Pet Shop Moja Mačkica - Zvezdara uži gradski deo

Bulevar kralja Aleksandra 195, Zvezdara uži gradski deo
Zatvoren objekat
0.0 (0)
500 RSD
40'
149 RSD
Zatvoren objekat
Sorry, shop is closed

Objekat zatvoren

Objekat je trenutno zatvoren i nedostupan za naručivanje.

 • Advance Sensitive Medium & Maxi Losos i pirinač

  500 grama na razmeru. Hrana za osetljive pse srednjih i velikih rasa. Sadrži samo protein ribljeg porekla. Ne sadrži jaja, gluten i druge uzročnike alergija.

  Advance Sensitive Medium & Maxi Losos i pirinač
 • Advance Sensitive Jagnjetina i pirinač

  500 grama narazmeru. Hrana za osetljive pse. Bazirana na proteinima jagnjetine. Ne sadrži najčešće uzročnike alergija.

  Advance Sensitive Jagnjetina i pirinač
 • Advance Medium Senior Piletina i pirinač

  500 grama na razmeru. Hrana za starije pse srednjih rasa. Namenjena je ishrani posle 7. godine života. Bogata proteinima i vlaknima. Sadrži nizak nivo kalorija.

  Advance Medium Senior Piletina i pirinač
 • Advance Mini Adult Piletina i pirinač

  500 grama na razmeru. Hrana za odrasle pse malih rasa. Hrane je bogata proteinima i mastima.

  Nije dostupno
  Advance Mini Adult Piletina i pirinač
 • Trainer Sensitive Small & Toy Jagnjetina i pirinač

  500 grama na razmeru. Hrana za osetljive pse malih rasa. Sadrži jedan izvor proteina i jedan izvor ugljenih hidrata te je pogodna za pse koji su osetljivi na hranu.

  Trainer Sensitive Small & Toy Jagnjetina i pirinač
 • Trainer Natural Small & Toy Piletina i pirinač

  500 grama na razmeru. Hrana za odrasle pse malih i patuljastih rasa.

  Trainer Natural Small & Toy Piletina i pirinač
 • Trainer Natural Puppy Small & Toy Piletina i pirinač

  500 grama na razmeru. Hrana za štence malih i patuljastih rasa.

  Nije dostupno
  Trainer Natural Puppy Small & Toy Piletina i pirinač
 • Essential Superior Living

  500 grama na razmeru. ESSENTIAL SUPERIOR LIVING predstavlja jedinstven obrok pripremljen od sveže piletine i pačetine. Predviđen je za sve odrasle pse srednjih i velikih rasa. Formulisan je tako da daje podršku normalnim nivoima aktivnosti. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta na koji će Vas ESSENTIAL hrana navići. Ne sadrži žitarice, niti GMO sastojke i obrok prati BOF princip ishrane pasa

  Essential Superior Living
 • Essential Highland Living

  500 grama na razmeru. ESSENTIAL HIGHLAND LIVING je kompletna,jedinstvena hrana bez žitarica namenjena ishrani odraslih pasa normalnih i povišenih nivoa dnevnih aktivnosti. Inspirisana je škotskim visoravnima, pa prema tome u njen sastav ulaze lokalni i regionalni sastojci poput crne ćurke iz Norfolka, Angus govedina iz Aberdina, meso divljeg goluba, jarebice, divlje patke kao i meso škotkog lososa. Ova hrana poštuje naš BOF prinip koji Vam pruža sigurnost da će Vaš pas tokom celog dana imati stabilan krvni pritisak i glikemiju, pružajući u isto vreme šarolik spektar zdravih ukusa škotskih predela.

  Essential Highland Living
 • Essential Estate Living

  500 grama na razmeru. ESSENTIAL ESTATE LIVING predstavlja jedinstven obrok bez žitarica, pripremljen od više vrsta britanske jagnjetine i divljači. Predviđen je za sve odrasle pse srednjih i velikih rasa. Formulisan je tako da daje podršku normalnim nivoima aktivnosti. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta na koji će Vas ESSENTIAL hrana navići. Ne sadrži žitarice, niti GMO sastojke i obrok prati BOF princip ishrane pasa.

