merz Spezial 60 Dražeja

  MERZ SPEZIAL DRG.A60, MERZ PHARMA dražeje sadrže jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala, mikroelemenata, obezbeđujući telu supstance neophodne za formiranje zdravih ćelija kože, kose i noktiju, poboljšavajućiopšte zdravstveno stanje. Na koži smanjuju neravnine, bore, povećavajući joj vlažnost i blistavost , ubrzava rast noktiju, kao I njihovu čvrstinu I debljinu , kosu činizdravom, jakom, punijeg volumena,sprečava i prevenira njeno opadanje

  Merz Spezial 60 Dražeja
 • Feroglobin 30 Kapsula

  Gvožđe je neophodno za formiranje hemoglobina i transport kiseonika u organizmu. Osim toga, gvožđe je značajno za brojne funkcije u telu kao što suimunitet i kognitivna funkcija. Feroglobin B12 kapsule dodatnosadrže vitamine B12, B1, B6 i folnu kiselinu, cink, bakar, koji su neophodni za pravilno sazrevanje crvenih krvnih zrnaca. Feroglobin kapsule se preporučuju u lečenju i zaštiti od anemije uzrokovanih nedostatkom gvožđa, pre i posle operacija, ženama sa obilnim ciklusima, kao i zaštiti od anemije tokom trudnoće i dojenja, kod opadanja kose uzrokovanog anemijom, kod prolećnog umora, sportistma.

  Feroglobin 30 Kapsula
 • Solgar Mg Citrat 60 Tableta

  Solgar Magnezijum citrat tbl.a60 sadrži magnezijum citrat 200 mg u jednoj tableti. Magnezijum je u obliku citrata što ga čini lako iskoristljivim. Magnezijum učestvuje u stvaranju energije i prenosa nadražaja. Bitna je njegova uloga u zgrušavanju krvi kao i u relaksacijskoj fazi mišićne aktivnosti. Magnezijum sprečava skupljanje kalcijuma u bubrezima i krvnim sudovima pa samim tim smanjuje mogućnost stvaranja bubrežnih kamenaca i ateroskleroze.

  Solgar Mg Citrat 60 Tableta
 • Solgar Ca+Mg+Zn 100 Tableta

  Solgar Ca+Mg+Zn tbl.a100 sadrži kalcijum,magnezijum i cink u optimalnom odnosu.Kalcijum se u organizmu nalazi najviše u koštanom sistemu ,čak 99%.Važno ga je unositi u dovoljnim količinama u detinjstvu radi pravilnog rasta i razvoja,kao i kod žena u kasnijim godinama radi prevencije osteopenije i osteoporoze.Kalcijum je važan i za rad mišića.Magnezijum je takođe važan za koštani sistem,čak 60% od ukupne količine u organizmu se nalazi u koštanom sistemu.Magnezijum je važan u stvaranju energije na nivou ćelija,transportu glukoze u ćeliju,u zgrušavanju krvi.Cink je bitan element u metabolizmu proteina,masti i uhljenih hidrata.Povoljno utiče na imuni sistem i poboljšava kognitivne funkcije.

  Solgar Ca+Mg+Zn 100 Tableta
 • Solgar Selen 100 Mcg 100 Tableta

  Solgar Selen tbl.100x100 mcgje moćan antioksidans koji je važan za funkciju imunog sistema, štitne žlezde i spermatogeneze. Selen je organizmu potreban u malim količinama. Njegov zadatak je da štiti organizam od stresa. Selen detoksikuje jetru i štiti od oštećenja koja mogu da naprave hormoni, pesticidi, lekovi, teški metali. Zajedno sa drugim mineralima selenpomaže formiranje imunih ćelija, što ima za cilj jačanje odbrambene sposobnosti organizma. Takodje " povećava" plodnost muškaraca u manjim dozama.

  Solgar Selen 100 Mcg 100 Tableta
 • Solgar Vitamin D3 400 IJ 100 Kapsula

  Solgar vitamin D3 400IJ cps. a 100 sadrži vitamin D u dozi od 400IJ. Vitamin D je neophodan za ravnotežu kalcijuma i fosfata, a samim tim za rast i mineralizaciju kostiju i zuba. Takodje, važan je za rad mišića. Pod dejstvom UV zračenja vitamin D nastaje u koži, zato se preporučuje osobama koje se nedovoljno izlažu sunčevom zračenju.Vitamin D ima povoljan efekat na imuni sistem, čime uspešno ublažava i skraćuje trajanje prehlade i gripa. Koristi se i u prevenciji osteopenije i osteoporoze.

  Није доступно
  Solgar Vitamin D3 400 IJ 100 Kapsula
 • Solgar Vitamin C 500 Mg 90 Tableta

  Solgar vitamin C tbl.90x500mg sadrži prirodni kompleks vitamina C, acerole i praha ploda šipka.Vitamin C ublažava simptome prehlade i alergijskih reakcija,sprečava stvaranje slobodnih radikala čime doprinosi zaštiti organizma od oštećenja povezanih sa nastankom karcinoma.Učestvuje u stvaranju kolagena koji je značajan za izgradnjukože,hrskavica,sluznica i desni.

  Solgar Vitamin C 500 Mg 90 Tableta
 • Magnetrans Direkt Prašak 375 Mg 20 Kesica

  MAGNETRANS DIREKT PLV.20X375MG, HEMOFARM je preparat koji pomaže u stanjima bola i grčeva u mišićima, nervne napetosti, umora, glavobolje , migrena,nesanice, opstipacije, doprinosi snižavanju krvnog pritiska, boljem radu srčanog mišića (aritmija), jer poboljšava rad skeletnih iglatkih mišića, prenos nervnog impulsa, održava tonus krvnih sudova…

  Magnetrans Direkt Prašak 375 Mg 20 Kesica
 • Magnezijum 300 Direkt Prašak 20 Kesica

  MAGNEZIJUM 300 DIREKT, PHARMANOVA, je preparat koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog, mišićnog, kardiovaskularnog i imunološkog sistema. Ima značajnu ulogu u nervnoj provodljivosti, radu skeletnih i glatkih mišića, tonusu krvnih sudova, rada creva, srčanog mišića , balansu elektrolita i metabolizma u opšte.

  Magnezijum 300 Direkt Prašak 20 Kesica
 • Magnezijum 375 + B6 30 Kapsula

  MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 a30 , INPHARM, preparat sadrži mineral magnezijum i vitamin B6 , koji olakšava absorpciju magnezijuma iz creva i pomaže njegov prolazak u ćelije . Oba sastojka zajedno doprinose boljem funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora, stresa, nesanice, migrena, opstipacije, normalnoj funkciji mišića uključujući I srčani mišić.U preparatu se nalazi I Vitamin B1, koji doprinosi normalnom radu srca kao Iimunog sistema.

  Magnezijum 375 + B6 30 Kapsula
 • Vitamin C Direkt + Cink 20 Kesica

  VITAMIN C DIREKT + ZN preporučuje se u svim stanjima deficita vitamina C i cinka, kao i u stanjima kada je potreban njihov snažniji efekat. Anemija, primena oralnih kontraceptiva, konzumiranje cigareta, sporo zarastanja rana, pad imuniteta, prehlade, restrikcione dijete su stanja u kojima je poželjna nadoknada vitamina C i cinka.

  Није доступно
  Vitamin C Direkt + Cink 20 Kesica
 • Babytol D3 + K1 30 Twist-off Kapsula

  Babytol D3+K1 se preporučuje kod prevremeno rođene decu i novorođenčadi na prirodnoj ishrani, jer majčino mleko ne sadrži dovoljnu količinu ovih vitamina. Vitamin D3 pomaže apsorpciji važnihmineralakalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju. Vitamin K1 je važan za zdrav krvni sistem beba, jer usled njegovog nedostatka može doći do krvarenja i ozbiljnih i teških oboljenja.

  Babytol D3 + K1 30 Twist-off Kapsula
 • Babytol D3 30 Twist-off Kapsula

  Babytol D3 je preparat koji sadrži vitamin D3, neophodan bebi od samog rođenja. Vitamin D3 pomaže apsorpciji važnih minerala kalcijuma i fosfora iz digestivnog trakta i time omogućava normalan razvoj i rast zuba i kostiju.

  Babytol D3 30 Twist-off Kapsula
 • Sideral Forte 20 Kapsula

  Sideral Forte je pomoćno lekovito sredstvo namenjeno za lečenje anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa.

  Sideral Forte 20 Kapsula
 • Solgar Vitamin B-complex 50 100 Kapsula

  Solgar vitamin B 50 cps.a100 sadrži sve vitamine B grupe u dozama od 50mg ili 50µg.Najveću efikasnost pokazuju kada su zajedno.Imaju ulogu raznim procesima u organizmu. B1 doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema.B2 učestvuje u metabolizmu . B3 se koristi kao potporaterapijisrca i krvnih sudova i povišenog nivoa masti. B6je neophodan je za stvaranje crvenih krvnih ćelija, jačanje imuniteta. Najvažnija mu je funkcija učestvovanje ustvaranju hemoglobina i održavanjuravnoteženatrijuma i kalijuma. B12 učestvuje u stvaranju proteina, u metabolizmu masti i ugljenih hidrata. Njegov nedostatak uzrokujepernicioznu anemiju,poremećaje u nervnom sistemu, umor, razdražljivost, gubitak apetita, proliv, može uzrokovati poremećaj menstruacije i utrnulost u rukama i nogama. Folna kiselina je važnaza razvoj nervnog sistema.

  Solgar Vitamin B-complex 50 100 Kapsula
 • Kalcijum Goodwill 500 Mg 20 Šumećih Tableta

  KALCIJUM GOODWILLKalcijum je neohodan za održavanje zdravlja kostiju i zuba. Doprinosi normalnoj funkciji mišića, koagulaciju krvi, energetskom metabolizmu, neurotransmisiji, i ima ulogu u procesu deobe i diferencijaciji ćelija. Ostepenija i osteoporoza

  Kalcijum Goodwill 500 Mg 20 Šumećih Tableta
 • Centrum Women 30 Tableta

  Centrum Women tablete su vitaminsko-mineralni dodatak ishrani, obogaćen biotinom, cinkom i selenom. Ove tablete su nutritivna podrška odraslim i starijim ženama. Doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema, pomažu u održavanju zdravlja, kostiju, kose, kože i noktiju.

  Centrum Women 30 Tableta
 • Supradyn Fast Energy 10 Kesica

  Supradyn Fast Energija kesice a 10 je kompleks vitamina i minerala uz dodatak koenzima Q10. Sadrži 13 vitamina i 9 minerala i elemenata u tragovima. Supradyn Fast Energija sadrži kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji su važni za normalno funkcionisanje organizma.Vitamini, minerali i elementi u tragovimu pomažu stavaranje energije koja je neophodna u svakodnevnom životu.

  Supradyn Fast Energy 10 Kesica
 • Inofolic Prašak 2 G 20 Kesica

  INOFOLIC PRAŠAKčini adekvatnu kombinaciju mioinozitola i folne kiseline čija primena ima značajnu ulogu u lečenju neplodnosti, insulinske rezistenciije. Mioinozitol je fiziološki je prisutan u organizmu u obliku fosfolipida, a glavna uloga u organizmu je uloga sekundarnog glasnika koju ostvaruje na nivou brojnih hormona od kojih su najvažniji insulin, FSH i TSH. Deficit mioinozitola dovodi do poremećaja ovih hormona. Uključen je u metabolizam masti i šećera, kao i funkciji ćelija nervnog sistema. Mnogobrojne studije potvrđuju da su visoke koncentracije mioinozitola u folikularnoj tečnosti indikator dobrog kvaliteta jajnih ćelija, kasnije i embriona. Folna kiselina je vitamin koji pripada grupi viitamina B i uključena je u sintezi DNK; RNK i drugih proteina kao i u procesu drugih ćelija i hromozoma. Takođe, doprinosi prirodnom rastu majčinih tkiva tokom trudnoće zadovoljavajući njene potrebe. Adekvatnom suplementacijom folne kiseline zadovoljavaju se povećane potrebe tokom trudnoće i time se smanjuje rizik od defekta nervne cevi fetusa.

