Kineski restorani sa kućnom dostavom hrane

Naručite dostavu hrane iz najboljih kineskih restorana u vašem gradu! Zaboravite na traženje brojeva telefona restorana za kućnu dostavu! Povezali smo restorane na Internet i oni sada mogu primati i odgovarati na vaše narudžbine na ovome sajtu. Ovaj servis je besplatan za vas, a hrana košta isto kao kod naručivanja telefonom ili čak i manje!

Molimo Vas da izaberete svoj grad za detaljnu listu restorana koji dostavljaju hranu.

Naručite dostavu hrane iz najboljih kineskih restorana u vašem gradu!

Kineska kuhinja nalazi se u samom vrhu popularnih nacionalonih kuhinja. Dosta toga deli sa ostalim kuhinjama Istočne Azije, pre svega sa japanskom, singapurskom i vijetnamskom. Kinesku kuhinju ponekad upoređuju i sa francuskom, najviše zbog filozofije: malo, ali dobro. Kineske restorane možete pronaći u skoro svakoj zemlji na svetu, a uspeh i popularnost kineske kuhinje mnogi pripisuju savršenom balansu sastojaka u svakom jelu.

Beograd vam nudi sjajan izbor kineskih restorana koji vrše dostavu hrane. Popularni restorani na svojim jelovnicima imaju sve popularne kineske specijalitete, bilo da vam se jedu kineske pečurke i bambus ili pohovana banana sa medom.

Zbog geografskih i kulturnih razlika, kao i zbog veličine same zemlje, koja je treća država po površini na svetu, svaka regija ima svoje specifičnosti i namirnice koje preferira. Postoje četiri glavna pravca u kineskom kulinarstvu, oko kojih su se složili kuvari širom sveta: sečuanski, pekinški, kantonski i šangajski.

Pirinač je u kineskoj kuhinji neizbežna namirnica, ali se može dogoditi da ga tokom formalne večere uopšte ne posluže, eventualno da se posluži na kraju. Mnoga jela sa trpeze kineske kuhinje se spremaju tako da su namirnice sečene na manje komade koji su veličine zalogaja i koji su odmah spremni da se pojedu. Ovo je veoma zgodno kod naručivanja hrane na kućnu adresu, gde je kineska hrana među popularnijim na svetu. Tradicionalna kineska kultura podrazumeva da se tokom obroka koriste štapići, dok se klasična upotreba noževa i viljušaka smatrala varvarskom, jer su doživljavani kao oružje.

Kineska kuhinja se zasniva na suprotnostima koje treba da su u savršenoj harmoniji, kao yin&yang. Na primer, hladno balansira vrelo, slano balansira slatko a blago balansira ljuto. Iako se u pripremi hrane koristi i kuvanje, parenje, pečenje i prženje, tipična kineska metoda pripremanja hrane je stir-fry, to jeste, brzo prženje sitno narezanih namirnica na zagrejanom ulju u wok-u, tradicionalnom kineskom tiganju. Budući da je hrana veoma kratko izložena visokoj temperaturi, svi korisni sastojci, vitamini i minerali, kao i boja sveže hrane, ostaju sačuvani.

U skladu sa drevnim običajima, jela se donose u tanjirima koji se serviraju po sredini stola, a okupljeni oko stola slobodno štapićima uzimaju iz zajedničkih posuda. Ovo se vremenom promenilo, zahvaljujući zapadnjačkom uticaju, pa se u zajedničke posude prilaže i pribor za sipanje u tanjir. Jedino se zdelice sa pirinčem serviraju posebno, svakome po jedna. Kinezi od obroka očekuju mnogo više od samog zadovoljavanja čula ukusa: boje trebaju biti ugodne oku, komadići naseckani na jednake delove, a cela kompozicija primamljivog mirisa. Kineska poslovica kaže da "nebo voli ljude koji dobro jedu".

