Vinoteka Chianti - Beograd

Lomina 41, Beograd
Zatvoren objekat
0.0 (0)
100 RSD
30'
149 RSD
Zatvoren objekat

Objekat zatvoren

Objekat je trenutno zatvoren i nedostupan za naručivanje. Umesto toga, našli smo  2 restorani u istoj kategoriji spremni da vas usluže

 • Bianco di Toscana 0.75 l

  Zlatno žute boje, bistro i jasno na prvom nosu sa citrusnim tonovima i aromama svežeg tropskog voća zaokružen svežinom srednjeg tela sa srednjom završnicom koja inspiriše morskom trpezom sa sočno pečenim mesom brancina, školjke na buzaru, salate sa grilovanim belim mesima i bri sirem. Servirati na temperaturi od 8 stepeni. Ovo vino je ohlađeno.

  Bianco di Toscana 0.75 l
 • Gavi di Gavi toledana 0.75 l

  U sjajno slamasto žutom tonu sa zelenim odsjajem, ovo lepršavo belo vino odiše svežinom livadskog bilja, harmonično i čisto sa mirisima citrusa, badema i breskvi, izbalansirano punog tela, nestvarne lepote jednog snažnog a opet nežnog vina koje pleni svojom mineralnošću u dugoj završnici. Ovo vino je ohlađeno.

  Gavi di Gavi toledana 0.75 l
 • Pinot Grigio 0.75 l

  Inspirativno i jednostavno vino kuće Sacchetto iz Veneta pruža predivan izraz jednog od čarobnih delova same regije nadaleko već prepoznatljive po gajenju belih sorti grožđa od kojih je i sam naš Pinot Grigio. Ovo vino je ohlađeno.

  Pinot Grigio 0.75 l
 • Proseco 0.75 l

  Iz najbolje serije penušavih vina vinarije Sacchetto ovaj Prosecco opravdava svoj značaj kvalitetom i elegancijom koja dolazi sa mehurićima koji se perlaju sporadično u talasima. Ovo vino je ohlađeno.

  Proseco 0.75 l
 • CHARDONNAY CLASSIQUE Radovanović 0.75 l

  Svetložute boje sa zelenkastim odsjajem. U čistom i jasnom mirisu skladno su ukomponovane note citrusa, naročito grejpfruta i limuna, zatim zelene jabuke, dunje i poljskog cveća. Ovo vino je ohlađeno.

  CHARDONNAY CLASSIQUE Radovanović 0.75 l
 • Trijumf Selection - belo Aleksandrović 0.75 l

  Vino snažne i kremaste teksture i prefinjenog voćno mineralnog karaktera. Raskošan buke, prepun je osvežavajućeg citrusnog voća sa delikatnim notama zove, suve trave i začinskog bilja. Ovo vino je ohlađeno.

  Trijumf Selection - belo Aleksandrović 0.75 l
 • Tamjanika Budimir 0.75 l

  Tamjanika Budimir je vino modernog i egzotičnog stila. Boja: Svetlo žuta Nos: Slatke arome sa mirisom bele breskve i tropskog voća. Ukus: Hrskavo, sveže, glatko, suvo, lagano i pitko vino srednjeg tela sa puno cvetnih aroma praćenih citrusom i medom. Ovo vino je ohlađeno.

  Tamjanika Budimir 0.75 l
 • Chardonnay Lastar 0.75 l

  Chardonnay Lastar predstavlja pravo osveženje na tržištu jer stilski ima velike sličnosti sa Burgundijom, što ga čini jedinstvenim. Analize zemljišta i klimatske karakteristike Levačkog vinogorja ukazuju na činjenicu da Burgundija i Levač zaista imaju veoma sličan terroir. Ovo vino je ohlađeno.

  Chardonnay Lastar 0.75 l
 • Albillo 0.75 l

  Specifičnost presovanja na temperaturi od 4 stepena i kontrolisanoj fermentaciji na 19 stepeni ovom vinu u samom začetku daje pečat svežine na mirisu, jasne arome ananasa, svežeg grejpruta na ukusu, uz neprekidnu svežinu kroz zdrave kiseline koje ovo vino vezuju u harmoničnu celinu. Ovo vino je ohlađeno.

