Изјава о приватности

02.04.2013.

Прикупљање информација
Информације о корисницима се прикупљају само у мjери у којој је то нужно да би се наруџба путем система Donesi.com успјешно обавила. Прикупљају се само информације које сами корисници оставе, као и Ваш IP.

"Колачићи"
Приликом Ваше прве посјете, као и током сваке сљедеће, Donesi.com на ваш рачунар шаље тзв. колачиће (енг. cookies). То су мали текстуални фајлови смеjштени у вашем интернет читачу (нпр. Microsoft Explorer, Mozilla Firefox и слично). Они садрже само податке којима се идентификујете као јединствени корисник сесије, и користе се искључиво за унапређење рада система Donesi.com. Уколико ваш читач није подешен за прихватање "колачића", можете га подесити да их прихвата, одбија или обавjештава о слању сваког "колачића".

Прослијеђивање информација
Лични подаци се никако и ни под којим условима не уступају трећим лицима у било које сврхе, осим што се подаци нужни за испоруку (име, адреса, број телефона, списак наручене хране) просљеђују ресторанима од којих је храна наручена, у тренутку прихватања испоруке. Ресторани су у обавези да добијене податке чувају и не уступају ни под којим условима трећим лицима.

Праћење реклама и приватност
Овај сајт може користити Display Advereting и Remarketing са сервисом Google Analytics за онлајн рекламирање, тако да треће партнерске стране, укључујући Google, приказују циљане рекламе овога сајта на разним другим сајтовима. Ми, партнери треће стране и Google, користимо колачиће (first-party and third-party cookies) заједно да информишемо, оптимизујемо и сервирамо рекламе на основу нечијих ранијих посјета овоме сајту. Посјетиоци овога сајта могу се искључити из Google Analytics for Display Advertising и самостално подесити Google Display Network рекламе користећи Ads Preferences Manager

Комуникација са корисницима
Ваш број телефона или E-mail може бити употребљен ради обавјештавања о статусу ваше наруџбе или изненадном отказивању уколико то буде потребно. Агенција Плотун, власник пословног система Donesi.com, задржава право да кориснике система Donesi.com повремено E-mail-ом обавјештава о новим услугама или производима.

Промјене става о приватности
Уколико дође до промјене нашег става о приватности, промјене ће бити објављене у овом одјељку на сајту Donesi.com. Све промјене ступају на снагу одмах по објављивању на сајту. Уколико су вам овакве информације битне, редовно провјеравајте овај одејљак нашег сајта. Кориштење система Donesi.com, по објављивању промјена у Ставу о приватности, подразумјева Ваше слагање са свим промјенама и њихово прихватање у цјелости.

Прихватање Става о приватности
Кориштењем система Donesi.com или било ког његовог сервиса, изражавате своју сагласност са ставовима о приватности израженим и објављеним на сајту Donesi.com у одјељцима Став о приватности и Услови кориштења.

За додатна питања у вези Става о приватности обратите нам се електронском поштом, на адресу info@donesi.com.Полазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +387 66 266 391

Донеси д.о.о., Младена Стојановића 117A, 78000 Бања Лука, Босна и Херцеговина.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.