  Inofolic Prašak 2 G 20 Kesica
 • Biofar Vitamin C 1000 Mg 20 Šumećih Tableta

  Biofar vitamin C 1000mg je dodatak ishrani kojiima antioksidantno dejstvo i obezbeđuje visoke doze vitamina C organizmu. Potreba za ovim vitaminom se javlja kod pušača, osoba kojima je oslabljen imuni sistem i za poboljšanje opšteg stanja odraslih osoba i adolescenata.

  Biofar Vitamin C 1000 Mg 20 Šumećih Tableta
 • Biofar Vitamin C 500 Mg Acerola 20 Šumećih Tableta

  Biofar vitamin C Acerola sadrži ekstrakt tropske biljke Acerole, koja je prirodni izvor vitamina C, a koga organizam bolje preuzima i iskorišćava. Bioflavonoidi prisutni u preparatu pojačavaju dejstvo vitamina C, veoma moćnog antioksidansa, koji utiče na smanjenje umora i iscrpljenosti i podstiče funkciju imunog sistema. Učestvuje u procesu stvaranja kolagena, funkciji kostiju, hrskavice, kože i zuba.

  Biofar Vitamin C 500 Mg Acerola 20 Šumećih Tableta
 • Magnezijum 400 + B Complex 20 Kesica

  MAGNEZIJUM 400 + B KOMPLEKS, ALKALOID je preparat koji pomaže u normalizaciji rada nervnog ,kardiovaskularnog , imunološkog i psihološkog sistema čoveka, smanjivanjem simptoma bola i grčeva u nogama, glavobolje, nesanice , stresa, umora, opstipacije, poboljšavajući srčani rad kao i sam metabolizam.

  Magnezijum 400 + B Complex 20 Kesica
 • Jamieson Vitamin C 500 Mg 100 Kapsula

  JAMIESON VITAMIN C 500 MG 100 TABLETAVitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, kao i zaštiti organizma od oksidativnog stresa. Takođe, vitamin C povećava apsorpciju gvožđa. Specijanim postupkom mikroinkapsulisanja obezbeđeno je postepeno oslobađanje vitamina C iz tablete.

  Није доступно
  Jamieson Vitamin C 500 Mg 100 Kapsula
 • Glukokontrol 60 Kapsula

  Glucokontrol je kompleksnog sastava, namenjen pre svega dijabetičarima, ali i svim osobama sa poremećajem metabolizma šećera. Pomaže u regulaciji nivoa šećera, zahvaljujući ekstraktu cimeta, hromu i cinku. Cink utiče na metabolizam ugljenih hidrata i doprinosi jačanju imuniteta, hrom poboljšava metabolizam lipida i šećera, reguliše stvaranje insulina i njegov metabolizam. Alfa lipoinska kiselina sprečava i smanjuje komplikacije šećerne bolesti, oštećenje perifernih nerava, koji se prepoznaju kao utrnolost, svrab, žarenje, bol ekstremiteta. Prisutni vitamini u preparatu takođe štite nerve.

  Glukokontrol 60 Kapsula
 • Vitamin C 500 Mg 20 Tableta

  VITAMIN C povećava odbrambene sposobnosti organizma u stanju prehlade i gripa. Pušače štiti od štetnih efekata oksidativnog stresa jer je vitamin C snažan antioksidans. Deluje protektivno na vitamin E, tako što učestvuje u procesu njegove regeneracije. U stanjima stresa, nedovoljnog unosa putem hrane, kod pušača i osoba ženskog pola na terapiji oralnim kontraceptivima javljaju se povećane potrebe za vitaminom C.

 • Orosal 65 Prašak Za Oralni Rastvor 13 G

  Orosal 65 je glukozno-elektrolitni rastvor za nadoknadu tečnosti i elektrolita kod lakog i srednje teškog stepena dehidratacije dece i odraslih sa prolivom i/ili povraćanjem.

  Orosal 65 Prašak Za Oralni Rastvor 13 G
 • Cink Sa Vitaminom C 30 Kapsula

  Cink Mineral Zn čine fiziološki aktivne supstance koje doprinose normalnoj funkciji organizma i procesa u kojima učestvuju cink i vitamin C. Cink je inkorporiran u fosfolipidnu membranu koja omogućava da se cink intaktno transportuje u želudac do creva, ne oštećuje crevnu sluzokožu i tako se direktno apsorbuje u krvotok, što je razlika u odnosu na klasičan put apsorpcije cinka.

  Cink Sa Vitaminom C 30 Kapsula
 • Magnum 400 MAX 2 G 20 Kesica

  MAGNUM 400 MAX KES.20X2G INPH, INPHARM, preparat sadrži mineral magnezijum i vitamin B6 , koji olakšava absorpciju magnezijuma iz creva i pomaže njegov prolazak u ćelije . Oba sastojka zajedno doprinose boljem funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora, stresa, nesanice, migrena, opstipacije, normalnoj funkciji mišića uključujući I srčani mišić.U preparatu se nalazi I Vitamin B1, koji doprinosi normalnom radu srca kao Iimunog sistema.

  Magnum 400 MAX 2 G 20 Kesica
 • Babytol D3 + Omega 30 Twist-off Kapsula

  Babytol D3 + Omega DHA je dodatak ishrani koji sadrži jednu od tri Omega-3 masne kiseline-DHA važne za razvoju mozga i mentalnih funkcija, kao i za razvoj vida i funkcije oka. Vitamin D3 neophodan je za pravilan razvoj i rast zuba i kostiju.

  Babytol D3 + Omega 30 Twist-off Kapsula
 • Optimum D3 60 Kapsula

  Optimum D3 1000 kapsule je dodatak ishrani na bazi D3 vitamina. Namenjen je osobama sa osteopenijom i osteoporozom. Može se koristiti kod osoba sa autoimunim, kardiovaskularnim, malignim i ostalim stanjima kod kojih je neophodna nadoknada vitamina D3. Vitamin D3 doprinosi održavanju zdravlja koštanog sistema, održavanju normalne funkcije mišićnog sistema, normalnom funkcionisanju imunog sistema.

  Optimum D3 60 Kapsula
 • Zincomplex 20 Kesica

  Zincomplex je kombinacija maksimalne doze cinka, vitamina C, selena i bakra. Ova formulacija jača imunitet, daje energiju. Cink doprinosi jačanju imuniteta, a važan je za održavanje zdrave kose, kože, noktiju, povoljno utiče na reproduktivni sistem. Vitamin C je važan antioksidans, jača krvne sudove. Selen štiti ćelije od starenja, važan je za imunitet. Bakar održava normalnu pigmentaciju kose i kože, smanjuje pojavu infekcija.

  Zincomplex 20 Kesica
 • Selen + Cink Direkt 20 Kesica

  Optimalna dnevna doza selena i cinka u jednoj kesici Selen+Zn direkt preparata doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom funkcionicanju štitne žlezde, normalnoj plodnosti, spermogenezi i reprodukciji, održavanju normalnog stanja kose, kože i noktiju.

  Није доступно
  Selen + Cink Direkt 20 Kesica
 • LIVSANE Magnezijum Sa Ukusom Crne Ribizle, Šumeće Tablete

  Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. Citratni oblik ima najbolju bioraspoloživost.

  LIVSANE Magnezijum Sa Ukusom Crne Ribizle, Šumeće Tablete
 • Soldevit Vitamin D3 Oralne Kapi 10 Ml

  Soldevit vitamin D3 oralne kapi sadrže vitamin D u obliku holekalciferola. Vitamin D pomaže iskorišćenju kalcijumau organizmu pa samim tim utiče na mineralizaciju kostiju. Zato se preporučuje deci i mladima u fazi rasta i razvoja, kao i starijoj populaciji u cilju prevencije osteopenije i osteoporoze. Takodje, važan je za rad mišića. Pod dejstvom UV zračenja vitamin D nastaje u koži, zato se preporučuje osobama koje se nedovoljno izlažu sunčevom zračenju. Vitamin D ima povoljan efekat na imuni sistem.

  Soldevit Vitamin D3 Oralne Kapi 10 Ml
 • LIVSANE Vitamini Za Oči, Kapsule

  Za prevenciju nastanka katarakte (očne mrene) i usporavanje razvoja makularne degeneracije. Štiti i čuva vid.

  LIVSANE Vitamini Za Oči, Kapsule
 • Beviplex B 30 Film Tableta

  Beviplex B tablete su kompleks B vitamina koje se koriste u terapiji deficita vitamina B grupe. B vitamini su neophodni za održavanje normalnog energetskog metabolizma i normalno funkcionisanja organizma. Naročito povoljno utiču na nervni sistem, doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i imunog sistema, boljem stanju kože i sluzokože

  Beviplex B 30 Film Tableta
 • LIVSANE Magnezijum Citrat Direkt 30 Kesica

  Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. Citratni oblik ima najbolju bioraspoloživost.

  LIVSANE Magnezijum Citrat Direkt 30 Kesica
 • Pregnacare 30 Kapsula

  Pregnacare tablete predstavljaju kombinaciju vitamina i minerala neophodnih ženama koje planiraju trudnoću kao i u periodu tokom trudnoće i dojenja. U prvom trimestru trudnoće je važan pravilan razvoj neuralne cevi bebe, što se postiže folnom kiselinom i vitaminomB 12. Tokom trudnoće neophodne su i dovoljne količine gvoždja kako bi se izbegla malaksalost i malokrvnost. Hrom održava noramalan nivo šećera u krvi, vitamin K sprečava zgrušavanje krvi, vitamin D normalizuje kosti i zube, jod je važan za razvoj psihomotornog sistema bebe.

  Pregnacare 30 Kapsula
 • Pregnacare Plus 28 Kapsula

  Pregnacare plus sadrže multivitaminske tablete i dodatne omega 3 kapsule (DHA I EPA). Omega 3, a posebno DHA je jako važna za razvoj mozga bebe i zbog toga se preporučuje dodatni unos nakon prvog trimestra jer se 70% mozga bebe razvije do rođenja. Omega doprinosi i pravilnom razvoju čula vida bebe. Pregnacare plus se mogu koristiti i nakon porodjaja jer utiču na bolji imunitet majke.

  Pregnacare Plus 28 Kapsula
 • Femibion 1 30 Tableta

  FEMIBION® Za trudnice 1 sadrži folnu kiselinu, Metafolin®- aktivni oblik folne kiseline koju organizam može odmah da koristi, 9 neophodnih vitamina i jod. Namenjen je ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama do kraja 3. meseca trudnoće. Folna kiselina, tj. njen aktivni oblik je neophodan za razvoj ploda, za pravilno formiranje neuralne cevi, Vitamin B12 za optimalno delovanje folata, dok vitamini B1,B2, B6, C i E održavaju zdrav tok trudnoće i pravilan razvoj ploda. Jod umanjuje rizik od nastanka cerebralne paralize i mentalne zaostalosti. Ne sadrži laktozu i gluten.

  Femibion 1 30 Tableta
 • Femibion 2 30 Tableta I 30 Kapsula

  FEMIBION® Za trudnice 2 sadrži folnu kiselinu, Metafolin®- aktivni oblik folne kiseline koju organizam može odmah da koristi, DHA (aktivan oblik omega 3 kiselina), 9 neophodnih vitamina i jod. Namenjen je ženama od 4. meseca trudnoće do kraja perioda dojenja. Folna kiselina, tj. njen aktivni oblik je neophodan za razvoj ploda i smanjuje rizik od prevremenog porođaja. Vitamin B12 za optimalno delovanje folata, dok vitamini B1,B2, B6, C i E održavaju zdrav tok trudnoće i pravilan razvoj ploda. Jod umanjuje rizik od nastanka cerebralne paralize i mentalne zaostalosti. Omega 3 masne kiseline su bitne za razvoj mozga i intelektualnih sposobnosti deteta. Ne sadrži laktozu i gluten.