  Albillo 0.75 l
 • Cava maset 0.75 l

  Penušavac iz srca regije Penedes sa tradicijom dugom preko dva veka koja ne dopušta ništa drugo osim impresije iz zadivljujuće upornih mehuruća koji plene svojom igrom. Ovo vino je ohlađeno.

  Cava maset 0.75 l
 • Vivanco Rosado 0.75 l

  Vino prelepe roze boje, nežno i elegantno, na mirisu se oseća nota jagode i maline, sa floralnim notama ruže i ljubičice. Ovo vino je ohlađeno.

  Vivanco Rosado 0.75 l
 • Viura vivanco 0.75 l

  Vino prelepe slamasto žute boje sa zelenim odsajem, nežno i elegantno, na mirisu prepuno nota citrusnog voća, zelene jabuke i mineralnosti koje nosi sama tradicija gajenja ove prepoznatljive sorte Viura iz regije Rioja Alta. Ovo vino je ohlađeno.

  Viura vivanco 0.75 l

  0. 75 l. Zabranjeni su služenje i prodaja alkoholnih pića deci i maloletnicima.

 • Albillo 0.75 l

  Specifičnost presovanja na temperaturi od 4 stepena i kontrolisanoj fermentaciji na 19 stepeni ovom vinu u samom začetku daje pečat svežine na mirisu, jasne arome ananasa, svežeg grejpruta na ukusu, uz neprekidnu svežinu kroz zdrave kiseline koje ovo vino vezuju u harmoničnu celinu.

  Albillo 0.75 l
 • Azaya Finca 0.75 l

  Karakter ovog vina vezujemo za zdrave kiseline i arome svežeg voća na mirisu. Potpuno zaokruženo umotano u divne tonove dobro pečene kafe sa naznakama vanile u dugoj završnici čije tragove dva različita hrasta ostavljaju posle 14 meseci odležavanja.

  Azaya Finca 0.75 l
 • Cabernet grand reserva 0.75 l

  Vino tamno rubin crvene boje, bistro i jasne refleksije stiže nam iz vinarija Valduero kao jedan od njihovih crvenih ponosa koje predstavljaju kao svoju dugu posvećenost i brigu u samom vinogorju pre svega, a onda i pažljivu preradu na kontrolisanoj temperaturi od 23 do 28 stepeni u trajanju od 9 dana uz maceraciju sa jednim danom duže od fermentacije. Sa notama crvenog voća prepletenim sa začinskim aromama, izbalansirano, punog tela ovo vino je sjajan pratilac svih dugo dinstanih mesa govedine, bifteka sa pečurkama i polutvrdim sirevima. Temperatura služenja je 18 stepeni.

  Cabernet grand reserva 0.75 l
 • Cava maset 0.75 l

  Penušavac iz srca regije Penedes sa tradicijom dugom preko dva veka koja ne dopušta ništa drugo osim impresije iz zadivljujuće upornih mehuruća koji plene svojom igrom.

  Nije dostupno
  Cava maset 0.75 l
 • Maset garntaxa 0.75 l

  Penušavac iz srca regije Penedes sa tradicijom dugom preko dva veka koja ne dopušta ništa drugo osim impresije iz zadivljujuće upornih mehuruća koji plene svojom igrom.

  Maset garntaxa 0.75 l
 • Maset selectum 0.75 l

  Baš tako elegantno sa purpurno crvenom bojom u čaši pleni mirisima divlje jagode, kupine i ribizle, izbalansirano prepuno svežine. Prefinjene taninske strukture pred završnicom ostavlja fin trag hrasta i ako je 12 meseci sazrevalo u francuskim buradima.

  Maset selectum 0.75 l
 • Petit Hiperia 0.75

  U neobičnom blendu za špansko podneblje, vinogorje okruženo planinama sa specifičnim karakterom zemljišta gde nastaje ovaj krasni „crveni konjić“ koji neiscrpno odiše hedonističkim duhom samog stvaraoca, odnosno vinara.

