Pet Shop Milko - Cerak vinogradi

Partizanske vode 35, Cerak vinogradi
Delivered by donesi
5.0 (1)
500 RSD
40'
219 RSD
Delivered by donesi
 • Royal Canine MINI PUPPY

  500 grama. Za pse malih rasa ( 1-10 kg) do 10 meseci starosti

  Royal Canine MINI PUPPY
 • Royal Canine MEDIUM PUPPY

  500 grama. Za mlade pse srednjih rasa ( 11 – 25 kg ) do 12 meseci starost

  Royal Canine MEDIUM PUPPY
 • Royal Canine MINI ADULT

  500 grama. Za odrasle pse malih rasa ( 1 – 10 kg ) do 8 godina starosti

  Royal Canine MINI ADULT
 • Royal Canine MEDIUM ADULT

  500 grama. Za odrasle pse srednjih rasa

  Royal Canine MEDIUM ADULT
 • Happy Dog Ireland

  500 grama. Losos i zečetina. Za najviše prohteve u ishrani zbog alergija na uobičajenu hranu

  Happy Dog Ireland
 • Happy Dog Toscana

  500 grama. Od davnina klasični sastojci lake mediteranske kuhinje nude prirodnu zaštitu od modernih bolesti civilizacije. Pri tome naročito treba istaći aromatično mediteransko bilje, pačetina, lososovo meso i polifenil supstance crnog grožđa. Samo Happy Dog Toscana nudi ovu jedinstvenu raznolikost dragocenih sastojaka. Ekskluzivna receptura je zaokružena jedinstvenim Happy Dog Natural Life Concept od prirodnih sastojaka. Zbog specijalnih komponenata i posebnog postupka proizvodnje Toscana je veoma pogodna za ishranu osetljivih pasa sa svojim specijalnim potrebama. Sa umerenim sadržajem masti od 7,5% i proteina od 24% ova hrana je pogodna i za sterilisane životinje.

  Happy Dog Toscana
 • Happy dog Piemont

  500 grama. Happy Dog Piemont spaja delikatese mediteranskog kulinarstva u mešavinu koja još nije viđena do sada. Receptura bez žitarica idealno je pogodna i za naročito osetljive i aktivne pse. Izuzetno ukusna kompletna hrana sadrži visoko svarljivo pačje meso, veoma redak sastojak pitomi kesten, dragoceno meso školjke sa Novog Zelanda i mnogo važne omega-3- i omega-6- masne kiseline za zdravu kožu i sjajno krzno. Happy Dog Natural Life Concept ® obezbeđuje psu sve potrebne sastojke za normalan rast i razvoj

  Happy dog Piemont
 • Happy Dog Supreme fit&well

  500 grama. Kompletna hrana za sve odrasle pse od 11 ‑ 25 kg sa normalnom potrebom za energijomSadržaj energije hrane Medium Adult je prilagođen za pse i njihovom nagonu za kretanjem od 2‑3 časa dnevno i sprečava, ukoliko se daje preporučena količina, prekomerno gojenje i probleme koji iz toga proističu. FIT und WELL ‑ u skladu sa prirodom! Proizvedeno u Nemačkoj pod strogom kontrolom kvaliteta.

  Happy Dog Supreme fit&well
 • Happy dog Baby Original

  500 grama. Happy Dog Baby Original je za štenad od 4. nedelje života i podržava izbalansiranu ishranu i optimalan razvoj. Jedinstveni oblik prstena čini krokete naročito lako svarljivim. Dokazana receptura nudi raznolikost od 5 odabranih proteina najboljeg kvaliteta, krompir i dragocenu školjku sa Novog Zelanda. Happy Dog Natural Life Concept obezbeđuje psu sve neophodne sastojke za normalan rast i razvoj. 

  Happy dog Baby Original
 • Happy Dog Junior Original

  500 grama. Od 7. meseca života hrana treba da ima umereni sadržaj energije i proteina, da bi se sprečio brzi rast. Happy Dog Junior Original ima savršeno prilagođeni sadržaj energije i proteina za mlade pse. Dokazana receptura nudi raznolikost od 5 odabranih proteina najboljeg kvaliteta, krompir i dragocenu školjku sa Novog Zelanda. Jedinstveni oblik prstena čini krokete naročito lako svarljivim. Happy Dog Natural Life Concept obezbeđuje psu sve neophodne sastojke za normalan rast i razvoj.

