Како да наручите храну путем интернета?

Donesi.com је потпуно бесплатан on-line сервис за наручивање хране путем Интернета. Омогућyje Вам да брзо и лако пронађете ресторане који испоручују храну коју желите у области у којој Ви то желите (стан, посао...). За тили час, у неколико једноставних корака, моћи ћете да наручите жељену храну и тиме уштедите пуно времена, нервирања, а често и новца.

Donesi.com је за кориснике потпуно бесплатан. Храну наручујете по цијенама по којима се продаје и у самим ресторанима. Ми ћемо се потрудити да обезбедимо чак и посебне попусте за наше кориснике. 

За наручивање Вам није потребан телефон и позивање ресторана, јер су сви ресторани у Донеси мрежи директно повезани на Интернет и наруџба се просљеђује путем овог сајта, гдје ћете за свега пар тренутака добити и одговор са процјењеним временом испоруке. Укратко, телефонско наручивање је прошлост!

Искусни
Donesi.com корисници наруче храну за мање од 30 секунди!

Уколико већ нисте наш корисник, можете се бесплатно пријавити и проћи кратку процедуру регистрације уношењем Ваших података. За регистрацију Вам је потребан мобилни телефон на који ћете добити активациони код, чијим уношењем постајете корисник овога сајта. На тај начин, нећете морати задавати Вашу адресу и податке приликом наручивања и штедићете време.

Уколико желите, регистрацију можете обавити и приликом прве наруџбе.

Изаберите ресторан који желите, путем избора кухиња, читањем утисака других корисника ресторана или путем мапе.

За изабрани ресторан, у лијевој колони наћете податке о испоруци, најмањем износу наруџбе, радном времену и посебним попустима.

Прегледајте комплетан јеловник изабраног ресторана и изаберите жељена јела. Кликом на име јела у јеловнику, добићете детаљније опције.

Опције могу бити величине производа, додаци и слично. Уколико се неке опције додатно наплаћују, видјећете цијену поред сваке од њих.

Затим, изаберите количину.

Уколико желите задати додатна упутства за припремање изабраног јела, кликните на линк Упутства и унесите жељена упутства ресторану.

Уколико Вас интересују и слична јела у осталим ресторанима, кликните на линк Ознаке и добићете линкове ка ознакама специфичним за тај производ, које даље можете претраживати.

За наручивање јела се користи принцип куповне корпе, која се налази у десној колони сајта. У њу стављате жељене производе, кликом на дугме Додај. Након што сте кликнули, производ ће се појавити у куповној корпи. Уколико желите, производ у сваком тренутку можете уклонити из корпе кликом на знак X поред њега.

Након што у корпу убаците једно јело, можете процедуру поновити за сва јела која желите наручити. Комплетан садржај Ваше наруџбе се налази у сваком тренутку у десној колони Куповне корпе. 

Када завршите са додавањем производа, кликните на дугме Достава у Куповној корпи.

Све док не испуните минимални износ који ресторан прописује за доставу, дугме Достава ће бити неактивно. Једном када вриједност Ваше куповне корпе буде изнад прописаног минимума, дугме Достава ће се активирати.

Након што сте попунили куповну корпу и притиснули дугме Достава, приказаће Вам се страна са детаљима о достави хране за изабрани ресторан. Молимо Вас да прочитате дата ограничења и услове за ресторан који сте изабрали (нпр. детаље о тачној области испоруке, о неопходном услову за испоруку и слично).

После тога, провјерите своје податке за доставу, које сте унијели приликом регистрације. Ако желите доставу на неку другу адресу, која припада области доставе ресторана,  овдје можете унети податке о жељеној адреси доставе.

Можете задати и вријеме у које желите да Вам ресторан достави храну, ако не желите да то буде што је пре могуће.

Проверите унијете податке и кликните на дугме Прослиједи.

Ваша наруџбе још увек није прослијеђена ресторану и уколико желите можете је измјенити.

Ово је посљедњи корак приликом наручивања хране из изабраног ресторана. Молимо Вас да још једном провјерите унијете податке и садржај куповне корпе.

Сада можете задати и додатна упутства  ресторану, било за припрему хране, било као појашњење достављачу.

Додатно, уколико журите, можете задати и максимално вријеме чекања на храну, у минутама. Уколико задате исувише кратко вријеме и ресторан не буде могао спремити и доставити храну у задатом року, Ваша наруџба ће бити одбијена.

То је све. Остало је само да још једном кликнете на дугме Прослиједи и Ваша наруџба ће за пар тренутака бити у ресторану.

Ресторан ће провјерити наруџбу (могуће је и да Вас позову ради провјере или договора) и послати Вам одговор и очекивано вријеме испоруке које ћете добити на Вашу адресу електронске поште. Одговор ресторана можете пратити и у реалном времену на самом сајту. 

Уколико ресторан не буде у могућности да Вам испоручи храну, добићете разлог одбијања наруџбе. У том случају, покушајте са неким другим рестораном.

У одговору ресторана ћете добити и број телефона на који можете чак и након слања наруџбе у ресторан захтјевати измене наруџбине или је отказати.

На крају, остаје Вам да мало сачекате и да уживате у специјалитетима рестoрана из Donesi.com мреже :) 

Било да сте одушевљени услугом и јелима које сте наручили или ако нисте задовољни, ми и наши корисници бићемо Вам веома захвални уколико напишете Ваш утисак и своје мишљење подијелите са нама.


Имате неко друго питање? КонтактПолазна  |  Мобилна верзија  |  Приватност  |  Услови коришћења  |  Контакт

Телефонска подршка: +387 66 266 391

Донеси д.о.о., Младена Стојановића 117A, 78000 Бања Лука, Босна и Херцеговина.

® Donesi.com is registered trademark of Plotun. © Copyright by Plotun. All rights reserved.