  Petit Hiperia 0.75
 • Vivanco Rosado 0.75 l

  Vino prelepe roze boje, nežno i elegantno, na mirisu se oseća nota jagode i maline, sa floralnim notama ruže i ljubičice.

  Vivanco Rosado 0.75 l
 • Syrah maset reserva 0.75 l

  Srednje do duboke ljubičaste boje, šljiva, borovnica, srednji ukus sa nijansom mlečne čokolade, duvana, vanile i crnog bibera.

  Syrah maset reserva 0.75 l
 • Valduero uno cepa 0.75 l

  Ovo prelepo izbalansirano vino sa finim tonovima voća složeni u karameli i vanili, punog tela sa dugom završnicom jednostavno pleni na sledeću čaši i neki novi zalogaj.

  Valduero uno cepa 0.75 l
 • Valduero premium reserva 0.75 l

  6 godina zri ovaj krasni Tepranillo pre nego što stigne na naše police, uvijen u prelepe tonove kafe i crne čokolade iz četiri tipa barika za prvih 36 meseci i još toliko vremena u flaši.

  Valduero premium reserva 0.75 l
 • Valduero criannza 0.75 l

  Vino tamno rubin crvene boje, bistro i jasne refleksije stiže nam iz vinarija Valduero kao jedan od njihovih crvenih ponosa koje predstavljaju kao svoju dugu posvećenost i brigu u samom vinogorju pre svega, a onda i pažljivu preradu na kontrolisanoj temperaturi od 23 do 28 stepeni u trajanju od 9 dana uz maceraciju sa jednim danom duže od fermentacije.

  Valduero criannza 0.75 l
 • Valduero grand reserva 0.75 l

  Tinto fino sa zasada starih preko 70 godina, u 6 različitih hrastovih buradi zri 48 meseci, ovo vino sa razlogom nazivaju Velika rezerva.

  Valduero grand reserva 0.75 l
 • Viognier 0.75 l

  Ova vina koja se proizvode u ograničenim količinama su jaka, intenzivna vina zlatno žute boje, ostavljaju suv, dugotrajan, specifičan ukus voća koji podseća na kajsije i pomorandže sa primesom cvetne arome.

  Viognier 0.75 l
 • Viura vivanco 0.75 l

  Vino prelepe slamasto žute boje sa zelenim odsajem, nežno i elegantno, na mirisu prepuno nota citrusnog voća, zelene jabuke i mineralnosti koje nosi sama tradicija gajenja ove prepoznatljive sorte Viura iz regije Rioja Alta.

  Viura vivanco 0.75 l
 • Vivanco crianza 0.75 l

  Vino purpurno crvene boje sa izraženim mirisima crvenog voća, crvene ribizle i kupine, zaokruženo, nežne taninske strukture i odličnog potencijala odležavanja punog tela sa dugom završnicom koja ispunjavaju blagi tonovi dima.

  Vivanco crianza 0.75 l
 • Vivanco garnacha 0.75 l

  Po inspiraciji flaše iz 18-tog veka u kome sazreva ovo prelepo vino rubin crvene boje sa intenzivnim aromama kupine, šljive, borovnice zaokruženo drvenim tonovima, prepuno mineralnosti i začinskih aroma u dugoj završnici, punog tela, harmonično i izbalansirano inspirativno deluje na čula i sam ugođaj koji pruža nestvarnim zamahom vinara poput slikara pred kistom.

  Vivanco garnacha 0.75 l
 • Vivanco graciano 0.75 l

  Naizgled duboko rubin crvene boje, sa snažnim tonovma borovnice, šljive, prelepo izbalansirano posle 18 meseci zrenja u buradima različito tostirane jačine sa taninskom strukturom poput svile, umotan u tonove crne čokolade i mente punog tela sa dugom i kompleksnom završnicom ovo vino ne ostavlja ravnodušnim ni najveće uživaoce crvenih vina.