  Happy Dog Junior Original
 • PURINA PRO PLAN Dog MediumAdult Sensitive Digestion jagnjetina

  500 grama. Hrana za pse sa osetljivim varenjem sadrži veterinarsku i nutricionističku kombinaciju hranljivih sastojaka specifičnih za starost, veličinu i potrebe vašeg psa nazvana OPTIDIGEST® Ova formula pomaže u poboljšanju ravnoteže mikroflore i promoviše kvalitetnu stolicu, zahvaljujući uključivanju prirodnog izvora prebiotika

  PURINA PRO PLAN Dog MediumAdult Sensitive Digestion jagnjetina
 • Pedigree briketi, govedina i zivina

  500 grama

  Pedigree briketi, govedina i zivina
 • Opti Life Puppy Mini

  500 grama. Opti Life Puppy Mini je perfektno izbalansirana formula hrane bazirana na piletini i pirinču, specijalno razvijene da zadovolji sve nutritivne potrebe  štenaca malih rasa pasa koji u odraslom dobu imaju manje od 10kg. Opti Life Puppy Mini pruža Vašem štenetu sve neophodne hranljive materije za izbalansiran i zdrav rast i razvoj

  Opti Life Puppy Mini
 • Opti Life Adult Mini

  500 grama. Opti Life Adult Mini je perfektno izbalansirana formula hrane bazirana na piletini i pirinču, specijalno razvijena da zadovolji sve nutritivne potrebe odraslih pasa malih rasa koji imaju ispod 10kg telesne težine. Opti Life Adult Mini pruža Vašem psu sve neophodne hranljive materije za optimalno zdravlje i kondiciju.

  Opti Life Adult Mini
 • Opti Life Adult Skin Care mini

  500 grama. Opti Life Skin Care Mini je perfektno izbalansirana formula hrane bazirana na lososu i pirinču, specijalno razvijena da zadovolji sve nutritivne potrebe odraslih pasa malih rasa koji imaju manje od 10kg telesne težine sa problemima sa kožom i dlakom. Opti Life Skin Care Mini pruža Vašem psu sve neophodne hranljive materije za optimalno zdravlje i kondiciju

  Opti Life Adult Skin Care mini
 • Opti Life Adult Digestion Mini

  500 grama. Opti Life Digestion Mini je perfektno izbalansirana formula hrane bazirana na jagnjetini i pirinču, specijalno razvijena da zadovolji sve nutritivne potrebe odraslih pasa malih rasa koji imaju manje od 10kg telesne težine sa osetljivim digestivnim traktom. Opti Life Digestion Mini pruža Vašem psu sve neophodne hranljive materije za optimalno zdravlje i kondiciju.

  Nije dostupno
  Opti Life Adult Digestion Mini
 • Opti Life Adult Digestion Medium & Maxi

  500 grama. Opti Life Digestion Medium&Maxi je perfektno izbalansirana formula hrane bazirana na jagnjetini i pirinču, specijalno razvijena da zadovolji sve nutritivne potrebe odraslih pasa srednjih i velikih rasa koji imaju više od 10kg telesne težine sa osetljivim digestivnim traktom. Opti Life Digestion Medium&Maxi pruža Vašem psu sve neophodne hranljive materije za optimalno zdravlje i kondiciju

  Opti Life Adult Digestion Medium & Maxi
 • Taste of the wild Pacific stream Puppy sa dimljenim lososom I okeanskom ribom

  500 grama. Hrana bez žitarica sa proteinima ribe, slatkim krompirom I graškom obezbđuje veoma ukusnu energiju vašem štenetu.Napravljena od mešavine ribljih proteina ova formula nudi senzacionalan ukus kao nijedna druga.