  Femibion 2 30 Tableta I 30 Kapsula
 • Ogestan 30 Kapsula

  Ogestan je dodatak ishrani tako formulisan da doprinosi zdravlju žena koje planiraju potomstvo, trudnica i dojilja. Jod je važan za funkcionisanje štitne žlezde, folna kiselina za formiranje tkiva bebe, vit D3 za normalno formiranje kostiju, omega 3 masne kiseline za formiranje mozga i oka bebe, vit E je važan antioksidans za trudnicu.

  Ogestan 30 Kapsula
 • Premama Duo 30 Kapsula + 30 Tableta

  Premama Duo je multivitaminski i multi-mineralni proizvod sa omega 3 masnim kiselinama. Ženama koje planiraju da zatrudne, trudnicama i dojiljama potreban je veći unos vitamina i minerala. Svaki od njih ima bitnu ulogu u organizmu budućih majki. Unošenje folata doprinosi smanjenju rizika od defekata nervne cevi. Omega 3 masne kiseline doprinose normalnom razvoju mozga i očiju fetusa i odojčeta. Vitamin D i Kalcijum doprinose zdravim kostima i zubima. Gvožđe ima ulogu u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena i normalnoj funkciji kože. Cink i Selen doprinose održavanju zdrave kose i noktiju.

  Premama Duo 30 Kapsula + 30 Tableta
 • Pregnacare New Mum 56 Kapsula

  Pregnacare new mum je dodatak ishrani namenjen porodiljama. Sadrži 27 aktivnih supstanci koje smanjuju umor, daju energiju, lep izgled porodilje. Koristi se i tokom dojenja. Vitamin B 12, folna kiselina, pantotenska kiselina poboljšavaju koncentraciju, pažnju, vitamin B6 reguliše hormone i umiruje, vitamin C, vitamin E, cink, selen doprinose imunitetu, daju energiju, smanjuju stres i iscrpljenost. Biotin, niacin i kolagen poboljšavaju izgled kože i kose nakon porođaja, dok je kalcijum važan za kosti i zube.

  Pregnacare New Mum 56 Kapsula
 • Mamavit 30 Film Tableta

  Zadovoljava povećane potrebe za vitaminima i mineralima. Sprečava deficit vitamina i minerala kod majke i bebe u razvoju. Štiti organizam od slobodnih radikla, aerozagađenja, UV zračenja

  Mamavit 30 Film Tableta
 • Femibion 2 Duopack+tatoo

  Vitaminski suplemenT za trudnice. U promo paketu pored dve kutije Femibiona 2 nalaze se 5 sjajnih glitter preslikača za kožu za objavu pola bebe. Promo pakovanje je sa 15% popusta.

  Femibion 2 Duopack+tatoo
 • Probiokid Immuno 15 G 10 Kesica

  Probiokid immuno zahvaljujući prisutnim probiotskim kulturama stimuliše imuni sistem creva, čuva prirodni balans normalne mikroflore i stimuliše nespecifičan imuni odgovor. Tako jača prirodne odbrambene sposobnosti organizma kod dece. Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta, a posebno deci sa atopijskom konstitucijom, sklonoj alergijama, deci koja kreću u kolektiv i deci sklonoj čestim infekcijama. Savet je da se koristi i za vreme godišnjih odmora kad su crevne infekcije vrlo česte, kao i uz antibiotsku terapiju.

  Probiokid Immuno 15 G 10 Kesica
 • Imunocink Za Odrasle 60 Tableta

  IMUNOCINK ZA ODRASLE KAPSULEse preporučuje sportistima, adolescentima, starijim osobama, vegeterijancima, dijabetičarima, osobama izloženim povećanom fizičkom i psihičkom stresu.IMUNOCINKpredstavlja optimalnu kombinaciju vitamina C i cinka. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i doprinosi odražavanju normalne funkcije kostiju, kose, kože i noktiju. Vitamin C doprinosi normlanoj funkciji imunog sistema za vreme i nakon intenzivne fizičke aktivnosti i doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. doprinosi zaštiti DNK, proteina i funkcionisanju nervnog sistema. Sadrži fenilalanin.

  Imunocink Za Odrasle 60 Tableta
 • Imunoglukan P4H 30 Kapsula

  IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULEsadrže prirodni polisaharid imunoglukan ( beta – 1,3/1,6 – D- glukan ) izolovan iz gljive bukovače ( Pleurotus Ostreatus )i vitamin C značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od ošećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomažu u podršci imunog sistema. IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULE su obogaćene cinkom koji je značajan za normalno funkcionisanje i jačanje prirodne otpornosti organizma. IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULE nisu pogodne za decu mlađu od 7 godina.Ne smeju koristi pacijenti sa presađenim organima. IMUNOGLUKAN® P4H KAPSULEmogu da koriste pacijenti sa imunosupresivnom terapijom samo nakon saveta sa lekarom. Trudnice i dojilje, deca i adolescenti do 14 godina mogu upotrebljavati po savetu lekara ili farmaceuta.

  Imunoglukan P4H 30 Kapsula
 • Imunoglukan P4H Sirup 120 Ml

  IMUNOGLUKAN® P4H SIRUPsadrže prirodni polisaharid imunoglukan ( beta – 1,3/1,6 – D- glukan ) izolovan iz gljive bukovače ( Pleurotus Ostreatus )i vitamin C značajan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomažu u podršci imunog sistema. IMUNOGLUKAN® P4H tečni dodatak ishrani mogu da uzimaju mala deca uzrasta 1-3 godine samo po savetu pedijatra. Ne smeju koristi pacijenti sa presađenim organima.IMUNOGLUKAN® P4H sirupmogu da koriste pacijenti sa imunosupresivnom terapijom samo nakon saveta sa lekarom. Trudnice i dojilje, deca i adolescenti do 14 godina mogu upotrebljavati po savetu lekara ili farmaceuta.IMUNOGLUKAN® P4H sirupje pogodan za primenu kod dijabetičara i vegeterijance. Ne sadrži gluten.

 • Immuno Sirup 200 Ml

  IMMUNO® SIRUP se preporučuje kod dece i tinejdžera za jačanje imuniteta i povećanje otpornosti organizma. Veoma efikasnim se pokazao u toku akutnih, hroničnih i čestih virusnih i baterijskih infekcija , atopijskog dermatitis, rinitisa, astme, ekcema, herpes infekcija, epidemije gripa ( u svim stanjima oslabljenog imuniteta ) . Trudnice i dojilje treba da se posavetuju sa svojim lekarom kod primene ovog preparata.

  Immuno Sirup 200 Ml
 • Shark Oil 500 Mg 30 Kapsula

  Shark oil sadrži ulje iz ajkuline jetre koje se koristi kao dodatak ishrani kod smanjene otpornosti organizma i za jačanje imunog sistema.

  Shark Oil 500 Mg 30 Kapsula
 • Spirulina San Sebastian 150 G 600 Tableta

  Spirulina San Sebastian tbl.a 600 je izvor osnovnih hranljivih materija koji doprinose opštem zdravlju i vitalnosti organizma. Spirulina je plavozelena alga, sadrži biljne proteine sa svim esencijalnim i neesencijalnim aminokiselinama. Sadrži visoke doze vitamina i minerala. Spirulina je posebno bogata gvožđem, kalcijumom, beta karotenom. Takođe sadrži i visoke količine hlorofila koji je odličan " čistač" tela.

  Spirulina San Sebastian 150 G 600 Tableta
 • Ecomer 250 Mg 60 Kapsula

  Ecomer kapsule su dodatak ishrani koji sadrži ulja iz ajkuline jetre, alkilglicerole, pa zahvaljujući njima jača imunitet. Štiti organizam od infekcija i prehlada. Ubrzava zarastanje rana i pomaže oslabljenomm imunitetu.

 • Lactocare Daily Sa Cinkom 20 Kapsula

  Ukupan broj probiotskih bakterija je šest milijardi, što predstavlja optimalnu količinu po važećim preporukama. Pored njih u sastav Lactocare Daily ulazi prebiotik, fruktooligosaharid, koji se aktivira u debelom crevu gde postaje hrana za korisne bakterijske sojeve. Cink doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i ima dokazanu ulogu u jačanju imuniteta.

  Lactocare Daily Sa Cinkom 20 Kapsula
 • Immunotrofina D Rastvor 200 Ml

  IMMUNOTROFINA DORALNI RASTVOR200 ml je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor beta – glukana , arginine, vitamina B5, B6, B 12, vitamina D I joda. Ovi sastojci imaju važne fiziološke uloge u organizmu. itamini B6, B12 i D doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema. Vitamin B5, B6 I B12 doprinose smanjenu iscrpljenosti i umora. Vitamin D učestvuje u normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, kao i održavanju normalnoj funkciji mišića, kostiju i zuba. Jod učestvuje u produkciji hormona štitne žlezde, kao i njenoj normalnoj funkciji. Arginin je aminokiselina koja učestvuje u izgradnji proteina. Beta- glukan je sastojak izolovan iz kvasnice Saccharomyces cereviseae.IMMUNOTROFINA Doralni rastvor se preporučuje u slučaju nedostatka ili povećanim potrebama za unos ovih sastojaka u organizam.

  Immunotrofina D Rastvor 200 Ml
 • Germanijum 132+ Natural Zeleni 60 Kapsula

  Poboljšava opšte stanje organizma. Utiče povoljno na krvnu sliku i imuni sistem.

  Germanijum 132+ Natural Zeleni 60 Kapsula
 • Livorex Forte 30 Tableta

  Livorex forte tablete su prirodni dodatak ishrane sa 12 aktivnih sastojaka, namenjen za detoksikaciju, zaštitu i obnovu jetre.

  Livorex Forte 30 Tableta
 • Femisan A Kapi 30 Ml

  Femisan A je dodatak ishrani na bazi vodeno-alkoholnih ekstrakata herbe virka, herbe hajdučke trave, cveta nevena, herbe crvenog zdravca, lista maline i lista peršuna. Herba virka ublažava tegobe pre i tokom menstrualnog ciklusa. Herba crvenog zdravca pomaže očuvanju dobrih polnih funkcija, dok herba hajdučke trave smiruje grčeve u stomaku kod žena.

  Femisan A Kapi 30 Ml
 • Femisan A Plus Zlatna Maka 60 Kapsula

  Femisan A je dodatak ishrani za žene,na bazi ekstrakta virka, hajdučke trave, nevena, crvenog zdravca, rusomače, korena zlatne make i cinka. Herba virka ublažava tegobe pre i tokom menstrualnog ciklusa. Herba crvenog zdravca pomaže očuvanju dobrih polnih funkcija, dok herba hajdučke trave smiruje grčeve u stomaku kod žena. Maka doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnih organa, a cink normalnoj plodnosti i reprodukciji.

  Femisan A Plus Zlatna Maka 60 Kapsula
 • Urobitrat Instant Čaj 21 Kesica

  UROBITRAT INSTANT ČAJ je biljni napitak prijatnog ukusa koji pospešuje izlučivanje tečnostiiz organizma i ispiranje mokraćnih puteva. Preporučuje se osobama sklonim čestim urinarnim infekcijama i kod sklonostika taloženju peska, stvaranju kamena u bubrezima ili mokraćnoj bešici. Čaj može da se pije samostalno ilikao dopuna terapiji navedenih problema urinarnog trakta.

  Urobitrat Instant Čaj 21 Kesica
 • Palisept 30 Kapsula

  Palisept kapsule su dodatak ishrani namenjen za ublažavanje simptoma upale mokraćnih kanala.Mešavina supstanci poreklom iz etarskog ulja jedne vrste origana ostvaruju antiseptično i antimikrobno dejstvo.