  Vivanco graciano 0.75 l
 • Vivanco mazuelo 0.75 l

  U vinu koje nam predstavlja Vivanco Dynasty kao jedan od svojih najlepših ostvarenih snova purpurno crvene boje sa duboko intenzivnim aromama kupine i maline, svežeg začinskog bilja, zaokruženo tonovima kafe, punog tela sa dugom upornom završnicom.

  Vivanco mazuelo 0.75 l
 • Vivanco reserva 0.75 l

  Intenzivno, ljubičasto-crveno, sa ciglastom bojom kojoj doprinosi starenje u bačvi. Ovo vino nudi mirise cimeta i kadulje okružene voćnim notama trešanja i kupina, podvučenih mineralnom komponentom. Duboko i zrelo na nepcu, s baršunastim, svilenkastim, osećajem u ustima ustima.

  Vivanco reserva 0.75 l
 • Caberne gran riserva 0.37 l

  0. 75 l. Zabranjeni su služenje i prodaja alkoholnih pića deci i maloletnicima.

 • Barbera D`alba 0.75 l

  U nežnom tonu francuskog hrasta posle 18 meseci sazrevanja, opijena mirisima svežih malina i jagoda, sa sobom nosi mirise ruža i arome vanile koje krasno spaja u jednu celinu.

  Barbera D`alba 0.75 l
 • Barolo 0.75 l

  Uravnoteženo i elegantno i zanosno sa svakim sledećim gutljajem svetlo rubin crvene boje zrelih mirisa crvenog voća, badema, belog bibera, sa tragovima kedrovine i crne čokolade ovaj Barolo impresivno preovladava skladom, punog tela sa prelepom svežinom koja se provlači sve do duge harmonične I kompleksne završnice.

  Barolo 0.75 l
 • Barolo cru 0.75 l

  Naizgled vrlo jednostavno nežne granitno crvene boje sa duboko utisnutim notama zrelih višanja, brusnica i kupina, umotano u fine slatke začinske arome sa tonovima kože koje prosto ovo vino senzualno izdvajaju od drugih nakon 36 meseci u hrastovim bačvama dok sazreva.

  Barolo cru 0.75 l
 • Bianco di Toscana 0.75 l

  Zlatno žute boje, bistro i jasno na prvom nosu sa citrusnim tonovima i aromama svežeg tropskog voća zaokružen svežinom srednjeg tela sa srednjom završnicom koja inspiriše morskom trpezom sa sočno pečenim mesom brancina, školjke na buzaru, salate sa grilovanim belim mesima i bri sirem. Servirati na temperaturi od 8 stepeni.

  Bianco di Toscana 0.75 l
 • Brunello barbi reserva 0.75 l

  Tamno rubin crvene boje odeven u najfinije svilenaste tanine koji plene svedeno inten- zivene arome crvenog voća, složene kroz biber i cimet, duboko utisnutim aromama crne čokolade na ukusu neprestano kruže i inspirišu u svakom narednom gutljaju.

  Brunello barbi reserva 0.75 l
 • Brunelo il Poggione 0.75 l

  Na nosu vrlo zanosan sa intenzivnim aromama višnje, maline i šljive, zaokružen sa duboko utisnutim tonovima duvana u najfinijim svilenastim taninima koji sočno i zavodljivo plene u predivno izbalansiranom vinu, punog tela duge i impresivne završnice.

  Brunelo il Poggione 0.75 l
 • Chianti coli senesi 0.75 l

  U rubin crvenim tonovima sa finim mirisima svežeg voća, cvetnim tonovima ljubičice, dobro izbalansirano, srednjeg tela ovo vino će lako ispuniti nepca aromom prepečene kafe u završnici koja traje.

  Chianti coli senesi 0.75 l
 • Gavi di Gavi toledana 0.75 l

  U sjajno slamasto žutom tonu sa zelenim odsjajem, ovo lepršavo belo vino odiše svežinom livadskog bilja, harmonično i čisto sa mirisima citrusa, badema i breskvi, izbalansirano punog tela, nestvarne lepote jednog snažnog a opet nežnog vina koje pleni svojom mineralnošću u dugoj završnici.