 • Taste of the wild High Prairie Canine formula sa pečenom srnetinom I bizonom ADULT

  500 grama. Hrana bez žitarica sa proteinima ribe, slatkim krompirom I graškom obezbđuje veoma ukusnu energiju vašem psu.Napravljena od pečenog mesa ova formula nudi senzacionalan ukus kao nijedna druga.

 • Trainer puppy sa piletinom

  500 grama. Štencima je neophodno da ojačaju svoj imuni sistem.Zato Trainer granulice sadrže kvasac I juku koja pomaže u smanjenju mirisa stolice.

  Trainer puppy sa piletinom
 • Trainer sensitive no gluten adult small dog

  2 kg. Pačetina sa dodatkom juke I alge spiruline

 • Advance Adult Medium sa piletinom I pirinčem

  500 grama. Visoko kvalitetna hrana namenjena odraslim psima ( 1-7 godina) srednjih rasa (od 10 do 30kg telesne težine odraslog psa),

  Advance Adult Medium sa piletinom I pirinčem
 • Advance Adult Mini sa piletinom I pirinčem

  500 grama. Vrhunska hrana namenjena odraslim psima (8meseci do 8 godina) sitnih rasa pasa (do 10kg telesne težine odraslog psa)

  Advance Adult Mini sa piletinom I pirinčem
 • Josera Miniwell

  500 grama. JOSERA Miniwell je dizajniran za posebne potrebe malih rasa pasa. Veliki procenat živinskog mesa i pirinča olakšavaju varenje. Kvasac pomaže varenje

  Josera Miniwell
 • Joidog Family

  500 grama. JosiDog Family je hrana za uzgoj visokog kvaliteta sa izuzetno malim kroketima za skotne keruše i njihovu štenad. Specijalna formula bez glutena sa najboljim hranljivim sastojcima, obezbeđuje izbalansiranu ishranu i zdrav razvoj štenadi.

 • Josera Optiness

  500 grama. Josera Optines je hrana namenjena odraslim psima. Ne sadrži kukuruz, soju i pšenicu. Kao izvor ugljenih hidrata zastupljeni su pirinač i ječam koji obezbeđuju optimalno varenje. Smanjen nivo proteina pospešuje varenje, rad jetre i bubrega. Omega 3 i Omega 6 masne kiseline obezbeđuju zdravu kožu i sjajno krzno.

  Josera Optiness
 • Josera Sensi Plus

  500 grama. Josera sensi plus je superpremium hrana za odrasle pse. Osnovu čini pačetina koja je pogodna za osetljive pse.

  Josera Sensi Plus
 • Josera Festival

  500 grama. Festival je hrana namenjena odraslim izbirljivim psima. Hrana je bazirana na lososu i pirinču sa dodatkom sosa u prahu. Kada se hrana natopi vodom sos je rastvara i stvara neodoljivo ukusan obrok za pse.

  Josera Festival
 • Gran Bonta pašteta piletina I dzigerica 300gr

  Pašteta od piletine i džigerice - kompletan obrok za vašeg psa.

  Gran Bonta pašteta piletina I dzigerica 300gr
 • Gran Bonta pašteta ćuretina I zečetina 300gr

  Pašteta od ćuretine i zečetine - kompletan obrok za vašeg psa.

  Gran Bonta pašteta ćuretina I zečetina 300gr
 • Gran Bonta pašteta teletina I grašak 300gr