  Essential Estate Living
 • Essential The Beginning Small Breed

  500 grama na razmeru. ESSENTIAL the BEGINNING je posebno formulisana hrana za štenad i juniore srednjih rasa pasa. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta na koji će Vas ESSENTIAL hrana navići. Obrok prati BOF princip ishrane pasa i ne sadrži žitarice, kao ni GMO sastojke.

  Essential The Beginning Small Breed
 • Essential The Beginning Large Breed

  500 grama na razmeru. ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED je hrana bez žitarica namenjena ishrani štenaca i juniora koji će , kada odrastu, imati preko 15kg. Ova hrana je posebno formulisana da podrži specifičnosti u rastu pasa velikih rasa. Svi sastojci su vrhunskog kvaliteta na koji ste navikli kada je u pitanju ESSENTIAL linija proizvoda. Hrana prati BOF koncept ishrane pasa.

  Essential The Beginning Large Breed
 • Essential Nautical Living

  500 grama na razmeru. ESSENTIAL NAUTICAL LIVING predstavlja bez kompromisa obrok bez žitarica predviđen za sve odrasle pse srednjih i velikih rasa. Kako i njegovo ime sugeriše ESSENTIAL NAUTICAL LIVING sadrži obilje svežeg lososa, pastrmke, haringe i sezonske ribe. Naši sastojci su najvišeg kvaliteta na koji će Vas ESSENTIAL hrana navići. Obrok prati BOF princip ishrane pasa i ne sadrži GMO sastojke.

  Essential Nautical Living
 • Acana Prairie Poultry

  500 grama na razmeru. Hrana namenjena odraslim psima svih rasa. Receptura Acana Classic Prairie Poultry se temelji na principu WHOLEPREY™, koji se orjentiše prema prirodnim nutritivnim potrebama odraslih pasa. Sastav je prilagođen prirodnom plenu predaka koji su živeli u divljini i sadrži ćuretinu, jaja i piletinu od čega je trećina sveže meso. Umesto pšenice koja sadrži visok glihemijski indeks, koristi se zob sa niskim glihemijskim indeksom kao izvor ugljenih hidrata kako bi se sačuvao stabilan nivo šećera u krvi. 50% voća, povrća i biljnih ekstrakta snavdevaju organizam sa svim važnim mineralima, vitaminima i hranljivim materijama koji su neophodni za potpuni prehrambeni profil. Kvalitet sastojaka je najvažnije što u ovoj hrani potvrđuju sastojci koji se koriste za ljudsku upotrebu. Piletina, ćuretina i sveža cela jaja potiču sa prerijskih farmi u regiji i dostavljaju se sveži i sveže prerađeni. Voće sa polja i livada nude širok spektar hranljivih materija.

  Acana Prairie Poultry
 • Acana Puppy & Junior

  500 grama na razmeru. Acana Puppy & Junior je kvalitetna suva hrana super premium kvaliteta, koja je posebno razvijena za štence malih i srednjih rasa, koji u odrasloj dobi postižu težinu od 9-25 kg. Oslonjeni na prirodne prehrambene navike pasa u rastu, ovi obroci sadrže visoki udeo mesa zajedno sa malim količinama zdravog voća i povrća kao i hipoalergenom mlevenom zobi, i to sve iz lokalnog uzgoja. Pritom Acana ne oduševljava samo raznolikosti korišćenih sastojaka nego i pre svega visokom kvalitetom sirovina. Njih pseće tielo optimalno prihvata i iskorišćava i tako se potpomaže zdrav rast. 60% obroka se sastoji od svežeg mesa i ribe. Cobb piletina potiče iz slobodnog uzgoja i dostavljena je zajedno sa jajima iz regionalnih prerijskih farma. Iverak dolazi iz održivog divljeg lova u vodama oko severnog Vancouvera. Meso i riba su dopušteni i za ljudsku upotrebu i pored toga su u potpunosti bez konzervansa. 20% svežeg voća i povrća kao crvene delicious jabuke, bartlett kruške, butternut bundeva i burbank krompir su izvori prirodnih vitamina za potporu snažnog imunološkog sistema. Mlevena zob upotpunjuje hranu i čini je Hipoalergenskom sa niskim glikemijskim indeksom, što u kombinaciji s visokim udelom proteina pogoduje konstantnom nivou šećera u krvi u dužem vremenskom periodu. Tako se pozitivno utiče na osetljivost na insulin. Divlje ulovljeni sleđ iz New Brunswicka sadrži posebno važne DHA i EPA. One su posebno dugolančane omega 3 masne kiseline i potpomažu sjajno krzno i zdravu kožu, kao i razvoj mozga i snažan vid. Ostali biljni sastojci kao morske alge, bobice kleke i alfalfa podstiču metabolizam i zdravu probavu. Ostali funkcionalni sastojci zaokružuju ovu kvalitetnu hranu i potpomažu Vašeg štenca tokom važnog razdoblja rasta.