Donesi.com vam predstavlja Kinu i kinesku kuhinju. Na samo par klikova od vas su najbolji kineski restorani u gradu. Ako volite slano, slatko, kiselo ili ljuto, Donesi.com će da vam pomogne pri odabiru omiljenog jela i da vas upozna sa nekim novim i egzotičnim ukusom. Probajte neke od ukusnih kineskih specijaliteta i oni će biti na vašem stolu u rekordnom roku. Prijatno!

 • Donesi.com Android app on Google Play
 • Donesi.com iOS and iPad app on Apple Store

Beograd Kineski restorani dostava

 • Wok Republic

  4.4 / 371
  Francuska 5
  60 minuta. Dostava do 23:45
  Minimum: 900.00 
  Besplatna dostava
  Wok Republic donosi ulice Azije direktno do Vas, transparentno, bez tajni, uz kombinaciju najkvalitetnijih azijskih namirnica i svežih sastojaka sa lokalnih pijaca!
 • Mister Wok

  4.3 / 712
  Vukova 10
  60 minuta. Dostava do 22:50
  Minimum: 620.00 
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Autentični kineski specijaliteti vrhunskih kuvara doneće ukuse i mirise Kine i u Vaš dom. U ponudi su specijaliteti od mesa, salate, predjela, supe, plodovi mora i deserti.
 • K 2

  4.5 / 1285
  Cetinjska 15
  55 minuta. Dostava do 22:00
  Minimum: 400.00 
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Kineski fast fud na vaša vrata donosi probrane kineske specijalitete - razna jela od mesa i jela bez mesa, morske specijalitete, deserte i priloge.
 • Black White Novi Beograd

  4.4 / 872
  Bulevar Zorana Đinđića 12 E
  60 minuta. Dostava do 22:20
  Minimum: 600.00 
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Specijaliteti kineske kuhinje. Jela od pilećeg, telećeg i svinjskog mesa uz dosta različitih sosova i priloga i još mnogo toga u ovoj jedinstvenoj onlajn ponudi.
 • Ping Pong Vidikovac

  4.4 / 580
  Kneza Višeslava 31 g
  55 minuta. Dostava do 22:30
  Minimum: 500.00 
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Ukusni kineski specijaliteti sa teletinom, svinjetinom, piletinom, morskim plodovima...
 • Luda kuća - Stari Grad

  4.6 / 113
  Vlajkovićeva 38
  65 minuta. Dostava do 22:30
  Minimum: 800.00 
  Besplatna dostava
  Kutak kineske hrane koji će vas zaseniti svojim probranim specijalitetima i umećem glavnog kuvara - izuzetna kineska jela od ribe i morskih plodova, piletine, svinjetine, teletine ili povrća, zanimljive poslastice, supe, nudle i pirinač.
 • Homa Bistrot

  3.9 / 15
  Nevesinjska 11
  35 minuta. Dostava do 23:00
  Minimum: 100.00 
  Doplata dostave
  Promo kodovi Donesi Dostava
  Internacionalni specijaliteti učiniće vaš obrok nezaboravnim. Naručite i uživajte!
 • C.H.A.O.S (Banovo Brdo)

  4.8 / 382
  Trebevićka 8 a
  45 minuta. Dostava do 22:00
  Minimum: 600.00 
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Autentična, ukusna i veoma kvalitetna kineska hrana iz ruku pravih majstora azijske kuhinje. Isprobajte razna jela sa piletinom, teletinom i svinjetinom, jela bez mesa, morske specijalitete, deserte i još mnogo toga.
 • Eleven Chinese

  3.6 / 5
  Gospodar Jovanova 27
  40 minuta. Dostava do 22:30
  Minimum: 100.00 
  Doplata dostave
  Promo kodovi Donesi Dostava
  Ako želite da probate nešto drugačiju kuhinju, kineski specijaliteti su pravi izbor za Vas. Naručite online i uživajte!
 • Big Wok