  Pašteta od mesa i povrća - kompletan obrok za vašeg psa

  Gran Bonta pašteta teletina I grašak 300gr
 • Stuzzy pašteta lamb and rice

  Ukusne i zdrave paštete sa piletinom namenjene ishrani odraslih pasa

  Stuzzy pašteta lamb and rice
 • Stuzzy pašteta chicken

  Ukusne i zdrave paštete sa piletinom namenjene ishrani odraslih pasa

  Stuzzy pašteta chicken
 • Stuzzy preliv govedina

  1 komad

  Stuzzy preliv govedina
 • Stuzzy preliv okeanska riba

  1 komad

  Stuzzy preliv okeanska riba
 • N&D mini adult jagnjetina borovnica

  500 grama

 • N&D small and medium puppy chicken&pomorangete

  500 grama

 • N&D adult mini chicken&pomorangete

  500 grama

 • N&D adult mini fish&orange

  500 grama

 • Royal Canine Exigent

  za probirljive pse malih rasa (1-10 kg) preko 10 meseci starosti. 1kg

  Royal Canine Exigent
 • Advance light mini

  1.5 kg

  Advance light mini
 • Advance puppy mini 2-10 month

  1.5 kg

 • Platinium puppy

  1.5 kg

  Platinium puppy
 • Platinium Adult Lamb and rice

  1.5 kg

  Platinium Adult Lamb and rice
 • Platinium Adult Iberico & greens

  1.5 kg

  Platinium Adult Iberico & greens
 • Pedigre Biscrock 500gr

 • Pedigre Markies 500gr

 • Pedigree Dentastix Advanced Mini1kom 40g

  Pedigree Dentastix Advanced Mini1kom 40g
 • Pedigree Markies 150g

  Pedigree Markies 150g
 • Pedigree Dentastix Male rase 3kom, 45g

  Pedigree Dentastix Male rase 3kom, 45g
 • Pedigree Denta Stix Sr. rase 7kom, 180g

 • Pedigree Denta Stix Mono Large 270g 7kom

  Pedigree Denta Stix Mono Large 270g 7kom
 • Pedigree TastyMinisSlicesGovedZivina155g

 • Pedigree TastyMinisCubes PiletPacet 130g

 • FRISKIES DENTAL Fresh Small dog 7 kom 110g

  Ukusna poslastica za odrasle pse malih rasa. Naučno dokazano smanjuje stvaranje kamenca i pomaže u smanjenju stvaranja plaka. Čisti čak i teško dostupne zube

  FRISKIES DENTAL Fresh Small dog 7 kom 110g
 • FRISKIES FUNTASTIX Dog 175g

  Poslastica za odrasle pse, sa izvanrednom aromom slanine i sira u kombinaciji sa vitaminima, niskim sadržajem masti i Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama.

  FRISKIES FUNTASTIX Dog 175g
 • DENTALIFE SMALL Dog 115g

  Ukusna poslastica za odrasle pse malih rasa. Naučno dokazano smanjuje stvaranje kamenca i pomaže u smanjenju stvaranja plaka. Čisti čak i teško dostupne zube.

  DENTALIFE SMALL Dog 115g
 • DENTALIFE MEDIUM Dog 115g

  Ukusna poslastica za odrasle pse srednjih rasa. Naučno dokazano smanjuje stvaranje kamenca i pomaže u smanjenju stvaranja plaka. Čisti čak i teško dostupne zube

  DENTALIFE MEDIUM Dog 115g
 • DENTALIFE LARGE Dog 142g

  Ukusna poslastica za odrasle pse velikih rasa. Naučno dokazano smanjuje stvaranje kamenca i pomaže u smanjenju stvaranja plaka. Čisti čak i teško dostupne zube

 • FRISKIES PICNIC Dog Piletina 42g

  Poslastica za odrasle pse u obliku štapića, sa piletinom u kombinaciji sa vitaminima, proteinima i Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama.

  FRISKIES PICNIC Dog Piletina 42g
 • FRISKIES PICNIC Dog Govedina 42g

  Poslastica za odrasle pse u obliku štapića, sa govedinom u kombinaciji sa vitaminima, proteinima i Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama

  FRISKIES PICNIC Dog Govedina 42g
 • FRISKIES PICNIC Dog Variety 126g

  Poslastica za odrasle pse u obliku štapića, sa govedinom, piletinom i jagnjetinom u kombinaciji sa vitaminima, proteinima i Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama.

 • ADVENTUROS Nuggets Dog Divlja svinja 90g

  Ukusna poslastica za odrasle pse. Medaljoni sa izvanrednim divljim ukusom vepra, bogati mesom i sa niskim sadržajem masti.

  ADVENTUROS Nuggets Dog Divlja svinja 90g
 • ADVENTUROS Strips Dog Divlji jelen 90g

  Ukusna poslastica za odrasle pse. Trakice sa izvanrednim divljim ukusom divljači, bogati mesom i sa niskim sadržajem masti.