  Gavi di Gavi toledana 0.75 l
 • Il Mandorlo 0.75 l

  Prepun zanosnih tonova zrelog crvenog voća umotane u drvene tonove koje 12 meseci ostavlja bure sa intenzivnom svežinom koja naglašava robusnu taninsku strukturu, srednjeg tela sa dugom završnicom koja traje.

  Il Mandorlo 0.75 l
 • Il Rotone 0.75 l

  Rubin crvene intenzivne boje, na mirisu sa zanosnim notama zrelih višanja i jagoda u harmoničnim tonovima svežeg putera i vanile posle 12 meseci u francuskom buretu i još 6 u flaši zri ovo vrhunsko vino.

  Il Rotone 0.75 l
 • Marsala Cucina 0.75 l

  U ovom vinu sa prijatnim aromama ušećerenog voća, izbalansirano i trajno naćićete inspiraciju od najjednostavnijih recepata kao što su piletina u sosu od pečuraka sa marsalom preko dinstane svinjetine u marsali, raviola u marsali do bifteka sa guščjom džigericom u marsala sosu, telećih kotleta pa sve do neodoljivo ukusnog tiramisua i Zabaglione krem dezerta.

  Marsala Cucina 0.75 l
 • Marsala Dolce 0.75 l

  U prelepim tonovima tamno zlatne boje sa aromama sušenog voća, vanile i urme ovo vino neprekidno ispunjava nepca svojim slasnim i prelepim ukusom.

  Marsala Dolce 0.75 l
 • Marsala Secco 0.75 l

  U prelepim tonovima ćilibar žute boje intenzivnih aroma suvog voća na mirisu, oraha i livadskog bilja. Uravnoteženo u skladu sa postojanim prijatnim kiselinama srednjeg tela sa dugom završnicom dve godine zri u buretu ova Ambra Superiore Marsala.

  Marsala Secco 0.75 l
 • Morelino di scansano Barbi 0.75 l

  Morelino di scansano Barbi 0.75 l
 • Pinot Grigio 0.75 l

  Inspirativno i jednostavno vino kuće Sacchetto iz Veneta pruža predivan izraz jednog od čarobnih delova same regije nadaleko već prepoznatljive po gajenju belih sorti grožđa od kojih je i sam naš Pinot Grigio.

  Pinot Grigio 0.75 l
 • Proseco 0.75 l

  Iz najbolje serije penušavih vina vinarije Sacchetto ovaj Prosecco opravdava svoj značaj kvalitetom i elegancijom koja dolazi sa mehurićima koji se perlaju sporadično u talasima.

  Proseco 0.75 l
 • Rosso di Toscana 0.75 l

  Intenzivno rubin crvene boje ovaj Sangiovese predstavlja se kao jedno mlado vino zrelih aroma crvenog voća sa cimetom i muskatnim oraščićem u zanosu svežine harmonično isprepletanih dobrih kiselina.

  Rosso di Toscana 0.75 l
 • Rosso di Monatlcino Poggione 0.75 l

  Intenzivna rubin crvena boja. Voćni buket sa notama crvene bobice. Vrlo dobro strukturiran, a istovremeno mekan, dugotrajan ukus sa glatkim, baršunastim taninima.

  Rosso di Monatlcino Poggione 0.75 l
 • Terrato 0.75 l

  Oštre rubin crvene boje sa predivnim aromama zrelog crvenog voća u lepo zaokruženim tonovima karanfilića i belog bibera punog tela, zrelih sočnih tanina ovaj Terrato zri punih 18 meseci u francuskom hrastu dok 6 meseci odležava u boci pre nego što stigne do našeg stola.

  Terrato 0.75 l
 • Vino nobile de montepulciano 0.75 l

  Tamno rubin crvene boje, na mirisu prepun intenzivnih aroma crvenog voća, u kojem dominiraju trešnja i kupina sa predivnim dodirom kože i duvana koje grade harmonični sklad vinu punog tela, fine taninske strukture sa dugom impresivnom završnicom koja ostavlja prelepe arome karanfilića i cimeta.

  Vino nobile de montepulciano 0.75 l

  0. 75 l. Zabranjeni su služenje i prodaja alkoholnih pića deci i maloletnicima.