  Palisept 30 Kapsula
 • Naturoplex 36 Film Tableta

  Naturoplex je dodatak ishrani koji je napravljen od biljaka koje se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini kod raznih problema urogenitalnog trakte. On pomaže kod infekcija koje već postoje, smanjuje mogućnost ponovljenih infekcija i uspostavlja normalnu funkciju ovog sistema.

  Naturoplex 36 Film Tableta
 • Utisept 100 Mg 30 Kapsula

  UTISEPT kapsule sadrže Ellirose ekstrakt dobijen patentiranim postupkom ekstrakcije i prečišćavanja iz cvetova hibiskusa. Ekstrakt hibiskusa sadrži jedinjenja koja se posle uzimanja preparata eliminišu putem urinarnog trakta gde ispoljavaju značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće uzročnike urinarnih infekcija.

  Utisept 100 Mg 30 Kapsula
 • Naturoplex Brusnica 20 Kapsula

  Provereno deluje i sprečava vezivanje bakterija u urinarnom traktu. Održava zdravlje urinarnog trakta.

  Naturoplex Brusnica 20 Kapsula
 • Sebamed Sensitive Roll-on Dezodorans 50 Ml

  Sebamed deo-roll on sensitive u svom sastavu ne sadrži alkohol tako da je pogodan i za najosetljiviju kožu a pritom neutrališe sve neprijatne mirise i odlična je zaštita tokom dana.

  Sebamed Sensitive Roll-on Dezodorans 50 Ml
 • Eucerin Dezodorans PH5 Roll-On Sa 0% Aluminijuma

  Antibakterijska komponenta u ovom preparatu blokira nastajanje bakterija koje prouzrokuju neprijatan miris. Osobe sa osetljivom kožom dobro podnose ovaj preparat. Deluje najmanje 24 časa nakon nanošenja.

  Eucerin Dezodorans PH5 Roll-On Sa 0% Aluminijuma
 • Eucerin Antiperspirant Strong Roll-on 50 Ml

  Preporučuje se ljudima koji se jako znoje, upotreba odgovara i muškarcima i ženama.

 • Sebamed Sapun 100 G

  Sebamed sapun 100 g može se koristiti kod svih tipova kože, kao i kod osetljive i problematične kože. Ne sadrži agresivne sapune te ne dovodi do isušivanja kože.

  Sebamed Sapun 100 G
 • Eucerin PH 5 Losion Za Pranje 200 G

  Površinski aktivne supstance koje se nalaze u losionu olakšavaju skidanje čestica prljavštine sa površine kože ne oštećujući njen pH.

 • Eucerin AtopiControl Ulje Za Kupanje 400 Ml

  Preparat za svakodnevno kupanje ili tuširanje. Koristi se kao dodatak medicinskoj terapiji atopijskog dermatisisa i zajedno sa drugim AtopiControl preparatima za akutnu negu suve kože.

  Eucerin AtopiControl Ulje Za Kupanje 400 Ml
 • Bioderma ABCDerm Gel Za Kupanje 1000 Ml

  Bioderma ABCDerm gel za kupanje je preparat namenjen za svakodnevno čišćenje tela i kose odojčadi, beba i dece, izuzev prevremeno rođenih beba.

  Bioderma ABCDerm Gel Za Kupanje 1000 Ml
 • Bioderma Atoderm Ulje Za Tuširanje 200 Ml

  Atoderm ulje je kremasto i svilenkasto, blagog mirisa i ne ostavlja masan trag. Čisti, obnavlja lipide, umiruje, hidrira. Koža je mekana poput svile i nahranjena. Namenjeno je veoma suvoj i atopičnoj koži.

  Bioderma Atoderm Ulje Za Tuširanje 200 Ml
 • Bioderma Atoderm Ulje Za Tusiranje 1000 Ml

  Bioderma Atoderm ulje za tuširanje za negu osetljive, suve i iziritirane kože lica i tela kod beba, dece i odraslih. Obnavlja i jača prirodnu kožnu barijeru, smanjuje iritacije i crvenilo, čineći kožu hidriranom.

  Bioderma Atoderm Ulje Za Tusiranje 1000 Ml
 • La Roche-Posay Lipikar Sindet AP+ 400 Ml

  Lipikar Syndet AP+ umiruje kožu sklonu atopiji i umanjuje osećaj suvoće kože već prilikom tuširanja. Važno je da se prilikom pranja koriste nežna sredstva i ne previše topla voda, kao i da se nakon tuširanja obavezno nanese proizvod koji će omekšati i hidrirati kožu.

  La Roche-Posay Lipikar Sindet AP+ 400 Ml
 • Eucerin DermoPure Gel Za Čišćenje 400 Ml

  Efikasan preparat za čišćenje i negu masne i problematične kože lica.

  Eucerin DermoPure Gel Za Čišćenje 400 Ml
 • Eucerin PH5 Nealkalni Sapun 100 G

  Ovaj sapun veoma nežno, ali efikasno čisti suvu kožu i jača njenu prirodnu otpornost. I nakon čestog pranja koža je na dodir glatka i meka. Može se koristiti svakodnevno.

  Eucerin PH5 Nealkalni Sapun 100 G
 • Eucerin PH 5 Soft Shower Gel 400 Ml

  Ovaj gel štiti kožu od isušivanja, čak i pri čestoj upotrebi. Ne sadrži alkalne sapune.

  Eucerin PH 5 Soft Shower Gel 400 Ml
 • Sebamed Baby Šampon 150 Ml

  Posebno napravljen za kupanje osetljive bebi kože, jer stvara zaštitnu barijeru, ne isušuje kožu i ne izaziva peckanje i suzenje očiju. Sebamed bebi šampon i umiruje kožu i ostavlja blag miris.

  Sebamed Baby Šampon 150 Ml
 • Uriage Bebe Prvi Šampon 200 Ml

  Uriage bebe prvi šampon predstavlja blago čisteće sredstvo namenjeno za nežno pranje kose beba.

  Uriage Bebe Prvi Šampon 200 Ml
 • Sebamed Baby Penušava Kupka 200 Ml

  Sebamed baby pena za kupanje je formula za pranje i čišćenje kože beba i dece. Pena ne isušuje kožu i može da se koristi od rođenja.

  Sebamed Baby Penušava Kupka 200 Ml
 • Sebamed Baby Sapun 100 G

  Sebamed bebi sapun uklanja masnoće sa kože, a ne isušuje je i ne remeti njenu prirodnu zaštitnu ulogu. Nakon pranja ovim sapunom koža je meka i glatka.

  Sebamed Baby Sapun 100 G
 • Uriage Bebe Creme Lavante Emulzija Za Pranje 500 Ml

  Uriage Bebe penušava emulzija 500ml se koristi za pranje novorođenčadi, odojčadi i dece. Ona ujedno čisti i neguje nežnu kožu beba i dece jersadrži 1/3 hranjivog mleka .Zahvaljujući kremastoj teksturi koža je mekana i hidrirana,a na koži ostavlja finu barijeru.Uriage Termalna voda dodatno umiruje kožu beba i dece.Illipe maslac hrani kožu i pomaže u regeneraciji dok glicerin dodatno hidrira.

 • Eucerin AtopiControl Krema Za Ruke 75 Ml

  Umiruje kožu, smanjuje crvenilo i jača prirodnu barijeru funkcije kože.

  Eucerin AtopiControl Krema Za Ruke 75 Ml
 • Eucerin PH5 Krema Za Ruke

  Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i pruža dugotrajnu zaštitu čineći kožu mekom i nežnom.

  Eucerin PH5 Krema Za Ruke
 • 48 Zaštitna Krema Za Ruke 50ml

  Zaštitna krema za ruke 48 štiti ruke tokom rada i efikasno ih neguje nakon pranja.

  48 Zaštitna Krema Za Ruke 50ml
 • 48 Zaštitna Krema Za Ruke 100ml+25ml

  Zaštitna krema za ruke 48 štiti ruke tokom rada i efikasno ih neguje nakon pranja.

  48 Zaštitna Krema Za Ruke 100ml+25ml
 • Noreva Exfoliac Global 6 30 Ml

  Noreva Exfoliac Global 6 je krema 6 u 1, koja uklanja nepravilnosti na koži kod težeg oblika akni. Korišćenjem kreme reguliše se lučenje sebuma, koža je pročišćena, glatka i hidrirana.

  Noreva Exfoliac Global 6 30 Ml
 • LRP Hyalu B5 Serum 30 Ml

  Zahvaljujući jedinstvenom sastavu nakon nanošenja koži se vraća gipkost, revitalizirana je, hidrirana, ten je svežiji, bore su manje vidljive.

  LRP Hyalu B5 Serum 30 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat 5 Ml 6 Ampula

  Sa godinama količina hijaluronske kiseline u koži opada, što prouzrokuje formiranje bora i ostareo izgled. Pogodan je za sve tipove kože, ne zapušava pore i odlična je podloga za šminku.

  Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat 5 Ml 6 Ampula
 • Sebamed Clear Face Antibakterijska Pena Za Čišćenje 150 Ml

  Sebamed Cf antibakterijska pena ima antibakterijsko dejstvo i nema mogućnost isušivanja tako da može biti preparat izbora kod masne, mešovite dehidrirane kože sklone nastanku komedona, bubuljica i akni.

  Није доступно
  Sebamed Clear Face Antibakterijska Pena Za Čišćenje 150 Ml
 • Eucerin Q10 Active Krema Za Područje Oko Očiju 15 G

  Eucerin Q10 active krema za područje oko očiju pomaže i štiti kožu na osetljivom predelu oko očiju gde se najčešće uočavaju znaci prevremenog starenja.

  Eucerin Q10 Active Krema Za Područje Oko Očiju 15 G
 • Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Suvu Kožu 50 G

  Ova krema sprečava pojavu bora tako što ubrzava obnavljanje kože, smanjuje dubinu bora, sprečava gubitak elastičnosti. Intenzivno hidrira i neguje suvu i osetljivu kožu. Može se koristiti i kao podloga za šminku.

  Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Suvu Kožu 50 G
 • Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu 50 G

  Eucerin Q10 Activ dnevna krema sprečava pojavu bora tako što ubrzava obnavljanje kože, smanjuje dubinu bora, sprečava gubitak elastičnosti. Zahvaljujući zaštitnom faktoru štiti kožu od prevremenog starenja.

  Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu 50 G
 • Eucerin Q10 ACTIVE Noćna Krema 50 G

  Ova krema sprečava pojavu bora tako što ubrzava obnavljanje kože, smanjuje dubinu bora, sprečava gubitak elastičnosti. Intenzivno hidrira i neguje osetljivu kožu. Redovnom upotrebom koža deluje nežnija i čvršća.

  Eucerin Q10 ACTIVE Noćna Krema 50 G
 • Eucerin Hyaluron-Filler Krema Za Područje Oko Očiju SPF 15 15 Ml

  Eucerin Hyaluron Filler krema za područije oko očiju popunjava i najdublje bore, sprečava starenje kože i dalje produbljivanje bora oko očiju. Oftalmološki je testirana.

  Eucerin Hyaluron-Filler Krema Za Područje Oko Očiju SPF 15 15 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema Za Područje Oko Očiju SPF 15 15 Ml

  Krema popunjava duboke bore u osetljivoj regiji oko očiju i istovremeno štiti od sunca. Redovnom upotrebom, fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a koža je mekša i nežnija.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Krema Za Područje Oko Očiju SPF 15 15 Ml
 • Eucerin DermatoCLEAN 3u1 Micelarni Fluid Za Čišćenje 200 Ml

  Eucerin elasticity plus filer noćna krema za lice je krema koja jača strukturu kože, poboljšava elastičnost i ublažava duboke bore. Vraća koži blistavost i svežinu. Intenzivno hidrira i hrani.