  ADVENTUROS Strips Dog Divlji jelen 90g
 • ADVENTUROS Sticks Dog Bizon 120g

  Ukusna poslastica za odrasle pse. Štapići sa izvanrednim divljim ukusom bizona, bogati mesom i sa niskim sadržajem masti.

  ADVENTUROS Sticks Dog Bizon 120g
 • FRISKIES Dog sos JUNIOR piletina I sargarepa 100g -

  potpuna (vlažna) hrana za kućne ljubimce, za štence, sa piletinom i šargarepom u sosu. 100% potpuna i uravnotežena ishrana koja zadovoljava sve nutritivne potrebe štenaca

 • FRISKIES Dog sos Adult govedina I sargarepa u zeleu 100g

  Potpuna (vlažna) hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse, sa govedinom i šargarepom u sosu. 100% potpuna i uravnotežena ishrana koja zadovoljava sve nutritvne potrebe pasa

  FRISKIES Dog sos Adult govedina I sargarepa u zeleu 100g
 • FRISKIES Dog sos Adult piletina I sargarepa 100g

  Potpuna (vlažna) hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse, sa piletinom i šargarepom u sosu. 100% potpuna i uravnotežena ishrana koja zadovoljava sve nutritivne potrebe psa.

  FRISKIES Dog sos Adult piletina I sargarepa 100g
 • Pedigree konzerva Adult, govedina 400g

  Pedigree konzerva Adult, govedina 400g
 • Pedigree konzerva Junior, piletina 400g

  Pedigree konzerva Junior, piletina 400g
 • N&D Pumpkin Boar & Apple Adult Mini

  500 grama. Divlja svinja, bundeva i jabuka. Kompletna hrana za odrasle pse malih rasa

  N&D Pumpkin Boar & Apple Adult Mini
 • Platinium Fit Sticks Chicken & Lamb 300g

  Pakovanje. Zdrave sočne poslastice u obliku štapića namenjene ishrani pasa svih uzrasta i rasa sa 76% svežeg pilećeg i jagnjećeg mesa

  Platinium Fit Sticks Chicken & Lamb 300g
 • Pinky pelene prostirke 60x45 cm 10 kom

  Pakovanje

  Pinky pelene prostirke 60x45 cm 10 kom
 • Pinky pelene prostirke 60x60 cm 15 kom

  Pakovanje

  Pinky pelene prostirke 60x60 cm 15 kom
 • Nobby vlažne maramice 15kom miris breskve

  Pakovanje

 • Trixie neutralni šampon za pse I mačke

  Trixie neutralni šampon za pse I mačke
 • Trixie ulje za pelene 50ml

  Navodi psa da vrši nuždu na peleni

  Trixie ulje za pelene 50ml
 • Nutri pet antiparazitski šampon

  Protiv buva, krpelja I ostalih parazita

 • Trixie nega za oči

  Trixie nega za oči
 • Flamingo ear cleaner

  Flamingo ear cleaner
 • Klausber šampon za suvo pranje

  Nije dostupno
 • Klausber denta fresh sprej

  Klausber denta fresh sprej
 • Trixie sprej koji odbija muzijake od zenki u teranju

  Trixie sprej koji odbija muzijake od zenki u teranju
 • Pelene za ženke u teranju velicina s-m

 • Trixie pena za suvo pranje 450ml

  Komad

 • Whiskas briketi Junior, piletina 300g

  Premium hrana za mačiće

  Whiskas briketi Junior, piletina 300g
 • Whiskas briketi, piletina

  500 grama. Premium hrana za odrasle mačke

  Whiskas briketi, piletina
 • Kitekat briketi, piletina i povrce

  500 grama. Premium hrana za odrasle mačke

 • Kitekat kesica, piletina 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Kitekat kesica, piletina 100g
 • Kitekat kesica, jagnjetina 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