 • Beli Porto 0.75 l

  Intenzive ćilibar žute boje sa mirisima kompotastog žutog voća, začinskog bilja fine strkture. Harmonično i trajno sa dugom završnicom ovaj Porto možete servirati sa kriškom limuna ili pak poslužiti slane pečene bademe dok će uz paprike punjene sirom u ulju i masline ugođaj biti potpun. Temperatura serviranja je 11 stepeni.

  Beli Porto 0.75 l
 • Porto 20 godina 0.75 l

  U ovom vinu koju prepoznatljive ciglacrvene boje sa braon nijansama neprestano inspiriše snaga i tradicija i pažnju samih vinara. Na mirisu dominira aroma sveže kafe, suvog crnog voća sa istrajnim aromama likerastog što iskazuje na samom ukusu.

  Porto 20 godina 0.75 l
 • Porto Vintage 0.75 l

  U prelepim aromama crvenog džemastog voća, sljive sa začinima na mirisu ispunjuje svako čulo što potvrđuje na ukusu. Zaokruženo, punog tela i fine strukture neprestano pleni svojim postojanim tonovima hrasta i finog duvana.

  Porto Vintage 0.75 l

  0. 75 l. Zabranjeni su služenje i prodaja alkoholnih pića deci i maloletnicima.

 • CHARDONNAY CLASSIQUE Radovanović 0.75 l

  Svetložute boje sa zelenkastim odsjajem. U čistom i jasnom mirisu skladno su ukomponovane note citrusa, naročito grejpfruta i limuna, zatim zelene jabuke, dunje i poljskog cveća.

  CHARDONNAY CLASSIQUE Radovanović 0.75 l
 • CABERNET SAVVIGNON CLASSIQUE Radovanović 0.75 l

  Jasne i intenzivne rubincrvene boje. U čistom mirisu izražene su prepoznatljive sortne karakteristike, sa dominantnim notama zrele višnje, trešnje i kupine, a iza kojih se nazire diskretan herbalni karakter i nota bibera

  CABERNET SAVVIGNON CLASSIQUE Radovanović 0.75 l
 • Aglaja Sauvignon&Semillon 0.75 l

  Vino kristalne bistrine prožeto zeleno-žutim tonovima. Raskošan buke sa snažnom strukturom i intezivnom svežinom citrusnih ukusa sa mineralnom završnicom daju ovom vinu poseban karakter.

 • Aglaja Chardonnay 0.75 l

  Prozračno vino sa slameno-žutim odsjajem. Ovo vino ima sortni miris Charodonney-a, miris koji podseća na krušku i badem sa intenzivnim vanilinskim utiskom koji potiče od hrasta, kako na mirisu tako i na ukusu.

  Aglaja Chardonnay 0.75 l
 • Aglaja Cabernet sauvignon 0.75 l

  Vino tamno-crvene boje, diskretnog mirisa koji podseća na kupinu. Na ukusu preovlađuje utisak punoće sa teksturom na jeziku, a u završnici utisak voćnosti i mekoće.

  Aglaja Cabernet sauvignon 0.75 l
 • Harizma Selection - belo Aleksandrović 0.75 l

  Prefinjeni aromatski kompleks sačinjen je od osvežavajućih voćnih tonova. Na nepcima je vino puno, izuzetno meko, sa bogatim citrusnim tonovima i raskošnom voćnom završnicom.

  Harizma Selection - belo Aleksandrović 0.75 l
 • Trijumf Selection - belo Aleksandrović 0.75 l

  Vino snažne i kremaste teksture i prefinjenog voćno mineralnog karaktera. Raskošan buke, prepun je osvežavajućeg citrusnog voća sa delikatnim notama zove, suve trave i začinskog bilja.

  Trijumf Selection - belo Aleksandrović 0.75 l
 • Regent reserve - crveno Aleksandrović 0.75 l

  Izražajne arome kupina i borovnica, sa toplim tonovima pečenih suvih šljiva i diskretnim notama nane. Izrazito voćno i osvežavajuće sa finim taninima i energičnom završnicom.

