Dostava austrijske hrane

Naručite kobasice, wurst i drugu hranu austrijske kuhinje iz vrhunskih restorana i dostava u vašem gradu! Zaboravite na traženje brojeva telefona restorana za kućnu dostavu! Povezali smo restorane na Internet i oni sada mogu primati i odgovarati na vaše narudžbine na ovome sajtu. Ovaj servis je besplatan za vas, a hrana košta isto kao kod naručivanja telefonom ili čak i manje!

Molimo Vas da izaberete svoj grad za detaljnu listu restorana koji dostavljaju hranu.

Naručite kobasice, wurst i drugu hranu austrijske kuhinje iz vrhunskih restorana i dostava u vašem gradu!

Austrijska kuhinja deli mnogo zajedničkih karakteristika sa nemačkom kuhinjom, ali u isto vreme u sebi sadrži jela iz brojnih drugih evropskih kuhinja - švajcarske, francuske, turske, španske, italijanske, balkanske, mađarske i ostalih nacionalnih kuhinja. Ta situacija je, pre svega, nastala za vreme Austro-Ugarske Monarhije. Za vreme ove velike i moćne države granice su se često pomerale i vremenom su se usvajale navike i običaji zemalja u okruženju, što se odrazilo i na nacionalnu austrijsku kuhinju.

Tradicionalni austrijski obrok se sastoji od više jela, u zavisnosti od prilike. Obrok najčešće počinje predjelom (Vorspeise), nakon toga jede se supa ili čorba (Suppe), glavno jelo (Hauptspeise), uz koje se služi više priloga (Beilagen), a sve se završava desertom - kolačem (Kuchen) ili tortom (Torte). Uz ručak, austrijanci će rado popiti pivo, vino ili neki liker.

Austrija ima dosta tipičnih specijaliteta, ali i oni se razlikuju od pokrajine do pokrajine. Najpoznatija je bečka kuhinja, koja je proširila svoj uticaj po celom svetu, kao što su usvajali običaje i navike u pripremanju hrane drugih nacionalnih kuhinja u okruženju.

Jedan od najpoznatijih predstavnika austrijske kuhinje sigurno je bečka šnicla (Wiener Schnitzel), zatim krem supa od celera, krompir na bečki način, fiaker gulaš - sličan mađarskom gulašu, štrudla od jabuka i naravno, saher torta (Sacher Torte). To su karakteristična jela austrijske kuhinje koja, između ostalih, možete naručiti na Donesi.com iz restorana koji vrše kućnu dostavu hrane.

Dostava austrijske hrane je postala veoma popularna i kod nas. Korisnici na Donesi.com naročito vole autrijske kobasice (Wurst), a prilično su popularne kobasice sa sirom (Kasekreiner), dimljene kobasice (Waldvielter) ili bele kobasice (Bratwurst). Sve ove ukusne austrijske kobasice možete pronaći na meniju restorana na Donesi.com.

Dostava austrijske hrane nikada nije bila brža i lakša. Odaberite vaš omiljeni austrijski specijalitet, naručite na Donesi.com u par klikova i prepustite se maksimalnom užitku. Sigurni smo da ćete uživati. Prijatno!

 • Donesi.com Android app on Google Play
 • Donesi.com iOS and iPad app on Apple Store

Beograd Austrijski restorani dostava

 • Naj pizza & sendvič bar

  4.7 / 461
  Ilije Đuričića 26
  Dostava počinje u 09:00
  Minimum: 500.00 
  Besplatna dostava
  Naaaaj picerija za Vaš svakodnevni užitak. Iz menija izdvajamo pice, bavarske kobasice, slatke i slane palačinke... Vaše je samo da naručite i uživate!
 • Grande Wurst

  4.6 / 400
  Bulevar Zorana Đinđića 12 g
  Dostava počinje u 09:00
  Minimum: 600.00 
  Besplatna dostava
  Promo kodovi
  Grandiozne kobasice, sendviči, salate, šejkovi i još dosta toga. Naručite onlajn i uživajte sa svojim prijateljima.
... pogledajte sve Austrijski restorani Beograd

Novi Sad Austrijski restorani dostava

 • Kuća kobasice

  4.7 / 1119
  Rumenačka 33
  55 minuta. Dostava 00-24
  Minimum: 100.00 
  Doplata dostave
  Promo kodovi
  Ukusne i sočne domaće kobasice u više različitih ukusa. Prava ponuda za gurmane i sve one koji vole da probaju nešto novo.
 • Tehnologs

  4.5 / 121
  Maksima Gorkog 17A, lokal 5
  45 minuta. Restoran prezauzet
  Minimum: 140.00 
  Doplata dostave
  Ukusne hrenovka kobasice sa neobičnim sosovima i salatama... Interesantan meni koji ćete voleti!
... pogledajte sve Austrijski restorani Novi Sad

Copyright © 2006-2019 Donesi.com - a PLOTUN service. All Rights Reserved.