 • Kitekat kesica, losos 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Kitekat kesica, losos 100g
 • Whiskas konzerva, govedina 400g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Whiskas konzerva, govedina 400g
 • Whiskas konzerva, piletina 400g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Whiskas konzerva, piletina 400g
 • Kitekat konzerva, piletina 400g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Kitekat konzerva, piletina 400g
 • Whiskas kesica, losos 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Whiskas kesica, losos 100g
 • Whiskas kesica, piletina u zeleu 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Whiskas kesica, piletina u zeleu 100g
 • Whiskas kesica, zečetina 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Whiskas kesica, zečetina 100g
 • Whiskas kesica, jagnjetina 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Whiskas kesica, jagnjetina 100g
 • Whiskas kesica, govedina 100g

  Kompletna vlazna hrana za mačke

  Whiskas kesica, govedina 100g
 • Stuzzy Cat Preliv - Ćuretina - Sterilisane Mačke - 100g

  Pažljivo odabrani, visoko-kvalitetni delovi mesa kuvani na pari sa dodatkom inulina, biotina, vitamina E i taurina.

  Stuzzy Cat Preliv - Ćuretina - Sterilisane Mačke - 100g
 • Stuzzy Cat Preliv - Piletina - 100g

  Pažljivo odabrani, visoko-kvalitetni delovi mesa kuvani na pari sa dodatkom inulina i biotina

  Stuzzy Cat Preliv - Piletina - 100g
 • Stuzzy Cat Preliv - Teletina - 100g

  Pažljivo odabrani, visoko-kvalitetni delovi mesa kuvani na pari sa dodatkom inulina i biotina

  Stuzzy Cat Preliv - Teletina - 100g
 • Brekkies govedina za odrasle mačke

  500 grama. Premium hrana za odrasle mačke

  Brekkies govedina za odrasle mačke
 • Friskies piletina

  500 grama. Premium hrana za odrasle mačke

 • Advance adult

  500 grama. Superpremium hrana za odrasle mačke

 • Josi Cat živina

  500 grama. Premium hrana za odrasle mačke

  Josi Cat živina
 • Josera Catelux (pačetina I krompir)

  500 grama. Superpremium hrana za odrasle mačke probirljive mačke sklone stvaranju kuglica dlake.

  Josera Catelux (pačetina I krompir)
 • Josera Leger

  500 grama. Superpremium hrana za odrasle mačke koje su manje aktivne, sklone gojaznosti ili sterilisane.

  Josera Leger
 • Josera Kitten

  500 grama. Superpremium hrana mačiće kao I odrasle mačke za vreme skotnosti I tokom laktacije.

  Josera Kitten
 • Premil mix

  500 grama. Premium hrana za odrasle mačke

  Premil mix
 • Happy cat Minkas kitten

  500 grama. Za sve vrste mačića

 • Happy cat Minkas mix

  500 grama. Za sve vrste mačaka od 4.meseca

 • Royal Canine FIT 32

  500 grama. Za odrasle mačke sa dobrom telesnom kondicijom i umerenom aktivnošću

  Royal Canine FIT 32
 • Royal Canine KITTEN 36

  500 grama. Za mačiće u 2. fazi radsta: harmoničan rast, u period od 4 do 12 meseci života.

  Royal Canine KITTEN 36
 • Royal Canine STERILISED 37

  500 grama. Za kastrirane mačke koje pokazuju sklonost ka gojenju.

  Royal Canine STERILISED 37
 • Trainer adult chicken

  300 grama. Superpremium hrana za odrasle mačke

  Trainer adult chicken
 • Trainer adult sterilised

  300 grama. Superpremium hrana za odrasle sterilisane mačke

  Trainer adult sterilised
 • Trainer kitten chicken

  300 grama. Superpremium hrana za mačiće

  Trainer kitten chicken
 • GOURMET GOLD Cat Tuna Pasteta 85g

  Pašteta sa mesom pažljivo pripremljena za izbirljivo mačje nepce.

  GOURMET GOLD Cat Tuna Pasteta 85g
 • GOURMET GOLD Cat Zecetina Pasteta 85g

  Pašteta sa mesom pažljivo pripremljena za izbirljivo mačje nepce.

  GOURMET GOLD Cat Zecetina Pasteta 85g
 • GOURMET GOLD Cat Jagnjetina&pacetina Pasteta 85g

  Pašteta sa mesom pažljivo pripremljena za izbirljivo mačje nepce.