  Regent reserve - crveno Aleksandrović 0.75 l
 • Prokupac Aleksandrović - crveno premium Aleksandrović 0.75 l

  Vino izražene boje rubina, sa intenzivnim mirisima zrelih trešanja i višanja koje upotpunjuju mirisi karanfilića, cimeta i elegantnih tonova vanile. Ukus je bogat i harmoničan, sa tonovima crnih trešanja i ribizli koji su praćeni izuzetno mekim i svilenim taninima.

  Prokupac Aleksandrović - crveno premium Aleksandrović 0.75 l
 • Tamjanika Budimir 0.75 l

  Tamjanika Budimir je vino modernog i egzotičnog stila. Boja: Svetlo žuta Nos: Slatke arome sa mirisom bele breskve i tropskog voća. Ukus: Hrskavo, sveže, glatko, suvo, lagano i pitko vino srednjeg tela sa puno cvetnih aroma praćenih citrusom i medom.

  Tamjanika Budimir 0.75 l
 • Vera Budimir 0.75 l

  Izvanredna Tamjanika reserva, rađena sa sirovinama samo iz najboljih vinograda. Razni sirevi, pečena piletina ili ćuretina su savršeni spoj sa ovim vinom.

  Vera Budimir 0.75 l
 • I kao da si anđeo Budimir 0.75 l

  Vino srednjeg tela, elegantno i sočno, sa osvežavajućim kiselinama, dominantno voćnog karaktera sa začinskim notama koje daje prokupac. Vino sa dobrim balansom i glatkim taninima.

  I kao da si anđeo Budimir 0.75 l
 • Projekat IKS Budimir 0.75 l

  Naše najspremnije vino koje pokazuje specificnosti sve 4 sorte koje su u kupaži, a posebno prokupca.

  Projekat IKS Budimir 0.75 l
 • Prokupac boje lila Budimir 0.75 l

  Ovo vino je proizvedeno od 100% prokupca, srpske autohtone sorte. Boja: Tamnija rubin crvena sa primesama ljubičaste refleksije. Nos: Voćnih aroma praćenih trešnjom, malinom, notama nane, džema od šljiva, kedrovine.

  Prokupac boje lila Budimir 0.75 l
 • Ivanović Prokupac 0.75 l

  Zagasite rubin boje, svežeg i složenog mirisa zrelog crvenog voća, zajedno sa umerenom, finom i dobro uravnoteženom strukturom, savršeno će pristajati uzvišenim tonovima tradicionalne srpske kuhinje.

  Ivanović Prokupac 0.75 l
 • Ivanović Tamjanika 0.75 l

  Raskošno vino, slamnasto-žute boje sa zelenim odsjajem, karakterističnog muskatnog ukusa i mirisa, koji u sebi nosi kombinaciju začinskih tonova tamjana, cimeta, bosiljka i voćne tonove ananasa i jagode.

  Ivanović Tamjanika 0.75 l
 • Ivanović No 1/2 2016 0.75 l

  Kvalitetno suvo crveno vino. Intenzivne rubin crvene boje sa mirisnim tonovima zrelog crvenog voća. Umereno punog ukusa sa dobro izbalansiranom strukturom.

  Ivanović No 1/2 2016 0.75 l
 • Chardonnay 2019 - Kovačević 0.75 l

  Vino je slamnasto žute boje sa odsjajem kristalne bistrine, prepoznatljiv po upečatljivim aromama tropskog voća i elegantnim tonovima citrusa, kao i po glatkoj teksturi i energičnoj svežini sa notama grejpfuta u završnici.

  Chardonnay 2019 - Kovačević 0.75 l
 • Aurelius 2016 - Kovačević 0.75 l

  Vino je tamno crvene boje, guste teksture, odležalo u hrastovim buradima. Postignut je bogat voćni karakter sa skladnim mirisom i ukusom.

  Aurelius 2016 - Kovačević 0.75 l
 • Tamjanika Lastar 0.75 l

  Verujemo da tamjanika mora biti sveža, lepršava, nežna i mirišljava, pa je Tamjanika Lastar upravo takva. Sezone su različite i svaka nosi nove izazove, ali mi se trudimo da naša tamjanika svake godine održi kvalitet.