  Eucerin DermatoCLEAN 3u1 Micelarni Fluid Za Čišćenje 200 Ml
 • Uriage Termalna Voda Sprej 300 Ml

  Uriage termalna voda je 100% čista i prirodna termalna voda u spreju poreklom iz francuskih Alpa. Jača kožnu barijeru, hidrira, štiti i umiruje sve tipove kože. Namenjena je celoj porodici.

  Uriage Termalna Voda Sprej 300 Ml
 • Uriage Micelarna Voda Za Osetljivu Kožu 250 Ml

  Ekstrakt kajsije obnavlja, štiti i umiruje kožu.

  Uriage Micelarna Voda Za Osetljivu Kožu 250 Ml
 • Uriage D.S. Emulzija 40 Ml

  Uriage D.S.emulzija se preporučuje za negu kože osobama sa seboroičnim dermatitisom, kožu umiruje, hidrira i sprečava njeno perutanje. Peporučuje se i za temenjaču kod beba. Krema je hipoalergena i nekomedogena.

  Uriage D.S. Emulzija 40 Ml
 • Uriage D.S. Gel Za Pranje 150 Ml

  Uriage D.S. Gel za pranje se preporučuje osobama sa seboroičnim dermatitisom za pranje lica, tela i kosmatih delova. Gel za pranje kože se savetuje osobama sklonim iritacijama, crvenilu i perutanju kože.

  Uriage D.S. Gel Za Pranje 150 Ml
 • Vichy Liftactive Krema Za Područje Oko Očiju 15 Ml

  Za žene starije od 40 godina koje su u potrazi za rešenjem znakova umora i starenja na nivou celog oka. Delovanjem ovih sastojaka očni kapci se podižu, podočnjaci smanjuju, bore se izglađuju, a kesice se smanjuju.

  Vichy Liftactive Krema Za Područje Oko Očiju 15 Ml
 • Noreva Actipur 3u1 Krema 30 Ml

  Noreva Actipur 3 u 1 krema deluje na tri nivoa. Koža je umirena i pročišćena. Smanjuje se stvaranje komedona i poboljšava izgled kože sa nepravilnostima.

  Noreva Actipur 3u1 Krema 30 Ml
 • LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 200 Ml

  LRP Effaclar gel je izbor za čišćenje osetljive kože lica koja je sklona prekomernom lučenju sebuma. Aktivnim sastojcima ovaj nežni penušavi gel uklanja višak masnoće ostavljajući kožu umirenom i potpuno čistom.

  LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 200 Ml
 • La Roche-Posay Kerium DS Krema 40 Ml

  La Roche Posay Kerium Ds krema je namenjena koži sklonoj crvenilu i perutanju. Preporučuje se i za produženo održavanje tretmana da bi se stabilizovalo ponovno izbijanje seboroičnog dermatitisa.

  La Roche-Posay Kerium DS Krema 40 Ml
 • Bioderma Sensibio H2O Losion 100ml

  Micelarni rastvor za čišćenje osetljive kože.

  Bioderma Sensibio H2O Losion 100ml
 • Bioderma Sensibio AR BB Krema 40 Ml

  Bioderma sensibio AR BB krema je korektivna krema, koja prekriva crvenilo zahvaljujući pigmentima. Upotrebom kreme smanjuje se crvenilo i osećaj vreline na koži.

  Bioderma Sensibio AR BB Krema 40 Ml
 • LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 400 Ml

  LRP Effaclar gel je izbor za čišćenje osetljive kože lica koja je sklona prekomernom lučenju sebuma. Aktivnim sastojcima ovaj nežni penušavi gel uklanja višak masnoće ostavljajući kožu umirenom i potpuno čistom.

  LRP Effaclar Gel Za Čišćenje Masne Kože 400 Ml
 • Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna Krema Za Lice Sa SPF 25 I UVA Zaštitomkrema 50 Ml

  Eucerin akvaporin uv krema sa zaštitnim faktorom spf 25je krema za osetljivu kožu lica. Namenjena je svim tipovima kože. Intenzivno i dugotrajno hidrira. Pruža zaštitu od sunca. Čini kožu mekom, nežnom i blistavom.

  Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratantna Krema Za Lice Sa SPF 25 I UVA Zaštitomkrema 50 Ml
 • Eucerin Aquaporin Active Bogata Hidratantna Krema 50 Ml

  Eucerin Aquaporin Activ bogata krema je krema za suvu i osetljivu kožu lica. Intenzivno i dugotrajno je hidrira. Čini je mekom, blistavom i nežnom.

  Eucerin Aquaporin Active Bogata Hidratantna Krema 50 Ml
 • Vichy Idealia Krema Za Suvu Kožu 50 Ml

  Vichy Idealia PS je krema koja zahvaljujući aktivnim sastojcima (crni čaj, ekstrakti borovnice) hidrira 24h kožu, smanjuje vidljive znakove umora, ujednačava ten i uglačava bore. Primenjuje se i na osetljivoj koži.

  Vichy Idealia Krema Za Suvu Kožu 50 Ml
 • Uriage Eau Thermale Krema Za Područje Oko Očiju 15 Ml

  Uriage eau thermale hidrantna krema za zonu oko oka redovnim nanošenjem smanjuje otečenost i vidljivost podočnjaka, kao i pojavu sitnih bora i linija u predelu očiju.

  Uriage Eau Thermale Krema Za Područje Oko Očiju 15 Ml
 • Uriage Roseliane Krema SPF 30 40 Ml

  Uriage roseliane krema je baršunaste teksture. Prekriva i smanjuje crvenilo, ujednačava ten, štiti, umiruje i hidrira kožu i daje joj prirodan izged

  Uriage Roseliane Krema SPF 30 40 Ml
 • LRP Effaclar Duo + Krema 40 Ml

  Lrp Effaclar duo je lagane teksture, lako se upija i pruža celodnevnu hidrataciju. Aktivnim sastojcima deluje protiv nepravilnosti na koži, otpušava začepljene pore, uklanja postojeće i sprečava nastanak novih fleka.

  LRP Effaclar Duo + Krema 40 Ml
 • Uriage Hyseac SOS Pasta 15 Ml

  Uriage hyseac sos pasta uništava bakterije na površini i u dubinskim slojevima kože, smanjuje vidljivost akni, ne zapušava pore, sasušuje promene na koži. Rezultat je vidljiv u roku od dva dana. Zahvaljujući Uriage termlnoj vodi, pasta takodje i umiruje i hidrira kožu priikom nanošenja

  Uriage Hyseac SOS Pasta 15 Ml
 • Vichy Aqualia Thermal Gel-krema Za Hidrataciju Kože 50 Ml

  Lagana tekstura, ne masti kožu, odlično hidrira, dobra podloga za šminku.

  Vichy Aqualia Thermal Gel-krema Za Hidrataciju Kože 50 Ml
 • Vichy Aqualia Thermal Rich Krema Za Lice 50 Ml

  Vichy Aqualia Thermal Rich intenzivno i dugotrajno hidrira kožu lica zahvaljujući hijaluronskoj kiselini. Tretman suve i vrlo suve kože lice, a redovnom primenom sprečava se dalja pojava isušenosti.

  Vichy Aqualia Thermal Rich Krema Za Lice 50 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni Serum 30 Ml

  Ovaj noćni intenzivni serum, zahvaljujući kombinaciji pilinga i seruma poboljšava teksturu kože, podstiče obnavljanje ćelija i popunjava čak i duboke bore tokom noći. Koža postaje glatka i sjajna.

  Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni Serum 30 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema SPF 30 50 Ml

  Namenjena za sve tipove kože, popunjava kako fine linije bora, tako i najdublje bore pružajući podmlađeni izgled.

  Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema SPF 30 50 Ml
 • Uriage Age Protect Multi-action Detox Noćna Krema 40 Ml

  Redovnim korišćenjem Uriage age detoks noćne kreme, postiže se ujednačen ten i svež izgled kože ujutru, lice je nahranjeno i blistavo, smanjeni su znaci starenja i umora.

  Uriage Age Protect Multi-action Detox Noćna Krema 40 Ml
 • Uriage Age Protect Serum 30 Ml

  Primena Age Protect seruma dovodi do vidljivog smanjenja bora i finih linija. Sprečava nastanak tamnih fleka, štiti kožu od zagađenja i plave svetlosti, vraća koži vitalnost i blistavost.

  Uriage Age Protect Serum 30 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15 50 Ml

  Ova dnevna krema popunjava duboke bore, pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen, vraća konture licu, pruža efekat zatezanja i zaštitu od sunca. Redovnom upotrebom, fine linije i duboke bore su vidno smanjene.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Suvu Kožu SPF 15 50 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu SPF 15 50 Ml

  Dnevna krema popunjava duboke bore, pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen, vraća konture licu, pruža efekat zatezanja i zaštitu od sunca. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a koža je mekša i nežnija.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu SPF 15 50 Ml
 • Vichy Neovadiol KK PSS 50 Ml

  Vichy Neovadiol KK PS krema za negu suve kože lica namenjena je nezi kože u menopauzi. Delotvorna je protiv gubitka gustine i volumena kože lica, kao i protiv dubokih bora.

  Vichy Neovadiol KK PSS 50 Ml
 • Vichy Neovadiol KK PNM 50 Ml

  Vichy Neovadiol KK PNM krema za negu normalne i mešovite kože namenjena je nezi kože lica u menopauzi. Delotvorna je protiv gubitka gustine, volumena kože lica i dubokih bora.

  Vichy Neovadiol KK PNM 50 Ml
 • Vichy Liftactiv DS Nuit 50 Ml

  Vichy Liftactiv Supreme Nuit krema za noćnu negu je inovativno i efikasno rešenje u borbi protiv bora i opuštene kože. Čini kožu glatkom i čvršćom. Pogodna je za sve tipove kože.

  Vichy Liftactiv DS Nuit 50 Ml
 • La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Balzam 40 Ml

  Cicaplast B5 balzam umiruje i obnavlja kožu. Koristi se kod iritaticija, oštećenja kože, kod ispucale, suve, kože koja se ljušti. Primenjuje se kod beba, dece, odraslih.

  La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Balzam 40 Ml
 • Bioderma Sensibio AR Krema Protiv Crvenila 40 Ml

  Bioderma Sensibio AR krema ima osobinu da smanji pojavu crvenila tanke i isušene kože lica. Lako se nanosi i ne ostavlja masne tragove, dajući potrebnu hidrataciju koži lica.

  Bioderma Sensibio AR Krema Protiv Crvenila 40 Ml
 • Eucerin AtopiControl Krema Za Akutnu Negu 40 Ml

  Krema poboljšava izgled kože tokom upalnih stanja, jača funkciju kože i otklanja simptome suve kože. Ova krema nije lek i ne može se koristiti kao zamena za terapiju kortikosteroidnim kremama.

  Eucerin AtopiControl Krema Za Akutnu Negu 40 Ml
 • Bioderma Atoderm Intensive 75 Ml

  Bioderma Atoderm Intensive je namenjen za negu vrlo suve, osetljive, iritirane i atopične kože lica i tela kod beba, dece i odraslih. Umiruje svrab i smanjuje iritaciju, dodatno ojačava kožnu barijeru.

  Bioderma Atoderm Intensive 75 Ml
 • Bioderma Sebium Hydra Krema 40 Ml

  Bioderma Sebium Hydra krema trenutno ublažava osećaj zategnutosti kože lica i omogućava joj da diše. Inovativni sastav pomaže u smanjenju iritacije i crvenila oštećene kože. Namenjena je za tinejdžere i odrasle osobe.

  Није доступно
  Bioderma Sebium Hydra Krema 40 Ml
 • Vichy Liftactiv Supreme Krema Za Normalnu Kožu Lica 50 Ml

  Vichy Liftactiv Supreme krema za normalnu i mešovitu kožu je dnevna antiage krema za negu lica u cilju odlaganja pojave bora, smanjivanja postojećih bora i zatezanja kože.

