Online ordering option coming soon!

Телешка чорба - MKC Club & Restaurant Достава

Online ordering option coming soon!

Телешка чорба.....120.00 MKD

Овој ресторан не прифаќа онлајн нарачки во моментот!

Упатства (незадолжително)

Ве молиме наведете ги Вашите посебни желби во врска со припремањето или доставата на храната, како на пр. „без лук“, или „за Иван“... Додатните барања можат да ја зголемат конечната цена.

  

MKC Club & Restaurant

Кеј Димитар Влахов бб
No online ordering
Минимум: 70.00 MKD
6090606

Македонска храна, Посна и вегетаријанска, Интернационална храна, Пица
Клуб и Ресторан, добра лапачка од 08 до 24:00, добро музиче, вечерни настани-концерти на многу интересни бендови и Dj-и (World music, Jazz, Rock, Современа алтернатива, електроника), одлично место за поромоции, приватни журки, видео проекции.