  Tamjanika Lastar 0.75 l
 • Chardonnay Lastar 0.75 l

  Chardonnay Lastar predstavlja pravo osveženje na tržištu jer stilski ima velike sličnosti sa Burgundijom, što ga čini jedinstvenim. Analize zemljišta i klimatske karakteristike Levačkog vinogorja ukazuju na činjenicu da Burgundija i Levač zaista imaju veoma sličan terroir.

  Chardonnay Lastar 0.75 l
 • Pinot Noir Lastar 0.75 l

  Ako bismo morali da opišemo Pinot noir Lastar jednom rečju, onda bi ta reč sasvim sigurno bila elegancija. Ne želimo da odustanemo od tipičnih sortnih karakteristika ove sorte i zato se trudimo, ma koliko to čudno zvučalo, da Pinot noir zaista bude Pinot noir.

  Pinot Noir Lastar 0.75 l
 • Merlot Cabernet Franc Lastar 0.75 l

  Kupaža Merlot-Cabernet franc nastaje pre svega pažljivim radom u vinogradu gde se strogo vodi računa o odnosu lisne mase i količine roda na čokotu, kao i o menadžmentu špalira kako bi naš vinograd uspeo da iznedri grožđe visoke koncentracije i kvaliteta fenolnih jedinjenja.

  Merlot Cabernet Franc Lastar 0.75 l
 • Filigran Chardonnay 0.75 l

  Filigran Chardonnay je veoma dobre strukture i izraženog sortnog mirisa, sa citrusnim mirisnim tonovima i mirisom jezgrastog voća.

  Filigran Chardonnay 0.75 l
 • Filigran Cabernet sauvignon 0.75 l

  Filigran – Cabernet Sauvignon je vino tamno crvene boje sa ljubičastim odsjajem, intenzivnog mirisa ljubičice.

  Filigran Cabernet sauvignon 0.75 l
 • Filigran Tamjanika crna 0.75 l

  Filigran – “Crna Tamjanika” je autohtona muskatna sorta grožđa Negotinske krajine.Jedinstveno vino na srpskom tržištu proizvedeno od 100% grožđa Crne tamjanike.

  Filigran Tamjanika crna 0.75 l
 • Kadarka Fantazija 2014 0.75 l

  Elegantno, sofisticirano crveno vino, laganog tela, pune i duge završnice. Na nosu dominiraju arome crvenog voća, vanile i tosta koje su posledica odležavanja vina u korišćenim hrastovim buradima od godinu dana.

  Kadarka Fantazija 2014 0.75 l
 • Kadarka Rapsodija 2014 0.75 l

  Elegantno, prefinjeno crveno vino, punijeg tela, pune i duge završnice. Na nosu dominiraju arome crvenog voća, biberastih tonova, kedrovine. Vino odležava godinu i po dana u novom bariku, nakon toga 3 godine u boci i onda izlazi na tržište.

  Kadarka Rapsodija 2014 0.75 l

Radno vreme

 • Ponedeljak 10:00-21:00
 • Utorak Danas 10:00-21:00
 • Sreda 10:00-21:00
 • Četvrtak 10:00-21:00
 • Petak 10:00-21:00
 • Subota 12:00-19:00
 • Nedelja Затворен објекат

Informacije

Изванредна вина пореклом из Италије, Шпаније, Португала, као и домаћа, на само пар кликова од Вас!

(0)

Kvalitet

Jelovnik i cene

Ocene i utisci
su upućeni objektima, a ne servisu donesi

Ocene i utisci
su upućeni objektima, a ne servisu donesi

There are no reviews yet

Nema utisaka za ovaj objekat.

Nema utisaka za ovaj objekat.

  Nemate prethodnih narudžbina iz ovog objekta.

  No previous orders

  Jednom kada naručite, ovde možete videti svoje prethodne izbore.

   Objekat je zatvoren

   Sigurni smo da ćete pronaći ono što tražite u jednom od otvorenih objekata.