  Vichy Liftactiv Supreme Krema Za Normalnu Kožu Lica 50 Ml
 • Vichy Liftactiv Supreme Krema Za Suvu Kožu Lica 50 Ml

  Vichy Liftactiv Supreme krema za suvu kožu je dnevna antiage krema za negu lica u cilju odlaganja pojave bora, smanjivanja postojećih bora i zatezanja kože. Bogata tekstura odgovara suvoj koži lica.

  Vichy Liftactiv Supreme Krema Za Suvu Kožu Lica 50 Ml
 • Eucerin Aquaporin Active Lagana Hidratantna Krema 50 Ml

  Eucerin akvaporin lagana krema je lagana hidratantna krema za osetljivu, normalnu i mešovitukožu lica. Intenzivno i dugotrajno hidrira kožu, čineći je nežnom, mekom i blistavom.

  Eucerin Aquaporin Active Lagana Hidratantna Krema 50 Ml
 • Vichy Neovadiol KK Nuit 50 Ml

  Vichy Neovadiol kompenzacioni kompleks (KK) krema za noćnu negu namenjena je nezi kože u menopauzi. Redovnom primenom deluje protiv gubitka gustine, opuštenosti i suvoće kože lica.

  Vichy Neovadiol KK Nuit 50 Ml
 • Bioderma Hydrabio Krema 50 Ml

  Bioderma Hydrabio krema je namenjena hidrataciji i nezi suve i osetljive kože lica i vrata kod odraslih osoba. Krema obezbeđuje bogatu i hranljivu negu i hidrataciju kože, koja je nakon nanošenja blistava, glatka i meka.

  Bioderma Hydrabio Krema 50 Ml
 • Bioderma Hydrabio Gel Krema 40 Ml

  Bioderma Hydrabio gel krema je preparat kojim se postiže trenutno hranjenje dehidrirane kože lica i vrata, kao i trajna blistavost. Zahvaljujući prisutnom vitaminu E, onemogućeno je prevremeno starenje kože.

  Bioderma Hydrabio Gel Krema 40 Ml
 • Bioderma Hydrabio Serum 40 Ml

  Bioderma Hydrabio serum ima funkciju da imitira prirodan način hidratacije, pa je pogodna za kožu lica, kako tinejdžera, tako i odraslih. U osvežavajućem i laganom obliku doprinosi da koža lica ne gubi blistavost.

  Bioderma Hydrabio Serum 40 Ml
 • Vichy Idealia Krema 50 Ml

  Vichy Idealia krema PNM je namenjena koži lica na kojoj su prisutni prvi znakovi starenja, u vidu sitnih bora. Formulisana je tako da odgovara normalnoj i mešovitoj koži lica.

  Vichy Idealia Krema 50 Ml
 • Uriage Eau Thermale Serum 30 Ml

  Uriage eau thermale serum je efiksan kod dehidrirane kože koji povećava efikasnost hidratacije kreme do 10 puta. Kontinuirano i maksimalno obezbeđuje koži hidrataciju, stvara barijeru na koži koja sprečava dehidrataciju. U kombinaciji sa dnevnom kremom, koža će biti intenzivno hidrirana i ispunjena, a ten blistav

  Uriage Eau Thermale Serum 30 Ml
 • Vichy Mineral 89 50 Ml

  Vichy Mineral 89 je dnevna doza nege za snažniju i puniju kožu. Štiti kožu od štetnih faktora, hidrira je i namenjen je svim tipovima kože.

  Vichy Mineral 89 50 Ml
 • Uriage Hyseac 3-regular Tonirana Krema SPF 30 40 Ml

  Uriage Hyseac tonirana krema ima keratoregularno, antiinflamatorno i matirajuće dejstvo. Lagane je i nemasne teksture, ujednačava ten

  Uriage Hyseac 3-regular Tonirana Krema SPF 30 40 Ml
 • Uriage Eau Thermale Hidrantni Gel 40 Ml

  Obnavlja kožnu barijeru, zadržava optimalan nivo hidratacije. Sprečava isušivanje kože.

  Uriage Eau Thermale Hidrantni Gel 40 Ml
 • Sebamed Clear Face Sapun Za Čišćenje Lica 100 G

  Kod kože sklone nastanku mitisera i bubuljica ključni korak je redovno i efikasno čišćenje lica. Obezbeđuje se čišćenje, zaštita od bakterija koje izazivaju akne i efikasno se sprečava stvaranje novih akni.

  Sebamed Clear Face Sapun Za Čišćenje Lica 100 G
 • Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna Krema Za Normalnu I Mešovitu Kožu SPF 15 50 Ml

  Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu popunjava i najdublje bore, efikasno sprečava prevremeno starenje kože i dalje produbljivanje bora. Koža postaje vidno nežnija. Daje odličnu podlogu za šminku.

 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna Krema 50 Ml

  Eucerin Hyaluron Filler + Volum Lift krema popunjava duboke bore, pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen, vraća konture licu, pruža efekat zatezanja i zaštitu od sunca.

  Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna Krema 50 Ml
 • Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Krema 50 Ml

  Noćna krema popunjava i najdublje bore. Koža se tokom noći regeneriše. Pored toga što intenzivno hidrira, ova krema sadrži sastojke koji stimulišu obnavljanje ćelija.

  Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Krema 50 Ml
 • Uriage Termalna Voda Sprej 50 Ml

  Uriage termalna voda je namenjena za negu i osvezavanje kože lica. Osim toga, koristi se i kod problema sa iritiranom kožom, ekcemom, ojedom, osipom, nakon brijanja i za fiksirnje šminke. Bogata je mineralima,, umiruje i hidrira, jača kožnu barijeru, povećava hidrataciju kože za 32% u roku od sat vremena. Nalazi se u svim Uriage preparatima

  Uriage Termalna Voda Sprej 50 Ml
 • Eucein Anti-Pigment Dnevna Krema 50 Ml

  Eucerin Anti-pigment krema efikasno smanjuje tamne fleke i sprečava njihovo ponovno javljanje. Daje ujednačen i blistav izgled.

 • Bioderma Atoderm Intensive 500 Ml

  Bioderma Atoderm Intensive je namenjen za negu vrlo suve, osetljive, iritirane i atopične kože lica i tela kod beba, dece i odraslih. Umiruje svrab i smanjuje iritaciju, dodatno ojačava kožnu barijeru.

  Bioderma Atoderm Intensive 500 Ml
 • Eucerin PH5 Losion Za Telo 200 G

  Eucerin ph 5 losion je prijatnog mirisa, lako se razmazuje i koža ga brzo upija. Aktivni sastojci losiona aktiviraju enzime kože kako bi se ojačala njena zaštitna funkcija i štitila je od zagađivača iz okoline.

  Eucerin PH5 Losion Za Telo 200 G
 • Bioderma Atoderm Krema Za Suvu Kožu 200ml

  Atoderm krema stimuliše obnavljanje strukture kožne barijere, smanjuje penetraciju aktivatora inflamacije I održava vlažnost kože.

  Bioderma Atoderm Krema Za Suvu Kožu 200ml
 • Bioderma Atoderm PP Balzam Za Lice I Telo 500 Ml

  Bioderma Atoderm PP balzam za lice i telo obnavlja i neguje Vašu suvu i osetljivu kožu. Namenjen je za svakodnevnu negu veoma suve kože kod svih uzrasta, bebe, deca, odrasli.

  Bioderma Atoderm PP Balzam Za Lice I Telo 500 Ml
 • Bioderma Atoderm Penasti Gel Za Lice I Telo 500ml

  Obogaćen pročišćavajućim aktivnim supstancama i vitaminom PP, što omogućava suzbijanje mikroorganizama koji su odgovorni za suvoću kože. Suzbija neprijatne senzacije i iritacije i ojačava prirodnu barijeru kože.

  Bioderma Atoderm Penasti Gel Za Lice I Telo 500ml
 • Eucerin PH5 Lagani Losion

  Aktivira prirodni odbrambeni sistem kože, intenzivno hidrira, regeneriše i čini kožu mekom i nežnom. Preparat je pogodan i za bebe od 3. meseca.

  Eucerin PH5 Lagani Losion
 • Bioderma Atoderm Stik Za Usne 4g

  Stik za negu usana. Obnavlja i štiti. Odlična podnošljivost. Bez alergena i parfema. Hipoalergijski. Miris maline.

  Bioderma Atoderm Stik Za Usne 4g
 • Oral B Električna Četkica Mickey Mouse

  ORAL B CETKICA MICKEY BRUSH 86 LOYA ova zubna četkica je namenjena za ličnu negu. ORAL-B električne četkice za zube, koje su posebno dizajnirane za decu, pomoći će im da efikasnije peru zube dok se zabavljaju uz Magic Timer App™. Pretvorite obavezu u zabavno iskustvo i naviku Vašoj deci.

  Oral B Električna Četkica Mickey Mouse
 • Vichy Dermablend Puder Broj 25

  U kontaktu sa kožom tekstura postaje tečnija, pigmenti boje se slivaju po celoj površini i potpuno prekrivaju nepravilnosti na koži, a da se ne skupljaju u grudvice ili stvaraju utisak suve maske.

  Vichy Dermablend Puder Broj 25
 • Vichy Dermablend Puder Broj 35

  U kontaktu sa kožom tekstura postaje tečnija, pigmenti boje se slivaju po celoj površini i potpuno prekrivaju nepravilnosti na koži, a da se ne skupljaju u grudvice ili stvaraju utisak suve maske.

  Vichy Dermablend Puder Broj 35
 • Eucerin DermoCapillaire Gel Šampon Protiv Masne Peruti 250 Ml

  Eucerin Dermo Capillare gel šampon protiv masne peruti efikasno uklanja lepljive žute ljuspice sa kože glave i kose. Efikasno umanjuje i kontroliše nastajanje peruti.

  Eucerin DermoCapillaire Gel Šampon Protiv Masne Peruti 250 Ml
 • Eucerin DermoCapillaire Šampon Za Suvu Kožu Glave I Suvu Kosu 250 Ml

  Eucerin šampon za suvu kožu glave i suvu kosu nežno uklanja nešistoće, pruža kosi zdravi sjaj i čini je mekom.

  Eucerin DermoCapillaire Šampon Za Suvu Kožu Glave I Suvu Kosu 250 Ml
 • Uriage D.S. Nežni Šampon 200 Ml

  Umiruje, pročišćava vlasište i štiti kosu. Čini kosu svilenkastom.

  Uriage D.S. Nežni Šampon 200 Ml
 • Uriage DS Šampon Protiv Peruti 200 Ml

  Uriage DS šampon protiv peruti predstavlja idealan izbor za otklanjanje kako masne, tako i suve peruti. Nakon pranja kosa je meka na dodir i lako se raščešljava.

  Uriage DS Šampon Protiv Peruti 200 Ml
 • Eucerin DermoCapillaire Krem Šampon Protiv Suve Peruti250 Ml

  Ovaj šampon efikasno uklanja bele ljuspice sa kože glave i kose. Efikasno umanjuje i kontroliše nastajanje peruti. Umirije kožu glave i umanjuje pojavu svraba već od prvog pranja. Kosa postaje meka, zdrava i sjajna.

  Eucerin DermoCapillaire Krem Šampon Protiv Suve Peruti250 Ml
 • Eucerin DermoCapillaire PH 5 Blagi Šampon 250 Ml

  Ovaj nežni šampon uklanja nečistoću i tretira kosu, a istovremeno omogućava koži da zadrži prirodne odbrambene karakteristike. Kosi daje volumen i zdrav sjaj.

  Eucerin DermoCapillaire PH 5 Blagi Šampon 250 Ml
 • Alpecin Kofeinski Šampon C1 250 Ml

  Alpecin Kofeinski šampon C1 stimuliše rast dlake direktno iz korena, oslabljena kosa postaje bujnija i jača zahvaljujući zajedničkim delovanju aktivnih sastojaka kofeina, cinka, vitamina A i vitamina B3.