  4.6 / 667
  Severni bulevar 17 b
  55 minuta. Dostava do 20:00
  Minimum: 600.00 
  Besplatna dostava
  Veliki izbor azijskih specijaliteta na jednom mestu. Naručite i uživajte u svakom zalogaju!
... pogledajte sve Kineski restorani Beograd

Novi Sad Kineski restorani dostava

 • QiQi

  4.3 / 608
  Ognjena Price 5 (Bulevar oslobođenja)
  60 minuta. Dostava do 23:00
  Minimum: 100.00 
  Doplata dostave
  Domaće pripremljeni kineski specijaliteti iz ruku majstora pravo u Vaš tanjir! Jela sa piletinom, svinjetinom, teletinom, morskim plodovima, vegetarijanska jela, tradicionalna kineska jela, deserti i još mnogo toga!
 • Kineski zid

  4.3 / 306
  Branimira Ćosića 25
  60 minuta. Dostava do 22:00
  Minimum: 700.00 
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Kutak kineske hrane Kineski zid nudi zanimljiv i bogat jelovnik kineskih specijaliteta od nekoliko vrsta mesa, povrća i morskih plodova. Probajte i interesantna predjela i poslastice.
 • Surabaya

  4.4 / 153
  Primorska 26
  55 minuta. Dostava do 22:30
  Minimum: 110.00 
  Doplata dostave
  Promo kodovi
  Egzotična ponuda puna najboljih specijaliteta indonežanske i kineske kuhinje na samo par klikova od vas. Ukusno pripremljena svinjetina, govedina, piletina, supe, salate i još mnogo toga.
 • Ni Hao

  4.2 / 298
  Fruškogorska 43
  Restoran prezauzet
  Minimum: 68.00 
  Doplata dostave
  Velika ponuda proizvoda kineske tradicionalne kuhinje iz ruku kuvara sa dugogodišnjim iskustvom. Pored već dobro poznatih jela sa piletinom, svinjetinom, junetinom i plodovima mora isprobajte i žablje batake, vegetarijanska jela, deserte...
 • Veliki Peking

  3.9 / 192
  Bulevar oslobođenja 2 a
  55 minuta. Dostava do 22:00
  Minimum: 100.00 
  Doplata dostave
  Ukusni kineski specijaliteti sa teletinom, piletinom, svinjetinom, morskim plodovima... Prava ponuda za sve ljubitelje kineske kuhinje!
... pogledajte sve Kineski restorani Novi Sad

Nis Kineski restorani dostava

 • Hai-Tun

  3.7 / 4
  Generala Milojka Lešjanina 1
  55 minuta. Dostava do 22:30
  Minimum: 100.00 
  Doplata dostave
  Promo kodovi Donesi Dostava
  Autentična, ukusna i veoma kvalitetna kineska hrana iz ruku pravih majstora azijske kuhinje. Isprobajte razna jela sa piletinom, teletinom i svinjetinom, jela bez mesa, morske specijalitete i još mnogo toga.
... pogledajte sve Kineski restorani Nis

Podgorica Kineski restorani dostava

 • Shanghai Fast Food

  4.3 / 405
  Vučedolska 13
  50 minuta. Dostava do 22:45
  Minimum: 8.00 
  Besplatna dostava
  Ukusna kineska jela sa piletinom, govedinom, svinjetinom, morskim plodovima.. Originalni specijaliteti vrhunskih kuvara donijeće ukuse i mirise Kine u Vaš dom!
 • City Wok

  4.5 / 24
  Vojvode Maša Đurovića 10
  45 minuta. Dostava do 00:00
  Minimum: 8.00 
  Doplata dostave
  Promo kodovi
  Kombinacija ukusa ribe i morskih plodova, piletine, svinjetine, junetine, povrća sa azijskim tjesteninama.
... pogledajte sve Kineski restorani Podgorica

Copyright © 2006-2019 Donesi.com - a PLOTUN service. All Rights Reserved.