Ресторан Код Оље: Blagi uzas, tiha jeza..! (1.00 / 5.00)

Наручите доставу хране из ресторана Код Оље

22.12.2009.

1
Квалитет хране
1
Избор хране
1
Цене
1
Услуга

Dakle, ne bih preporucio ni da je poslednji restoran na svetu koji radi isporuku. Naruceno je gotovo sve od specijaliteta kuce izuzev junetine + oslic + grcka salata (rucak za 8 osoba). Nista neukusnije nismo probali, krompir u ljusci je kupovni krompir (McCain) isprzen u uzeglom ulju, meso zilavo i neukusno, sos kao da je iz kesice... katastrofa.
No, to nije sve. Isporuka je kasnila neverovatnih sat vremena. Prihvaceno 60min, stiglo za tacno 120min! Niko se nije javio da nam se izvini zbog toga, niti da nas upozori da imaju neki problem i da ce kasniti. Kada smo pozvali da proverimo sta se desava, i da li ce da daju popust s obzirom na ovoliko zakasnjenje, rekli su da su oni sve odradili na vreme, i da je krivica do "donesi.com" jer su oni kasno prosledili narudzbinu. Sve bi to bilo u redu, da nas 5min posto je narudzbina prihvacena, nije kontaktirala izvesna Slavica da kaze da nemaju piletinu u mlincima, i da pita da li hocemo da promenimo u nesto drugo. Sramota.
Toliko.

Donesi.com narudzbine se prenose u roku od par minuta i onoga trenutka kada dobijete potvrdni mail i informaciju na sajtu, narudzbina je vec primljena i prihvacena u restoranu.