  Alpecin Kofeinski Šampon C1 250 Ml
 • Alpecin Kofein Losion Za Kosu 200 Ml

  Preparat koji sprečava prevremeni gubitak kose, produžava život korena dlake, ubrzava rast kose, poboljšava strukturu dlake, ona postaje gušća, jača i lakša za oblikovanje.

 • Thiomucase Gel 200 Ml

  Čini kožu zategnutom i čvršćom. Smanjuje celulit. Brzo se upija, prijatno miriše, neguje i održava vlažnost kože

  Thiomucase Gel 200 Ml
 • Krauterhof Anticelulit Gel 250 Ml

  Smanjuje celulit, ubrzava dreniranje tečnosti i toksina iz organizma, revitalizuje i regeneriše kožu.

  Krauterhof Anticelulit Gel 250 Ml
 • Kapi Za Oči Borna Kiselina 3 % 30 Ml

  Lečenje blagih infekcija. Smiruje upalne procese.

  Kapi Za Oči Borna Kiselina 3 % 30 Ml
 • LIVSANE Ricinusovo Ulje 50 Ml

  Nega suve kože, kose i noktiju.

  LIVSANE Ricinusovo Ulje 50 Ml
 • LIVSANE Losion Za Masnu Kožu 150 Ml

  Uklanja višak sebuma i izumrlih ćelija kože.

  LIVSANE Losion Za Masnu Kožu 150 Ml
 • LIVSANE Kalcijum Sa Ukusom Limuna, Šumeće Tablete

  Doprinosi normalnoj funkciji mišića. Neophodan za održavanje zdravlja kostiju i zuba. Važan za neurotransmisiju

  LIVSANE Kalcijum Sa Ukusom Limuna, Šumeće Tablete
 • LIVSANE Lactoactive Plus

  Pomaže u prevenciji i ublažavanju dijareje i stomačnih tegoba izazvanih primenom antibiotika kod odraslih i dece starije od 3 godine.

  LIVSANE Lactoactive Plus
 • LIVSANE Immune Support Liquid 7x25 Ml

  Intenzivna podrška imunitetu. Kod simptoma prehlade i gripa. Kod umora i iscrpljenosti

  LIVSANE Immune Support Liquid 7x25 Ml
 • LIVSANE Čaj Đumbir 20 Filter Kesica

  Đumbir se često koristi protiv mučnine. Čaj od đumbira je pogodan u smanjenju bolnih mensturalnih grčeva.

  LIVSANE Čaj Đumbir 20 Filter Kesica
 • LIVSANE Lactoactive Baby Oralne Kapi 7,5 Ml

  Ublažavanje grčeva i stomačnih tegoba beba. Za simptome dečijeg ekcema.

  LIVSANE Lactoactive Baby Oralne Kapi 7,5 Ml
 • LIVSANE Pinceta

  Niklovana pinceta Solingen kvaliteta. sa precizno zakrivljenim ivicama.

  LIVSANE Pinceta
 • LIVSANE Štapići Za Uši

  Od 100% čistog pamuka izbeljenog kiseonikom. Higijenski i mekani.

  Није доступно
  LIVSANE Štapići Za Uši
 • LIVSANE Multivitamini Sa Ukusom Tropskog Voća, Šumeće Tablete

  Podstiče jačanje imuniteta. Dodatak ishrani koji omogućava optimalan unos vitamina. Za očuvanje zdravlje

  LIVSANE Multivitamini Sa Ukusom Tropskog Voća, Šumeće Tablete
 • LIVSANE Vitamini Za Kožu, Kapsula

  Vraćaju koži elastičnost. Stimulišu proizvodnju kolagena. Sadrži koenzim Q10

  LIVSANE Vitamini Za Kožu, Kapsula
 • LIVSANE Četkica Za Dečije Mlečne Zube

  Sa mekim, zaobljenim vlaknima za nežno čišćenje mlečnih zuba.

  LIVSANE Četkica Za Dečije Mlečne Zube
 • LIVSANE Balzam Za Usne Sun Protect 4,8 G

  Štiti usne od štetnog dejstva sunčevog zračenja SPF 30. Štitiod UVA i UVB zraka.

  LIVSANE Balzam Za Usne Sun Protect 4,8 G
 • LIVSANE Propolis + Vitamin C

  Prevencija tokom veoma rizičnog perioda prehleda, virusnih i bakterijskih infekcija. koristi se kod oslabljenog imuniteta, kao npr.posle bolesti. Doprinosi normalnoj sintezi kolagena za normalnu funkciju kože, krvnih sudova, kostiju, hrskavice, desni i zuba

  LIVSANE Propolis + Vitamin C
 • LIVSANE Folna Kiselina Plus 100 Tableta

  Pravilno formiranje, rast i razvoj embriona još u najranijoj fazi. Prevencija poremećaja u zatvaranju neuralne cevi ploda i pojave spine bifide kod odojčadi.

  LIVSANE Folna Kiselina Plus 100 Tableta
 • LIVSANE Beta-karoten Plus Kapsule

  Povećava količinu pigmenta u koži i skraćuje vreme potrebno za postizanje preplanulog tena, štiti kožu od štetnih uticaja sunčevih zraka i održava preplanulost kroz duži vremenski period. Za glatku, meku i zdravu kožu. Štiti ćelije od oksidativnog stresa

  LIVSANE Beta-karoten Plus Kapsule
 • LIVSANE Četkica Za Zube Sensitive

  Sa ultra mekim, zaobljenim vlaknima za nežno i temeljno čišćenje osetljivih zuba i desni.

  LIVSANE Četkica Za Zube Sensitive
 • LIVSANE Zimska Bajka 20 Filter Kesica

  Mešavina biljnog čaja. Aroma šumskog voća i jagode.

  LIVSANE Zimska Bajka 20 Filter Kesica
 • LIVSANE Multivitamin Liquid 500 Ml

  Multivitamin Liquid, oralni rastvor mogu koristiti odrasli i deca od 4. godine kao pomoć u jačanju imuniteta, održanju funkcija imunskog sistema i očuvanju zdravlja, kao i osobe koje redovnom ishranom ne unose optimalne količine vitamina i minerala. Dodatak ishrani koji omogućava optimalan unos vitamina A, C, D, E, vitamina B kompleksa, cinka i joda.

 • LIVSANE Cink I Vitamin C Sa Ukusom Breskve I Marakuje, Šumeće Tablete

  Jačanje imuniteta. Doprinosi boljem stanju kože, kose, noktiju. Pozitivan uticaj na plodnost.

 • LIVSANE Magnezijum Sa Ukusom Limete, Visoka Doza

  Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema. Citratni oblik ima najbolju bioraspoloživost.

 • LIVSANE Vitamin C Sa Ukusom Narandže, Šumeće Tablete

  Jača imunitet.

 • LIVSANE Vitamini Za Kosu I Nokte, Kapsule

  Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala, mikroelemenata koje obezbeđuju Vašem telu supstance neophodne za formiranje zdravih ćelija kože, kose i noktiju.

 • LIVSANE Vitamin D 10 Μg, Tablete

  Za normalne kosti i zube. Za normalnu funkciju mišića. Daje podršku zdravlju i jačanju imunog sistema.

 • LIVSANE Selen 55 Μg, Tablete

  Selen je mineral koji se ne može sintetisati u organizmu, već se mora uneti putem hrane ili suplemenata. Za normalnu funkciju štitne žlezde. Za normalnu spermatogenezu.

 • LIVSANE Vitamini Za Kosti I Zube, Tablete

  Za održavanje normalnih kostiju i zuba. Smanjuje rizik od osteoporoze kod žena u post-menopauzi. Za normalnu funkciju mišića.

 • LIVSANE A-Z Multivitamini Sa Ukusom Narandže, Šumeće Tablete

  13 vitamina, 11 minerala i Lutein u samo jednoj šumećoj tableti. Poboljšava odbrambene sposobnosti organizma. Jedna tableta dnevno.

 • LIVSANE Pamučni Tupferi 70 Komada

  Od 100% čistog pamuka izbeljenog kiseonikom. Mekani i nežni, idealni za svakodnevnu upotrebu.

 • LIVSANE Pamučna Vata 100 G

  Od 100% čistog pamuka izbeljenog kiseonikom. Meka i praktična, sa visokom moći upijanja. Pogodni za čišćenje kože i uklanjanje šminke.

 • LIVSANE Lactoactive Daily & Immune Kapsule

  Tegobe u gastrointestinalnom traktu (abdominalni bol, grčevi, gasovi, nadimanje opstipacija, dijareja). Sindrom iritabilnog kolona i gastroenteritis. Intolerancija na laktozu.

 • LIVSANE Lactoactive Digestive Balance Now Kapsule

  Kod produženih terapija antibioticima. Kod virusnih infekcijai i trovanja hranom. Kod stanja pojačanog stresa i pojačanih fizičkih i mentalnih napora.

 • LIVSANE Lactoactive Kids Tablete Za Žvakanje

  Ublažavanje stomačnih tegoba (povraćanje, dijareja). Ublažavanje simptoma decijeg ekcema kao što su svrab i crvenilo. Uspostavljanje normalne crevne flore.

 • LIVSANE Čaj Nana 20 Filter Kesica

  Čaj od nane se često koristi kod problema sa stomakom kao što su : bol u stomaku, povraćanje, dijareja kao i protiv nadimanja. Veoma delotvoran kod simtoma prehlade i gripa.

 • LIVSANE Čaj Kamilica 20 Filter Kesica

  Čaj od kamilice se često koristi kod različitih zapaljenja kože i sluzokože u vidu obloga ili sredstva za ispiranje. Za ispiranje rana, opekotina i ekcema. Kod problema sa varenjem.

 • LIVSANE Čaj Uva 20 Filter Kesica

  Hidrira i neguje usne. Za meke i nežne usne. Najbolja prirodna nega u svim vremenskim uslovima.

 • LIVSANE Čaj Beli Slez 70 G

  Sluz koja se oslobađa iz korena belog sleza oblaže sluzokožu disajnih i organa za varenje. Umiruje suv kašalj.

 • LIVSANE Čaj Brusnica 30 % 20 Filter Kesica

  Kod urinarnih infekcija.

 • LIVSANE Čaj Kamilica 40 G

  Čaj od kamilice se često koristi kod različitih zapaljenja kože i sluzokože u vidu obloga ili sredstva za ispiranje. Za ispiranje rana, opekotina i ekcema.

 • LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Čokolade 450 G

  Zamena za obrok za kontrolu telesne mase. Hrana za osobe na dijeti za mršavljenje. Optimalan odnos nutrijenata, vitamina i minerala i zamena je za jedan ili više obroka u toku dana sa smanjenom kalorijskom vrednošću.

 • LIVSANE Slim Shake Sa Ukusom Vanile 450 G

  Zamena za obrok za kontrolu telesne mase. Hrana za osobe na dijeti za mršavljenje. Optimalan odnos nutrijenata, vitamina i minerala i zamena je za jedan ili više obroka u toku dana sa smanjenom kalorijskom vrednošću.

 • LIVSANE Baby Vlažne Maramice Sensitive 80 Komada

  Maramice meke teksture za negu osetljive kože obogaćene pantenolom pomažu umirivanju iritacija i zaštiti osetljive kože i prevoja. Idealne za oseljivu regiju ispod pelena. Pomažu u obnavljanju prirodne pH vrednosti kože

 • LIVSANE Balzam Za Usne Sensitive 4,8 G

  Hidrira i neguje usne. Za meke i nežne usne. Najbolja prirodna nega u svim vremenskim uslovima.

 • LIVSANE Ulošci Za Dojilje 30 Komada

  Visoka moć upijanja itako štite od mleka koje curi. Anatomski oblikovani, za jednokratnu upotrebu.

 • LIVSANE Kantarionovo Ulje 50 Ml

  Štiti i neguje suva mesta na koži. Pospešuje sposobnost obnavljanja kože. Umanjuje posledice prevremenog starenja kože.