  GOURMET GOLD Cat Jagnjetina&pacetina Pasteta 85g
 • Dreamies pockets Piletina 60g

  Dreamies pockets Piletina 60g
 • Dreamies pockets Losos 60g

  Dreamies pockets Losos 60g
 • Dreamies pockets Govedina 60g

  Dreamies pockets Govedina 60g
 • Royal Canine preliv KITTEN INSTINCTIVE

  Mekani komadići u sosu za mačiće u drugoj dobi rasta. Hrana je prilagođena i za mačke u laktaciji.

  Nije dostupno
 • Royal Canine preliv KITTEN INSTINCTIVE IN JELLY

  Mekani komadići u želeu za mačiće u drugoj dobi rasta. Hrana je prilagođena i za mačke u laktaciji.

 • Royal Canine preliv HAIRBALL CARE

  Za odrasle mačke preko godinu dana, olakšava izbacivanje dlaka iz probavnih organa.

 • Moksi silikonski posip za mačke 3,8L Lavanda

  Komad. Ekonomičan potrošnja (20-30 dana za jednu mačku). Visoka moć apsorbcije i kontrola mirisa. Bez tragova i prašine.

  Moksi silikonski posip za mačke 3,8L Lavanda
 • Trixie pena za suvo pranje 450ml

  Trixie pena za suvo pranje 450ml
 • Trixie malt pasta sa sladom, travom i taurinom

  Komad. Pojačava varenje i sprečava nastanak kuglica dlake. Taurin pojačava vid i sprečava simptome nedostatka vida.

  Trixie malt pasta sa sladom, travom i taurinom
 • Trixie multivitamin pasta za mačiće

  Komad. Sadrži sve vitamine, povećava otpornost organizma.

  Trixie multivitamin pasta za mačiće
 • Trixie sprej od mačije trave

  Komad. Sprej od mačije trave stimuliše raspoloženje za igru i izaziva uzbuđenje i euforiju kod većine mačaka zahvaljujući mirisima biljke čije ekstrakte sadrži. Zavisno od naravi mace može takođe umiriti neke mace i potaći ih da se maze.Zbog uzbuđujućeg efekta nije preporučljivo da se koristi više od jednom ili dvaput sedmično. Nikako ne prskati po mačkama.

  Trixie sprej od mačije trave
 • N&D Pumpkin Cat Neutered Quail&Pomegranate 300g

  Komad. Prepelica, bundeva i nar. Kompletna hrana za odrasle mačke, posebno namenjena sterilisanim mačkama.

  N&D Pumpkin Cat Neutered Quail&Pomegranate 300g
 • N&D Pumpkin Cat Venison&Apple 300g

  Komad. Meso jelena, bundeva i jabuka. Kompletna hrana za odrasle mačke

  N&D Pumpkin Cat Venison&Apple 300g
 • N&D Ocean Pumpkin Cat Herring&Orange 300g

  Komad. Haringa, bundeva i pomorandža. Komplet hrana za odrasle mačke.

  N&D Ocean Pumpkin Cat Herring&Orange 300g
 • Trixie Cat Šampon

  Komad

  Trixie Cat Šampon
 • Trixie Cat Long Hair Šampon

  Komad

  Trixie Cat Long Hair Šampon

Radno vreme

 • Ponedeljak 10:00-23:00
 • Utorak 10:00-23:00
 • Sreda Danas 10:00-23:00
 • Četvrtak 10:00-23:00
 • Petak 10:00-23:00
 • Subota 10:00-23:00
 • Nedelja Затворен објекат

Informacije

Sve za vaše kućne ljubimce.

(1)

Kvalitet

Jelovnik i cene

Ocene i utisci
su upućeni objektima, a ne servisu donesi

Ocene i utisci
su upućeni objektima, a ne servisu donesi

There are no reviews yet

Nema utisaka za ovaj objekat.

Nema utisaka za ovaj objekat.

  Nemate prethodnih narudžbina iz ovog objekta.

  No previous orders

  Jednom kada naručite, ovde možete videti svoje prethodne izbore.