  Acana Puppy & Junior
 • Acana Adult Small Breed

  500 grama na razmeru. Acana Adult Small Breed je suva hrana super premium kvaliteta, koja je posebno razvijena za odrasle pse malih pasmina. Receptura obroka je orijentisana prirodnoj ishrani pasa, pri čemu se usresređuje na visoki udeo kvalitetnih životinjskih proteina. 60% obroka se sastoji od svežeg mesa i ribe. Cobb piletina potiče iz slobodnog uzgoja i dostavljena je zajedno s jajima iz regionalnih prerijskih farmi. Iverak dolazi iz održivog divljeg lova u vodama oko severnog Vancouvera. Meso i riba su dopušteni i za ljudsku upotrebu i osim toga su u potpunosti bez konzervansa. S obzirom da je određeni udeo biljnih sastojaka potreban za uravnoteženu ishranu, Acana Adult Small Breed sadrži 40% kvalitetnog voća i povrća iz lokalnog uzgoja. Crvene delicious jabuke, bartlett kruške, butternut bundeva i burbank krompiri su kvalitetni izvori prirodnih vitamina koji jačaju imunitet. Mlevena zob ima nizak glikemijski indeks i zajedno s mesom održava nivo šećera u krvi u dužem vremenskom periodu. To može pozitivno uticati na osetljivost na insulin i pojavu masnoća i time podsticati na zdravom gubitku težine. Kvalitetne esencijalne omega 3 masne kiseline, posebno DHA i EPA, potiču iz New Brunswick sleđa i uz podršku imunološkog sistema, potpomaže i sjajno krzno i zdravu kožu. Morske alge, bobice kleka, lavanda, alfalfa i listovi peperminta podstiču zdrav metabolizam i aktivnu probavu. Ostali funkcionalni sastojci kao koren cikorije zaokružuju ove obroke i snabdevaju Vašeg ljubimca s uravnoteženim nutritivnim profilom za aktivan i vitalan život.

  Acana Adult Small Breed
 • Acana Classic Red

  500 grama na razmeru. Hrana namenjena odraslim psima svih rasa. Receptura Acana Classic Red se temelji na principu WHOLEPREY™, koji se orjentiše prema prirodnim nutritivnim potrebama odraslih pasa. Sastav je prilagođen prirodnom plenu predaka koji su živeli u divljini i sadrži jagnjetinu sa pašnjaka, agnus govedinu i Yorkshire svinjetinu, od čega je trećina sveže meso. Umesto pšenica koja sadrži visok glihemijski indeks, koristi se zob sa niskim glihemijskim indeksom kao izvor ugljenih hidrata kako bi se sačuvao stabilan nivo šećera u krvi. 50% voća, povrća i biljnih ekstrakta snavdevaju organizam sa svim važnim mineralima, vitaminima i hranljivim materijama koji su neophodni za potpuni prehrambeni profil. Kvalitet sastojaka je najvažnije što u ovoj hrani potvrđuju sastojci koji se koriste za ljudsku upotrebu. Jagnjetina sa pašnjaka, agnus govedina i Yorkshire svinjetina potiču sa prerijskih farmi u regiji i dostavljaju se sveži i sveže prerađeni. Voće sa polja i livada nude širok spektar hranljivih materija.

  Acana Classic Red
 • Acana Wild Coast

  500 grama na razmeru. Hrana namenjena odraslim psima svih rasa. Receptura Acana Wild Coast se temelji n