 • LIVSANE Krem Sa Uljem Žutog Noćurka 30 Ml

 • LIVSANE Pantenol Creme 5% 30ML

  Regeneracija kože posle brijanja i depilacije. Koristi se za ubrzanje zarastanja povreda kože.

 • LIVSANE Pantenol Mast 5% 30ML

  Regeneracija kože posle brijanja i depilacije. Koristi se za ubrzanje zarastanja povreda kože.

 • LIVSANE Baby Krem 100 Ml

  Potpuna nega i zaštita kože tokom 24h.

 • LIVSANE Krem Za Ruke 50 Ml

  Štiti i neguje kožu ruku.

 • LIVSANE Vazelin 100 Ml

  Nega suve, perutave, ispucale i / ili grube kože odraslih.

 • LIVSANE Mleko Za Skidanje Šminke 150 Ml

  Uklanja šminku i ostale nečistoće sa lica.

 • LIVSANE Hamamelis Krema Za Lice 50 Ml

  Dnevna nega mlađe kože mešovitog tipa. Pogodna kao podloga za šminku.

 • LIVSANE Dnevna Krema Za Lice 50 Ml

  Osvežavajuća i lagana formula. Pruža koži potrebnu hidrataciju i mekoću.

 • LIVSANE Antirid Krema 15 Ml

  Za negu suve kože oko očiju.

 • LIVSANE Antirid Krem Gel 15 Ml

  Intenzivna hidratacija područja oko očiju. Pogodan kao podloga za šminku.

 • LIVSANE Biljni Gel 30 Ml

  Kod blažih opekotina, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja i depilacije.

 • LIVSANE Aceton 50 Ml

  Temeljno uklanja lak sa prirodnih noktiju.

 • LIVSANE Tonik Za Kožu 150 Ml

  Temeljno čisti i tonira normalnu do osetljive kože. Koristi se pre dnevne ili noćne kreme.

 • LIVSANE Baby Mast Protiv Ojeda 30 Ml

  Za negu osetljive pelenske regije kod beba.

 • LIVSANE Krem Za Stopala 50 Ml

  Za negu stopala.

 • LIVSANE Urea Krem 10% 100 Ml

  Nega suve kože tela.

  Није доступно
 • Parasoftin Piling Čarape

  Hidrira i omekšava kožu na stopalima. Efikasno uklanja žuljeve na stopalima. Regeneriše i obnavlja kožu

  Parasoftin Piling Čarape
 • Vitamin C Za Decu 50 Mg 25 Kesica

  Povećava odbrambenu sposobnost organizma. Bolja apsorpcija gvožđa iz hrane.

  Vitamin C Za Decu 50 Mg 25 Kesica
 • Imunocink Za Decu 60 Tableta

  Pomaže jačanju odbrambenih snaga dečijeg organizma. Pravilno funkcionisanje nervnog i imunog sistema. Snažno antioksidativno delovanje

  Imunocink Za Decu 60 Tableta
 • Pikovit Sirup 150 Ml

  Vitamin A, B1, B2, B5, B6, B12, C, D, niacin. Ukus narandže i grejpfruta. Otvara apetit

 • Cinkić Imuno Tablete Za Žvakanje 60 Komada

  Cinkić imuno je dodatak ishrani koji sadrži cink i vitamine A, C i D koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Cink i vitamin A doprinose održavanju normalnog vida. Vitamin D je značajan za održavanje normalnih zuba i potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod dece

  Cinkić Imuno Tablete Za Žvakanje 60 Komada
 • Oto Aqua Acida Sprej 30 Ml

  Baktericidno i antimikotično dejstvo. Sprečava razvoj mikroorganizama u ušnom kanalu. Rastvor se dobro podnosi

  Oto Aqua Acida Sprej 30 Ml
 • Oto Aqua Clean Sprej 30 Ml

  Redovna higijena uva. Antiseptičko delovanje.

  Oto Aqua Clean Sprej 30 Ml
 • Oto Olive Oil Sprej Za Uvo 30 Ml

  Omekšava cerumen. Olakšava uklanjanje cerumena. Smanjuje mogućnost razvoja bakterijskih i gljivičnih infekcija uva

  Oto Olive Oil Sprej Za Uvo 30 Ml
 • Asepsol Family M 0,2% 250 Ml

  Koristi za opštu upotrebu za dezinfekciju ruku i dezinfekciju površina u domaćinstvima.

 • Polisept 1L

  Tečnost za dezinfekciju ruku i površina bez ispiranja. Dezinfikuje i neguje kožu ruku. Sastav sredstva je na bazi alkohola, pantenola, glicerola.

  Polisept 1L
 • Autan Active Raspršivač 100 Ml

  Zaštita od komaraca, krpelja i muva. Autan raspršivač protiv komaraca štiti od uboda svih vrsta komaraca i drugih letećih insekata. Stvara na koži barijeru koja pruža zaštitu 6 - 8 sati.

  Није доступно
 • Autan Family Sprej 100 Ml

  Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući specijalnom sastavu, posebnoj formuli istovremeno je delotvoran i nežan i zbog toga prikladan za decu i osetljivu kožu.

  Није доступно
 • Autan Family Stik 50 Ml

  Efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata. Stalna neprobojna barijera koja traje 3-4 sata nakon nanošenja istovremeeno je delotvoran i nežan, te zbog toga je prikladan za decu i osetljivu kožu.

 • Supitox Sprej 200 Ml

  Sredstvo za suzbijanje vašljivosti glave. Primenjuje se raspršivanjem na kosu do potpune vlažnosti.

  Supitox Sprej 200 Ml
 • Eucerin Izrazito Lagani Losion Za Zaštitu Osetljive Kože Od Sunca SPF 30

  "Eucerin Izuzetno lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 je losion za zaštitu tela od sunca koji umiruje osetljivu kožu i štiti je od oštećenja izazvanih suncem. Pogodan je i za atopičnu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A . Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Izrazito lagani losion za zaštitu tela od sunca se trenutno upija i vodootporan je. Takođe sadrži „Bez tragova nakon pranja”* tehnologiju. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj i atopičnoj koži. 1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke. * Umanjuje intenzitet tragova preparata za zaštitu od sunca nakon pranja"

 • Eucerin Krem-gel Za Zaštitu Od Sunca I Od Alergija SPF 50

  "Eucerin Krem-gel za zaštitu sunca i od alergija SPF 50 je preparat za zaštitu lica i tela od sunca koji je posebno formulisan za kožu sklonu alergijama koje izaziva sunce kao što je polimorfna svetlosna erupcija (PLE). Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A . Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). On takođe sadrži Alfa-glukozil-rutin koji pomaže u sprečavanju alergija izazvanih suncem kao što je PLE. Ovaj krem-gel je bez parfema kako bi se rizik iritacije kože sveo na minimum, ne ostavlja masni trag i nije lepljiv, brzo se upija i vodootporan je. 1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke"

 • Eucerin Sprej Na Pumpicu Za Zaštitu Osetljive Dečje Kože Od Sunca SPF 50+

  "Eucerin Sprej na pumpicu za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu od sunca za decu posebno formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem. Takođe, pogodan je i za primenu na atopičnoj koži. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za veoma visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A . Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS). Sprej za zaštitu od sunca za decu takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože. Bez parfema i izrazito vodootporna formulacija takođe sadrži i ""bez tregova nakon pranja""* tehnologiju. Kliničkim i dermatološkim studijama je dokazano da odgovara dečjoj osetljivoj koži, uključujući i kožu sa atopijskim dermatitisom. 1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke. * Umanjuje intenzitet tragova preparata za zaštitu od sunca nakon pranja"

 • Sebamed Sun Losion SPF 30 150 Ml

  Pouzdana UVA +UVB zaštita sa i bez mirisa, bez alkohola, parafina, parabena, PEG veza i PABA.

 • Uriage Bariesun Posle Sunčanja 150 Ml

  Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formulaciji obogaćenoj hijaluronskom kiselinom i Uriage Termalnom Vodom, Bariesun balzam nakon sunčanja ima anti-age i antioksidativni efekat. Preplanuli ten duže traje.

 • Uriage Bariesun SPF 50+ Sprej 200 Ml

  Uriage Bariesun sprej predstavlja idealnu zaštitu od UVA i UVB zraka. U pitanju je nelepljiva tekstura koja se brzo upija i lako nanosi. Urage Termalna Voda, vitamini C i E u ovom spreju se bore protiv slobodnih radikala, dok Aquaspongin kompleks pruža intenzivnu hidrataciju.

 • Uriage Bariesun SPF 50+ Sprej Deca 200 Ml

  Zahvaljujući kompleksu filtera visokih performansi, ovaj sprej za decu pruža vrlo visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, slobodnih radikala i sprečava isušivanje kože. Garantuje visoku sigurnost, toleranciju i brzu apsorpciju.

 • Vichy CS Dečije Mleko SPF 50+ 300 Ml

  Visoka UV zaštita za decu u velikom pakovanju.

 • Vichy CS Family Mleko SPF 30 300 Ml

  Visoka UV zaštita, otporan na vodu i znoj. Izuzetno lagana tekstura.

 • Vichy CS Family Mleko SPF 50+ 300 Ml

  Visoka UV zaštita, otporan na vodu i znoj. Izuzetno lagana tekstura.

 • SEBAMED SUN Baby Sprej SPF 50 200 Ml

  Najviša UVA zaštita 98% - zaštita od alergija na sunce. pH 5.5 pojačava zaštitne funkcije kože i sprečava njeno isušivanje. Dermatološki i klinički testiran. Pogodan za nežnu i osetljivu kožu od najranijeg uzrasta. Otporan na vodu, znoj i pesak do 6h.

  SEBAMED SUN Baby Sprej SPF 50 200 Ml
 • Maska Hiruška 1 Komad

  Maska je namenjena za zaštitu disajnih organa.

 • Hiruška Maska Sa Gumicom 10 Komada

  Hiruške maske, 10 komada u pakovanju.

 • Eucerin Ulje Za Negu Tela Protiv Strija

  Eucerin ulje za negu kože protiv strija, zahvaljujući svom sastavu, pospešuje cirkulaciju krvi, jača elastičnost kože i značajno umanjuje pojavu strija. Redovno upotrebom koža postaje glatka, meka i prijatnog mirisa.

 • Solgar Skin, Nails And Hair 60 Tableta

  Solgar Skin,Nails and Hair tbl.a60je kombinacija vitamina, aminokiselina i minerala koja popravlja stanje i izgled kože ,kose i noktiju.Sadrži i MSM komleks,ovaj komleks je bogat sumporomkoji stimuliše rast kose i noktiju.Vitamin C je važan za stvaranje kolagena kao i njegovo oblikovanje uz pomoć aminokiselina i na taj način poboljšava stanje kože ,daje joj elastičnost i stimuliše njenu regeneraciju.Silicijum ,doprinosi obnavljanju kose ,kože i noktiju,posebno daje čvrstinu noktima.Bakar učestvuje u stvaranju melanina koji štiti kožu od sunca i sprečava stvaranje sedih vlasi.Cink doprinosi zarastanju rana i lečenju akni.

Radno vreme

 • Ponedeljak 10:00-22:00
 • Utorak 10:00-22:00
 • Sreda 10:00-22:00
 • Četvrtak 10:00-22:00
 • Petak 10:00-22:00
 • Subota Danas 10:00-22:00
 • Nedelja 10:00-22:00

(0)

Kvalitet

Jelovnik i cene

Ocene i utisci
su upućeni restoranima, a ne servisu donesi

Ocene i utisci
su upućeni restoranima, a ne servisu donesi

There are no reviews yet

Nema utisaka za ovaj restoran.

Nema utisaka za ovaj restoran.

  Nemate prethodnih narudžbina iz ovog restorana.

  No previous orders

  Jednom kada naručite, ovde možete videti svoje prethodne izbore.